גרפיטי את מצלמת ממש יפה(:
L lacrimosa girl New member 25/6/07 #7 מי זה "החלטנו"? תעשה לי [לנו] טובה ואל תתנהג כמו טיפש, יש לך המון מה לתרום לפורום ואין שום סיבה שלא תגיד את דעתך.
מי זה "החלטנו"? תעשה לי [לנו] טובה ואל תתנהג כמו טיפש, יש לך המון מה לתרום לפורום ואין שום סיבה שלא תגיד את דעתך.
D DarkSideOfTheMoon16 New member 25/6/07 #8 הא יש לי זה ישן ממש.. בטח מ2005 ככה.. מצאתי את זה שלשום כשניקיתי את החדר.. האמא כזאת חמודהה../images/Emo9.gif
הא יש לי זה ישן ממש.. בטח מ2005 ככה.. מצאתי את זה שלשום כשניקיתי את החדר.. האמא כזאת חמודהה../images/Emo9.gif
פ פונצית גירל האמיתית New member 25/6/07 #14 איזה חמודדדדדד../images/Emo99.gif את כזאת מוכשרת בובה../images/Emo23.gif תגידי, את באה למפגש? :]
D DarkSideOfTheMoon16 New member 26/6/07 #56 לא, אני לא טובה בדברים כאלה...../images/Emo122.gif ותודה../images/Emo9.gif עוד יומיים יהיה לי את התמונה של הציור של ברנדון לי.. צילמתי אותו היום^^ וגם יש לי אלבום שלם של THE DOGMA אז דברי איתי כשתהיי מחוברת וכאלה..
לא, אני לא טובה בדברים כאלה...../images/Emo122.gif ותודה../images/Emo9.gif עוד יומיים יהיה לי את התמונה של הציור של ברנדון לי.. צילמתי אותו היום^^ וגם יש לי אלבום שלם של THE DOGMA אז דברי איתי כשתהיי מחוברת וכאלה..
D danduuu New member 25/6/07 #24 את כ"כ מוכשרת../images/Emo99.gif תעלי פה פעם את הוילה שציירת אם יש לך את זה על המחשב ../images/Emo3.gif זה כ"כ יפה../images/Emo99.gif
את כ"כ מוכשרת../images/Emo99.gif תעלי פה פעם את הוילה שציירת אם יש לך את זה על המחשב ../images/Emo3.gif זה כ"כ יפה../images/Emo99.gif
D DarkSideOfTheMoon16 New member 26/6/07 #55 איזה האקריליק? חח אין לי שום ציור מוצלח שלו...../images/Emo122.gif
פ פונצית גירל האמיתית New member 25/6/07 #15 דיי להיות כזאת מוכשרת../images/Emo7.gif והסימס יצא דומה חחח../images/Emo6.gif
D danduuu New member 25/6/07 #26 אמאלה, זה כ"כ אמיתי../images/Emo99.gif כבר אין לי מילים על מה שאת מציירת, זה פשוט מדהים
B BrowN EyeD GirL1 New member 25/6/07 #29 מוכשרת../images/Emo99.gif זה מדהים!../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif
E en li shem 7 New member 25/6/07 #37 אסיה!!!! חתיכת זונה! גם אני רוצה לצייר ככה../images/Emo7.gif והעיניים../images/Emo99.gif!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ~מתה~
אסיה!!!! חתיכת זונה! גם אני רוצה לצייר ככה../images/Emo7.gif והעיניים../images/Emo99.gif!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ~מתה~
T The legendary DuDe New member 25/6/07 #38 יש עוד מה לעבוד על הפנים, אבל מה שכן - הצלחת לצייר מצויין ממש את ההבעה שלה, ומכל הציורים של סימון שראיתי זה היה הציור הכי מדהים של ההבעה שלה, כל הכבוד../images/Emo45.gif
יש עוד מה לעבוד על הפנים, אבל מה שכן - הצלחת לצייר מצויין ממש את ההבעה שלה, ומכל הציורים של סימון שראיתי זה היה הציור הכי מדהים של ההבעה שלה, כל הכבוד../images/Emo45.gif