הפגנת החרשים

וסטיקרים

על הסטיקרים כתוב מי הכינה אותם. גם פה אפשר להכין סטיקרים נוספים - למי שיודע/ת גרפיקה

עייטן

New member
מתבייש בכם

עכשיו זה הזמן להפגנה? בושה וחרפה. פשוט אין לי מילים בפי להביע את מחאתי בנושא הזה.

מה אתה עשית בשביל חרשים?

את הפעולות שלי כתבתי בפורום. חוץ מאשר למחות לא עשית דבר?

עייטן

New member
חביבי, עשיתי דברים ....

כל מי שמכיר אותי אישית, יודע כמה שאני בא לתרום לחרשים, ומנסה בכל זאת להשפיע. פשוט אין קשר בין המעשה שאתה עומד לעשות להגיון. הייתי קורא לזה: "חרשים לסביבה שלנו" - שהכוונה שאתם (יוזמי ההפגנה) חרשים למה שקורה כאן בארץ.

GuyMan

New member
הפגנת החרשים רעיון טומטום מאוד

זכור אנחנו במצב קשה מאוד צריך מו"מ עם ממשלה ולא לעשות פגנה..... אז אנשים תחשבו אנחנו כמו קופים

עוד הוכחה שחרשים אינם מבינים

את הזכויות שלהם. זה מה שכתבתי בפורומי החרשים מהיום הראשון, והגעתי למעמד בו אני נמצא היום. אני מוכן להישאר במעמד הזה. שירות ממסר כבר יש לחרשים. לפני פחות משנה זה עדיין היה חלום, והיום כל חרש יכול לבקש להתקשר לכל מקום בארץ. תוך זמן קצר תבוצע שיחתו באופן אובייקטיבי ואנונימי לחלוטין. ויש עוד מה לשפר. אני רוצה מתורגמן בגודל טבעי, כמו הקריין. מתורגמנים כאלה יש בבריטניה, ובישראל ממזערים אותם, כי זה "מלכלך" את המסך. עגום שחרשים התרגלו לחשוב כמו שומעים, ורואים "טימטום" בכל מאבק לזכויותיהם. "לא יפה, לא נעים" הוא משפט החוזר שוב ושוב בשיחות החרשים ביניהם.

וכל שאר ההודעות

רק מעידות עד כמה מתביישים חרשים בנכות שלהם תלישת הודעה בבית ספר? לא נשאר לי אלא לצחוק על כך מצידי שיישארו בבית ללא זכויות

הפעם הגזמתם

אך אפשר לעשות הפגנה כך? אני אישית מתבייש בזה אני שקראתי את הכתבה היום בעיתון חטפתי התקף פחדתי שחברי יראו את כתבה זאת שכך תלשתי אותה אני יכול להבין את השאר שצריכים את ההטבות אילו עקב מצב אני אישיתי ההיתי רוצה הטבות אילו אך לא ההיתי מתחיל במצב זה למה לא מתחילים במו"מ קודם לפעמיים מו"מ מראה שכן אפשר לסדר זאת אך אך תחשבו שעם רואה בנו ומה שאתם רוצים זה שירחמו עלינו? זה לא עובד ככה אני לא מוכן שהעם יראה בי כנכה וירחמו עלי אני להיפך מתאמץ עוד מילדות להוכיח שאני יכול כמו כל אחד שאני מסוגל כמו כל אחד אתאמצתי להראות שאין שום סיבה לרחם עלי עוד בצבא עצמה אני נילחם בשביל להוכיח שגם חירש וכבד שמיעה מסוגל ליותר ואני לאחר מאבק קיבלתי את מבוקשי ואתם הפגנה רק תהרוס את המוניטין אני בקיצור ממש מתבייש בכם שרוצים לבצע הפגנה זאת למרות שאני מבין אותכם אך יש דרכים אחרות הפגנה היא הדרכה האחרונה לאחר כישלונות ואל תגידו שניסיתם ושברתם את הראש כי האמת לא ניסיתם כלום אתם רק בתחילת דרך אני לא מוכן לחיות תחת רחמנות לא בשביל זה אני קיים רק שתדעו אני מכיר הרבה חרשים שהגיעו להישגים קבועים כמו כל אחד לדעתי זה פשוט אתם שרוצים לחיות תחת חברה מגובשת אך תצליחו אם אתם סגורים מפני השומעים יש מלא חרשים שחיות תחת חברת שומעת ובזכות זה הצליחו אז עם כל הכבוד תתחילו במפתח עצמו "החברה"

כל מילה במקום.

זה מה שאני חושב. בדיוק אותו דבר. קבל ח"ח! (שאין לי מושג מה זה, אבל זה טוב)

GuyMan

New member
למרחפת

כן מה שאחי היה בצבא על הוא אמר לי לקשר זה

Motti M 17

New member
טעות.... זה קיצור של "חתיכת חרא".

זה הדרך של האזרחים במדינה לומר "תשתוק יא דפוק"... מקווה שזה הרחיב את האוצר מילים שלכם לביטויים באזרחות... עצה חשובה ממני: ***על תשתמשו בזה בבגרות***

תומכת בעוז בכל השוני!

ד"א ח"ח זה חיזוקים חזקים מעיין תעודת הכרה לפי זיכרוני. כן כן.. אני חדשה בשטח, קבלו אותי במחיאות כפיים, תודה מראש.

וווואוווווווו (מחיאות כפייים)

למה שלא תספרי לכולם על עצמך? קצת ידע כללי לעתיד ^_^

לספר על עצמי???

חס וחסה.. תרגיש מוחמא שאתה היחידי שיודע מי אני ומאיפה באתי.. (כן כן החסידה הביאה אותי, אבל יש גם מקום שקוראים לו "הבית" שתקוע באיזה מקום שקרוי "העיר") אז... הס!

זאת לא דפנה

יש לו דברים בראש שלא יוצאים החוצה כבר היה מפגש פנויים ופנויות אבל הראש שלו נשאר כמו קודם גם כאשר העליתי בפורום תמונה של זוג אנשים שומעים שהכירו באינטרנט הוא היה בטוח שזאת דפנה

למעלה