הפינה שלי [ תרתי משמע ]

Kettercat

New member
כן, אני במצב רוח מוזר למדי היום ../images/Emo6.gif

אני רואה עכשיו שאפילו טעיתי בתאריך לידה שלי
(אמור להיות הפוך, 5.4 ולא 4.5)

../images/Emo214.gifטוב שתיקנת!../images/Emo6.gif

למרות שאני אקח את תשומת ליבי לעניין ואעלה בקרוב שרשור ימי הולדת רשמי ולא אכין רשימה מתוך השאלון הזה

שלי פאר

New member
הפינה שלי [ תרתי משמע ] ../images/Emo32.gif

פעם בשבוע, כל יום ראשון תעלה בפורום " הפינה שלי [ תרתי משמע ] " ובה יהיו המון המון המון שטויות שלי שלא קשורות לכפיר תהנו :) וכמובן שימו גם דברים שלכם אם בא לכם.

moriboy666

New member
לי יש מלא שטויות גם..

אבל נתחיל בקטן הספייס שלי: www.myspace.com\aliceinkland כנסו, תגיבו וכנסו שוב ...סתם בשביל שהמספר צופים שלי יעלה!! יש לי חברים ממש שווים שם.. תשמעו קצת מוזיקות שאתם לא מכירים.. ואל תשכחו מי שלח אתכם לשם!

../images/Emo214.gifחחח, איזה שיווק עצמי מצוין!!!!

ואני רוצה שתענה בהזדמנות על השאלון של שלי! האמת שהוא העביר לי את הזמן יופי, למרות שיש לי מלאאאא דברים לעשות! אז תענה בהזדמנות כדי שנכיר אותך [אני אכיר לפחות
] קצת יותרררר!!! ולך יש בטוח יותר זמן פנוי מאשר לי!
אז אל תנסה להתחכם!

moriboy666

New member
כן גברתי הנווה..אענה עד ערב שבת../images/Emo13.gif

נראה אותך בעוד.. כמה זמן

moriboy666

New member
עונה על השאלון

שם: גל האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?:יש לי שם שני. הוא על שם סבא של אבא מיקום: רמת גן האם תקראי לבן שלך על שמך? לא אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? זה קל. גל. אם היית יכולה להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? אין חבר כזה האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? תמיד. מין: ז. סטרייטית/גיי/בי: ס. רווקה?: נכון תאריך לידה: 14.8.86 גיל: 21 אבל 20 גיל שהיית רוצה להיות:19-18-20 מצבך החברתי:בדידות לשמה. למה את כאן?: בשביל למות גובה: לא יודע צבע עיניים: שחור צבע שער: שחור צבע אהוב:שחור ימנית/ שמאלית/אמבידקסטרוסית: ימני חיות מחמד?אין מה העבודה שלך? אני לא עובד יש פירסינג?לא קעקועים?לא אובססיות? יש כמה איזה שפות את דוברת?עברית. אנגלית אני מבין ויודע... לא מדבר. ציטוט מועדף/ מוטו: חייה ותן למות האם את חיה את הרגע? כן יש לך סודות? כן את שונאת את עצמך?כן האם את אוהבת את הכתב יד שלך? חחחלא יש לך הרגלים רעים?אולי איזו מחמאה את מקבל מרוב האנשים? תהיה בריא. ואני לא חולה אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו: אני רוצה לישון..ולא לקום מה הפחד הגדול ביותר שלך? כלבים מרתיעים אותי ממש. את יודעת לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?נראה לי שכולם לפעמים עושים זאת האם אתה מתבודדת? כן מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? מוות. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחברת עם עצמך?לא יודע האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונאת בעצמך?אני שונא את עצמי. האם אתה פסיבית או פעילה? בעיקר פסיבי. פעיל שצריך יש לך יומן/ג'ורנל?לא מה החולשה הכי גדולה שלך?אני מה החוזק הכי גדול שלך? מוזיקה מחזיקה אותי בחיים אם זאת השאלה אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?הכל אתה חושבת שאתה חזק מבחינה רגשית? לא.. ש לי לב ממש חלש.. יש משהו שאתה מתחרטת שלא עשית?התאבדתי מזמן.. אבל מצד שני... יש משהו שאת מתחרטת שעשית? פגעתי באנשים את חושבת שהחיים היו טובים עד עכשיו?תלוי של מי החיים מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לסמוך על אנשים מה את הכי אוהבת בקשר לגוף שלך?כלום ומה הכי פחות אוהבת?אני גם שונא את הגוף שלי אתה חושבת שאת נראית טוב? לא יש לך ביטחון עצמי?בקרקעית של התחתית לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?הייתי רוצה להיות ספיידרמן מה הכי מעצבן אותך? אווווווו הכל.......... לא סתם. כל הדברים הקטנים שלא שמים אליהם לב ביום יום. צלצול של טלפון לדוגמא.. אני חוטף ג'ננה מעשנת? לא על סמים? לא קוראת עיתון? לא מתפללת? לא הולכת לבית כנסת? לא מדברת עם זרים?כן ישנה עם בובות פרווה? לא יוצאת לטיולים בגשם?כן מדברת עם אנשי...... זאב?עוד לא יצא לי........ מקוה שעניתי נכון

../images/Emo214.gifאם ככה,

אתה לא תבוא לבקר אותי בבית שלי אף פעם, בגלל שיש לי ..... שלוש כלבות. [אולי פעם נתערב שאסכים להגיע להופעה של אביב גפן בתנאי שתהיה בבית שלי כמה שעות. אני מוכנה לשקול זאת
]

moriboy666

New member
כן../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אני לא בטוח שאת רוצה שאני אהיה אצלך בבית ..אפילו לא לכמה שניות
ורק בשביל הפרוטוקול -אני מוכן לעשות זאת בשביל שתבואי לאביב. וגם כי אין לי ממש חיים חחח
הן גדולות? קופצות? נובחות חזק? מלקקות..|נגעל ברמות מטורפות| אני אתרגל להכל..

../images/Emo214.gifתשובות ../images/Emo3.gif

אחת גדולה, השתים האחרות קטנות, הן קופצות, הן נובחות כשהן רוצות לדבר והן מלקקות כשהן רוצות להתחנף

נדודי שינה

ואני חורשת על הסרטים ביס של DVDbox מסתבר שהם בחינם לאיזה תקופה בגלל איזה תקלה ארצית שהייתה ביס שלא ידעתי בכלל עליה וזה התחיל בסרט הכי מפגר שראיתי בימיי חיי משו של פריס הילטון פשוט זוועה ואז סאפ אפ שהיה נחמד ועכשיו עוד משו מפגר משעממם לי><

moriboy666

New member
ראיתי הערב ,בן ערובה' ,אמפייר רקורדס' ושוב

אמריקן פאי...חחח וכן שמעתי על הדבר הזה ביס..אומרים שזה בגלל ההתקפה על סוריה... לפחות מאז זה התחיל..

למעלה