העטיפה של האלבום!!!!!!!!!!

mayarel

New member
כתבה עם ראיון של אדם על הכריכה של האלבום

"I've loved David Bowie since I was a kid [and] artists like Michael Jackson, Prince [and] Mick Jagger," Adam told Access Hollywood's Tony Potts at the Los Angeles premiere of "This Is It" on Tuesday night. "There's a lot of male rock stars in history that have kind of played with androgyny and I [am] just fascinated by that look so I wanted to do something like that for the album cover." http://omg.yahoo.com/news/adam-lamb...nspirations-michael-jacksons-this-is-it/30258

nini18

New member
מסכן את רואה זו לא אשמתו חחח

הוא רצה משהו יפה.. (לא שאני חושבת ששל בואי יפה. אבל בכל זאת הוא לא אשם... חמודי
הדס (מג'נטה) פעם הבאה תציעי את עצמך כמעצבת עטיפות אלבום.

mayarel

New member
יופי זה קצת פחות רלוונטי..

אדם יפיפה. עם איפור.. בלי איפור.. עם פוטושופ.. בלי פוטושופ.. עניינים של טעם אבל הוא יפיפה. העטיפות של בואי יפיפיות לא כי בואי יפה... (לפעמים אגב הוא היה יפה או שאני הייתי פשוט מאוהבת מידי.. חחחחחח) אלא בגלל הסך הכל. גם לו אגב היו תקופות של עטיפות מכוערות אבל עדיין יש כמה שהן ממש יצירות אומנות... למשל: ניתוק או תחושה של חלל לא צריך להעביר ע"י שומר מסך של כוכבים
אנדרוגניות לא צריכה להיות מתוך חולשה או כניעה
איפור לא צריך בשביל להראות כוסית

nini18

New member
חחחח אבל תודי שהאיפור של אדם פיצוץ חח

בחתונה הבאה אני רוצה כזה איפור חח. כן יש מצב שבגלל שבואי לא יפה אני לא חושבת שהעטיפה יפה.

mayarel

New member
מודה לגמרי...

ואם את חושבת שלא הזלתי ריר על כמה שהוא יפה (מהממת) בתמונה הזו את טועה... אבל כן.. איפה לכל הרוחות הנשמה פה.. התוכן... מרגיז כי האנשים הכי מקצועיים היו צריכים לעשות את זה.. ולא פרסומאים של מגידי עתידות בעמודים האחרונים של פנאי פלוס.

Oh my....

כ"כ התאכזבתי :/ ציפיתי למשהו הרבה יותר יפה ברמה הרבה יותר גבוהה.... מה זה העיצוב הנוראי והחובבני הזה ? אני יכולה לעשות משהו שייראה יותר מקצועי בפוטושופ... ואדם נראה כמו בת
אוף, אני כ"כ מקווה שזה לא הקדמה לאיך שהאלבום יהיה

ILoveMyself21

New member
וואי וואי...איזו עטיפה מוגזמת ועיצוב חרא!

אני בהלם שזו העטיפה שאדם בחר לאלבום הראשון שלו
איזה ביזבוז וחוסר טעם לאחראי העבודה על זה. פשוט לא יפה ברמוווווווות!!! אני מבין שככה מאפרים ומרטשים תמונות של זמרים/ות בגיל 40-50. אבל אדם בחור צעיר כדי שיכאסחו לו את הפרצוף ככה בפוטושופ ואיפור מוגזם כל-כך! לא רואים אפילו את הפנים שלו מרוב האיפור והעריכה הזו. ביזיון ביזיון... הוא גם נראה TOO MUCH נשי עם כל הפוזה הזו, שלא מדגישה דבר חוץ מקיטש קיטש...איכס פיחס. היה עדיף יותר לעשות עטיפה כמו אצל MIKA ותמונה קטנה שלו בצד. נכון שלא העטיפה פה משחקת תפקיד כמו המוסיקה, אבל תאמינו לי, גם העטיפה מושכת פעמים רבות לקנות אלבום מוסיקה כזה או אחר. ויזואליות מוכרת גם כן, כמו שהמוסיקה עצמה. אני בספק שעטיפה כזו תמשוך אנשים "מבחוץ" שלא מעריצים של אדם. אולי רק קוקסינלים ודראגיסטיים שיאהבו את הלוק הזה. מאוד התאכזבתי, ואני אומנם לא מעריץ שלו בעצמי, אבל מצפה לשמוע את האלבום הזה.

