העצרת...

איפה התקשורת?

עברתי היום על "הארץ" ולא מצאתי ולו איזכור קטנטן של העצרת. זאת בושה וחרפה, ובהחלט לא מתאים ל"הארץ" להתעלם מהנושא ומהעצרת. אני מציע שליחת מכתבים המונית!

טל רחמן

New member
בטח שמתאים ל"הארץ"

אמנם "הארץ" הוא עיתון יענו שמאלני קיצוני כזה, אבל בעצם זה רק הסוג של השמאלנים שיכולים לדבר על זה שאנחנו עושים רע לפלסטינים, לעובדים זרים, וכו´...אבל אחרי זה הולכים לאכול במסעדת יוקרה ולטרוף בשרים, ותרום בכך לאלימות שאותה הם מגנים ולקפיטליזם שאת התוצאות שלו הם מגנים (הדיכוי בשטחים וההתעללות בעובדים זרים, וכו´...) אוי אני כזה זיין שכל
ביי לכם אנשים.

Neta558

New member
ואיך שכחתי...!

מגיע כל הכבוד ענקי לכל מפעילי דוכן הצעירים של אנונימוס! היה נהדר לראות אתכם בדוכן, ומסתובבים להחתים אנשים על העצומה. בהחלט הדוכן שהיה הכי פעיל לאורך כל העצרת, והחתים כמות גדולה מאד של אנשים! כל הכבוד על היוזמה ועל הפעילות!

AmitKar

New member
תודה נטע!../images/Emo9.gif

ותודה לכולכם שגם גרמתם לדוכן הזה להצליח. ובכלל לכל העשרות עד מאות שהגיעו לדוכן והתישו אותי בשאלות. (וכמובן תודה גם לאלה שהתישו את עמיתיי לדוכן) ואגב, בקשר לתלונות על התקשורת, לצערי לא היו מהטלוויזיה (ערוץ 1 אמר שאם ישלחו לו קלטת הוא יפרסם אותה במבזק חצות. אם אכן נשלחה הקלטת וזה שודר, אשמח אם מישהו יידע אותי) וגם מהעיתונים הגדולים לא היו. אבל אני אישית יכול להגיד לכם שבאו מראיינות ממעריב לנוער ומגלי-צהל, שבהחלט תרמו לעובדה שאני עייף משאלות
כמו כן גם הייתה סטודנטית לתקשורת וכתבות בוואלה וYNET. אם מישהו יודע על עוד שישתף אותנו, טוב? שלכם, עמית

monkilita

New member
לא פגשתי אף אחד...../images/Emo7.gif

למעט את אלון..
והלכתי לדוכן.. ואפ´חד לא היה.. מחדל.. רציתי להכיר את הפרצופים כי לא הסתדר לי במפגש פורום..

לא, לא ולא...

מכללת אשקלון היא אמנם גרורה של אוניברסיטת בר-אילן. אבל אוניברסיטת בר-אילן ממוקמת לה בשטח המוניצפאלי של ר"ג...

הומממ...

פגשתי כל כך הרבה אנשים שכתבו בפורום, אני כבר באמת לא זוכר. תזכירי לי על מה דיברנו ו/או איך את נראית?

savage girl

New member
גם אני הייתי בעצרת! :)

באתי לעצרת עם חברה שלי, אחרי שסיעה של שעתיים וחצי (אנחנו גרות בעפולה) טלי, אני ממש ממששש מתנצלת שלא עזרתי לחלק את הכרטיסים של הפורום כמו שהבטחתי... פשוט את המס´ פלאפון שלך לא היה לי איתי (כמה חכם היה מצידי לכתוב אותו בדף ולהניח על השולחן בחדר...) ועם כל האנשים שהיו בעצרת היה לי קשה לעבור אחד אחד ולשאו "סליחה את טלי?"... זה היה יכול להיות נורא משמשע :) בכל אופן- ראיתי מישהי שחילקה כמה כרטיסים של הפורום (zooti) (היא אמרה שזה היה הכינוי שלה בפורום) ... חבל שלא יכולתי להכיר את כולכם (כל מי שהיה כמובן...) אבל לא נורא! בפעם הבאה! אני חייבת לציין שהיה לי נ-ו-ר-א נחמד לראות כ"כ הרבה אנשים על כל החולצות האלה של "בשר-רצח" וכל הדוכנים שהיו שם והרעיונות המקוריים... כל הכבוד!!! דבר אחרון- עם כל הסרטים שראיתי שם אני שוקלת עכשיו נורא חזק לעבור לטבעונות... יהיה לי נורא קשה אבל אני מקווה שאני אצליח! תאחלו לי בהצלחה :)) זהו בעצם, סליחה על ההודעה הארוכה...

AmitKar

New member
אני בטוח שראית יותר משאת חושבת

קודם כל, בהצלחה עם הטבעונות! תראי, גם אם נראה לך שלא ראית אף אחד, אני כמעט בטוח שאותי ראית. אולי אפילו אמרתי לך שזה אני. מאוד התלהבתי שבאתן מעפולה. אם אני לא טועה, אתן לקחתן ממני טופס הרשמה לאנונימוס ושאלתן אותי אם אפשר לעזור מהמקום שאתן גרות. איך אני זוכר זה משהו... משום מה יש לי זיכרון טוב בדברים האלה (בטח לא בדברים באמת חשובים
) אם עדיין את לא מזהה, אז אני הילד הבלונדיני מהדוכן של הצעירים. הייתה לנו שיחה די ארוכה. ברוכה הבאה לפורום! (בהנחה שזו ההודעה הראשונה. ואם לא, ברוכה הנמצאת בפורום) שלך, עמית

savage girl

New member
וואלה, נכון! :)

אז הנה מצאתי עוד מישהו מהפורום שראיתי בעצרת... :) ואני כבר נמצאת בפורום, אבל תודה בכל אופן :) יום טוב, ולה. (נ.ב- זאת רק אני או שאני מכורה לסמיילים??...) :)

טל רחמן

New member
האוכל בעצרת

מישהו יכול לתת לי מתכונים של האוכל המעולללללללה שמכרו בעצרת? זה היה כל-כך טעים! If you own the light-post, then you on the working-class But if you want the answers you better give a piece of ass

CowLover

New member
אני אנסה...

להשיג את המתכונים ממי שעשה את האוכל.... מתכון ספציפי או את כולם?

vegan

New member
גם בורקס הטופו במתכוני הפורום

אני חושב שכדורי החרובים הוכנו לפי המתכון שבאתר אנונימוס ובחוברת צמחונות בקלות. יש מתכון דומה גם בפורום (עם יותר מרגרינה וסוכר למי שמעדיף). הפנקייק של הנוער העובד מבוסס על המתכון הנמצא במתכוני הפורום, באתר אנונימוס ובצמחונות בקלות. שוקו הסויה הוא שוקו מוכן מתוצרת אלפרו.

לפי אומדן של חבר שלי...

היו שם בסביבות 1000 איש. ודור אחד שלא הגיע כי היתה לו ביקור אצל רופאה. טוב נו, זאת גם תרומה, הייתי צריך הפנייה לבדיקת דם כדי לבדוק אם אני בסדר ואיך לאכול בתור צמחוני יחסית חדש. ככה שגם אני תרמתי משהו

aradori

New member
מה??????

שוב היו כדורי-שוקולד - ושוב פיספסתי??? (מצטער שלא הגעתי - הייתי במילואים) אוהב אתכם הרבה, אורי.

למעלה