"הפלה מאיימת". מישהיא מכירה את

../images/Emo140.gif../images/Emo51.gif

מדוע דווקא מיצים של ירקות ופירות
לא די באכילת ירקות ופירות חיים
באופן כללי אני אוכלת אוכל בריא רוב הזמו, ואני צמחונית
מיים אכן "עושים לי טוב", ואני מקווה שזה גם משפיע על התינוק שבקרבי. לגבי עזרה- ב"ה משתדלים לעזור לי, אבל עדיין יש שעות רבות שאני לבד עם הילדודס, ולפעמים זה לא פשוט בכלל.....

תNר

New member
ודופק נצפה? אני הייתי בטוחה בכל פעם

שהלכתי למיון שהנה - זה נגמר ויגידו לי שהפלתי ובכל פעם מחדש הפתיעו אותי עם דופק תקין ועם עובר שמח וטוב לב
מוכרחה לציין שהדימומים היו מסיביים, אבל לא לוו בכאבים כלל. מחזיקה לך אצבעות להמשך תקין.

mise

New member
גם לי היה דימום

במשך כמה ימים בהריון הראשון, לווה בכאבים די קשים שאילצו אותי לשכב במיטה ולהתחנן לבעלי שיעמוד לי על השוקיים (כאבו לי הבטן, גב ורגליים, תופת). חשבתי אז שזו וסת ולא ידעתי שאני כבר חודש בהריון. אח"כ כבר ידעתי שאני בהריון והבנתי שהדימום והכאבים היו בעצם בזמן ההריון, לא הייתי מוטרדת משום מה, ידעתי שהכל בסדר. מאז חרטתי במהותי את תחושת ההריון ואני יודעת בערך מרגע העיבור שאני הרה.

תNר

New member
ההפלה המאיימת שלי הסתיימה, ב"ה,

בילד בן שש וחצי היום
היו לי דימומים מסיביים בשבועות 8 ו- 15. בשבוע 15 הגעתי למיון ולאחר שנצפה (שוב) דופק בקשתי להשתחרר. אחר"כ חזרתי כעבור יומיים
ואושפזתי. אחרי האשפוז צוויתי לנוח ואכן הייתי שבוע בבית. וזהו. למעשה משבוע 17/18 הדימומים נפסקו וההריון היה תקין עד התל"מ.
נקודה שאני חושבת עליה בזמן האחרון - לאחר שהיו לי שתי הפלות טבעיות (עוברים שלא התפתחו) בינואר 2003 ובינואר 2006 בערך באותם שבועות, שני ילדים ילידי דצמבר וינואר ותל"מ עכשוי של דצמבר - הגעתי למסקנה שאולי יש לי בעיה עם הריונות חורפיים שמסתיימים בלידה בקיץ. היחיד שנולד בקיץ הוא אותו שורד דימומים גיבור

תNר

New member
רפואה אלטר' כל הזמן. ללא תרופות

או פרוגס'. אני גם לא זוכרת שהציעו לי טיפול מסוג מסוים בבי"ח. למעשה אנחנו לא יודעים מה גרם לדימומים האלה ולכן כל שנשאר הוא האבחון של הפלה מאיימת.

תNר

New member
אמממ לפרט - לא יודעת בדיוק מה...

אני הולכת למישהי שקוראת לעצמה 'מרפאת במגע' כבר שתים עשרה שנים. הטיפולים הם מכל מיני סוגים - יכול להיות רייקי ורפלקסו' ויכול להיות גם דברים שיחשבו ליותר ביזאריים/מאגיה שחורה
אומרים שזה עוזר למי שמאמין. אני לא יודעת. לפעמים אני הולכת ואומרת - הלואי שהיא תשפר את ההרגשה שלי (או את מצבי הפיזי) בלי לצפות ליותר מדי, וכמעט תמיד אני מופתעת לגלות שחל שיפור. באופן כללי אני די מסתמכת עליה, בעיקר בהריונות. אם אני זוכרת נכון - באותו הריון היא בעיקר עשתה לי טיפול שנקרא "מוח אחד".

קניסולוגיה. מכירה ומטפלת באחד מילדי

בדרך הזו.
"מאגיה שחורה" זה ממש לא הכוון שלי........ ורייקי- אני עצמי עושה לעצמי הרבה מאוד (שלב 1) בכל אופן-
רבה על הפירוט.

שלום לקטנה הנחמדה

אני מבינה שהשאלה שאלת איננה תלויה באוירה אלא מתכוונת אליך ואךל המצב בו את נמצאת. מתוך קריאה של דבריך בפורום (וגם בגלל החתימה שלך שגורמת לי לדמעות כל פעם מחדש) אני מבינה שאת אדם מאמין. ולכן אני רוצה לדבר אליך מתוך אמונה. תאמינה בגוף שלך תדברי אל העובר, תדברי על הרחם תחזקי אותם, יש הרבה חשיבות למחשבה ודבור. אל תחששי להגיד "עובר יקר שלי אני רוצה אותך רוצה להכיר אותך ולהיות אמא שלך רוצה לשאת אותך ברחמי 9 חודשים מלאים וללדת אותך בשמחה" אף אחד לא שומע אותך רק את והעובר. חזקי אותו דברי אלייו וכמובן דברי אל ההוא שם למעלה ששומר עלינו ומחליט איזה נשמה תרד ומתי. תתפלי ותתחזקי באמונה שכל דבר לטובה. אני יודעת שהדברים שלי לא מתאימים לכל אחת אבל נראה לי שלך הם דווקא יתאימו מאחלת לך ששההריון הזה יגמר בלפחות 3 וחצי קילו של אושר מתיקות ושמחה נוגה - שחוותה שתי הפלות ונושאת את ההריון הזה כבר 6 חודשים עם הרבה תפילות ותקות שהסתיים בטוב

../images/Emo24.gif../images/Emo51.gifלך.

אכן, כוונת ללבי... אני אפילו לא משתמשת במילה "עובר" אלא במילה "תינוק"- מתחברת לזה הרבה יותר......

למעלה