הפסטיגל של האחד במאי

לדעתי..

אני מסכימה עם חלק מהדברים שנאמרו פה אבל אני מרגישה כאילו כולם שוכחים שאחרי הכל האחד במאי זה חג! ופסטיבל או הפנינג זה דרך לחגוג חג! אני לא רואה פה מיסחור, זה לא שהתנועה התחילה למכור את עצמה, מדובר על הזדמנות, התנועה פתחה את עצמה ויש לנו הזדמנות לצרף חניכים חדשים לתנועה ולהגדיל את הקנים. אני גם חושבת שאנשים בהחלט יבואו רק בשביל הפסטיבל והאמן אורח, אבל כאן בדיוק המקום שלנו, אנחנו יכולים לחשוף את אותם האנשים לכל המשמעות של האחד במאי, לחשוף אותם לניצול מצד אחד ולדרכים להלחם בתופעה מצד שני, וכך להגדיל את המאבק בניצול. ובקשר לכסף - בסופו של דבר אנחנו זה התנועה, והתנועה מחזיקה את עצמה כלכלית (לא יודעת איך לקרוא לזה חח), כמו עם המיסי חבר וכמו תמיד. אם אנחנו לא נשלם לא יהיה מי שישלם. ו50 שקלים זה זול בשביל אבטחה, צוות רפואי, פסטיבל ומופע.

Blackshift

New member
אני פשוט חושב שאנחנו שוכחים משהו.

לפעמים אני מרגיש שאנשים בבוגרת כבר שוכחים שאנחנו תנועת נוער כללית|סגדש| ולא חוג לפילוסופיה או כל דבר דומה. וכמו בכל תנועת נוער גם לחניכים שלנו מותר להנות עם רכיבה על גמלים, החלקה על הקרח, הופעות, הפנינג יצירה וכו'. אין כל בעיה עם זה כל עוד זה לא הופך להיות דבר רע.

שמע

אני לא יודע אם אתה סגור על זה או לא, אבל התנועה שלנו ק-ט-נ-ה. קטנה זה לא מילה, אני לא רוצה לתאר במלים את המזעריות של התנועה שלנו, ביחס למה שאנחנו רוצים ליצור בחברה הישראלית. הגיע הזמן להפשיל שרוולים ולהביא מלא חניכים לתנועה כדי שנוכל לחנך כמה שיותר, ושנוכל ליצור תנועה כללית שתשפיע ותיצור דברים בחברה. אם להביא זמר מזרחי לאחד במאי, אירוע מהפכני עם תוכן, יביא מלא חניכים מהמקומות שבהם יותר קשה, זה טוב. צריך לראות תמונת עתיד לתנועה שלנו שבה יש חברת ילדים אמיתית, וזה דורש המוני חניכים. ולעשות משחקי כדורגל ובמות עם יצירה של החניכים, וגם הופעה של זמר מזרחי בסוף לא מוריד מהערך החינוכי, המהפכני והערכי של ה1 במאי.

למעלה