B Bow Wow2004 New member 10/2/04 #47 אני פשוט לא מאמין פייטון פן, שרוצה להיות רק ילד זמן חולף, והוא אינו גדל...
P python 4 New member 10/2/04 #60 לא ירדתי לסוף דעתך. באו ואוו, טרילה לי, מתגייס עם המון בחורי ישיבות חרמנים
B Bow Wow2004 New member 10/2/04 #61 סליחה, פשוט אחרי שעות בצ'אט גיליתי שדובשנית40 הוא הבוס שלי. תצטרך לסלוח לי...שוב...
P python 4 New member 10/2/04 #35 ../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif היי, זה פורום תשוקות, לא פורום... תשוקות. הנה ראולי -
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif היי, זה פורום תשוקות, לא פורום... תשוקות. הנה ראולי -
B Bow Wow2004 New member 10/2/04 #48 תגידו לי אתם דפוקים בראש?!?!?!?!?! ועוד צעקתם עליי ששמתי פה תמונות של שימפנזות. מה דעתכם שגם אני ישים תמונות של אהבתי הישנה..
תגידו לי אתם דפוקים בראש?!?!?!?!?! ועוד צעקתם עליי ששמתי פה תמונות של שימפנזות. מה דעתכם שגם אני ישים תמונות של אהבתי הישנה..
A AsHtOn GiRl 3 New member 10/2/04 #55 דיייייייי../images/Emo7.gif איך אני מתגעגעת אוף שנאתי שהפרופסור מת שונדי עזבה זה הרס הכל אחרי שהפרופסור מת, התוכנית הדרדרה ארחי שונדיהמתוקה עזבה, התועכנית עוד יותר הדרדרה ואחרי שקווין ואח שלו עזבו התוכנית הייתה שנואה הכי יפה היה מתי שכולם בהתחלה היו ביחד סדרה שולטת
דיייייייי../images/Emo7.gif איך אני מתגעגעת אוף שנאתי שהפרופסור מת שונדי עזבה זה הרס הכל אחרי שהפרופסור מת, התוכנית הדרדרה ארחי שונדיהמתוקה עזבה, התועכנית עוד יותר הדרדרה ואחרי שקווין ואח שלו עזבו התוכנית הייתה שנואה הכי יפה היה מתי שכולם בהתחלה היו ביחד סדרה שולטת
B Bow Wow2004 New member 10/2/04 #56 לא!!! לא זאת הייתה הנקודה שניסיתי להעביר... נו טוב... וזה וייד, לא ונדי.
A AsHtOn GiRl 3 New member 10/2/04 #57 אהה אופס../images/Emo9.gif ואני יודעת שזו לא הנקודה אבל בכל זאת כייף להעלות זכרונות