הפורום די שומם.....

psycho girl297

New member
הפורום די שומם.....

אני יכולה להציע הצעה למשחק חדש עכשיו שמשחק המתחתנת מתידדת וזורקת די גווע המשחק הולך ככה מישהו מציע שתיי תוכניות או שניי סרטים או תוכנית וסרט וצריך למצוא דרך השחקנים המשתתפים בסדרות ובסרטים האלו את הקשר לא ברור אני אתן דוגמא עם על טבעי אם אני רוצה ליצור קשר בין לדוגמא ורוניקה מארס לעל טבעי בורוניקה מארס שיחקה קריסטין בל, שמשחקת את אל בגיבורים ביחד עם מיילו ונטמיליה, שכמובן שיחק בבנות גילמור יחד עם ג'ארד מעל טבעי הבנתם? כמובן שניתן להשתמש בסדרות קצת יותר רחוקות אחת מהשנייה בז'אנר ובתקופה אם זה מוצא חן בעינייכם תציעו תוכניות או סרטים כמה שיותר רחוקים כדי להקשות

LeAnnDylan

Well-known member
נשמע טוב

הבעיה היא שאני ממש ממש גרועה בסרטים\סדרות אז אני חושבת שאני לא אשתתף

darklighter

New member
אני יודעת../images/Emo70.gif../images/Emo190.gif

בבוורלי הילס שיחקה שאנן דוהרטי ששיחקה גם במכושפות, שם שיחקה בפרק אחד בת'אני ג'וי גלאוטי שמשחקת גם במגרש ביתי, שם משחק צ'אד מייקל מוריי ששיחק גם בבנות גילמור

psycho girl297

New member
אגב יש לי דרך נוספת להגיע לקשר בניהם

בבוורלי שיחק ג'ייסון פריסלי ששיחק גם בסדרה tru calling (לא זוכרת איך זה היה נקרא בעברית) שיחקה שם גם השחקנית אלייזה דושקו ששיחקה במועדדות צמודות הראשון עם קריסטין דאנס, ששיחקה כילדה בראיון עם ערפד עם בראד פיט ששיחק בתפקיד אורח בחברים ששם שיחק מתיו פרי, ששיחק בסטודיו 60 ששם לורן גרהם עשתה תפקיד אורח קטן.... וואו זה היה ארוך...

לוידעת

New member
טוף.....

אני יכולה להביא גם 2 סדרות שאני לא חשבתי על הקשר שלהם? כאילו סתם 2 סדרות\סרטים? גוסיפ גירל ועל טבעי......???

psycho girl297

New member
זה די קל האמת

בגוסיפ גירל יש את השחקנית שמשחקת את סרינה (שכחתי את השם שלה) שמשחקת באחוות הג'ינס עם אלכסיס בלדל ומפה זה די ברור אבל כן תכתבו גם תוכניות שאתם לא יודעים את הקשר בניהם, זה כל הכיף למצוא את הקשר בצורה הכי קשה

redsnowhite

New member
אני יודעדעדעת../images/Emo23.gif

ב'רוזוול' שיחקה קת'רין הייגל ששיחקה עם פטריק דמפסי ב'האנטומיה של גריי'. פטריק דמפסי שיחק בסרט 'מכושפת' ששם שיחק גם החתיך הזה, ג'יימס מרדסן ששיחק באקס מן
ומציעה את.. מועדון קרב(עם בראד פיט) ועל טבעי.

psycho girl297

New member
אוי באמת, בקלות

בראד פיט שיחק תפקיד אורח בחברים ששם שיחק גם השחקן שמשחק את כריסטופר בבנות גילמור ומשם ההמשך שוב ברור אני מציע את מגרש ביתי והסרט סיפור אהבה בלתי נשכח

psycho girl297

New member
אני לא יודעת כמה זה יעזור

אבל בדרך שלי זה עובר דרך על טבעי דרך ג'נסן וג'ארד

לוידעת

New member
זה באמת לא עוזר....../images/Emo4.gif

איך מנדי מור מתקשרת למשו שקשור אליהם בכלל???

למעלה