הפגנה מחר בבוקר

זה כבר מאד מאד טיפשי...

חשבתי שאת נגד "רצח חיות", אבל אם הוא יגיע לרעבי אפריקה אז את בעד? תחליטי איפה את עומדת
יכול להיות שלא הבנתי, בכל מקרה מה הקשר לאפריקה?, זה ענף חקלאי, ענף של כל מדינה לעצמה לצרכים שלה ואין לה סיבה לחלוק אותו עם אף אחד אלא אם כן זה עיניין של מסחר, שזה מה שקורה ברוב המדינות. גם אין קשר לקפיטליזם. חוץ מזה מבחינה תזונתית זה לא המוצר היחידי שיש בו שומן או כורסטרול, אין יתרון בריאותי לאכילת עשבים פקעות וגרעינים, אז תרדי מהקטע של שומן וכורסטרול, אין כבר לא מדבר על טעם.

orvegan

New member
קודם כל באוכל טבעוני אין כולסטרול

אולי מממש מממש מממש ממש קצת!!! ודבר שני אמרתי שהאוכל שאתה לוקח בשביל לפתם את החיות האנשים באפריקה יכולי לקבל ויהיה להם אוכל וכן יש לזה קשר לקפיטליזם כי למה שלאנשים שמרוויחים ויכולים לקחת את האוכל ולתת לחיות יהיה צורך לא לעשות את זה ולהציל מיליוני אנשים?!?!!?!?!??!?!?

כשתעבדי ותחלקי עם רעבי אפריקה

את המשכורת שלך תדברי איתי על רעות הקפיטליזם טוב? אני לא הולך להכנס לעינייני תזונה כי זה ארוך, אין חלבונים(טופו זה קלקר), אין B12... ברור לי שזם טעים לי, יותר מעשבים עלים פקעות וגרעינים למינהם, שגם רובם מלאים באותם כימיקלים (חוץ מירקות אורגניים). עד כמה שהמצב קשה באפריקה לא צריך לרדת כל כך נמוך ולתת להם אוכל של חיות.

ילדה קטנה, למה עצבים?, לא טוב לך

החוק? תפגיני, תנסי להזיז דברים, לא טוב לך הכיבוש?, תפגיני, תנסי לשנות, גם אני רוצה לסיים את השליטה על העם הפלשתיני, אבל להשתמט, לעבור על החוק במדינה שלך?, לא טוב לך תעברי למקום אחר שאין בו גיוס חובה, שוויץ מומלצת, שבדיה, קנדה גם. כאשר יש חוק הולכים לפיו, אם רוצים לסרב למלא אותו, סבבה, רק שהמינימום הוא לקחת אחריות על המעשה, לשאת בתוצאות הענישה ולהפסיק להתבכיין!!! אם לא שמת לב, בשטחים עדיין גרים בני אדם, כל עוד הממשלה לא החליטה על פינויים הם זכאים לביטחון בדיוק כמוני וכמוך. הכיבוש הוא מצב לא נורמלי שנקלענו אליו באופן לא נורמלי, אי אפשר לחתוך אותו בלי לדעת את ההשלכות שלו, חוץ מזה, מבחינת הפלשתינים וממשלת החמאס כיבוש משמעותו כיבוש "פלשתין הגדולה ע"י הציונים", לא 67', אש"ף הוקם ב64', ידעת את זה?, עוד לפני שמלחמת ששת הימים היתה בכלל בתיכנון. אמנת אש"ף דיברה על חיסול ישראל, 67', לא היה קיים עדיין, זה לא השתנה לאחר מכן, חוץ מזה שיש את הרקע ההיסטורי-דתי של עם ישראל באיזור כבר אלפי שנים...אבל זה בטח ממש לא אכפת לך, לא נוגע לך, סלקטיביות וצביעות לשמה. בכל מקרה סיום הכיבוש כאשר הצד השני מבהיר שקווי 67' אינם סוף הסיפור, זה לא עיניין פשוט, מה הטעם? עכשיו זה משהו אחר, אפשר לסיים את שליטה על הפלשתינים מצד אחד ומצד שני עדיין לא לחזור לקווי 67', זה עדיין סיום הכיבוש, האדמות הן לא פלשתיניות, הן היו ירדניות עד 67' וירדן וויתרה על סיפוחם מחדש רק ב88

