הפורום די שומם.....

לוידעת

New member
מממצצצאאאאתתתתתיייייייייייייי!!!!!!!

אוקי...נעזרתי גם בך קצת,מהתשובה ממקודם-שימו לב...-> מנדי מור_ששיחקה בסיפור אהבה בלתי נשכח...) שיחקה בסרט עלילות סאות'רלד,ששם שיחקה גם שרה מישל גלר,ששיחקה ב"הצעקה",ששם שיחקה קורטני קוס-מוניקה מחברים-ששם היתה בתפקיד אורח בראד פיט ששם שיחק גם השחקן שמשחק את כריסטופר בבנות גילמור ,ששם שיחק צ'אד מייקל מורי בתור טריסטן...(נראה לי...?) שמשחק במגרש ביתי בתור לוקאס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זהוו!!!וזה לא עבר דרך ג'נסן וג'ראד...(??) אני לא מאמינה שהצלחתי...חח..זה דרש הרבה זמן של חיפוש בגוגל!(האמת שתכלס זה לקח בסביבות השתי דקות אבל עדיין...
)אבל עד שמצאתי משו שמקשר בין מנדי למור למישו בכלל שאני מכירה!!:)

psycho girl297

New member
אוקיי הדרך שלי שונה

מנדי מור שיחקה בתפקיד אורח בפמליה ששם שיחקה גם בתפקיד אורח ג'סיקה אלבה, שכמובן שיחקה עם ג'נסן במלאך שחור ומשם זה דרך על טבעי לבנות גילמור ומגרש ביתי דרך נוספת מנדי מור שיחקה תפקיד אורח באיך פגשתי את אימא, שם שיחק גם מי שמשחק את הדמות של מארשל (אני לא יודעת איך קוראים לשחקן), שמשחק בסרט החדש עם קריסטין בל שמשחקת את ורוניקה מארס, בורוניקה מארס משחק גם ג'ייסון דורינהם (לוגאן, אני חושבת שככה קוראים לו) ששיחק תפקיד ממש קטן ברוזוול עם קייתרין הייגל ששיחק באנטומייה של גריי עם ג'פרי דין מורגן ששיחק בעל טבעי ושוב משם הדרך ברורה וואו זה ארוך תציעי עוד שתיי סדרות, אנשים אל תתקעו את המשחק....

לוידעת

New member
טוף->

טובב.....אמ.... הסרט ה"יומן" וגוסיפ גירל.....?? (ממש קל....
אבל לא נורא...)

psycho girl297

New member
אוקיי

ביומן משחקת הבחורה שאני לא זוכרת איך קוראים לה, משהו אדמס או מקאדמס, הבחורה הראשית, שמשחקת גם בילדות רעות עם לינדזי לוהאן שעשתה תפקיד אורח בבטי המכוערת עם אמריקה פררה שמשחקת באחוות הג'ינס עם בלייק לייבלי שמשחקת את סרינה בגוסיפ גירל וואו, נראה לי שאני אפסיק לענות, אני די חולת נפש כשזה בא לטלויזיה.... אני רואה כמעט הכול.... אוקיי חדש, אני מנסה לחשוב על סרטים ישנים יותר משנות ה90.... צריך שלושה לטנגו וגברתי הנשיא.... וואו זה קשה, אבל יש לזה פתרון.....

redsnowhite

New member
הצלחתי../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

שירלי מקליין מככבת ב"גברתי הנשיא" ומשחקת בסרט עם מישה ברטון שנקרא "סגירת מעגל". מישה ברטון שיחקה בהאו.סי עם אדם ברודי ששיחק בסרט "מר וגברת סמית'" עם בראד פיט שהתארח ב"חברים" שם מככב מת'יו פרי שגם מככב ב"צריך שלושה לטנגו". מציעה: מי הבוס? למגרש ביתי. אני חושבת שזה קל
אבל לא בדקתי חחחחחחח

psycho girl297

New member
רק שאלה

מי זאת שירלי מקליין? בגברתי הנשיא מכבבת ג'ינה דיוויס היא משתתפת בתפקיד אחר? ותציעי עוד

redsnowhite

New member
הייתי בטוחה שהתכוונת לסרט../images/Emo2.gif../images/Emo23.gif

" אוקיי חדש, אני מנסה לחשוב על סרטים ישנים יותר משנות ה90.... צריך שלושה לטנגו וגברתי הנשיא.... " הייתי בטוחה שהתכוונת לסרט משנות ה90 לא לסדרה.. אולי פעם הבאה צריך גם להגיד אם זה סרט/סדרה או לתת שם באנגלית.. והצעתי, הסדרות מי הבוס? למגרש ביתי אז לגבי הסדרה גברתי הנשיא.. ג'ינה דייוויד שיחקה עם עם בראד פיט ב"תלמה ולואיז" שהתארח ב"חברים" שם מככב מת'יו פרי שגם מככב ב"צריך שלושה לטנגו".

לוידעת

New member
עונה....

