הפגנה מחר בבוקר

orvegan

New member
הפגנה מחר בבוקר

מחר בבוקר מעין מתכוונת לסרב להתגייס לצבא הכיבוש לכן היא תכנס לכלא אנחנו הולכות להפגין תמיכה ונגד הכיבוש ובעד נתינת חופש מצפון מחר בבוקר מול הבאקום בתל השומר ההפגנה תערך ב9:00 והסעות יצאו ב8:00 מארלוזורוב מסוף אל על בת"א חשוב להגיע תודה

tapr

New member
../images/Emo6.gif

למה, היא מתגייסת בסוף?

יחים1

New member
למה אתה שש?

זכותם הדמוקרטית של אנשים נמנעה ואת שש...ממש "דמוקרט" גדול בטח ליברמן לימד אותך את זה...

tapr

New member
איזו זכות?

הם ביטלו, שיבושם להם... הם חייבים לעמוד על גבולות החוק כל הזמן? לא יודע איזה אנרכיסט לימד אותך את זה...

orvegan

New member
למה חייבים להקשיב לכל חוק?!?!?

אתה בחרת את החוק מישהו שאל אותך לגביו?!!? לא אנשים שלא אכפת להם ממוות של עדם "פשוט" קבעו את זה תפסיק ללכת אחרי האנשים האלה בעניים עצומות

tapr

New member
יש מושג ושמו דמוקרטיה

שיטה חביבה בה אזרחים מעל גיל 18 מצביעים למפלגות לפי בחירתם, והמפלגות מחוקקות חוקים. אני חושב שלרוב האנשים אכפת ממוות של "עדם", אבל אכפת להם יותר מרצח של בני עמם מהרג הנועד למנוע רצח זה.

לכל מעשה ההשלכות שלו

לאף אחד לא מגיע הקלות בגלל הדיעות הפוליטיות שלו, יכולה לקרוא לצבא צבא כיבוש כמה שהיא רוצה, זו בסך הכל דיעה פוליטית ועוד הזוייה במיוחד. אני לא פחות מכל יפה נפש בעד חופש בחירה, רק שלא כמו הילדה הקטנה הזאת שרוצה להשתמט, אני בעד לקיחת אחריות על מעשה, לא מסכימים עם הצבא? לא רוצים להתגייס? זו עבירה על החוק, כאשר עוברים על החוק צריך להתמודד עם ההשלכות, ההשלכות לא תמיד נעימות, אלה החיים, לא רק כאן, בכל מקום, אז מה עושים? משלמים את המחיר על המעשה שנה שנתיים בכלא ולאחר מכן שתצעק כמה שהיא רוצה, מדינה דמוקרטית לא? (גם אני לא הסכמתי עם כל משימה שנתנו לי, אז?, זה לא עינייני, שמרתי את הדיעה שלי לעצמי ועשיתי, פשוט מאד). מצפון עלק...אין לה שום יתרון לא מוסרי ולא מצפוני על החייל הכי קרבי בצה"ל, עוד פוזה מתנשאת וצדקנות מוסרנית. המוסר הוא דבר יחסי. כאן נעשה בו שימוש ציני, אם "חס וחלילה" יפגעו לה בזכויות היא תצעק ותמחא ללא בושה, כאילו חייבים לה משהו.

orvegan

New member
כוס אמא שלך!

נימאס ממך צבא ישראל זה צבא כיבוש כי הוא פאקינג כובש ומדכא הורג ומתעלל באנשים !!!! ולא לא צריך ללכת אחרי כל חוק בעניים עוצומות צריך להטיל ספק ולעשות דברים שניראים לך נכונים ואם אתה כמו מכונה הלכת ועשית דברים שלא ניראו לך אז זה בעיה שלך ואתה רק עוד "חתיכת בשר משובחת" שהממשלה שלנו הצליחה לעשות יצרנית משמעותית בשבילה... אם אתה רוצה לחיות ככה בחירה שלך אבל תטיל ספק!

Wing Chan

New member
בואנה, ילדה, תשמרי על הפה שלך.

הבנו כבר שאת בגיל ההתבגרות ואת אוהבת נורא לשמור על פוזה של אנרכיסטית קשוחה שאוהבת להיאבק במסגרות ובמערכות של המדינה, אבל תשמרי על הפה שלך וותני כבוד בסיסי לאנשים.

orvegan

New member
איזה בסיס

אתה צריך לכבד אותי בתור בת אדם ולא בתור כאילו ילדה וגם ילדים אתה צריך לכבד בתור בני אדם ומה שאתה עושה זה מנסה לדכא אותי ונמאס לי תתבגר קצת אתה תצא מהפוזה של אני בוגר אני יודע יותר קודם תקשיב לדעה ותענה לה ועל תתיחס לגיל או לזה שאני שחורה או כחולה או לזה שיש לי שער ארוך תיחס לדעה!

Wing Chan

New member
אני מתייחס, אבל איך את מצפה

שיתייחסו אלייך ברצינות אם את פותחת הודעות ב-"כוסאמא שלך!" ? זה בקלות יכול להראות על חוסר רצינות.

orvegan

New member
סליחה?! אומר מי שאמר" את לא...

מבינה כלום כי את ילדה קטנה" סליחה תתקן את עצמך ואז תעיר לי כי אני מבינה שלא בסדר להתחיל ככה אבל יש גבול כמה אפשר לקבל את הדיכוי שלך

orvegan

New member
לא ובלי להיכנס לריב ילדותי

אתה התחלת עם העערות המדכאות אחרי שדיברתי נגד גיוס אז תפסיק לנסות להצדיק את אצמך ותקבל את מה שאני אומרת ותפסיק לנסות לדכא אותי!

למעלה