הפורום הזה מפורסם כנסו לפרטים:

אין על מה לכתוב בעיתון?!

אני לא מבינה ת'אנשים האלה יוו דודה שלהםםםםם עיצבנו אותי לא מספיק מה שאני עכשיו... איכסההה איזה אנשים גועל נפשש יוו

omribrz

New member
אין מה לעשות שיש במערכת של העיתון

אנשים מסובכים ואל תשכחו שהם מחפשים אין למלא את הדפים של העיתון

כן...

הם צריכים למלא ת'דפים של העיתון...כנראה אין על מה אז הם כותבים שטויות...

Music4Life

New member
בדיוק עומרי. נו עיתנאות זה לכלוך...

רק לכלוך וכמה שיותר...חולני !

say21

New member
חפיף..

יללאה מה איכפת להם .... שרית תצטלם איך שהיא רוצה .. זה החלטה שלה(למרות שאני לא מתנגד לתמונה מאוד מושכת)

מושיק20

New member
התגלגלות האירועים....

אותה עיתונאית שכתבה את הכתבה, נכנסה אל הפורום שלנו. ראתה את השירשור על התמונה "המדוברת". התקשרה למשרד וביקשה הסבר/תגובה, גם על עניין התמונה וגם על הודעה שהיה כתוב בה ששרית אט אט נוטשת את הסגנון המזרחי (העיתונאית החליטה שהיה כתוב שחדד משתכנזת). מכיוון שבמשרד החליטו לא לתת לה את העונג ולהגיב על השטות, היא הלכה לפרסם את זה ורגע לפני שהכתבה נסגרה היא התקשרה למשרד (שנית) לקבל תגובה על הכתבה. בגדול אנשי המשרד לקחו את זה בהומור ואני מאמין שגם שרית עצמה. העיתון נקרא "זמן תל- אביב" מישהו יכול לעלות את זה

ייוו אנשים

אל תתעסקו בזה יותר טוב זה מה שנקרא עיתונות צהובה ובהתחלה צחקתי על זה זה כי לא הבנתי בדיוק על מה ולמה

omribrz

New member
עכשיו צריך להזהר

בטח העיתונאית תיכנס לכאן שוב ושבוע הבא תכתוב שהתעבצנו על מה שהיא כתבה בואנה היא מעצבנת אותי

כן...

צריך להיזהר לא לכתוב כל מיני דברים שהמציקה הזאת לא תראה את זה ותפרסם סתם שטויות..

חן ס

New member
יאוווו אז אנחנו מפורסמים!!!!

איזה שטויות אין לכתבים בארץ הזאת כבר על מה לכתוב... יש שלום ולא אמרו לי??!!! נסיכה שליייייייייייי מאוהבת בך מדהימה שליייייי

למעלה