הערב - משימת הלבשה תחתונה

הערב - משימת הלבשה תחתונה

גברים - את מי אתם מצפים יותר מכל לראות במשימת הלבשה תחתונה?
נשים - את מי אתן מצפות יותר מכל לראות במשימת הלבשה תחתונה?

אני את רומי וקורל כמובן.
אחריהן את יסמין.
אחריה את דנה.

ואתם? ואתן?

גםצופה

Member
מנהל
לא צריך להרגיש כמו באירן...

אדם דתי שמקפיד על המצוות נוהג ללכת לפי ההלכה ולא לפי תכתיבי התוכנית...
הם גם לא באים וכופים עליך ועל אף אחד דבר...

חחח הנמל מתעסק עכשיו בדברים אחרים,

כמו הכתבה ה"מחמיאה" שפורסמה על ראש הועד באולפן שישי בערוץ 2

ny22

New member
מנהל
לא ראיתי, יש לך קישור לכתבה?

אשמח לראות אותה.
אגב, מזכירים אותם שם?

אני חייבת להיות כנה ולומר...

שאני לא הכי בעד המשימה הזאת.
זאת אומרת, נניח לפני כמה שנים זה לא היה מזיז לי, להפך, אבל מאז שאני אמא ממש מפריע לי לראות תכנים כאלו בטלויזה בשעות שידור שגם ילדים צופים בהם,
זה לא שאני איזה חסודה שדוגלת בצניעות אבל זה כן מפריע לי שהבת שלי רואה גברים עם תחתונים צמודים להחשיד ונשים עם הלבשה תחתונה מינימלית.
אז נכון, בתוכניות הראליטי בארץ אם לא מראים תחת וציצי אחת לכמה פרקים יעלו אותך על המוקד,
אבל כן הייתי מצפה שיתנו להם משימה, למשל, עם בגדי מעצבים צרפתיים. זה יותר הגיוני, לא? הרי צרפת ידוע ב"הוט קוטור" שלה יותר מאשר הלבשה תחתונה.

בעונות קודמות היו משימות בעירום

אני זוכר שהתימניות המבוגרות נאלצו להתפשט בשביל משימה בה הן צוירו בערום. (אם זכרוני לא מטעני כמובן) ועוד זוגות שכרגע אני לא זוכר.

ככה שהכל יחסי.

choco2602

New member
כן. התימניות התפשטו..

מצד שני הן היו עם סדין עליהן (אם אני זוכרת נכון). כך שראו רק כתפיים ורגליים. יותר צנוע מבגד ים אפילו..

ny22

New member
מנהל
כן, אבל לא צילמו את זה ככה שזה לא נורא...

המצלמה צילמה אותן מזווית שלא ראו את הגוף שלהן...

rasmus girl1

New member
זה לא בדיוק 'נאלצו'

כי זו לא הייתה משימת חובה, זו הייתה משימת קיצור דרך.
והתימניות היו קורעות מצחוק!

choco2602

New member
לא אמא אבל מסכימה איתך..

יש הרבה דברים שילדים לא צריכים לראות, ולא מתאימים. סתם יכול לגרום להם לחשוב שזה לגיטימי בניגוד אלינו שעברנו קצת בחיים, ואנחנו יודעים לעשות הפרדה.

מה שכן, היום ילדים נחפשים לתכנים גרועים יותר כל כך מוקדם, גם מבלי הטלויזיה (אינטרנט, ולצערי בזמן האחרון גם שיתוף פעולה דבילי של ערוץ הילדים)- כך שאין הרבה דרכים להמנע מזה.

Jason2

New member
שעה 21:00 זה לא שעה שילדים אמורים

לצפות בטלויזיה. ובכלל המירוץ למיליון לא מיועד לילדים.

Jason2

New member
אי אפשר שכל התוכניות בטלויזיה

יהיו מותאמות לילדים. אלה תוכניות למבוגרים והם לעיתים יכילו תוכן למבוגרים יותר. מה גם שלדעתי תצוגת אופנה של בגדים תחתוניים זה לא כזה תוכן למבוגרים. אין כאן עירום או חלילה סקס

אתם לא לוקחים את הילדים לחוף הים? זה שזה נקרא ביקיני או בגד ים וזה עשוי מבד אחר לא עושה את זה לשונה כל כך.

לא דווקא לילדים,

אבל להתהלך בהלבשה תחתונה זה לא משהו נורמטיבי. חוצמיזה בחוף הים יש לזה צידוק, אבל מה המטרה להתהלך בבגדים תחתונים מול קהל? זה לא משהו שהייתי רוצה שהבת שלי תחשוב שזה נורמאלי..

Jason2

New member
זו תצוגת אופנה יש לזה הצדקה

מעצבים את התלבושות האלה ומציגים אותם.
וזה גוף האדם אין שום בושה בזה.

למעלה