הפמיניזם - מפלט למכוערות

הפמיניזם - מפלט למכוערות

עזבו אותכם משוויון ופוליטיקלי קורקט, בחורה שזונחת את הנשיות ומשקיעה בחיפוש דמויות שליליות בהיסטוריה כדי לדמות את הגברים אליה, היא תמיד מכוערת שהבינה שבאמצעים נשיים קלאסיים היא לא תצליח להסב תשומת לב גברית.

xcalibur

New member
../images/Emo6.gif

היא לא זונחת את הנשיות אלא פשוט מחפשת סיבה לגדל שפם עכברי בכל הגוף ולנסות ללכת עם ראש בקיר נגד כוח המשיכה בנוגע למי תגענה קודם לרצפה, שדיהה או כרסה.

.

אתה צחקת עליי

xcalibur

New member
בגדול? יכול להיות...

צחקתי על הפמניסטיות, אך אם את תופסת מעצמך כאחת כזאת אז אני ממיר את תשובתי לחד משמעית כן.

xcalibur

New member
את משעשעת את :)

התערבות שאין מצב במשך השבוע הזה שאת לא מצליחה להחזיק את עצמך מלהגיב להודעות שלי?

פנומן 72

New member
אם אפשר לומר משהו בשבחו של הפמיניזם

זה מה שאמרת עכשיו. כי כשם שהמכוערות מוצאות מקלט בפמיניזם על תקן "גם ככה אף אחד לא שם עלינו אז למה לא נמאיס את עצמנו עוד יותר" - אותו הדבר אפשר לומר על שוביניסטים שהם פגועי-נשים, ואז אם הם יהיו שוביניסטים ממילא נשים ישנאו אותם עוד יותר ואז הם יוכלו לומר ששונאים אותם בגלל שהם שוביניסטים ולא בגלל שהם נראים כאילו פיתגורס עשה נסיונות על האף שלהם ...

yagluli

New member
הגיוני מאוד..

נשים אטרקטיביות לא סובלות מאותו "דיכוי" ממנו סובלות נשים מכוערות - שכן הן יכולות לנצל את המיניות שלהן על מנת להשיג את המטרות שלהן.. תמיד ידעתי שפמיניסטיות נראות פחות טוב מהבחורה הממוצעת.. אבל עכשיו הארת את עיניי לגבי הסיבה... יום טוב :)

אני משתגע מפימיניזם דתי

כשלועגים לדתיים על ה`טריקים` ההלכתיים והפלפולים הסבוכים, שוכחים משום מה לכלול את הפמיניזם הדתי העקמומי למדי ופיתוליו הנואשים בנסיון ליישב את הדת השוביניסטית בעליל עם ה`אמת` הפמיניסטית.

גם המהר``ל מתפלפל בזה

הברכה הידועה שלא עשני אישה, הוא מסביר את זה בצורה שמחמיאה לנשים ומגמדת את הגברים

לא זוכר בדיוק...

משהו בסגנון שנשים נולדות מראש ברמה רוחנית גבוהה יותר מגברים ולכן הן לא זקוקות לכל המצוות שגברים נצטוו בהם.

הבעיה עם זה היא

שלמכוערות היה זמן לפתח מוח, מה שמאוד מזיק לנו עם היפיפיות שלנו שחושבות שגם הן צריכות ללכת בסטייט אוף מיינד פמניסטי או לחילופין שיטת ה"מגיע לי"

למעלה