הפגזתי!

הפורום הזה קיים כולה חודש ושבוע....

והפורום לא בשום רמה נמוכה, זה שלא כל הזמן פה כולם מדברים רק על הלהקה לא עושה אותו פחות טוב אלא יותר אטרקטיבי

M e n s R e a

New member
תקשיב, יא מתחנגל

פרגנתי לך איפה שהיה אפשר לפרגן (קרא את ההודעה הראשונה שלי בשרשור הזה), אבל נתתי גם ביקורת. אם אתה לא יודע לקבל אותה, אתה יכול לפחות לשמוח בזה שמישהו בכלל הקשיב למה שניגנת. זה לא קורה בכל פורום. יש מספיק פורומים שבהם תפרסם, וההודעה שלך תישאר ללא כל מענה. פה קיבלת שרשור, כשתאמין לי, מבחינת איכות סאונד והשקעה, לא מגיע לך. וזה לא "הם", זה אנחנו. אני הצעתי לך ללכת להקליט שעה בחדר חזרות, דבר שהיה עולה לך לבד 50 ש"ח לשעה. מה שאנחנו הקלטנו התחלק בין כולנו, אבל גם עלה לכל אחד פי 10 ממה שהיה עולה לך. ותגיד לי, אם כבר השקעת נניח 1,000 ש"ח בכרטיס קול לא הכי פשוט, או אולי יותר מזה, מה זה 50 ש"ח? אתה לא מרגיש טמבל? אה כן, ואתה הומו. ואתה לא כזה גיטריסט כמו שאתה חושב. אחרת לא היית יוצא מהמהירות של המטרונום. אל תשחק אותה כאילו שאין לך כוח לתקן את זה, אתה פשוט לא מסוגל. ובפעם הבאה שתעלה משהו, אתה מוזמן לא להודיע לנו על זה. פאג.

M e n s R e a

New member
ועוד כמה דברים

אם אתה לא מוכן להשקיע 50 ש"ח כדי להקליט את הקטעים בצורה נורמאלית, כנראה שאתה מבין שהם לא שווים את זה. אני אישית הלכתי לבד להקליט כמה קטעים פעם. וכן, כדאי להעלות למיי ספייס דברים באיכות סבירה. ואני לא מבין מה קשור מי כתב את הקטעים ללהקליט באיכות סאונד סבירה. וגלעד אחלה גבר, בעוד שאתה סתם מתוסכל.

Octavarium

New member
הומו

דבר יפה. הבן אדם שאתה מדבר עליו יכול לספר לך על סאונד ככה שאתה לא תבין. וגם זה שאמרת שגורם למריבות פה "DEATHRUCTION" הם שניהם יכולים לכתוב ספר לעומת מה שאתה יודע אתה יודע מה? גם אני... ואני לא יודע שמינית ממה שהם (או לפחות DEATHRUCTION) יודעים. בכל מקרה אתה באת לפרסם פה אם אתה לא יודע לקבל ביקורת אל תפרסם וחוץ מזה אתה בא לפורום בו יש חברים קבועים (ואל תזיין ת'שכל שאנשים לא כותבים פה כי יש פה חרא אנשים. הפורום הזה והפורום שדי מקביל לו "מטאליקה" הם בין המופצצים בתפוז מבחינת אנשים) ומקלל? ואתה רוצה יחס אחרי כזה דבר?

DEATHRUCTION

New member
חוץ מזה...אתה צריך להגיד לנו תודה.

זה לא פורום שמיועד לשים פה קטעי נגינה. בטח כאלה שלא קשורים למגה דת'. מי ששם פה קטע נגינה, שהוא לא שהוא מנגן מגה דת' או משהו, צריך להגיד תודה שהמנהל וחברי הקהילה מרשים לדבר כזה להתבצע. במקומות שכן זה מיועד לכך (קומונת גיטריסטים ובאסיסטים, ששם להזכירך גם שמת אותה מודעה) אומנם לא מחקו לך את ההודעה, אבל אף אחד לא הגיב לך. כי מבחינתם הדברים שאתה צריך ללמוד זה דברים שמזמן הם שחכו. וואלה, אני הייתי מת שאנשים יקשיבו לדברים שניגנתי, אפילו שלא יגיבו על זה, רק שיקדישו זמן בשביל זה, זה הרבה מאוד. פה לא רק שהקדשנו זמן לשמוע את הקטעים שלך, אלא גם הקדשנו זמן בלכתוב לך ביקורות. שבעני, מאוד עניניות ועדינות ביחס לקטעים שהעלת. עזוב את זה שחוץ מעניני סאונד, קצב ופיל שאלה דברים מאוד מאוד חשובים, הקטעים לא כאלה מרתקים. אין בהם הרבה תיחכום, הם לא מענינים. רק שים לב, למרות כל מה שאמרת עלי, אני מתיחס בכל ההודעות שלי להודעות שלך ברצינות, ולא מנסה לקטול אותך, כמו שטענת שאני עושה נגד אנשים אחרים....שהם מבינים בדיוק מאיפה אני אומר את מה שאני אומר.

M e n s R e a

New member
*כל

נו מה. ותחשוב על זה, גלעד, שבגלל הקלטות מעפנות כאלה, כשאני, אתה, תומר וכו' מעלים קטעים מושקעים שעבדנו עליהם חודשים בחזרות ושילמנו הרבה כסף לחדר חזרות/אולפן, אנשים מוותרים, כי הם נזכרים ב"הפגזה" של מר metallica.

DEATHRUCTION

New member
אין לך מושג כמה אתה צדוק.

אני מרגיש לפעמיים שאני צריך לשכנע אנשים לשמוע שירים שלי. למרות שלא יצא לי לשלם עדיין על הקלטות...לצערי עדיין לא הגעתי מבחינת ההרכבים שהייתי בהם למצב של בשלות לצורך הקלטות. אבל אני מקווה שזה יקרה זה יהיה הכי שובר שיכול להיות.

M e n s R e a

New member
שנתיים עם מלא נאדים שחצנים

טחונים בכסף שמוחים על עוולות חברתיות אבל אבא שלהם מנכ"ל בנק הפועלים חחח זה כמו 10 שנים.

למעלה