הפגנה מחר בבוקר

orvegan

New member
ואם הוא היה אומר אותם דברים לבעלי

חיים וינסה להרגיש עליון אליהם גם אז היית אומר את זה!?? אני גם טבעונית אני גם בפורמים אבל אני לפחות מבינה את הקשר של זה לדיכוי בני אדם אז סתום את הפה ועל תנסה גם אתה לדכא אותי כי אני נולדתי מאוחר יותר

Wing Chan

New member
מי מדכא אותך תגידי לי מי???

מישהו אמר לך לסתום את הפה?? לא. מישהו אמר לך להפסיק לשים פה הודעות?? לא. נכון, טענתי שאת ילדה קטנה מלאה בפוזה --- כי זה מה שמשתמע מהודעות שלך שנפתחות בקללות כמו "כוס אמא שלך". תרגעי קצת.

orvegan

New member
הבן אדם שאומר שכביכול

אני לא מבינה כלום כי אני כביכול ילדה קטנה הוא מדכא על רקע גיל תחשוב כבר טיפש ודוגרי נימאס מהפוזה שאתה מבין הכול אז תפסיק להגיב לי

tapr

New member
"דיכוי"

בתור צופה יותר אובייקטיבי (איש ימין מביט על שני אנשי שמאל מתווכחים
) סגנון הדיבור שלך הוא זה שמביא אותך למצב הזה. לא הדעות שלך, הזויות ככל שיהיו. זה שאת מדברת בצורה חוצפנית, לא משנה בת כמה את. אף אחד לא מדכא אותך, בעתיד פשוט יתעלמו ממך (והכוונה לחיים שלא בפורום). מעבר לזה - ההודעות שלך יראו הרבה יותר רציניות אם תכתבי אותן שלא כאסאמאס ובלי התלהמות חסרת תוכן.

orvegan

New member
אתה צודק אתה באמת לא קשור

לא קראת את ההודעות שהוא כתב לי לפני ואיך הוא התייחב וכן זה דיכוי על רקע גיל אז בבקשה על תתערב בדרך כלל אני לא מתעצבנת הוא פשוט יודע איך לעלות על העצבים

tapr

New member
לא נכון

יש כאן כותבים יותר קטנים ממך, או בערך בגילך, ואני מבטיח לך שלא מדברים אליהם ככה. תעשי בדק בית.

orvegan

New member
ההודעה שלך של בשר ....

זה ילדותי וזה מטומטם וזה רק מראה שאתה תומך ברצח אז כמו שכששאלו את האמריקאים למה הם לא עשו כלום כשהייתה השואה ואנשים הרגישו רע כשהנכדים שלך ישאלו אותך מה עשית בזמן שואת החיות אתה תעמוד שם ומה תענה ... לא עזרתי כי היה לי טעים?!

"שואת החיות..."

"מה אתם עשיתם כאשר כאשר שאוורמה הלכה צאן לטבח?(מטבח)" "איך יכולתם לעמוד מנגד למראות אנטריקוטים מדממים?" (לא עמדתי, אכלתי) מה את כל כך רצינית?, בחירה שלך להיות צמחונית, סבבה, מה את רוצה מאיתנו?, האדם הוא יצור טורף משחר האנושות, כל עוד זה נעשה ללא פגיעה בשרשרת המזון, לא קרה כלום. ברור שאכילת חיות מחמד זה מעוות, והכחדת חיות/

orvegan

New member
לא זה לא בסדר כשאתה פוגע באחר!

