הפירמידות בגיזה
והקשרן החוץ-פלנטרי

הפירמידות בגיזה
והקשרן החוץ-פלנטרי

שלושת הפירמידות הגדולות בגיזה שבמצרים, ליד הספינקס, לא רק מיושרות במדוייק לכיוונים: צפון, דרום, מזרח ומערב; אלא גם מקבילות ביחס ובמרחקים ביניהן לשלושת הכוכבים בחגורת אוריון (Orion's belt).

תכנון וביצוע מדוייק שכזה מהווה אתגר, גם באמצעות הטכנולוגיות שזמינות לנו היום. בתקופה שבה נבנו הפירמידות האלו (לפני כמה אלפי שנים, ויש המשערים שהרבה יותר) השתמשו פה בכלים מאבן או מנחושת, עדיין לא השתמשו אפילו בברזל.
הטענה שהפירמידות נועדו לשמש מבני קבורה, נשמעת מעט יומרנית, בהתחשב ברמת התכנון, ההשקעה והביצוע.

מצד שני, נשמעת טענה שכרגע פחות מקובלת בקרב מדענים מהזרם המרכזי, שהפירמידות נבנו באמצעות טכנולוגיה שיובאה לכאן מפלנטה אחרת, משם גם יובאה התרבות שעיצבה את ההיסטוריה של מצרים העתיקה. יתכן שמטרתן היתה לשמש נקודת ציון בולטת ממבט אווירי או חללי, ויתכן שהמבנה הפנימי של הפירמידות מעיד על היותן הרבה מעבר לכך, אולי מכשיר שנועד לפתוח שער בזמן-חלל.

יש לציין, שהפירמידות בגיזה הן רק אחד ממקבצי המבנים על-פני כדור-הארץ, שמקבילים בפרופורציות שלהם לקונסטלציות כוכבים שאפשר לראות מכאן.

האם סביר בעיניכם, שמבנים כל-כך מורכבים נועדו לשמש קברים, או שייעודם המקורי אחר לגמרי?
מי באמת בנה את הפירמידות במצרים ובאמצעות אילו טכנולוגיות?
מה דעתכם בנושא?

shamrockh

New member
קודם כל מזל טוב ובהצלחה

לפי הקוראן מוסבר באיזה טכנולוגיות זה נבנה ולאיזה מטרות זה נועד
לגבי הטכנולוגיות כבר כמו שאמרתי הוזכר הדבר ופורט כבר מלפני 1400 ש+ והדבר התגלה כאמת לאחר בדיוקת ומחקרים
ובאשר למטרות בכלל נועד למטרות אחרות ויותר עיקריות מעצם היותן נבנו לקבורה

אביא תוכן לכאן בהזדמנות ,

sugarcube

New member
אווו יפה, אני רואה שיש עוד מישהי בגילי

ומאותה עיר שמתעניינת בנושא

אני מקווה שהפורום יהיה רציני
מאיה

ברוכה הבאה, מאיה

איזה יופי...
תמיד נחמד להכיר אנשים עם תחומי עניין דומים.

הכוונה היא שהפורום אכן יהיה רציני. אני מוצאת חשיבות רבה מאוד בחשיפת מידע שמוסתר מעיני הציבור, מקווה לעשות את זה יחד אתכם.

חני 852

New member
יעודן של הפירמידות

מלבד:
1 שער לעולם הבא שהאמינו שיום אחד יקמו המלכים לתחיה .
2הפירמידות שימשו כמקדש שבו עברו התמרה רוחנית .וחניכה רוחנית על ידי 7 הקרנים .
3 דרך הפירמידות יכלו להתחבר לכוכבים ולממדים אחרים מעין תקשורת עם ממדים אחרים .
4 הפרמידה נבנתה בצורה מיוחדת לכוכבים לכוונים צפון דרום מזרח מערב בדיוק מופלא .
5 הפירמידות התמרו את התדרים והעלו את התדרים ..

הפירמידה הגדולה בגיזה כל אבן שקלה 15 טון ולא יתכן שבני האדם בנו אותה .
החוצנים על ידי כוח המחשבה הקימו את הפירמידה במיצרים .
היות ואם בני האדם היו בונים את הפירמידה במיצרים היה לוקח כ600 שנה לפחות לבנות את הפירמידה ..
וזה לא יתכן היות והפירמידה נבנתה בזמן קצר ביותר ....

Lepton

New member
נו באמת

איזה חוצנים ואיזה כוח מחשבה. הפירמידות נבנו על-ידי בני אדם. יש לזה הוכחות רבות. אין שום בעייה להשתמש באבנים במשקל ששימש את בניית הפירמידות ואין שום צורך ב-600 שנה. ניסוי שנערך לפני כמה שנים הראה ש-18 אנשים יכולים למשוך אבן במשקל 2.5 טון בשיפוע של 1 ל-4 בקצב של 18 מטר בדקה. תבליט שהתגלה בקבר של אחד הפרעונים הראה 172 אנשים מושכים פסל שלו במשקל 60 טון בערך באמצעות חבלים. אז אנא.

ברוך הבא

אחד האתגרים בחקר התחום הזה הוא, שמאוד קשה להוכיח או להפריך את הדברים. במקרים כאלה, תמיד יהיו גישות ותאוריות שונות -- וזה לגמרי בסדר.

