אה, תודה !
R redsnowhite New member 4/7/08 #34 תמשיכו מפה: מי הבוס? למגרש ביתי.../images/Emo23.gif who's the boss משנת 84 למגרש ביתי שבדיוק אתמול חזרה ליס
תמשיכו מפה: מי הבוס? למגרש ביתי.../images/Emo23.gif who's the boss משנת 84 למגרש ביתי שבדיוק אתמול חזרה ליס
D darklighter New member 4/7/08 #36 מישהי כבר ענתה אבל יש לי דרך אחרת../images/Emo190.gif ב"מי הבוס" שיחקה אליסה מילאנו ששיחקה גם במכושפות שם השתתפה בפרק אחד בת'אני ג'וי גלאוטי שמשחקת במגרש ביתי. זה היה קצר:-O לא עולים לי סדרות/סרטים לראש שקשורים אחד לשני....
מישהי כבר ענתה אבל יש לי דרך אחרת../images/Emo190.gif ב"מי הבוס" שיחקה אליסה מילאנו ששיחקה גם במכושפות שם השתתפה בפרק אחד בת'אני ג'וי גלאוטי שמשחקת במגרש ביתי. זה היה קצר:-O לא עולים לי סדרות/סרטים לראש שקשורים אחד לשני....
R redsnowhite New member 4/7/08 #42 לא צריך שיהיו קשורים..../images/Emo23.gif סתם להגיד 2 שמות ואנחנו כבר נמצא את הקשר זה המהנה בזה שאני מציעה אני אפילו לא בודקת אם יש קשר חח בטוח יש, השאלה אם הוא קשה למציאה או קל
לא צריך שיהיו קשורים..../images/Emo23.gif סתם להגיד 2 שמות ואנחנו כבר נמצא את הקשר זה המהנה בזה שאני מציעה אני אפילו לא בודקת אם יש קשר חח בטוח יש, השאלה אם הוא קשה למציאה או קל
P Pete Vs bill New member 6/7/08 #45 זה לא כזה בעיה כשיש את IMDB באינטרנט בכל מקרה עלטבעי ל- האבקות בWCW תכלס זה אמת קל \\=