הפורום הוא תבנית נוף, ועוד הרהורים

iba90

New member
אני לא יורד על אור...ההיפך...

אני רוצה לעזור לו לנהל את הפורום הזה שהרעיון שלו באמת מבורך....בנתיים את רואה מה קורה פה...

סווינג

New member
מודה שאני לא לוקחת פה דברים אישית

אולי כי כולם סטרייטים אז במילא אני קצת משקיפה מהצד.
בכל מקרה - כל הכבוד על ההתנדבות. שוקלת להציע את עצמי גם אם זה יעזור...מצד שני, על המנהל תמיד כולם מתלוננים. נדמה לי שיש חוק מפורש בתפוז שאין מקום למטא דיונים, כלומר לדיונים על הפורום עצמו ודיונים כאלה נמחקים. זה יושם בהצלחה בכמה וכמה פורומים שנתקלתי בהם.

דווקא

זורם לי טוב שאת תהיי מנהלת פה

לא רוצים לרדת עליו

הבעיה שהגרעין שישאר יהיה מורכב מאנשים שמחפשים לעשות רעש וצלצולים ולקבל תשומת לב ולאו דווקא מאלו שיכולים באמת להעזר בפורום ולתרום לדיונים

סווינג

New member
רק מחזקת את שכבר נאמר: כתבת יפה

והעלית עניינים לא פשוטים. אני תוהה למשל אם השלווה שבא אני מקבלת את הכאוס הזמני בפורום היא מתוך הנחה בלתי מודעת שאני פה כדי להישאר... לעוד ה-ר-ב-ה זמן

mynameisktt

New member
לגבי טרולים:

אני רוצה להתייחס לנושא הטרולים, ואני לא מתייחס לאף אחד מאלה שנמצאים בדיון הזה.

לי יש בעיה עם הטרולים "המתוחכמים", כאלה שבהתפלפלויות לשוניות ורוע לב ינסו במקום להגיב עניינית וממקום טוב יגיבו ברשע חסר מעצורים והכל כדי לספק את היצר הבהמי שלהם, הרבה פעמים זה מסתתר בטקסט שנראה הכי לגיטימי, אני בטוח שהם באים לידי סיפוק מהמכות שהם מנחיתים על אנשים שחיפשו עצה או אוזן קשבת.

הדרך להעלים טרולים מהסוג הזה היא פשוט לא לענות להם, הרי כל מה שהם רוצים זה שמישהו יכנס איתם לדיון אין סופי, זה הלחם והחמאה שלהם, אם אף אחד מהאנשים הנורמלים לא יענה להם הם פשוט יתפוצצו ויעברו לפורום אחר.

למעלה