העצומה להעדפת רינגו

ועוד תשובות

2. אני מצטער לחלוק עליך, אבל השירים האלו מדהימים (ואני מקווה שיש קונצנזוס לגבי זה). חוץ מזה, אביי רוד היה באותה שנה של לט איט בי, ואפילו הוקלט אחריו, פשוט לט איט בי הוצא אחר כך. כך שהטענה שלט איט בי היה עם פחות תחרותיות אינה נכונה, מהעובדה הפשוטה שכרונולוגית אביי רוד היה אחריו. 4. אישית אני דווקא חושב שהשירים של ג'ון אחרי ההתפרקות היו לפעמים הרבה יותר טובים מהשירים שלו בזמן הלהקה. 5. שוב- הוא לא היה רק בעל מסר- הייתה לו גם מוזיקה נפלאה. 6. האם אתה עושה כל מה שאתה מאמין בו? לא ניתן ליישם כל דבר... ג'ון לנון לא היה יכול להביא קומוניזם לעולם לבד, וכך גם לגבי שלום. 7. בקשר ל I am the walrus... יש שם מילים יפות (בעיקר החלק עם הגינה האנגלית, אבל גם מילים מגעילות (הכלב עם הנוזל הצהוב).

קניידעל

New member
סליחה?!

אבי רואד יצא כמעט שנה לפני זה המון!!! בייחוד ללהקה שב10 שנים הגיעו לכזו כמות של יצירה וכתיבה יכול להיות שלט איט בי נכתב בזמן שהם עבדו על אבי רואד, על זה אני באמת לא יודע אבל זה הגיוני שהם כתבו את זה בתור מעין הפגת לחץ, אבל אני אומר את זה שוב וברצינות זה לא דיסק טוב!!! עובדתית, אין שם שום דבר מהחדשניות והגאוניות שאפיינה את אבי רואד וסרג'נט פפר! כלום! נישט! נאדה! א-לוך פין א-בייגלע! דיסק סתמי וחסר תכלית! הקונצנזוס נכתב על ידי אנשים שלא למדו מוזיקה ולא יודעים להבדיל, אנשים שמעבר מחמישית לראשונה נשמע להם סוחץ וגאוני, ממש סליחה, אבל לי הוא לא עושה כלום, ואני שוב, לא היחיד. ובקשר לשירים כפרטים: אז מה? לט איט בי שיר טוב? לא לפי הסטנדרטים שלי, כנ"ל לגבי אקרוס דה יוניברס, דה לונג אנד ווינדינג רואד וכל השירים ה"ענקיים" שדיברת עליהם. וזה בדיוק הקטע, כי זו להקה שהוכיחה שיש לה סטנדרטים גבוהים מאוד, שאם תרצה נשב פעם וננתח אותם ביחד, ואז יצרה דיסק סתמי לגמרי, נטול חידושים, נטול מעוף מלודי נטול הכל!!!

אני לא מסכים איתך בכלל...

תבדוק את השירים שיר שיר. איפה הגאוניות ב-sgt. pepper's? לדעתי השיר across the universe הרבה יותר מלודי, שקט ויפה. ויש לי הצעה. כל מי שקורא את ההודעה הזאת, יגיב, ויגיד האם across the universe ושאר השירים ב let it be הם יפים או לא, וכך נראה מה הקונצנזוס.

seafox

New member
מצחיקים אתם.

תתרגמו לי את המשפט הבא בבקשה לעברית ואז תבינו שאתם מתווכחים על אפס או אפעס.. DE GUSTIBUS NUN ES DISPUTANDUM לא זוכר כ"כ את האיות הנכון. (לטינית)

תרגום

בתרגום חופשי: הטעם הוא לא לוויכוח. אבל אפשר לומר פשוט: על טעם ועל ריח אין מה להתווכח. בכל מקרה, יש על מה להתווכח, משום שפשוט הטענה שלט איט בי פחות טוב מכיוון שהוא אחרי אביי רוד היא מגוחכת, כי הוא הוקלט לפני אביי רוד! איך זה יכול להיות קשור לזמן?

seafox

New member
אתה עדיין לא מבין.עקשן.

לדעתו,האלבום פחות טוב מסיבות כאלו וכאלו. לדעתך הוא כן. מה יש לך להתווכח לשנות את דעתו?זה כמו שמישהו יגיד לך:אני לא אוהב חומוס.ואז אתה תגיד לו:אתה כן!איך אתה לא אוהב חומוס? אתה אובססיבי מדיי.רק תעשה לי טובה ואל תקרא את התפסן בשדה השיפון...יאבל'ה.

יטבת22

New member
כמה דברים

הסקס פיסטולז מילא, אבל בריטני ספירס בהחלט לא נכנסת לקטיגוריה. אין לה אמירה פוליטית, האנשים שאוהבים אותה אוהבים אותה כי הם חושבים שהיא נשמעת טוב, וזה שלדעתך היא לא זה נושא אחר. חוץ מזה, אני מסכימה, פוסט מודרניזם זה דבר איום. כמו שכבר אמרתי לשפוט את ג'ון (או כל אדם אחר, לצורך העניין) זה לא דבר שמישהו מאיתנו יכול לעשות. קח בחשבון את האפשרות שיש משהו שאתה לא יודע. אני באמת לא יכולה להתווכח, ג'ון עשה לא מעט דברים שלוקחים ממנו את תואר הקדוש שהוא (או לפחות יוקו) בנה עליו. זה באמת מה שאתה מחפש באייקון מוזיקלי? הוא היה איש מרתק, וזה מספיק.

tin ker bell

New member
יש לך כאן אמירה חריפה מאוד-../images/Emo88.gif

בין אם היא נכונה או לא נכונה... בכל מקרה,אני עדיין לא מאמינה במה שאתה אומר. אבא שלי אמן,פסל.הוא משתתף פה בתפוז בפורום אומנות.והוא לא צריך אף אחד שיתחרה בו כדי שיצאו לו פסלים יפים ומעוררי עיניין,עם המון אמירות מאחוריהם. אני חושבת-אולי התחרות עודדה אותם מאוד ליכתוב,אך עובדה,שבכל שיר ושיר ניתן למצוא את ה"שיק" המיוחד שלו,ולראות את הרעיונות שמאחוריו. ובשביל לקבל את זה-אתה צריך מקור אשראה כלשהו. יכול להיות שזה דחף אותם ליכתוב עוד ועוד,אבל אתה לא יכול להוציא סתם שיר ללא תוכן,או מוסיקה,או שילוב כלשהו ביניהם (לפחות לא הביטלס,כי לפי דעתי המוסיקאים בשנות ה-90 עשו את זה ללא הפסקה). אבל,כמו שאני אומרת המון (במיוחד בפורום הזה,כי זה נושא מאוד ספיציפי,וסה"כ המון השערות שאנחנו מעלים פה רק הם יודעים..) אני בדעתי ואתה-בדעתך.

The Mad Hatter

New member
moi

מה זה "עד כמה"? עד מאד, אני מניחה (...?). אבל לא צריך לכתוב פרטים ברורים בקשר לעצומה כמו הדרכים בה היא צריכה לפעול?

למעלה