העצרת...

Neta558

New member
העצרת...

חזרתי עכשיו מהעצרת בת"א. אין לי הערכה של מספר האנשים שהשתתפו בה, אתם מוזמנים לשער להנאתכם... בכל מקרה, היו שם לא מעט. מאחר שהעצרת נמשכה כמה שעות, נראה לי שהייתה גם תחלופת אנשים מסויימת, כך שקשה להעריך כמה הגיעו. נוסף לכינוס החשוב נגד פיטום אווזים, כל מי שהגיע נחשף למידע נוסף בנושאים רבים נוספים הקשורים לזכויות בעלי חיים. אני מאמינה שהאירוע עזר להעלות מודעות מכל הבחינות, ומקווה שזה אכן יתרום ליותר פעילויות בתחום. היה כמובן נהדר לפגוש שוב אנשים מהפורומים השונים. לא ממש נפגשנו ליד השלט שמוקם לצורך הענין, אבל הסתדרנו
תודה רבה לאלון, שעבר וחילק כרטיסים לפרסום הפורום לכל הבנות שנכחו בעצרת, ואפילו לכמה בנים! ותודה להדר שעזרה לכתוב את הכרטיסים בשעת מחסור...:) חילקנו המון כרטיסים, בתקוה שבקרוב נראה כמה כמה אורחים חדשים מהעצרת. וכל אלה שאמרו לנו שהם כבר בפורום ורק קוראים - אנחנו מחכים גם להודעות מכם!
בקרוב - הפגנה מול בר אילן, ויום התנגדות למקדונלדס...

skin blues

New member
העצרת

כדורי השוקולד מממממממממ
אני חושבת שהעצרת היתה טובה מאוד, היו הרבה אנשים. רכשתי לי חולצה של "3 סיבות טובות לעבור לצמחונות"
לילה טוב בכל זאת מחר בית ספר...

Gal-Mo0D

New member
נטע!

שמעתי שסיפרת לטלי על ההודעה שלי
. אני חייב התנצלות לאלון על כך שכשראיתי אותו שם לא רציתי שיגיד כלום לחבר שלי אז עשיתי כזה סימן של "שתוק" עם היד - אז אם לא הבנת... מצטער. והיה נהדר, היה ממש גדול לפגוש את כולם מהפורומים (כמעט) - נטע, AmitKar, שנטי, נטע, טלי, אלון, שי, אורן, הדר, לילך... מצטער אם שכחתי מישהו! וחבל שאורנה לא באה

Gal-Mo0D

New member
../images/Emo127.gif יש לי שאלה ../images/Emo127.gif

מישהו יודע במקרה מי היה הבנאדם שלבש גופיה וכובע בוקרים כזה שחילק את הדף עם סמלי החברות שמבצעות ניסויים בבעלי חיים ?
סתם שואל...

nikikipoo

New member
ועוד שאלה...

זה לא באותו נושא, אבל משום מה זה לא שולח לי תהודעות אז רשמתי פה: הייתי היום בהפגנה (ומישהו חילק לי תאתר שלכם אז נכנסתי... כל הכבוד ליחצ´´נים) אבל לא ממש הקשבתי בקטע מסויים אז.. אמרו שם משהו שעושים ניסויים בבעלי חיים גם באוניברסיטת בר אילן. מישהו יכול לפרט על זה טיפה ולהגיד מה ומתי אתם עושים בנדון? תודה מראש!

tali_le

New member
ברוך הבא! קבל ../images/Emo39.gif

ובקשר לשאלה שלך מתוכנן לקום באוניברסיטת בר אילן איזשהו מרכז לחקר המוח (אם אני לא טועה) שיעשה נישואים בקופים (שוב, אם אני זוכרת נכון) ובקרוב מתוכננת הפגנה בנושא אני אברר פרטים ועוד אפרסם את העניין כאן טלי

Neta558

New member
חמודה...

אני מניחה שהתכוונת למרכז שיערוך ניסויים בקופים, ולא נישואים. :)) בכל מקרה, מתוכנן להיפתח מרכז לחקר המוח בשנה הבאה בבר אילן, הפגנה תערך ב14 באוקטובר. פרטים נוספים יפורסמו ויעודכנו גם בלוח האירועים. נטע, משועשעת מהתמונה של שני קופים תחת החופה.

dylan

New member
../images/Emo11.gif

אל תתנו להם רעיונות.. בסוף עוד יתחילו לעשות נישואים בקופים כדי להבין למה זה לא מצליח בד"כ אצל בני אדם...

Gal-Mo0D

New member
אוניברסיטת בר אילן בונה אגף

לחקר המוח (בקופים) - ניסויים פולשניים נוראיים שמטרתם העיקרית (ואולי היחידה ?) היא לאפשר לחלאות להתקדם בסולם האקדמי. ב14 באוקטובר, בשער הראשי של בר אילן ב11:00 יש הפגנה - תגיע!

tali_le

New member
אההה!! תאריך גרוע!

אני באילת בדיוק בשבוע הכי מלא פעילויות... גם זה וגם יום ה- M פררר... טלי

nikikipoo

New member
מזה ´קבל´!? מזה ´תגיע´?!

מזה ´קבל´!? מזה ´תגיע´?! אני בת... ניריתקיפו לא נשמע לכם כמו בת!!?? ו... ב11 בבוקר אני עוד בבצפר אבל לא נורא אני גרה ממש ליד האוניברסיטה ואני תמיד יכולה להעלם קצת משיעורים.... אבל השאלה היא איך אתם מגיעים, אתם מתכוונים להיות שם?

Gal-Mo0D

New member
אני כן ../images/Emo13.gif

ולומד ליד האוני´ (אפילו בבי"ס ששייך לה) אז בטח שאני מתכוון להגיע.

למעלה