הפורום הזה מפורסם כנסו לפרטים:

omribrz

New member
הפורום הזה מפורסם כנסו לפרטים:

בעיתון של תל אביב כתוב ששרית חדד מגרה את המעריצים הם כתבו שבתפוז הועלה הדיון על התמונה שנמצאת בחוברת מילים בשיר החום של תל אביב מה שניבה אמרה והנה דבריהם ותגובתו של אבי: הפורום של שרית חדד בתפוז השבוע מצב צבירה:הר גועש העילה:תמונה של שרית מתוך הדיסק החדש "חגיגה" האישיו:המעריצים מוחים:1.על שקיפות בחולצה במתחם הפרונט של הזמרת ובליטה במקום אסטרטגי לעיונכם 2 על התשתכנזות זועקת תגובת אבי: אבי גאוטה מנהלה של שרית זה בקשר לבליטה אני לא חושב שרואים משהו אני עובד באופן אישי על כל התמונות ולא זכור לי שהיה בהן משהו בעייתי אבל טוב שהמעריצים מנהלים דיונים גם בנושא הזה שרית חדד עדיין מזרחית?הדיסק הזה לא שונה מהדיסקים הקודמים הוא מגוון עכשווי ורענן שרית נשארה אותה שרית וואלה לא להאמין עוקבים אחרינו חחחחח בקרוב אני יסרוק ויבקש ממישהו לעלות מה אתם אומרים ??

Music4Life

New member
חבר'ה, אני בהלם טוטאלי!!!

קודם כל, תודה רבה לך עומרי שנתת לנו את תוכן הכתבה! אני חושבת שזה חוצפה ממדרגה ראשונה! ככה לבוא, להכנס לכאן לפורום שלנו ולקרא הודעות ואח"כ עוד לפרסם דברים שאנחנו אומרים ולעושת מזה עוד משהו לא בסדר?!? שיתבישו להם!!! מעניין מיזה הכתב חסר המצפון הזה והלא עניני וזה עוד משהו שאני העלתי לפורום. זה לא היה בקטע רע או משהו, רק רציתי לראות מי שם לב לתמונה ההיא... אואו...וזה הגיע כל הדרך עד אבי גואטה! איזה פאדיחה...!!
רק ששרית לא תדע על זה... מגרה את המעריצים? אוי אלוהים אדירים...... השיחות שלנו פה זה דבר פרטי, איך משהו לוקח את זה ומפרסם את זה ככה?!?! כלבים!!!!

Music4Life

New member
אור, התגובה שלך לא מעניין!

כנראה שאתה באמ לא מבין מה חומרת העניין הזה...!

חן חמי

New member
חסרי חיים

זה לא נורמלי.... מגרה תמעריצים שלה? למה לא? מפתה אותם בסוכריות על מקל.. נו באמתתתתתת ניבה וניקול ---- אתם עם הרעיונות שלכם נו באמת..... חח סתם סתם נראה לי שיותר מחפשים את שרית, מחפשים מה לכתוב עליה. זה מעצבן חבר'ס אל תתרגשו- שילכו בתחת!

כנסווו

נראה לכם שאני וניבה סתם דימיינו? ראינו תתמונה,סיפרנו עליה וזהו חוצמזה לא כל כך רואים משהו אבל חפיף

Music4Life

New member
זה פורום חופשי, מותר לכתוב על הכל..

אפילו על משהו שהוא לא כזה חשוב.. אני לא מצטערת שרשמתי על עניין התמונה ! שילכו לחפש מי ..אתם יודעים... אבל מה שהעיתונאי הזה עשה - חמור ומכוער! נקודה.

אנשים,זהו סגרו תנושא

עוקבים אחרינו וכותבים עלינו בעיתון,בני אלף... ואני יודעת מיזה...איזה אחד פה מסתובב ומחפש רכילות...

מה באמת? חחחחחחח

אחח אין רגע דל בפורום הזה... לא פלא שהעיתונאים נהנים פה חחחחחחחח

Music4Life

New member
*מסכימה עם מיטל*!!!!! ניקול |שמאל

ילדה, את מזה מתוקה יש לך כאלה יציאות גדולות! רציני... תמשיכי כך!!

למעלה