הפנמת "המבט הגברי" והזכות להפנימו

קפת

New member
תיקח את המותק הזה

ותפנים אותו, מותקמותקאודימותק. אחותנו נחמה רוצה לחקן אותי מאז שהמבט הגברי שלה נח לראשונה על התחת שלי. מה עוד חדש? ספר לי משהו שאנלא יודעת...

ואני אומרת,

מותק מותק וגבר-גבר, למה לכבס את הכבשים המלוכלכות שלכם בחוץ? בואו אצלי, אני אעשה לכם כביסה במחיר-מחיר. עשר שקל קילו, המרכך עליי. איך?

קפת

New member
תשמעי בוגו

את בשרשור הלא נכון. תציעי את זה בעירום, תכפילי את המחיר, ויש לנו סטרטאפ.

קפת

New member
בטח!!

את רוצה שאני שוב אתכופף ושוב ייתקע לי מבט גברי בתחת, נכון?

ברור,

מה עדיף לך, תריסים? תמתחי את היד, ישר יציצו לך שמה לראות אם עשית שחי. מצדי, אפשר להתחלף.

קפת

New member
שחי אני עושה כל יומיים

אז אנלא דואגת. וחוץ מזה, שאם אני מנקה תריסים בעירום, וכל הרחוב רואה לי, השחי זה הדבר האחרון שבו הם יתמקדו. כן, הייתי מעדיפה את התריסים, אלמלא מיהרת להסכים להתחלפיתי. זה מעורר את חשדנותי. תני לי לישון על זה (זה בטח יהיה לא נוח ודוקר) ואחזיר לך תשובה ביום יומיים הקרובים.

אני מה 'כפת לי

להתכופף לפנלים תוך זקירת העכוז מעלה? - וואלה. לחשוף את שחיי ולהבריק תריסים? - רעיון מקסים.

קפת

New member
אז בשביל מה את צריכה אותי?

אני יכולה להיות, נגיד, הסוכנת שלך. סוג של סרסורה. אני אקבל בשבילך שיחות, ואסדר לך את יומן הפגישות. אני אוותר על אחוזים אם תבואי לנקות לי את הבית (לבושה, כן?) במקום המפגרת הנוכחית שאנלא סובלת.

מה נהיה אית?

את חושבת שמה שמעניין אותי זה הכסף? אני רוצה לנקות, בעירום, ביחדיתך. (בעיקר עכשיו כשאני יודעת שאת עושה שחי כל יומיים)

יס באך

New member
אני רק רואה

שמופע האימים: בוגוקפת מתפתח.. עכשיו אני מבקש קצת אחוזים..

למעלה