אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אתם לא מבינים איזה עצבנית אני עכשיו אתמול עבדתי 2 שעות יותר ממה שהייתי צריכה אחרכך באתי הביתה וישנתי שעה ואז אחים שלי חזרו מאבא שלי ולצערי גם הוא בא וכולי התעצבנתי הלכתי לחברה שלי וירדנו לאכול גלידה אלדו. לא היו גלידות מגרות בכלל ולארומה לא יכולתי ללכת כי אחי עובד שם אז סתם הקשבתי והייתה איתנו אחת שאני מזהההההההההההההה שונאת כי היא לא רוצה לדבר איתי כי פעם היא קראה לי ולא אמרתי לה שלום (סליחה שאני סטלנית אבל שקוראים לי מרחוק אני ממש לא ארוץ..) אחר כך ידיד של חברה שלי בא והוא אמר שאני ילדה מתנשאת וצינית ושיש לי מנגנון סינון/ הגנה ובגלל זה אני מי שאני ושעהההההההההההההההההההה ניסתי להסביר לו שאני לא מתנשאת (אני פשוט שווה יותר מכולכם)-> הגדרה להתנשאות דרך אגב ב4 בבוקר הלכתי לישון אצל חברה שלי והייתי אמורה להיות היום ב7 בבית כדיי להספיק להתקלח ולראות שנות ה70 ובאתי ב9 אז גם שנות ה70 לא ראיתי עכששיו אני בכלל מנקה את הבית ואז לוקחת את אחותי ליומולדת ואז יש לי לעשות כושר ולנסות לנוח עד 6 בערב כי אני עובדת. מחר אני גם לא אהיה פה כי אני קמה ב7 בבוקר ועושה לחברות שלי ג'סטות. אחרכך אני עובדת עד אלוהים יודע מתי. אני בטח אמות בשינה או משהו.. אז תתגעגעו אליי אוהבת אתכם ! (גם אם אתם מעתיקים ממני אנטרים וגם את זה ששולח לי מסרים ואני לא יכולה לעשות איתם כלום כי הקישורים באנגלית.)