הפגנת החרשים

דרור

היו לך שתי הודעות אאוטינג בשרשור אחד. שתיהן נמחקו. מספיק! חשיפת פרטים על אנשים אסורה לפי תקנון הפורומים.

הצחקת אותי כשאמרת, שתעבור ליד

"מכון בריאות"...

אתה רוצה להוסיף קש שיפיל את גב של..

גמל?!?! עם כל מצב בטחוני הרעוע שלנו, אנחנו מפגינים?!?! מבלי להתחשב במולדתנו, בממשלתנו?!?! ממשלה עובדת מאוד קשה! בעזרת השם, כאשר מצב בטחוני ירגע, אז אפשר לצאת להפגנה... קודם לכל אנחנו צריכים להתחשב במולדת, ואחרי זה נתחשב בעצמנו, אתה מסכים איתי? אני בהחלט יודע, שקשה למצוא מקום עבודה, מכיוון שאנחנו בעלי ליקוי שמיעה (אם תרצה נוכל לקרוא לעצמנו חרשים, בבקשה...), אבל אל תשכח שיש עוד מובטלים שהם רגילים לחלוטין, ללא בעיית שמיעה או בעיה כלשהו, חוץ ממצב הכלכלי, ובשביל זה הם צריכים לעבוד, אנחנו לא יחידים... בקשר לתרגום, אני מסכים איתך, שאני רואה בערוץ ספרדי או צרפתי, ביום שבת, יש תוכנית מיוחדת ללקוי שמיעה (או חרשים), בגודל מסך מלא, אנשים מדברים בשפת סימנים, נשמע מפתה, אבל צריך להתאזר בסבלנות... מה דעתך? אתה מסכים איתי, שצריך לחכות?

אינני רוצה לפגוע בך

הטעות שלך איננה טעות של בן אנוש אלא טעות של לקוי שמיעה. ללקויי שמיעה יש קושי בשפה העברית, כי השפה העברית איננה זהה לשפת הסימנים. כתבת שיש עוד הרבה אנשים בריאים מובטלים. כאשר תגיע למקום עבודה ותציע את עצמך, במי יבחר המעסיק - בך, או בעשרה מועמדים בריאים שיש לו גם כן? דברים כאלה באה לתקן ההפגנה. ההפגנה נועדה לדרוש גם עדיפות בקבלת חרשים למקומות עבודה, באמצעות הקלות מס למעסיק, כפי שהיו הקלות מס בהתנחלויות ודברים אחרים. הקלות המס בהתנחלויות הן הגורם ל"מצב הבטחוני הרעוע" היום.

אתה צודק בקשר לטעות שלי...

אני יודע שלעתים יש לי שגיאות בכתב ובכתיב, ואינני מודע להם, גם יש לי בעיה בתפיסת הבדל שם עצם ממיןזכר ונקבה, אני מתקשה, שלא אגיד "מה לעשות", כי באמת מה יש לעשות, שזה ללמוד. אתה צודק בהחלט בקשר עבודה ולמעסיק, שאני לא יכול לווכח על זה.

מה פתאום לחכות

גם במשרד הפנים שובתים עכשיו. להם לא איכפת מ"המצב הבטחוני הרעוע"?

משלוש סיבות

1. מתנגדים לתוספת משימות (מפונקים) 2. מתנגדים לקיצוץ בשעות נוספות (מפונקים) 3. מתנגדים לקיצוץ תקנים (מפונקים)

ולא צריך להתייחס לשטויות בפורום

שוב שטויות והאשמות, שטויות והאשמות - כמו תמיד. מבחינתי אפשר לחסום אותו, כפי שנחסמו כינויים קודמים שלו. ולכל כותבי הפורום: אני פונה אליכם באופן עקרוני ולא באופן אישי. אינני רוצה שאתם תהפכו לדוגמא שאתם רואים אצלו.

GuyMan

New member
לאוקספורד

אני ממש מצטער על מה שאמרתי אבל אני רואה שזה לא טוב למרות אני תומך בחרשים אני מקווה שכל טוב בפגנה

GuyMan

New member
לאוקספורד

אני ממש מצטער על מה שאמרתי אני מקווה שכל טוב בפגנה (; (;

הכל בסדר לא קרה כלום ../images/Emo98.gif

ההפגנה היא גם בשבילכם ואני שמח שהעליתי את הנקודה הזאת. אינני מתרגש משטויות בפורום, וטוב שכתבתם את דיעותיכם.

למעלה