orvegan

New member
הייתי קוראת את התגובה שלך ומתייחסת

אבל אתה יצור שככה פתחת אותה אז לך תתבגר ביייי

מתי כן התייחסת ברצינות להודעות שלי?

את התחלת עם כוס אמא שלך, זה הרבה יותר רציני מילדה קטנה, בכל מקרה, את הרבה יותר אלימה ממני, למרות שאת חושבת שאת יפת נפש, אני מקלל הרבה פחות ממך. הגיל שלך לא מעניין אותי, את פשוט מגיבה באלימות וילדותיות. וכן, צריך ללכת לפי החוק, גם אם לא מסכימים איתו, אם עוברים עליו אז משלמים הענישה, זו מהות של מדינת חוק, זו מהות של מדינה דמוקרטית, לא כל אחד עושה מה בא לו.

orvegan

New member
את התחלת?!?!

תקשיב אתה התחלת לקרוא לי ילדה קטנה ויש לי את כל הזכות להתעצבן עליך! אז תפסיק להגיב לי את שתתבגר ותבין שלכל איש יש דעה ושאתה בשיחה הזאת יצאת המטומטם

לא קראתי לך, קראתי לחברה המשטמת

שלך וזה בכלל לא בגלל הגיל, זה בגלל החוסר יכולת שלה לקחת אחריות על המעשים שלה, כמו שכתבתי, אם היא רוצה להשתמט, סבבה, רק שתיקח אחריות על המעשה, על העובדה שזה מעבר על החוק, אנחנו מדינת חוק (אני מקווה) תשלם את המחיר למערכת, תשתחרר (אין לה על מה לבכות, היא תהיה שם הרבה פחות מכל זמן השירות של חיילת ממוצעת), אחרי שתצא, שתמחא ותצעק כמה שהיא רוצה, אנחנו מדינה חופשית ודמוקרטית.

orvegan

New member
מי אמר שהיא לא לוקחת אחריות?!

אני אמרתי בתור עצמי שזה לא בסדר החוק שבו אומרים שכולם חייבים להתגייס ואין מספיק אפשרות לעשות דברים אחרים כי המצפון שלך לא אוהב לרצוח

אין אף חייל שאוהב "לרצוח"

יש הוראות, יש פקודות, יש מציאות, יש מציאות שנכפתה עלינו הן על מלחמת ששת הימים והן על ידי העובדה שטרוריסטים מסתתרים בתוך אוכלוסיה אזרחית, יורים מתוך ריכוזי אוכלוסיה אזרחית ככה שיוצא שאזרחים שמסביבם נפגעים ואף נהרגים, הם לא "נרצחים", אין כאן "רצח", זה לא משנה אם מי שנהרג הוא בן 8 או 40, כאשר יורים קסאמים צמוד לבית בבית חנון רוב הסיכויים שתןשבי הבית יפגעו, אם יורה לא חסין. חוץ מזה רוב החיילים לא יצא להם להרוג, גם אני בינהם, אז איך אני יכול להיות רוצח?, חוץ מזה אם הייתי יורה במחבל זה לא רצח, זה הגנה עצמית, בדיוק כמו שאדם מותקף ברחוב ומגן על עצמו ותך כדי ההגנה הוא הורג את התוקף, שום הבדל. אין קשר לכיבוש, בעזה למשל כבר אין כיבוש. לא לקחת אחריות זה מצד אחד להשתמט ולקלל את צה"ל ומצד שני להתבכיין שמכניסים אותה לכלא, זה לא רק לגביה, זה לגבי כל משתמט, אני אומר רוצה להשתמט, תשתמט, תהיה בכלא תקופה, שלם קנס כספי, לאחר מכן תשתחרר תעשה מה שאתה רוצה, מאד מאד פשוט.