InbarKiii

New member
WELL תגובתי אלייך

----> [התמונה הזאת ממש שימושית
] הקאוור הזה הוא אדם ומה שהוא אוהב.

mokasosex

New member
חחחחחחח אהבתי ../images/Emo6.gif

בסוף לא השתמשו בתמונה היפה הזאת. ביזבוז
אוקיי התגובה כלפי מה שהוא [הכותב האנונמי בפורום] כתב הייתה מוגזמת. גם אנחנולא ממש התלהבנו מהעטיפה, החזון של אדם והכל .. אבל לכל אחת מאיתנו היה חזון שונה ובמהלך היום אנחנו מתרגלות. חוץמזה שהוא קצת הביע סימפטיה לאדם. לא מסכימה עם הדרך ההומופובית שבה הוא ביטא את זה, ולדעתי העטיפה הזאת כן תמשוך קוראים. אבל נו טוב ז-ן.

ILoveMyself21

New member
WELL תגובתי אלייך---->

ולשאר הקטינות בפורום חחח יאללה, אל תמשיכו אחרי זה להגיב לי, אני ממש שם על זה את הארוך והמתוק שלי - SWEET CANDY

R o c k s e n

New member
חמוד שלי כדאי לך לשקול מילים

אתה לא מעריץ שלו אז אל תיהיה פה ואל תלכלכך את הפה שלך ככה עליו!

ILoveMyself21

New member
את פחות חמודה, ואף אחד לא מלכלך פה.

אני הכי מפרגן לאדם, ואני מחכה לדיסק שלו כמו כולם. אם יש לכם בעיה לקרוא ביקורת אישית, אז אל תקראו! ואני לא חייב להסביר את עצמי לאף בת 12 שהבריזה משיעורי הבעה בבה"ס. לגבי המיניות שלו, אז לי יש כמה חברים טובים הומואים, אז הדבר הלא קשור שפתחתם עליו דיון מדבריי זה ההומוסקסואליות שלו. אני מדבר על המינוסים והפלוסים של העטיפה הזו בעיניי - כן, בעיניי!!!

t r e c o o l

New member
לחלק כאן היה קשה עם איך שאמרת את זה

הרבה כאן לא אהבו את העטיפה בכלל, כמו שאתה יכול לראות. הקטע הוא לא מה שאתה אומר אלא איך. חבל לי שזה התגלגל לוויכוח הזה.

mayarel

New member
כמה הערות

1. בבקשה תדבר בשפה שמכבדת בני אדם. גברים שרוצים להיות נשים הם טרנסקסואלים. בנים שרוצים ללבוש בגדי נשים הם טרנווסטים, ובנים שאוהבים להופיע בבגדי נשים הם דראג. כל שאר הכינויים הם שמות גנאי שמעליבים מאוד את הקורא אבל יותר את הכותב. 2. איך שהוא נראה - נשי ומאופר, זה מתוך בחירה שלו להראות בדיוק כך. ולא.. הוא לא צריך להתאים לאף קופסא של אף אחד ובטח שלא לקבל אישור. 3. מי יקנה- אם אדם יפסיד כמה הומופובים.. מ-צ-ו-י-ן לא מגיע להם להנות מהמוסיקה שלו. 4. מי שלא מרגיש בנוח מספיק עם הזהות שלו מכדי לקנות פאקינג דיסק בגלל שהעטיפה נשית.. נשמע לי שצריך לשבת ולברר כמה עניינים עם עצמו. 5. לאהוב את הלוק הזה זה לא עניין של חתך אוכלוסין. אולי רמת אינטיליגנציה.. יש מצב. 6. האלבום הזה יהיה מיני, ולא במובן קונבציונלי.. כך שאם העטיפה עשתה לך בעיות אין מצב שתאהב את המוסיקה.

למעלה