העם דורש- העם יקבל- מפגש ל"ג בעומר

enicegirl

New member
כן, תביא דיאט ../images/Emo13.gif

תמיד יהיו את אלו שישתו דיאט, הלוא זה קיפוח ללא שתיה דיאטטית.... אני אביא נקניקיות ומיכה, אם צריך עוד משהו, אז בשמחה (אני מניחה שנתפרס על הדשא ו- 2 השמיכות של ליאן לא יספיקו)

אלדד26

New member
מאשר הבאת שולחן מתקפל.

הוחלט כבר מקום הפגישה המדויק? בכניסה לחניון של הפארק? (קצת אחרי תחנת הדלק?)

y1971

New member
ויהיה אור

אני מוכן לרתום את נושא התאורה עליי וגם מנגל וגם מי שרוצה טרמפ אני בא מאיזור אשדוד אלא שאני עדיין לא בטוח כמה נוסעים כבר יש איתי אז שזה קצת בעיה השאלה היא איזה סדר גודל של תאורה צריך 1.גנרטור 2.פנס עם מצבר של רכב 3.פנס עם סוללות 12V

רגע ! הכי חשוב !!!

מי מביא את הבשר ??? אין לי בעיה להתחלף עם מישהו ולהביא את הבשר במקום את השתייה והסלטים אבל מה זה מנגל בלי בשר אנשים ? לצמחוניים נדאג לטבעול או טופו או סויה או לא יודע מה אבל חבר´ה, מה קורה פה ???

yupy9

New member
ואני...

אני אדאג להבאת החמוצים (כל הסוגים, כל הצבעים, רק היום על הסכין
).

גיאומטרייה של המישור

שלום שלום ייתכן מאוד כי אני וחברי אלון שוב נופיע למפגש בירקון. אבל לא בטוח. אם אתם צריכים משהו שנביא אבל אפשר גם בלעדיו למקרה שלא נבוא אז פשוט תצעקו. ננסה להביא גם קוסם ודי ג´יי , עדיין לא בטוח.

enicegirl

New member
הופה!! די ג´יי ../images/Emo45.gif

HEY MISTER D.J PUT THE REORD ON, I WANNA DANCE WITH ME BABY (הייתי חייבת)

voguemaster

New member
אני מתורגל בשרית, לכן נראה לי..

שאני אביא 3 חבילות קבבים ושלוש חבילות בורגרים. הולך ?
אלי

אוף

עגיין לא החלטתי אם יש לי חשק או לא. מישהו מתנגד אם אחליט ברגע האחרון לפי מצברוח? במקרה כזה אני מסוגל להביא כמה משחקים כגון "קוקוטאקי", ואולי גם שתיה קלה. סביר?

משחקים?

נראה לך שאנשים באמת יתקבצו לשחק משחקי חברה? אם כן, אולי בכלל נביא שש-בש, מה יותר מתאים? קרא את ההודעות של אלי מעלייך, של דיאנה ותחשוב לבד אם זה סביר......

ליאן.

New member
סיכום למפגש בערב חמישי ../images/Emo168.gif

שימו
- מקום המפגש נקבע מחדש והוא יתקיים בפארק ר"ג בשעה 21:00 נפגשים בכניסה לפארק ליד מסעדת אפרופו (אחד העם 32 ר"ג). ( בחניון של אפרופו. מגיעים לצומת טי, לוקחים שמאלה ושם יש חניון פתוח חינם.. למי שלא יודע איפה זה הפארק, אז זה יוצא ליד הספארי, בהמשך של כפר המכביה.. ולמי שזקוק לפירוט נוסף... מכביש גהה, פונים לכיוון ר"ג בצומת אלוף שדה, נכנסים במחלף בר אילן וממשיכים לאלוף שדה. שם ברמזור הראשון פונים שמאלה ממשיכים ישר עד הסוף והפארק יהיה משמאל. ) תביאו תאורה, מנגל, אוכל, שתייה, אלכוהול, שש בש, שמיכות, מוזיקה, נשנושים ושטויות, לבשו משהו חמים כדי שלא תתקררו (אין מדורה!) ותגיעו בהמוניכם.. אל תשכחו הרבה מצב רוח.. ויהיה סבבה
אני רק מסכמת, לא לשלוח לי מסרים בבקשה!)

מה הקטע עם שאלות הקיטבג האלה?

ליאן כתבה מאוד ברור: "בשעה 21:00". מה לא ברור???????????????????????????

roygolan

New member
אמנם לא נמצא כאן הרבה אבל...

בכל זאת חשבתי שיהיה נחמד כי גם הייתי במפגש הקודם, אז בקיצור מה להביא?

thor

New member
האם שם נפגשים או שם זה המקום ?

אני אגיע רק בסביבות 22:00 (התחייבויות קודמות) ואם זו נקודת מפגש אז יש לי בעייה.

למעלה