הערב: קר בחוץ וחם בפנים

python 4

New member
וייד, היכן את וייד???../images/Emo7.gif

צודקת, א"ג 3 יקירתי, הסדרה ממש הדרדרה מאז שחיסלו את וייד והפרופסור. איך אהבתי את הסדרה הזו!! תודה, באו, על עוד רגע מרגש.

AsHtOn GiRl 3

New member
גם אני../images/Emo7.gif

וייד וקווין היו הדמיויות האהובות עליי
לא אהבתי את מגי...... וכל פרק הייתי בוכה מחדש כי וייד לא הייתה
זה היה כ"כ עצוב איך שהם כל הזמן נזכרו בה
אבל היא מתה או עזבה

python 4

New member
גם אני לא הבנתי בדיוק מה קרה

לווייד. בשלב מסויים גם, אחרי שקווין ואח שלו עזבו הפסקתי לראות, זה כבר לא היה אותו דבר. ומגי היתה דווקא הדמות החביבה עלי, אומנם לא תחליף לפרופסור ארטורו אבל בכל זאת כוסית לא נורמלית.

Bow Wow2004

New member
הסבר על וויד

(וואו, יש פה ממש מעריצי סליידרס כמוני, צמרמורת עוברת בכל גופי עכשיו). אז ככה: הפרק האחרון של וויד: עונה 3, פרק 25 - פרק סיום העונה. הגולשים מגיעים בלי הפרופסור אבל עם מגי) לעולם בו ריקמן (המדען הרשע שרצח את הפרופסור) אימץ לחיקו חיות אדם או משו בסגנון. איכשהוא קווין השיג את הקורדינאציות לכדור הארץ המקורי, הזה, ונפתחה המערבולת אליה הוא דחף את רמי ו-וויד אבל לא גלש כי לא רצה לעזוב את מגי. כמה דקות מאוחר יותר הוא ומגי גלשו להם לעולם עתידי. עונה 4, פרק 1# GENESIS אחרי 10 עולמות קווין ומגי חוזרים לכדור הארץ המקורי ומגלים שהוא נכבש ע"י הקרומגס הידועים לשמצה. קווין מגלה שהוא מאומץ והוא מוצא את רמי שמודיע שחטפו את וויד, הרביעו אותה ואין לו מושג איפה היא ואם היא חיה. עוברת לה העונה הרביעית, הגולשים פוגשים להם קרומגסים, פה ושם מנסים לחפש את וויד (פרק MOTHER AND CHILD לדוגמא) אבל כלום. עונה 5, פרק #לא זוכר REQUIEM (אם ככה כותבים את זה) - אשכבה בקיצור. הגולשים מגיעים לעולם מושלם עם צמחייה והכל שלפתע לרמי יש חלום בו הוא פוגש את וויד איכשהוא דרך מערבולת מוזרה. מפה לשם הגולשים נכנסים לאותה מערבולת מוזרה ומגיעים למחנה הקרומגס בה נמצאת וויד השבויה, אבל רק ראשה שם בתוך מיכל עם נוזל צהוב כזה. היא חיה אבל הקרומגס שבו אותה. איכשהוא נוצר מצב שהם בסוף כן יכולים לגלוש מהעולם המבחיל הזה אבל בלי וויד. המערבולת נפתחת - קווין, מגי ואח של קווין גולשים אבל רמברנט מסרב לעזוב בלי וויד. מאוחר מדי. המערבולת נסגרה. וויד לא נותנת לזה לקרות וממש מתאבדת. היא מאמצת את כל הכוח שלה כדי שתיפתח מערבולת חדשה שתיתן לרמי לגלוש והיא כביכול מתה. עצוב. :( קפיש?

AsHtOn GiRl 3

New member
לאאאאא../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

אני לא זוכרת שהיא ביכול מתה
זה לא פייר:/ איי וואנט וייד באק!!!!!!!!!!!!
אני רוצה שבכלל ישדרו את הסדרה מההתחלה שהסדרה עוד הייתה מעניינת עם כולם
בווווו (זה מעצבן לרשום באו וואו) מעכשיו בו העלת לי זכרונות ואני רוצה סליידרז!!!!!!!!!!!!!

למעלה