ולמה חיות מחמד זה מעוות מה הבדל בין כלב או אוגר לפרה או תרנגולת? שניהם יכולים לסבול זה כמו שתגיד זה בסדר להרביץ למישהו שחור או למפגר אבל זה לא בסדר להרביץ לאישה או יהודי. והאדם כבר עבר את כל הקטע של זה הטבע שלנו כי אנחנו כבר לא צדים את האוכל או חיים במערות אנחנו מכניסים להם כימיכלים לגוף ושמים אותם בכלובים קטנים וגרים בבתים ונוסעים במכוניות שמזהמות את האוויר והורסות את "הטבע:"

אני נגד גרימת סבל

נגד גרימת עינוי, רק שבעיניי חיות מאכל כמו בקר צאן עוף ודגים, הן גידול חקלאי, ענף חקלאי, עדיין שחיטה צריכה להיות קצרה מהירה וללא גרימת סבל. הטבע שלנו הוא הטבע שלנו, הוא לא השתנה, זה לא עיניין של צייד זה עיניין של אכילת חיות כמו שחיות אחרות אוכלות חיות. בכל מקרה, אני נגד הכנסת כימיקלים לחיות או לשים אותם בכלובים ובכלל עינויים, כמו כן אני חושב שצריך להפסיק את השימוש בדלק ונפט כי זה מזהם רק שאין קשר, אדם לא חייב להיות צימחוני כדי להיות בעד איכות סביבה. ההבדל, הכל תלוי בנורמות חברתיות, בעיני כלב או חתול הם חבר, וכמו שאמר אריק שרון "חברים לא אוכלים", זה בעיני קרוב לקניבליות, במדינות כמו תאילנד וסין אוכלים הכל, הכל!

איך אני מסבסד אותו?

אני לא אחראי למה שעושים עם הכסף שלי כמו שאני לא אחראי למה שעושה הממשלה עם המיסים שלי, אם זה היה בשליטת התושבים אז כל אחד היה משלם סלטקיבית למה שנראה לו. גם הפציפסטים משלמים מיסים, גם הם מממנים את תקציב הבטחון.

orvegan

New member
ואם הם יכלו לא לסבסד את זה הם לא

אתה יכול לבחור לא לגרום לסבל ולתהתחיל לאכול יותר בריא

orvegan

New member
אם אתה אומר משהו שיהיה לזה לפחות

רקע כי בשר של היום מלא בכימכלים ואנטיביוקטיקה ומחלות ושומן רווי וכולסטרול שבכללל לא בריאים! ומה הקשר לציפור?!

tapr

New member
סליחה, אבל כמו שטונה

באזורים מסויימים היא מזון לדולפינים, ולכן משתדלים שלא לדוג אותה, חסה היא מזון חיוני למרבי רגליים! מה ההבדל בין חסה לבין צדפה? אמבה לא מרגישה כאב?! אפליה ביולוגית מדרגה ראשונה.

orvegan

New member
לא חסה לא מרגישה כאב

חוץ מזה שגם אם כן נותנים פי שבע חסה לפרה בשביל שהיא תשמין אז אתה פוגע ביותר חסות ובפרה בדרך וחסה לא שואפת לחופש או לחיים ואף אחד לא מענה אותה

tapr

New member
אני חוזר על טענתי

"אבל כמו שטונה באזורים מסויימים היא מזון לדולפינים, ולכן משתדלים שלא לדוג אותה, חסה היא מזון חיוני למרבי רגליים!" לא טענתי בקשר לכאב של חסה, אלא בקשר לשלילת החסה ממרבי רגליים. את לא מתחשבת במשהו מאוד חשוב: הסדר הטבעי, והאינטרס האנושי. אני עשיתי את החשבון, ובשילוב הטעם, המחיר, האינטרס שלי והגנים הארגנטינאיים, בשר זה רצח טעים!

orvegan

New member
אז אתה לוקח אוכל לילדים באפריקה

כל האוכל שמתמים איתו את החיות המסכנות אפשר להעביר לילדים הרעבים והעניים בכל רחבי עולם ויהיה עוד עודף אבל אנשים כמוך נותנים סיבה לחזירי הקפיטליזם להמשיך לקחת את האוכל הזה ולמכור אותו בדרך שמשמינה ומכניסה כולסטרול לגוף שלך

למעלה