הפינה שלי [ תרתי משמע ]

שלי פאר

New member
../images/Emo32.gif לא קשור לכלום

ככה. יש לי מן סטייה כזאת, לענות על שאלונים ולחוש סלב. אז רציתי לשתף אתכם. אתם מוזמנים לענות. הדר, לתשובות שלך אני הכי מחכה ! שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?: מיקום: האם תקראי לבן שלך על שמך? אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? אם היית יכולה להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? מין: סטרייטית/גיי/בי: רווקה?: אם לא, רוצה להיות?: תאריך לידה: גיל: גיל שהיית רוצה להיות: כיתה: מצבך החברתי: למה את כאן?: גובה: צבע עיניים: חום אוהבת אותו? צבע שער: אוהבת אותו? צבע אהוב: ימנית/ שמאלית/אמבידקסטרוסית (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): חיות מחמד? מה העבודה שלך? יש פירסינג? קעקועים? אובססיות? איזה שפות את דוברת? ציטוט מועדף/ מוטו: האם את חיה את הרגע? יש לך סודות? את שונאת את עצמך? האם את אוהבת את הכתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזו מחמאה את מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו: מה הפחד הגדול ביותר שלך? את יודעת לשיר? האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? האם אתה מתבודדת? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אם היית מישהו אחר, האם היית מתחברת עם עצמך? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונאת בעצמך? האם אתה פסיבית או פעילה? פסיבית יש לך יומן/ג'ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושבת שאתה חזק מבחינה רגשית? יש משהו שאתה מתחרטת שלא עשית? יש משהו שאת מתחרטת שעשית? את חושבת שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה את הכי אוהבת בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהבת? אתה חושבת שאת נראית טוב? א יש לך ביטחון עצמי? לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? מה הכי מעצבן אותך? מעשנת? על סמים? קוראת עיתון? מתפללת? הולכת לבית כנסת? מדברת עם זרים? ישנה עם בובות פרווה? יוצאת לטיולים בגשם? מדברת עם אנשי

שלי פאר

New member
רציתי להראות לכם איזה יפה אני

ולא ידעתי איפה לתקוע את זה אז קבלו במחיאות כפיים סוערותתתתתתתתתת את שלי אמפריה ודרך אגב, אני בכלל לא יפה כמו שאני חושבת שאני אני סתם.... נרקיסיסטית

moriboy666

New member
שלי. אני מכיר שני שירים על שמך..

זה לא מספיק פרסום? השאלון נחמד אך מצריך מלא זמן להוריד ממנו את כל הרווחים. וזה קצת מרגיז נראה לי שאת צריכה להנגיש את הרגישות של המקלדת שלך..

../images/Emo214.gifלא לדבר פה על הורדותתתתתתתת...

אסור לכתוב בתפוז על דברים לא חוקיים, ואני ממש לא רוצה למחוק הודעות, בטח שלא בהתחלה :X ואני גם לא רוצה לעלות תקנון כעת, כי אני חושבת שכולם פה יודעים את החוקים הכלליים ואנחנו יכולים להסתדר מצוין בלי תקנון... אם המצב יהיה אחרת, אז אכתוב תקנון, אבל בינתיים תעשו מה שבא לכם
, רק בבקשה אל תדברו פה על דברים לא חוקיים כמו הורדות וכד'....

../images/Emo214.gifהנה שיטה שתעשה חיים קלים יותר: ../images/Emo42.gif

כשאתה פותח את ההודעה של שלי, עוד לפני שאתה לוחץ על "הוספת תגובה", מסודר לך השאלון בטור. תסמן את כל השאלון ותעתיק, או לחילופין: CTRL+C, כעת תלחץ על "הוספת תגובה" ותדביק, או: CTRL+V ואז השאלון מסודר לך בהודעה בדיוק כמו ששלי העלתה, ונשאר רק לענות עליו

moriboy666

New member
../images/Emo6.gif

אם ניסית לסמן את הטקסט בטח ראית שיש מלא כחול מת. זה אומר רווחים. אמרתי שאני צריך סדר.. אז זה לא דוגמא..

