הפורום קצת ישנוני, אז אולי...

ארזS

New member
הפורום קצת ישנוני, אז אולי...

אולי נעורר אותו עם קצת תמונות... פה זה 747 של אל על ELA בקלוזאפ עצבני שצילמתי ביום שישי האחרון בפיינל 30 נתב''ג.

ארזS

New member
עוד אחד...

והפעם Closeup [ובעברית: "צילום מקרוב"] על ה"אף" של EKA שהוא [למי שלא יודע...] 737 .

ארזS

New member
וכאן...

צילום מרחוק של 747 השייך ללופטהנזה ורישומו : D-ABTD .

ny22

New member
מנהל
תמונה ממש יפה

גם אני צילמתי אחת דומה! תודה.

ארזS

New member
ולסיום לפעם זאת...

צילום מהצד השני ! HB-JMF של סוויס לאחר המראה על 26. אם נהניתם - אתם יכולים לספר לי. ואם לא נהניתם - זבשכ''ם ...

ny22

New member
מנהל
תודה רבה על כל התמונות!

נהנהתי מאוד! תודה רבה רבה!!!

MrHankeY

New member
איך לא לאהוב תמונות כאלה?

איך אני אוהב קלוזאפס כאלה!!!

תרשה לי לעזור ארז ידידי

ושוב אציין, הקרדיט הגדול מאילוצים שלא בשליטתי (לצערי).

ארזS

New member
כל עזרה מתקבלת באהבה + כמה הערות

ובקשר לקרדיט שעשית על התמונות, אין ספק שזה מפריע. אבל אם גנבו לך תמונות ואתה רוצה לשמור על הזכויות שלך, זאת זכותך. לי אישית גנבו כבר לא מעט תמונות וחלק אפילו מצאתי מודפסות בחוברות שונות, שלא לדבר על גניבות והעלאה לאתרי אינטרנט שונים. אז מצד אחד הגניבה מרגיזה, אבל מצד שני, אם מישהו משתמש בתמונה שלי זה סימן שהוא אהב אותה אז אני סולח לו... שהרי בסך הכל אני חובב צילום ולא מתפרנס מזה.

אתה אכן צודק אבל...

א. מפריע - ידוע. עוזר - עוד יותר. ב. גניבת זכויות היא גניבה לכל דבר - אני לא רוצה להכנס לעניין הספציפי שלי היה ועדיין קים מבחינתי, אבל עם כל השמחה שאהבו את התמונה שלי, כשאני אוהב משהו אני לא גונב אותו, אלא משיג אותו בדרך חוקית. כמו שבכל מקום בעולם מקובל.

ארזS

New member
בוודאי שאתה צודק, בלי אבל...

אבל בכל אופן... אני לא הלכתי למלחמות כשגיליתי שגנבו לי תמונות וגם לא שמתי את החתימה הזאת על התמונות. אבל כאמור מה שעשית זאת זכותך המלאה, ואם זה לא מוצא חן בעיני מישהו יש לו בעייה...

ny22

New member
מנהל
תמונה ממש יפה דור...

הקלוז-אפ ממש טוב! איזו מצלמה יש לך?

ramimz

New member
אז בואו נחגוג עד הסוף

הנה הסוויס מזוית מעט שונה

למעלה