הפגזתי!

metallica

New member
הפגזתי!

הקטע השלישי עלה! www.myspace.com/shayofer זה הקטע השלישי שהקלטתי והעלתי ב3 ימים. הקטע נקרא Stardust וזה קטע קלין של 4 דקות שכתבתי לפני כמה חודשים, יום אחד אני גם יקליט עליו סולו ואז זה יהיה טוב...... זהו, עכשיו יש מספיק חומר "לבינתיים" הקטעים הבאים שיעלו יהיו הרבה יותר מושקעים מבחינת הכתיבה, מספר הערוצים והסאונד. שוב, אני אשמח לתגובות מכם. התגובות שאתה מקבל מאנשים גורמות לך לרצות לעבוד עוד....אתם באמת לא יודעים איזה חשיבות יש לתגובות שלכם

DEATHRUCTION

New member
אני באמת שלא רוצה להיות רע...

אבל איך אתה אומר שזה מושקע מבחינת סאונד, שכל אקורד שני שם האאוטפוט שלך מרווה את הכרטיס קול? וזה קטע שאני אפילו בטור בסיסט יכול לנגן, אין בו משהו באמת מיוחד.. ד"א, אם תוכל להגיד לי איזה סולם השתמשת בקטע עם המטרונום זה יהיה מאוד נחמד.

Mena Rea

New member
מי אלה החיות תאוריה האלה?

אתה רואה? ברור שאני יודע שזה אתם, גלעד ותומר, זו רק דרך ביטוי. שמעתי באמת שקיים דבר כזה סולם כרומטי. אין לי מושג איפה זה...

NecroSight

New member
טל זה סתם חרטא,זה פשוט מרווחים

של חצאי טון בין תו לתו אני עושה עם זה חימום וזה גם מגניב למעברים בבס,פשוט,אם תתחיל מסריג 1 במיתר E נמוך ותעבור סריג סריג על לאוקבה הבאה שזה פה יש לך סולם כרומטי,זה צורה של 123456 וכו' לא צריך תאוריה בשביל זה

DEATHRUCTION

New member
אחי...אני לא יודע חצי דבר בתאוריה

אבל אם יגידו לי סולם, זה לא בעיה למצוא אותו, יש מלא אתרים באינטרנט שיראו לך בדיוק איך לנגן אותו. אני רציתי את הסולם הזה לעבוד על טכניקה. אני לא יודע כלום בתאוריה חוץ ממה השמות של כל תו בעיברית ובאנגלית ואיפה הם נמצאים על הפינגרבורד.

Mena Rea

New member
אתה ביקשת את זה...

First Draft-ליין מאד נחמד ומיוחד, אבל שמע, אתה טוחן את אותו הליין בערך במשך 2:50. ההתחלה יפה, אבל כשזה חוזר על עצמו כ"כ הרבה זמן, זה נהיה בעייתי. ואיכות הסאונד שם על הפרצוף, אבל אולי זה בגלל שאני משווה את זה למה שאנחנו העלנו, ואנחנו הקלטנו בחדר חזרות עם מיקסינג ומאסטרינג (עד כמה שאפשר לקרוא לזה מאסטרינג) בסוף. Technical Shit-אתה גיטריסט טוב, אבל אתה לוקח על עצמך יותר מדי, או שפשוט התפספס לך, אבל בכל מקרה, אתה לא יושב כל הזמן עם המטרונום (אתה לא בקצב בדיוק תמיד). Stardust-קטע נחמד, סאונד חרא ביותר. אם תהיה בהרכב מתישהו, השתדלו אפילו להקליט בחדר חזרות, משהו שלא יצא כ"כ רועש. אתה מוזמן לשמוע אותנו ב-www.myspace.com/guiltymind.

ווווואאאאי אחיייייי

שולטטטט...!!!!!! מנגנים יפה אחושרמוטילים!!!!!!!!!!
מה התפקיד שלך בלהקההה? דרך הגב.. הסולן שלכם שר יפה מאד

אגב

הצטרפתי לפורום
אהההה ואני רואה ששלומי המנהל של הפורום
מגניבב לאללאאא..!!! מקווה שיהיה לי פה טוב כמו שבפורום מטאליקהההה

StaffordshirE

New member
ברוך הבא אחי ../images/Emo13.gif

יהיה לך טוב פה תסמוך עליי
ובקשר ללהקה של טל, צודק, הם באמת חיות
הוא הסולן והגיטריסט רית'ם דרך אגב

Nollie69Flip

New member
נראה לי שהוא רית'ם והסולן, נכון?...

וראסמי, אתם מנגנים יפה לאללא אחי! ד"א, דיסטורינג באסיסט, ברוך הבא גבר. תהנה בפורום.

Mena Rea

New member
תודה אחי

ברוך הבא לפורום! שלומי כבר ענה לך לפני, אני הסולן והגיטריסט ליווי. לשמחתי מסתבר שגם 88FM חושבים כמוך. השמיעו אותנו אתמול. אני באקסטזות מאז

Mena Rea

New member
השדרנית יצאה הכי כלה בארץ

היא עשתה לנו כזה אינטרו, לא יאומן. פשוט הקריאה את השמות שלנו במהלך הפתיחה של השיר. כמעט הייתי עם דמעות בעיניים.

למעלה