הפגזתי!

Mena Rea

New member
דווקא את הבא אחריו

Naive. איזה יופי שכל אחד מתחבר לשיר אחר. אוטומטית לא נהיה להקת שיר אחד...

StaffordshirE

New member
לעזאזל, נשלח בטעות..

עשיתם בשכל! כי כולם יתחברו והתחברו לabandoned אז צריך להשמיע עוד שירים טובים לא פחות, כמו שאמרת אתם לא תהיו להקה של שיר אחד

Mena Rea

New member
../images/Emo45.gif תודה

היא קיבלה את העותק כמו שיש לך, ובחרה לבד את זה דווקא. לי אישית לא שינה איזה. מה שכן, אני מאחל לכל אחד שישמע פעם שיר שלו ברדיו. זו חוויה אחרת.

RakTsarot001

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif סחתיין עליכום! ../images/Emo69.gif

לא, רציני, לא-להיות-להקה-של-שיר-אחד זה לא משהו שקורה הרבה במיינסטרים בעשור האחרון. בהצלחה, מקווה שאנשים אהבו. :O

מגניב לאללא אחיי../images/Emo98.gif../images/Emo98.gif../images/Emo98.gif

שיהיה לכם בהצלחה עם הלהקה אם אתם מתכוונים ללכת על זה בגדול ולא סתם הקלטות של ה"בקטנה" וזה... ושוב, שירים אדירים
מקווה לשמוע מתישהו על יציאה של האלבום הראשון שלכם

Mena Rea

New member
אה, ולהבא

רצוי להיות קצת, רק טיפה, יותר צנוע. "הפגזתי" זה קצת יומרני מדי, אתה לא חושב? יש לך פה סקיצות ראשוניות של קטעים אינסטרומנטלים, לא את האלבום הבא של מגהדת'...

metallica

New member
כמה דברים

הראשון, אם תקרא טוב, אמרתי שהקטעים הבאים שאני יעלה כבר יהיו מושקעים. לא אלה שכבר העלתי שני, אל תתייחסו לבעיות סאונד. הקלטתי את זה עם מיקרופון של מחשב סאונד זה לא העניין העיקרי פה.... שלישי, בקטע הטכני במהירות 200 אני יוצא מהקצב אבל אין לי כוח לתקן את זה אז כבר השארתי (אתם יודעים איך מטרונום במהירות הזאת יכול לטמטם את המוח?) רביעי, first draft אחרי....נניח חצי דקה כבר נהיה מאולתר. אם אני יקליט אותו שוב הוא לא יהיה אותו דבר כי לא ישבתי וכתבתי אותו במדויק. והרעיון בקטע הזה הוא גם איך שהוא נראה, אם הייתי מעלה או בווידיאו הייתם מבינים. חמישי, הייתי צריך כותרת שתמשוך צומת לב, וחוץ מזה להקליט 3 קטעים ביומיים זה לא רע. אבל שוב, אני מדגיש, אל תשימו לב לסאונד. זה הוקלט במחשב ביתי במיקרופון שעולה בערך 20 ש"ח

Mena Rea

New member
סתכל בשרשור מתחתיך

זה שתומר פתח, עם הסינגל שהם העלו למיי ספייס שלהם. זו הפצצה. לא 3 סקיצות בחוסר סאונד מוחלט. והמלצה-אם אין לך ציוד מי יודע מה בבית, לך לחדר חזרות, שלם להם 50 ש"ח לשעה, ותוכל במשך השעה הזאת להקליט חזרה. זה ישמע הרבה יותר טוב.

metallica

New member
יא מטומטם

זה לא חלק מלהקה, אין פה "חזרות", אין פה הקלטות באולפן זה קטעים רק של גיטרה, שאני כתבתי. מה אתה מצפה שאני ילך לאולפן ב130 ש"ח לשעה כדי להקליט אותם? חוץ מזה, הם להקה. ל-ה-ק-ה. מבין מה זה אומר? זה אומר שההוצאות מתחלקות בין כולם, זה אומר שהם כותבים שירים ביחד למה בדיוק ציפית? שאני ילך לבד לאולפני הגרוב כדי להקליט קטע שכתבתי בחצי שעה?

DEATHRUCTION

New member
לא מצפים ממך כלום...

אם אתה מפרסם משהו, תפרסם אותו כמו שצריך.... לעבוד על הסאונד שלך זה לא משהו שחייבים לעשות באולפן, אפשר להשיג סאונד נורמאלי גם בהקלטה ביתית.. אני יודע שאתה עצבני כי לא קיבלת פה את התגובות שרציתי, ובקומונת גיטריסטים בכלל לא קיבלת תגובות. אבל אף אחד לא דיבר אליך לא יפה, אנחנו לא צריכים פה את שפת הביבים הזו, בטח לא כלפי חברי הפורום הקבועים.

metallica

New member
אתה מדבר?

במשהו כמו שנתייים האחרונות שמדי פעם אני כותב קצת בפורומים בתפוז תמיד שמתי לב שאתה זה שיוצר פה את רוב המריבות. אתה תמיד זה שמתנגד לכל שטות שכל אחד אומר ובגלל אנשים כמוך הפורום הזה ברמה כל כך נמוכה כי כמו שרוב האנשים שלא רוצים לכתוב פה טוענים "האנשים פה חארות" כמעט כל מי שכתב בפורום הזה כבר לא כותב וכל מי שנשאר פה המון זמן זה אתה ועוד איזה כמה שכותבים המון אז בתור זה שיוצר פה חצי מהמריבות, אין לך מה לדבר

DEATHRUCTION

New member
ועם כל זה, אני עדיין חושב שאני

קצת מבין בענייני סאונד. ובטח שטל מבין. ותתפלא, אני למדתי את רוב מה שאני יודע מאנשים צינים. ציניות זו דרך להעביר ביקורת. וזה בסדר, גם הבס שלי בהקלטה הראשונה נשמעה כמו זמזום של משהו מעצבן במיוחד מרוב שהרוותי את הכרטיס קול. אבל בעקבות זה למדתי. למדתי על קומפרסורים, אקולייזרים, פיקאפים, סוגי עצים, בוסטרים, קופסאות הזרקה ישירה ושיטות הקלטה. אני עדיין לא יודע הכל, ואני מניח שאני אקבל עוד ביקורות על הסואנד שלי, ואני אלמד לנצל אותם.

StaffordshirE

New member
אני לא מבין מה הבעיה שלך.

ביקשת ביקורת וקיבלת, בגלל שזאת לא הביקורת שלה ציפית אתה מחליט לקלל ולהיכנס באנשים? אולי במקום להתנהג בילדותיות תהיה בוגר, תקח את הביקורת שנתנו לך ותיישם אותה בשביל להשתפר? לא עדיף?

למעלה