בסדרה "מי הבוס" מגלם את דמותו של טוני מיסלי טוני דנזה ששיחק שהופיע ב"כל ילדי" ששם הופיע שרה מישל גלר ששיחקה ב"הצעקה",ששם שיחקה קורטני קוס-מוניקה מחברים-ששם היתה בתפקיד אורח בראד פיט ששם שיחק גם השחקן שמשחק את כריסטופר בבנות גילמור ,ששם שיחק צ'אד מייקל מורי בתור טריסטן...(נראה לי...?) שמשחק במגרש ביתי בתור לוקאס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ד"א->זה ממש מוזר איך כל הדברים שלי מתקשרים לאותו דבר-באפי-חברים-בנות גילמור-מגרש ביתי...(למרותשאני בכלל לא יודעת מי זה השחקן שמשחק את כריסטופר בבנות גילמור...פשוט העתקתי את זה מהתשובה של psycho girl לפני זה...
,ולמרות זאת רק בזכותו הכל מתקשר לי.....חיחיחי....) פרל הארבור(הסרט...) ונמלטים(הסדרה....)!

psycho girl297

New member
אוקיי תשובה

בפרל הארבור משחקת גניפר גארנר שמשחקת בג'ונו עם אלן פייג' שחשמקת באקס מן עם השחקן שמשחק את בובי/אייסמן שמשחק את ג'ימי בסמולויל יחד עם ג'נסן שמשחק בעל אבעי עם ג'פרי דין מורגן שמשחק באנטומייה של גריי ובפרק האחרון של העונה ששודר השבוע משחק השחקן מארשל אלמן שמשחק אל אל ג'יי הבן של לינקן בנמלטים אני מציעה איך פגשתי את אימא וספיידרמן

לוידעת

New member
עונה....

ג'ייסון סגל ששיחק בסרט "הדייט שתקע אותי" ששם שיחקה קת'רין הייגל ששיחקה ב"מכושפת"\"27 שמלות" ששם שיחק ג'יימס מרסדן ששיחק ב-X מן יחד עם איאן מקלהם שגילם את מגנטו ששיחק את גנדלף בשר הטבעות יחד עם אורלנדו בלום ששיחק את לגאלוס ששיחק באליזבת טאון עם קירסטן דאנסט ששיחקה בספיידרמן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

psycho girl297

New member
עונה

בענק הירוק הקודם משחק אריק באנה ששיחק בטרויה עם אורלנדו בלום ובראד פיט בראד פיט שיחק במר וגברת סמית עם אדם ברודי ששיחק באוסי עם רייצ'ל בילסון ששיחקה בנשיקה האחרונה עם זאק בראף שמשחק את ג'יידי בסקראבס חדש: מרפאה פרטית וארבעת המופלאים

redsnowhite

New member
הנה../images/Emo26.gif../images/Emo23.gif

ב"מרפאה פרטית" משחקת קייט וואלש שמשחקת יחד עם פטריק דמפסי ב"האנטומיה של גריי". פטריק מכבב לצידה של הילארי סוואנק בסרט ששכחתי את שמו אבל שודר השבוע ביס
(על מורה שמגיעה לבית ספר משהו..) הילארי סוואנק התארחה ב"בברלי הילס" ששם גם התארחה ג'סיקה אלבה שמככבת ב"ארבעת המופלאים". מציעה: מלחמת הכוכבים (Star Wars-סדרת הסרטים הבדיוניים) לכולם אוהבים את ריימונד
קשה? לא ניסיתי לפתור את זה

psycho girl297

New member
אוקיי

בכולם אוהבים את ריימונד משחק ריי רומנו שגם מדובב את עידן הקרח יחד עם שון וילאם סקוט ששיחק באמריקן פאי עם אליסון הנינג ששיחקה בורוניקה מארס ששם עשה תפקיד אורח השחקן שמשחק את לוגאן בבנות גילמור ושם שיחק גם אדם ברודי ששיחק באו סי עם רייצ'ל בילסון ששיחקה בג'אמפר עם היידן כריסטנסון ששיחק בסרטי מלחמת הכוכבים..... אני חייבת לציין שזה היה שילוב מעניין.... חדשים: ג'ואן מארקדיה ואי אר

psycho girl297

New member
נו מה קורה?

נכנעים? יש לי כבר שתיי דרכים.... לפעמים אני מפתיעה את עצמי עד כמה זה חולני, הרמה של האהבה שלי לטלויזיה וסרטים....

לוידעת

New member
אז אם צורה קשה....

לי היה קשר אחר-מסובך יותר,כי אני לא מכירה את "אחוות הג'ינס" או משזה לא יהיה..חח...קיצר-> בגוסיפ גירל מי שמשחק את דן הופיע בסרט "ג'ון טקאר חייב למות",ששם שיחקה סופיה בוש שמשחקת במגרש ביתי ששם משחק צ'אד מייקל מורי ששיחק בסרט "בית השעווה" או בבנות גילמור (לא משנה....) ששם שיחק ג'ראד פאדאלקי שמשחק בעל טבעי....XD פיוווו...זה היה ארוך!!

שאלה ... אני לא ראיתי את כל העונה הראשונה|שטן

ופספסתי כמה פרקים, אבל שאני רואה קליפים רוב המקרים אני רואה איזה פרק אחד מהעונה הראשונה שדין צמוד לקיר ולאבא שלו יש עיניים צהובות בגלל שהשד ניכנס בו ... מישהו אולי יודע איזה פרק זה ? אני ממש רוצה לראות אותו :) תודה מראש

למעלה