מאוד יתכן ששילבו טכנולוגיות שונות בבניית הפירמידות, חלקן טכנולוגיות פשוטות שהיו זמינות בתקופה ההיא.

אחת האמונות שהיו מקובלות במצרים העתיקה היא, שהאל שלהם הגיע מאזור הכוכב סיריוס (Sirius A), שממבט מכדור-הארץ נראה קרוב יחסית לחגורת אוריון (Orion's belt). לדעתי, בגלל הקשרים תרבותיים וטכנולוגיים שהיו מאוד רחוקים משל אלה שהגיעו מאזור סיריוס, חל בלבול בין המושג "אלים" למושג "אסטרונאוטים" (או "אורחים" או "חוצנים").
בכל מקרה, יש שם יותר מדי ראיות שמעידות על השפעות חוץ-פלנטריות, כולל תבליטים שמתארים רכבי חלל. לדעתי, זה משהו שראוי לחקור יותר לעומק.

האם לדעתך, זה היה קשור גם לשער בין-כוכבי?

יש השערה, ששינוי התדרים האלה היה קשור גם לשער במקום ובזמן (כמו אלה שרואים בסדרות בדיוניות, שדרכם הם עוברים למקום אחר ולפעמים גם לזמן אחר). שער כזה יכול לשמש מעין קיצור-דרך בין מקומות, שגם אם יטוסו ביניהם במהירות האור ולא דרך שער כזה, המסע יארך מאות שנים ואפילו יותר.

באשר לטכנולוגיית הבניה, אחת הסברות היא שהם השתמשו בתדר קולי (גלי קול, שהם בעצם גלים מכניים שדוחפים את המולקולות בתוך החומר). היום מקובל להשתמש בתדרים על-קוליים (ultrasound) או תת-קוליים (infrasound) לצרכים שונים, כמו הדמיה וכיו"ב, אבל כבר התחילו לחקור שימושים אפשריים נוספים לתדרים קוליים.

מאוד יכול להיות שיש קשר בין תדרים של מחשבה לתדרים של קול, שאנחנו עדיין לא מכירים. אני מקווה שמישהו יחקור את זה בצורה רצינית
, זו יכולה להיות אנרגיה מאוד יעילה ומאוד ירוקה.

drooli

New member
הזכרת לי את המכשיר למקרין קולות כמו לייזר

כלומר באופן ממוקד מאד ולמרחק גדול יחסית.
מדובר על מכשיר פטנט שיצא לאור בשנה שעברה לדעתי. זה נראה כמו לוח קטן, והוא משדר גלי גול באופן כזה שהם לא עוברים בתווך בין נקודה א' לנקודה ב', אלא ההפרעה הגלית עוברת בדרך כלשהי מנקודה א' עד לאיזור קרוב מאוד לנק' ב', ובנקודת הפוקוס חל מיזוג או איבוך כלשהו כך שנוצרים שם גלי קול.

כלומר יש דרך להעביר קולות באופן חד ומדוייק מאד, מבלי לגרום לנזק לאובייקטים אחרים מסביב (כנראה).

היום (כבר הרבה שנים) משתמשים בחיתוך מיים בלחץ חזק. צריך בשביל זה המון מים ומשאבות חזקות, אבל בסוף יוצא חיתוך מדוייק ונקי מאד.

ברוך הבא

למיטב ידיעתי, השימוש בטכנולוגיה של גלי קול נמצא כיום ממש בחיתוליו. ככל שיחקרו את הנושא, ואכן חוקרים אותו, יגלו יותר אפשרויות.

samuel b

New member
היה תוכנית על בערוץ ההסטוריה

על שהשתמשו במין תיבה שגורמת לחומר לשקול כמו נוצה. אנטי חומר
ואחד החוקרים בנה אצלו לבד גן פסלים ענק ממדים ואמרים שגילה את הסוד של האנטי חומר
בנוסף
מסופר שארון הברית שהוא שימש כנשק על קולי בבקיעת חומות יריחו
....אני מאמין שעזרו לנו טכנולוגית בתחילת הדרך האנושית רק שכחנו.....
והכלים הלכו לאיבוד . והזמן הולך ונגמר . עם לא נגיע לתחנה הראשונה בזמן (מאדים)

ברוך הבא

מעניין...
יכול להיות שיש קשר בין שימוש בטכנולוגיה של גלי קול לבין חומר ואנטי-חומר, לאור העובדה שגלי קול משפיעים על חומר ברמה המולקולרית.

אני שותפה לסברה לגבי בקיעת חומות יריחו וארון-הברית, אם כי, ארון-הברית יכול היה להיות גם סוג של טכנולוגיה שמבוססת על אנרגיה גרעינית (לכן אסור היה להתקרב אליו יותר מדי, ואלה שהתקרבו מתו מתסמינים שדומים לאלה של נפגעי קרינה גרעינית).

מייפלס

New member
ברור שחוצנים בנו , או עזרו לבנות , ת'פרמידות

לי זה מובן מאליו ...

ולא נראה לי שהשימוש המרכזי שלהן הוא קבורת מלכים מצריים .

גם אני משוכנעת שהם עזרו לבנות את הפירמידות...

... אבל זו עדיין תאוריה שלא כל-כך מקובלת על המיינסטרים של הממסד האקדמי.

טוב, נו... עד לא מזמן המיינסטרים של הממסד האקדמי היה בטוח שהעולם שטוח (ונישא על גבי צב שמתחתיו שלושה פילים
).

למעלה