הפורום הזה מפורסם כנסו לפרטים:

Music4Life

New member
אח אח..איזה קרקס היה פה היום !

יאלהל חלאס נגמר!!! נהנו מאד הא? עכשיו נרגע קצת!!

omribrz

New member
אם לא אמרתי

אז המדור נקרא הסיירת ובעמוד הראשי של העיתון עמוד ראשי למטה יש תמונה של שרית וכתוב שרית חדד מגרה את המעריצים אוי מה הם רוצים הם אנשים מסובכים לעיתון קוראים זמן תל אביב

Music4Life

New member
"מגרה את המעריצים" - נו באמת !!!

כמה לא עניני...!! מזה מגרה את המעריצים...איזה חוצפה!! זה מוציא אותה באור מזה רע... יווו

חן חמי

New member
אין נושאים יותר

מרגשים במדינה שלנו? פורום תפוז - שרית חדד? איזה מסכנים!

כן

כנראה אורלי וינרמן לא יצאה שבוע מהבית לאכול פאלפל אז אין חומר לכתוב..

omribrz

New member
אני לא מתכוון לשתוק כנסו:

אם אתם רוצים תנסחו מכתב יפה לעיתון שיביע את כעסנו כמה שאנחנו כועסים וכמה שזה לא יפה ואני ישלח למערכת העיתון את המכתב ניראה מה הם יגידו אני רוצה שמישהו יכתוב מכתב ברמה גבוהה כזאת שיבנו שאנחנו כועסים ומדברים בשם רוב המעריצים או בשם כולם אוקיי איך הרעיון מישהו מסכים? אני מחכה לשמוע את דעתכם לרעיון ונ.ב אני צריך לסדר את הסורק משהו בו לא בסדר ועוד משהו שלאאאא אמרתי יש את התמונה הזאת וכתוב מתחתיה: דיון מעמיק על השקיפות,ש' חדד בתמונה שהסעירה את המעריצים

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif חחחחחחחח חבר'ה! ../images/Emo6.gif

הפורום שלנו מפורסם
חחחח סתם
אממממ... טוב נו, נכנסים לפה עיתונאים, וגם רושמים פה(!) הם מחפשים מן הסתם, דיונים כאלו... וסבבה, שיכתבו מה שהם רוצים! מי מאמין לעיתונות?!?
(למרות שהדיון באמת הועלה כאן בפורום, אבל בתמימות ובנינו! ובלי כוונה כלשהי שזה יגיע למקום אחר...)

Music4Life

New member
איזה פדיחות אם שרית שומעת על זה!

אי אי אי אי אי...מביך!!!

Music4Life

New member
הסעירה????????????

בהתחהל כן אבל בואו לא נגזים!!!! אז ראו את החזה... נו באמת, מזה כיתה א!?!?!

omribrz

New member
אז מה החלטתם?

כותבים להם מכתב ושולחים בשם כולם??

לא יעזור..ואתה יודע עומרי

שלחתי להם כמה פעמיים מיכתבים על כל מיני דברים , לא עזר וכאילו שזה יזיז להם...

Music4Life

New member
אממ..בקשר לרעיון שלך עומרי -

דבר ראשון, אני לא יודעת אם כדאי לעשות מזה עניין... דבר שני, זה לא ממש עזר, כי היו מעריצים שכתבו מכתבים בשם כולם וזה לא עזר. אנשים, מה אתם אומרים?

למעלה