העצרת...

aradori

New member
אני בטוח שהכסף...

...הלך למטרות טובות
המילואים היו מרתקים. (ללא כדורי שוקולד - יש לציין).

רשמיי מן העצרת!

אוקיי זאת הייתה הפעם הראשונה שלי בעצרת שכזאת (לא שלא היה לי אכפת, הורי פשוט טענו שאני קטנה מידי בשביל זה) הכל אופן אני חייבת להודות שנהנתי, השכלתי, ואני שמחה שפעלתי למען מטרה חשובה, יש לי סטיקר על התיק, ואני מאוד מקווה שהחוק יעבור. אבל הדבר שהכי הדהים אותי הוא האכפתיות לצד חוסר האכפתיות-מצד אחד אכפת לכם מבעלי החיים (שזה לא דבר רע חס וחלילה!) אל מצד שני לא אכפת לכם לא מעצמכם ולא מאיכות הסביבה-ואני מתכוונת לכל המעשנים שם, ולכמות העשן שפועלי הבמה "יצרו"... פגשתי אתכם בעצרת, אבל לא יודעת, לא היה לי נעים להגיד שזאת אני כי אני אל ממש בטוחה שאתם מכירים אותי, גם לא במציאות אלא בפורום. אני מאוד מקווה שתהיה לי אפשרות לבוא לעצרות נוספות, למרו שאני יודעת שלהפגנה מול האוניברסיטה אני לא אוכל לבוא, ואני לא יודעת גם אם הפגנות זה בשבילי, יותר מידי צעקות ודברים שאני לא ממש בטוחה שעוזרים. יאללה אולי אני אתחיל לכתוב כאן למרות שאני יותר אוהבת להיות "רואה ואינה נראית" יאללה ניפגש (גם אם אתם לא תיראו אותי) חתולית (אני שוקלת לשנות את שמי לנילי, אבל במציאות)

ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

ספרי על עצמך קצת! (בת כמה, מאיפה, ק/צ/ט [קרניבורית/צמחונית/טבעונית] וכל מה שאת מוצאת רלוונטי לספר!) וד"א תגובה קצרה! מי זה לכם שאת מדברת עליהם? העצרת אורגנה ע"י מספר רב של ארגונים ונכחו בה אפילו יותר ארגונים (וגם לא מעט אנשים עצמאיים) חלקם מעשנים, חלקם לא. וגם לי צרם הקטע עם העשן על הבמה, זה היה כל כך מיותר!

גם אני הייתי בעצרת.

באתי עם חברים והאמת שניסתי לחפש אנשים מהפורום, אבל לצערי לא ראיתי את ההודעה פה-על איפה נפגשים, לכן ניסיתי פשוט לחפש אנשים שמחלקים כרטיסים של הפורום-אבל לצערי לא פגשתי בכם... השורה התחתונה היא שמאוד נהנתי, פגשתי המון אנשים מאוד נחמדים והאכול הצימחוני שם היה פשוט מעולה. אולי מישהו מפה הכין ומכר את הכדורי/עוגות השוקולד? היה מצויין! נ.ב היו שם כמה חברה שהכינו משהו צימחוני בסיר גדול וחילקו את זה בחינם, הם חילקו גם בייגלים כאלו. אולי מישהו יודע מה האוכל שהם הכינו שם? זה היה ממש ממש טעים!

xenocide

New member
o.k ../images/Emo105.gif

מה אני יכולה להגיד על העצרת? נהנתי שם, התעניינתי שם, התאכזבתי שם-כי אורנה לא באה. שמחתי לפגוש אנשים... בקשר לעניין של העישון אני חושבת שזה לא ממש המקום להתלונן על זה... בכל אופן, שמחתי שהצלחתי בסוף להגיע.. הי כיף לראות את חלקכם שם. וגם אחרים שלא ראיתי אף פעם.

גם אני הייתי בעצרת.

לא ראיתי שום דוכן של הפורום, אבל פגשתי את האנשים שאני מכירה מכאן, טלי, נטע, אלון, ג´ון, והכרתי את שרימפי. היה מאוד נחמד. וכדורי השקולד בהחלט היו נפלאים. מתי בדיוק ההפגנה מול בר אילן?

למעלה