orvegan

New member
אלוהים... עלק אין כיבוש בעזה

צבא הכיבוש עדיין נמצא בעזה וממשיך להשטית שם טרור דבר שני כן כל חייל שאפילו עוזר לרצח אם זה רק בעובדה שהוא נמצא באזור או אפילו ניקה את הנשק הוא אחד מהאשמים. למה אנשים שיש להם מצפון צריכים לקבל על זה תקופה בכלא? למה צריך להיות חוק גיוס חובה?? וזה לא להשטמת זה לסרב ואתה רואה כשאתה רוצה אתה יכול לא להתנהג כמו ילד קטן ולקלל...

צאי מזה, אין אף חייל ברצועת עזה

אין אף ישוב בעזה, אנחנו כבר לא שם. צה"ל לא משתית טרור, הג'יהאד האיסלמי משתית טרור, אם לא היו יורים קסאמים לא היו הפגזות, מאד פשוט, כל היינו מבזבזים על האיזור אגורה מאר וכל פגז עולה הרבה כסף. מה זה אשמים?, הוא לא רצח אז הוא לא רוצח, נקודה. לא לך ולא לחברך שלך אין בעלות על המוסר והמצפון, מוסר הוא דבר יחסי, לי יש מצפון לא פחות מכל משתמט או טיבעוני רק שאני לא מנפנף בו, מצפון מהמקום שאתן עומדות הוא הכי קל בעולם, מתשהו עמדתן בדילמות אמיתיות?, זה מצפון!, לא לך ולא לאף אחד אין זכות להטיף מוסר כי אין לכן בעלות עליו. השתמטות היא סרבנות, סרבנות היא השתמטות, זה לא משנה למה, האקט עצמו הוא השתמטות. לכל החיילים יש מצפון, גם לחיילים שסרבו לפנות מתנחלים מביתם יש מצפון, אז מה!, אדם לא יושב בכלא כי יש לא מצפון, הוא יושב כי הוא מפר את החוק, במדינת חוק שומרים עליו, אין סלקטיביות, גם אם שונאים את החוק ממלאים אחריו, מי שרוצה להשפיע, שיפגין, שיעשה עצמות, שיפגש עם אנשים משפיעים וינסה לשכנע אותם, יש הרבה דרכים לשנות, סרבנות ומעבר על החוק, אפילו בפאסיביות היא לא אחת מהן, אם אדם מרגיש שהוא פשוט לא מסוגל, אז או שיהגר למדינה אחרת או שישלם את המחיר, זה הכל. למה צריך להיות גיוס חובה? הטרור הפלשתיני, מניעת כניסת מתאבדים לתל אביב ונתניה, החמאס, הג'יהאד האיסלמי, התנזים, וועדות ההתנגדות, החיזבאללה, אל קעידה (גם הם כבר בעזה וקרובים מאי פעם לעשות פיגוע כאן, רק שלהם הרבה מאד כסף), סוריה, אירן, ובכלל למנוע סיכוי שאי פעם יתקפו אותנו, יותר נכון למנוע מצב שתהיה יכולת לתקוף אותנו, כשהעולם האיסלמי יהיה סקנדינבי/שוויצרי וחלש יותר אז לא יהיה גיוס חובה, נכון לעכשיו הצבא קובע כמה הוא צריך, את מי הוא יגייס, כמה הוא יגייס, למה יגייס וכו'.

sharonhaimov

New member
סרבנים- לכלא!

גם אם זה מימין, גם אם זה משמאל! אנשים צריכים להתחיל פה לכבד את החוק, אחרת הלכה המדינה. אני קורא לארגן הפגנה נגד הסרבנות.

למעלה