MORIYAE

New member
את שלי של אלג'יר אני לא מכירה

תשלח לי גם:) (ואת אינפקציה אני לא הכי אוהבת..)

moriboy666

New member
הוא מהראשון שלהם..

אלבום אבוד למדי שיצא מחדש כמה חודשים אחרי מנועים...

MORIYAE

New member
אולי בגלל זה אני לא מכירה..

למרות שבכלל, אני לא מכירה הרבה שירים שלהם... אבל עדיין, תודה.. (רק עכשיו ראיתי את המסר:)...)

../images/Emo214.gifאני אענה!

אבל מחר, גם ככה לא יהיה מה לעשות וזה יעסיק אותי

m1smile

New member
../images/Emo207.gif

אשמח לראות את תגובתכם בנושא. הבלוג שלי, כתבה שנייה- http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1097063

Kettercat

New member
אז אני הראשונה?

שם: מאיה האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?: לא מיקום: בית האם תקראי לבן שלך על שמך? לא אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? אין לי מושג... אם היית יכולה להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? לא נראה לי שהייתי מחליפה האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן, קוראים לי "מעיין" הרבה מין: נקבה, נדמה לי סטרייטית/גיי/בי: סטרייטית רווקה?: נכון לעכשיו אם לא, רוצה להיות?: טוב לי איך שאני תאריך לידה: 4.5 גיל: 21 גיל שהיית רוצה להיות: 19
כיתה: - מצבך החברתי: סבבה
למה את כאן?: הדר, כמובן
גובה: 1.60-65 צבע עיניים: ירוק אוהבת אותו? מניחה צבע שער: שחור/בורדו לא מוגדר
אוהבת אותו? סה"כ כן. למרות שהייתי רוצה לחזור להיות בלונדינית שוב
צבע אהוב: כחול ימנית/ שמאלית/אמבידקסטרוסית (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? תוכי מדבר מה העבודה שלך? גרפיקאית יש פירסינג? פרט לעגילים בתנוכים, לא קעקועים? לא אובססיות? מלא
איזה שפות את דוברת? עברית ואנגלית ציטוט מועדף/ מוטו: לסמוך רק על עצמך האם את חיה את הרגע? לצערי לא יש לך סודות? למי אין? את שונאת את עצמך? לפעמים האם את אוהבת את הכתב יד שלך? לא ממש יש לך הרגלים רעים? יוני בלוך
איזו מחמאה את מקבל מרוב האנשים? כל מיני אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו: Sullen Girl מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות את יודעת לשיר? לא
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? ממש לא האם אתה מתבודדת? תלוי במצב רוח אבל לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? מוזיקה אם היית מישהו אחר, האם היית מתחברת עם עצמך? קרוב לוודאי שכן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונאת בעצמך? איפה להתחיל
האם אתה פסיבית או פעילה? פסיבית יש לך יומן/ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? האממ.. מה החוזק הכי גדול שלך? נורא נאמנה לעקרונות שלי אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? לא יודעת אתה חושבת שאתה חזק מבחינה רגשית? כן יש משהו שאתה מתחרטת שלא עשית? כן, כמה הזדמנויות שפספסתי... יש משהו שאת מתחרטת שעשית? לא ממש את חושבת שהחיים היו טובים עד עכשיו? לרוב כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? להעריך כל רגע מה את הכי אוהבת בקשר לגוף שלך? לא יודעת... ומה הכי פחות אוהבת? יש לכם שעה פנויה?
אתה חושבת שאת נראית טוב? ככה-ככה יש לך ביטחון עצמי? כנ"ל לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? וואלה אין לי מושג מה הכי מעצבן אותך? נודניקים! מעשנת? ממש לא על סמים? חלילה קוראת עיתון? כשיש זמן מתפללת? לא הולכת לבית כנסת? לא מדברת עם זרים? כן ישנה עם בובות פרווה? לא יוצאת לטיולים בגשם? לפעמים

../images/Emo214.gifחחחחחחחחחחחחחחחחח

נראה לי שהתחרפנת לקראת הסוף
עיינתי קצת כדי להכיר אותך יותר [
] ולקראת הסוף התחלתי לצחוק מהתשובות שלך

למעלה