הפורום קצת ישנוני, אז אולי...

ny22

New member
מנהל
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

תודה רבה!

ny22

New member
מנהל
פשששששששש..........אילו תמונות

לזה אני קורא - מקצוענות! באיזו מצלמה אתה מצלם?

אם אתם כל כך אוהבים קלוזאפים :)

הנה אחד על EKB, 738 של אלעל. [ושוב סליחה בפני האנשים שיודעים לכבד את החוק].

ועוד חצי גוף של ICN [דאז]

יום מגעיל לכן האיכות. גרמתי לו בפוטושופ להראות יום קצת יותר טוב ממה שהיה :)

747 400

New member
תמונות יפות מעוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אם אני רוצה שלא יגנבו לי תמונות

אז לא. ושוב רמי - אני מתנצל בפניך ובפני אנשים שלא נוהגים לגנוב תמונות, אני יודע שמבחינתכם זה "עונש". ואין שום קשר לפרסומת - פרסום לא מעניין אותי.

רגע לא הבנתי..

אתה לא רוצה שאנשים יפרסמו את התמונות שלך או שאתה לא רוצה שאנשים יפרסמו את התמונות שלך ויקחו להם את הקרדיט?

לא רוצה שאנשים יקחו את התמונות

שלי ללא רשותי וללא קרדיט (אלא אם הסכמתי לכך). וככה עובד החוק. אבל בואו לא נכנס לזה, אני לא רוצה לערב פה סכסוכים אישיים.

מדוע אתה סבור שאם צילמת תמונה

של מטוס שאינו שלך וגם לא ביקשת רשות - אפילו מחמת הנימוס, מבעל המטוס שיש לך איזו חזקה או בלעדיות על התמונה? למה הדבר דומה? להשתמש במתכון של פיצה שנמצא ברשות הרבים להוסיף לו קצת זעתר ולטעון לבלעדיות.

../images/Emo45.gif אני אזרח שומר חוק אבל..

כל הקטנוניות הזאת נראית לי מטופשת, סה"כ זה תמונות, לא חשבון בנק של מישהו, זה אינטרנט, פתוח לכולם, תנו להנות בלי להיות קטנוניים, כמו שאתה קטנוני עם החתימה על התמונה, שקצת מפריעה להנות ממנה, אותו קורא שקט בצדק קטנוני על זה שאתה צריך לבקש רשות מאיזי בורוביץ בשביל הצילום...

יש חוק כזה, תתווכחו כמה שאתם רוצים

אבל קיים חוק. תמונת/יצירת אדם היא רכושו הפרטי וגניבתה באינטרנט היא עבירה על החוק. תתווכחו עד מחר, אלה החוקים. ויודעים מה ? בשבילכם .... לא אפרסם תמונות בכלל וזהו.

למעלה