העם דורש- העם יקבל- מפגש ל"ג בעומר

ליאן.

New member
••••••••••••• זהו ../images/Emo35.gif

שאלתי מי מגיע ומי אחראי וקיבלתי סמטוחה שלמה. נרשמו להגעה- דיאנה דודוש ניב קלדרון G.O.D (יפשפש בלו"זו) yupy9 (רוצה להביא הורים?!) MemphisRaines (שרון) assaf2002 אלדד26 הטמבל שכבש את העולם blaumark מנגל -
דיאנה דודוש (הפעם באמת) ניב קלדרון ג´וליאן (מתנדב למנגל במידה ויגיע) G.O.D (במידה ולו"זו יאפשר, ימנגל. אולי.) thor קפה -
דודוש (בנזיניה לגיבוי) שולחן מתקפל- MemphisRaines (שרון) אלדד26 כלים חד"פ- אלדד26 יין-
blaumark (אדום ולבן) אז לחלק את רשימת המזון + השתייה ל 10 איש ?? איפה כל המתלהבים והמתנבים מהשרשורים הקודמים ? עלוב ביותר, אנשים!

אלדד26

New member
כרגיל,

אנשים יצטרפו ברגע האחרון. חוץ מזה, איפה החברים של אלו שאמרו שהם רוצים להביא חברים?

dianah

New member
../images/Emo10.gif

או שאולי הם נותנים לנו לעשות מפגש אינטימי של עשרה אנשים?
נו, באמת, חברים, איפה ההתלהבות הראשונית, האש המרצדת, החברים של החברים.... אם כ"כ חשוב לכם לעשות מדורה בכל זאת, אז בסדר נחליף מקום ונעשה מדורה
העם דרש-העם קיבל, אז איפה העם??? האם להיות מאוכזבת מכם (לא מהעשרה שכן מגיעים, כמובן
) אז קומו, התנערו מקורי השינה, ויש לכם סופשבוע שלם לשרשר את עצמכם "למשימות" נלהבות
מה? רק בנים בחוטיני גורמים לכם לשרשר הודעות ולהתנדב להביא דברים? אתם רוצים שאכתוב שהפעם יהיה בנות בחוטיני? קדימה - לא לאכזב את ליאן! ובכלל שמתם לב למגוון האייקונים בייחוד בשבילנו?
.. מה עוד צריך??
(הערת ביניים - אני לא בד"כ ככה - קחו בחשבון מגוןו סמים ממסטלים לשפעת וזה מה שיוצא...אבל עדיין - אל תאכזבו את ליאן..ואותי
)

thor

New member
לללללללללללאאאאאאאאאאאאאאא

אל תשנו מקום ולא שעה ולא תאריך ולא כלום !!!!!!!!!!!! אין מה לדאוג. יבואו ! פשוט צריך להמשיך עם התוכניות. אני אביא ידידה איתי (אין יותר מקום על האופנוע) ואם נהייה החלטיים יהיה אחלה !

על האש

New member
כרגיל אם יהיה לי איך להגיע ../images/Emo9.gif

אתם מוזמנים להעמיס גם אותי

dudusch

New member
דיר באלק לא תגיע

אחרת את מי יהיה לי לפרק? אני לא יכול להוסיף אמוטיקן אז קבל (חיוך ענק)

על האש

New member
../images/Emo9.gif

אני רוצה להגיע אחי,אבל לצערי אני לא נייד . כך שאני לא תלוי בעצמי.
ולגבי עיניין הפירוק
הכנפי עוף(צ´יקן ווינגס) של בוב באקלנד מחכות רק לך
מקווה שיהיה לי איך להגיע

כן..עוד משהו..

בבקשה תציינו שהפורום הזה מתאים לגילאי 21-25 זה מבלבל את בני ה- 30- מתסכל, מביך, ולא לעניין לגרום לנו לטוות ציפיות להגיע למפגשים שלכם ולקבל מנת אכזבה ענקית לראות ילדים. לפחות תציינו זאת- כי עיקר הקהל שלכם הוא סטודנטיאלי מתחיל. תודה, ובהצלחה.

אלדד26

New member
אני דווקא זוכר

שיש מספיק אנשים בגילאי 27-28, ולפחות מארק חצה את ה - 30, ואין סיבה שאחרים ירגישו לא בנוח. זה בטוח לא 21-25. כמדומני ממוצע הגילאים היה על 25.

