הערב - משימת הלבשה תחתונה

מסכימה מאוד

במיוחד עם האמירה שאין בושה בגוף האדם ולא משנה מה הצורה שלו.
וזה לא אומר שעכשיו זה לגיטימי ללכת בלנז'רי ברחוב אבל זה בסדר איפה שזה כן מקובל, כמו תצוגת אופנה למשל.

Jason2

New member
וכמו שאמרתי

זה לא ערוץ הילדים וזו לא תוכנית שמיועדת לקהל ילדים.
אני יותר מודאג שהילדים יראו את היריבות ואת הלכלוכים מאשר משימה כזאת.

ny22

New member
מנהל
מצד שני, כמו שזה נראה עכשיו הם לא ממש

מדגמנים הלבשה תחתונה (חוץ מהגברים)
ככה שזה לא ממש נורא...

העונה הזו ההפקה "הסירה את הכפפות"

גם משימת החמאם הטורקי, גם משימת הדוגמנות- ההפקה לא רואה ממטר. אני לא נגד קצת מתח מיני, אבל שיהיה מרומז ואגבי, לא בוטה ובפרצוף. זה פשוט חסר טעם.

דווקא הפעם זה היה הרבה פחות חושפני

השועל ציפה למסלול של תחתונים וחזיות, וזה ממש לא היה זה. רומי וקורל בכלל לבשו שורטים וקורל לבשה ג'ינסים קצרים. הבנים אולי היו קצת חשופים יותר, אבל הבנות ממש לא.

Jason2

New member
מתח מיני?

זאת תצוגת אופנה למען השם! איזה מתח מיני?
מה קורה כאן נהיינו מדינת אייטולות?

בדיעבד הם עשו אותה ממש בטעם,

ובאמת שמו דגש על יכולות הדוגמנות ולא קלוזאפים מוגזמים על איברי גוף שונים, כמו במשימת הקרצוף למשל

נו באמת

הסוורים והא"א בתחתונים, [וגם שימי], רומי וקורל במכנסונים קטנטנים, יסמין בחזייה... טליה עם כל התחת בחוץ... כל זה בשם האמנות... גם משימת החמאם היתה -כמובן- בשם האמנות, וגם הקלוזאפ הארוך על התחת של דנה... לא שיש לי בעייה עם זה, אבל אני גם לא מנסה לעבוד על עצמי.

*כלומר יש לי כן קצת בעייה עם זה כי זה מרדד את התוכנית. במקום למצוא משימות מקוריות ומעניינות - מפשיטים את הבחורות. סקס מוכר. בחורות עם כל דבר.

Jason2

New member
לא אמנות רייטינג

יכול להיות שזה מה שהם ניסו להציג אבל זה היה יותר מצחיק מאשר כל דבר אחר (ובעיקר לא משהו מיני).

אבל אני יודע שבהפקות הריאליטי בארץ יש כל מיני קביעות שעבר זמנן כמו שסקס מוכר יותר מאשר עניין בתוכנית (שאת זה אגב בארה"ב בהפקת משחקי הכס הבינו ובעונה השלישית כמעט ולא היו סצינות סקס) ושסיפור אישי "סוחט דמעות" מעניין מישהו מהצופים.

uma cuica

New member
נכון ככה גם באמ טי וי

אם תסכל תראה שקליפים כבר הרבה פחות פרובקטיבים ומיניים (פורנו לא רך) ממה שהיו עד לפני השלוש שנים האחרונות, כלומר היום הם עדיין מינים אבל לא זנותיים ויש בהם יותר דגש על אפקטים, ויואליות ודמיון בניגוד למה שהיה בעשור הקודם.

rasmus girl1

New member
שעות שידור שגם ילדים צופים?

כשהייתי מתחת לגיל 12 לא זכור לי שהייתי 'זוכה' להישאר ערה ב21:10 ובטח שלא עד 22:30 בייחוד שיש למחרת בית ספר!
מה גם שלא הייתי צופה בכלל בתוכניות האלו בגיל הזה, הייתי צופה בערוץ הילדים (בתקופה לפני שהרסו אותו, שנות ה90 המאוחרות) וב20:30 היו מתחילות התוכניות לילדים היותר גדולים ואותם לא הייתי רואה.

גםצופה

Member
מנהל
אל תשכחי שהיום עם הממירים המקליטים

הנוסח 'שעת שידור לילדים' קצת פאסה...

הרי אפשר להקליט את התוכנית ולראות אותה למחרת בשעות אחה"צ...

אני אישית פחדתי שהמשימה תהיה בוטה - אבל עשו אותה סה"כ בצורה הוגנת (מעניין מה היה קורה לו ה'דוסיות' היו ממשיכות במירוץ...)

choco2602

New member
נראה לי שהיו לובשות כמו מעיין ובת אל

רק היו מוסיפים להן איזה עליונית לכסות כתפיים..
לא הבדל רציני..

גםצופה

Member
מנהל
וגם חצאית מן הסתם...

אבל אז זה לא בדיוק הלבשה תחתונה...

האמת שגם משימת החמאם לא היתה צנועה....

tamarhp

New member
בנות דתיות

הולכות גם עם שרוולים ובלי מחשוף. ולפי ההלכה השרוול צריך להיות עד המרפק (לפחות), והחצאית מכסה את הברך.. ככה שהן לא היו יכולות להצטלם עד בגדי הים השלמים כמו בתאל ומעיין וגם לא ללבוש כותנות דקיקות עם מחשוף וללא שרוול.

choco2602

New member
אם היית קוראת מה שכתבתי גם קודם..

היית רואה שכתבתי שהן היו לובשות כותונות ומוסיפים להן איזה עליונית או משהו (לא התגובה האחרונה שלי, אחת לפניה).

אני בכל זאת חיה במדינת ישראל, אין לי ברירה אלא לדעת את הדברים האלו..

לגבי העובי של הכותונת, הן נראות לי יותר דתיות לאומיות. גם בפרק הראשון הן לבשו עד המרפק אבל לא שכבות או משהו מוגזם, חולצה קלילה.

למעלה