העצומה להעדפת רינגו

צריך

אבל אין לי רעיונות רבים... 1. לפעול למען העלאת מעמדו של רינגו בפורום ובסקרים 2. לסקר את פועלו הרב של רינגו זה מה שהצלחתי לחשוב עליו... תציעו עוד רעיונות.

The Mad Hatter

New member
אפשר-

להתחייב להצביע לטובת רינגו בכל סקר שיערך. להוסיף את השירים שלו (אין הרבה P:) לרשימת השירים האהובים עלינו ולפרסם זאת בכל הזדמנות. אההה...לא יודעת. אולי צריך לארגן עמוד אינטרנט בו כל אחד יכתוב "אני מקבל על עצמי את העובדה שרינגו הוא אחד מארבע החיפושיות הטובות ביותר"?

ל י מ ו ן

New member
תגובה

זה לא כל כך מפליא שרינגו לא נחשב לחיפושית המועדפת בגלל שלמען האמת הוא לא עשה כל כך הרבה דברים למען הביטלס כמו שג'ון ופול עשו..... אפשר לעשות עצומה למען הקיפוח ולהגיד שהוא שווה כמו כולם ולא איזה סתם אחד... אבל להגיד שההוא החיפושית המועדפת? למה זה מגיע לו? מה הוא כבר עשה?

Another Girl

New member
מ ק ר ט נ י...

יקירי... כאן באמת אני חשה את הצורך הבלתי נשלט להתערב...
אני מבינה את הקטע של "העצומה למען רינגו" כמשהו הומוריסטי,נחמד,משעשע... ואולי נכון. אבל לבחור ברינגו כביטל הטוב ביותר? המוצלח ביותר? המוכשר ביותר? על בסיס מה בדיוק? לא אומרת שהוא לא, אבל מאידך אין הוכחה שכן,מה-2 וחצי שירים שלו במסגרת הביטלס(זה לא נוגע לקריירת הסולו שלו) אם זה נוגע לאופי שלו,סבבה
ונראה אתכם בוחרים בו בכל סקר

another girl...

יקירתי... כאן באמת אני חש את הצורך הבלתי נשלט להתערב...
העצומה למען רינגו החלה כמשהו הומוריסטי, נחמד, משעשע (ואולי לדעת חלק מהתומכים היא עדיין כזאת), ובהחלטט נכון. יכול להיות שבחירה ברינגו כביטל הטוב ביותר, המוצלח ביותר, המוכשר ביותר היא קצת מוגזמת, אבל היא באה לאור האפלייה ארוכת השנים כנגדו!!! חוץ מזה, octopus's garden מראה על כשרון לא רע, הוא גם לא המתופף הכי גרוע בעולם, הבנתי מהפורום שהייתה לו קריירת סולו טובה, וכמובן! היה לו אופי (אני מקווה) טוב, והוא ברח הכי מהר מהודו! (דבר שהוא חיובי לדעתי)
ואני יכול להבטיח בשם עצמי (ואני מקווה שבשם כל התומכים) שאת תראי אותנו בוחרים בו בכל סקר

את לא צריכה

את לא צריכה לשתוק... את צריכה לעשות מבחן לחוזק אמונתנו בעצומה על ידי סקר שבו מופיע רינגו!

Another Girl

New member
Walla?

תקשיב...אני צריכה הוכחות! כל מי שבעד סקר נוסף לרינגו,נא לשרשר לכן את האייקון
(יעני Octopus's garden
). לפחות 10 קולות ישכנעו אותי.

למעלה