הגדרת ציפיות. זה כל מה שאני מבקשת

לפני שאתה מטריח את עצמך להגיע למפגשים, תברר קודם מי קהל היעד. תבדוק, תקרא, תשתתף ואחרי שתקבל מושג קלוש לגבי מי הנפשות, תחליט. מעבר לזה, צר לי באמת שאנחנו לא עומדים בציפיות שלך ולא מארגנים את המפגשים לפי קריטריונים נדרשים וידועים מראש. מעבר לזה, המפגשים הם לא, ואני מדגישה לא מסיבת פנויים-פנויות. אנחנו לא ספידייטינג או וידאו דייט שמגדירים תנאים מראש ולפיהם מזמינים את המשתתפים. אם יצאו הכרויות, סבבה. אבל אם נגדיר את המפגשים כמפגשים למטרת הכרויות זה סתם ייצור לחץ מיותר. אז בעצם, אתה מרגיש גדול על כל הילדים? צר לי, אני בת 27+ והגעתי עם דיאנה שתיכף תחגוג 28, לא בדיוק בממוצע שהגדרת. לא היינו היחידות. מההודעה שלך נודף ריח של "וישחקו הנערים לפניי". אנחנו לא מתחייבות לסטנדרטים/גילאים/תכונות אופי/תארים אקדמאים וכו´.. באמת שהכעסת אותי עם ההודעה הזו מה מתי שבא לי, אולי אם תתחיל לעשות בשביל וכש, ולא רק כשבא לך, יהיה על מה לדבר עם ייבוא נשים בגילאי 30 שיעמדו בציפיות שלך.

thor

New member
אין דרישות מינימום למוזמנים לאירוע?

ענת ? אין הגדרות ברורות של מי מוזמן לאירוע ? אני מחפש בלונדינית חכמה יפה ועשירה . תהיינה כאלה ? בעצם, כבר המון שנים שאני מגמיש מאוד את דרישותי למרות שהשאיפה עדיין קיימת אבל דיי מזמן גיליתי שבנות שכאלה מסתובבות כמובן עם בלונדיניים תמירים עשירים חכמים ויפים ואני עונה על מעט מאוד מהדברים הללו. נו. נראה מה יהיה במפגש.

יש דרישה אחת בסיסית אבל גמישה:

להיות מקושר ומעורב בחיי הפורום.. נראה לי טריוויאלי. השם אגב, הוא עינת ולא ענת, חן חן. אפרופו הדרישה לבלונדיניות.. בד"כ בלונדיניות יוצאות עם שחורים ולהפך, ככה שאתה צריך לבחון מחדש הדרישות שלך.

dianah

New member
כן...ועוד משהו...

אם תסתכל במיקומו של הפורום ברשימת הפורומים תראה שהוא מוגדר כפורום מבוגרים... אם תסתכל בכל ההודעות הקודמות על המפגש הקודם שערכנו, תוכל לראות הודעה של מנהלות הפורום על כך שטווח הגילאים של האנשים שמתוכננים להגיע למפגש הוא 21-35 וכך גם היה... אני לא יודעת אם אתה מכליל אותי בקבוצת "בני ה-30" או "בני 21-25", כי איכשהו אני נופלת באמצע (..כמו תמיד
), כי אני כמעט 28, אבל בשם קבוצת "בני 21-25" אני נפגעת כשאתה קורא להם ילדים ובשם קבוצת "בני 30" לא הרגשתי לרגע אחד מתוסכלת, נבוכה, או עם תחושת ציפייה מפוספסת...אבל כנראה שזו רק אני
כמו שעינת ציינה בתבונה זה לא מפגש פנויים-פנויות, זה מפגש חברתי שמטרתו כיף, הנאה, ואם אפילו ייצא לך להכיר חברה חדשה, מה טוב
זה לא ארגון רווחי ששם לו ליעד כספי ליצור זוגות...זה יכול להוות רק ערך מוסף לפורום. מתאים לך- אחלה! לא מתאים לך - אל תבוא. הפסד שלך, מניסיון...
ואגב, אם היית באמת טורח לקרוא את ההודעות המופיעות כאן, היית גם יכול להבין לבד מיהי האוכלוסייה המשתתפת בפורום, ולא היית מגיע בבקשה שיציינו במיוחד עבורך את הגילאים של כל אחד ואחד בפורום....

y1971

New member
ל"ג בעומר

שלום שמי ירון עקבתי אחרי הפורום והמפגש ביום העצמאות אשמח להשתתף במפגש המיוחל בל"ג בעומר אני נייד עם רכב ואני בא מאשדוד אני מעוניין בפרטים נוספים ובמה יכולים שירותי לעזור

dianah

New member
wellcome ../images/Emo13.gif

ברכות , ירון, על הצטרפותך למעגל הפעיל
נקודונת חשובה - אנחנו משום מה קוראים לזה מפגש ל"ג בעומר אבל הוא יהיה ביום חמישי של אותו שבוע ולא בלג בעומר עצמו - אל תשכחו ....רק לשם תזכורת! פרטים ראשוניים כבר מופיעים בהודעה הראשונה של ליאן בתחילת השרשור ומעבר לזה, פרטים נוספים ומה צריך להביא ומתי ולאן יפורסמו בתחילת השבוע צטעם המארגנת היקרה, ליאן (ואני לא שוב מתחנפת....
), אז תמשיך לעקוב אחרינו ונשמח מאוד לראותך

ליאן.

New member
רציתי רק לציין שאני לא המארגנת.

פשוט כתבתי הודעה מסכמת ליתר נוחות.. (כך שאין טעם לשלוח לי מסרים למיניהם)

למעלה