הפסקת עבודה עם לקוח אחרי 4 שנים

PhileasFogg

New member
שום דבר ממה שכתבת עכשיו לא רלוונטי לדיון

ומכיוון שאתה לא עושה רושם של אדם טיפש, אני מניח שזה ברור לך.

ומכיוון שבכל זאת כתבת את הדברים שכתבת, אני גם מסיק שזה ממש לא אכפת לך. כל מה שמעניין אותך זה לפגוע באנשים אחרים כדי להרגיש גבר. מסוג האנשים שרואים בן-אדם שרוע על הקרקע ונותנים לו בעיטה סתם ככה כי הם יכולים.

בדיוק כמו שעשית עם פותח השרשור. ואם אתה חושב שזה הופך אותך לגיבור גדול או לחכם גדול, אז יש לך בעיה.

נ.ב.
ממש לא ברור לי מאיפה נדמה לך שאתה יודע כל-כך הרבה על חיי הפרטיים או על מצבי המשפחתי. האם אי-פעם כתבתי משהו על זה באיזשהו מקום?

PhileasFogg

New member
מה הקשר? איך זה מצדיק את הבריונות שלך בפורום?

קודם כל, אני חייב לציין שיש משהו מאוד צורם בניצול הציני הזה שלך את אותו אירוע שהתרחש לפני 33 שנה. זה כמעט נשמע כאילו הסיבה היחידה שהצלת את הבן-אדם, היתה כדי שיהיה לך משהו לתפאר בו. אפילו שמרת גזיר עיתון והכל, כדי להראות לחבר'ה.

אבל אני לא מדבר על משהו שקרה לפני 33 שנה. אני מדבר על מה שקורה עכשיו. על זה שכאן בפורום, פגעת בכוונה תחילה באדם במצוקה שהגיע לכאן כדי לבקש עזרה. ואחר-כך גם ניסית לעשות לי את אותו הדבר, כשהעזתי לבקר אותך על כך.

וממש לא מעניין אותי כמה אנשים הצלת לפני עשרות שנים. גם אם היית חסיד אומות העולם, זה לא נותן לך את הזכות להתייחס לחברי הפורום היקר שלנו כאל שקי אגרוף להוצאת תסכולים.

אתה חוזר על זה עשר פעם . קראנו

מה שכתבה . אתה עזרתה לבחור ???????????????? . אחרי שתעזור לו אתה בתרומה נכבדת שתעמיד אותו על רגלו . תמשיך ליכתוב .
היייתר זה סתם דברים לא לעניין מה שאני עושה

PhileasFogg

New member
חזרתי עשר פעמים, ולא הגבת לענין אפילו פעם אחת

במקום זה, תקפת אותי באופן אישי, ואחר-כך סיפרת לנו סיפורי אלף לילה ולילה על דברים שקרו לפני למעלה מ-30 שנה.

עכשיו, מה דעתך, במקום לחפש עוד ועוד דרכים להתחמק מאחריות או לפגוע באנשים, להתנצל בפני פותח השרשור על איך שדיברת אליו?

פותח השירשור מיזמן נעלם .

אחרי השטויות שכתב . ראה שהתגובות לא עזרו לו כלום . הוא חשב שמישהו ישלח לו צ'ק . כמו שאתה הבטחתה שתעזור לו . אחרי שימחקו את מה שאני כתבתי . אתה מיחמק בי

PhileasFogg

New member
אני רואה שאינך מביע חרטה. אתה מגעיל אותי

סתם מפסידן מריר ורשע.

ואני לא אומר את זה כדי לפגוע בך. אני אומר את זה כי זוהי האמת, וכי הגיע הזמן שמישהו יגיד לך את האמת בפרצוף.

חבל שלא נרשמתה לתוכנית "היפה והחנון"

אתה מתאים לתוכנית הזו . בחיים המצב יותר גרוע . ראה תוכנית כול בוטק . חברה שעוסקת בבריאות הציבור כמו "ביקור רופאים" איך מרמה את הציבור וזה שייך לבריאות החולים
אז אתה עושה עניין מאיזה בחור שרצה תרומה

PhileasFogg

New member
אני חנון וגאה בזה

אתה מבין, זה ההבדל ביני ובינך.

אני שלם עם עצמי ועם החיים שלי. אין בי טיפת מרירות או שנאה עצמית, ולכן כל הניסיון שלך לפגוע בי בצורה כזו יעלה בתוהו.

אתה, לעומת זאת, מלא שנאה ומרירות כלפי כל העולם ובעיקר כלפי עצמך. ולכן, בכל פעם שאני או מישהו אחר מציבים מראה מול פניך, זה אוכל אותך מבפנים.

אתה קולט? זה פשוט לא כוחות. אפילו שאתה הוא זה שמנסה כל הזמן לפגוע בכל דרך אפשרית, ואני בסך הכל מגיב לדבריך באופן ענייני (גם אם לפעמים תגובתי קשה, היא תמיד לעניין), היחיד שנפגע כאן זה אתה.

עכשיו, בא לך להמשיך? כי אני יכול להמשיך ללא גבול. מה שכן, אני מתכוון לחכות עם שאר התגובות שלי אליך עד שיעברו 72 שעות מפתיחת השרשור (זה הזמן שבו השרשור מפסיק לקפוץ עם כל תגובה חדשה) כדי שהמשחק הקטן שלנו לא יפריע יותר לאנשים אחרים.

צודק יש משהוא בדברך .

שיהייה לך יום נעים וחמים למי שקר . לי לא קר .
אני חי את חיי וטוב לי
אתה חי את חייך וטוב לך
העיקר הבריאות
תעזוב את ייתר הדברים
בי לך

PhileasFogg

New member
וכמו אידיוט, אתה ממשיך לתקוף את פותח השרשור

בא לך להיות ילד הכאפות של השבוע, קרמר? לא הספיק לך מה שכבר חטפת?

einatgross1

New member
למס הכנסה מותר לטעות

ואז הוא אפילו לא מבקש סליחה. בטח שהוא לא מפצה. או טורח לשלם על הוצאות טרחה של רואה חשבון, שרץ להעמידם על טעותם....
לעומת זאת אם אנחנו טועים, מייד אנחנו נקנסים.
שירות הציבור עלק

הוא כות ב שהרוויח 18 אלף ש"ח ברוטו

במשך 4 שנים . רווק . מה עשה עם הכסף ? למה שאני יזיל דימעה? כמו שידע לעשות 18K לחודש . אז יכול הייה לישמור מעט כסף ליום השחור . ולא לבזבז על מותרות

PhileasFogg

New member
עינת, זוכרת שבידך הכוח למחוק הודעות פוגעניות?

את הרי מכירה קרמר לא מהיום ולא מאתמול, ואמורה לדעת שכרגע הוא כותב אך ורק כדי לפגוע וכדי "להרגיש גבר".

זו לא הפעם הראשונה (וגם לא השנייה וגם לא העשירית) שהוא מתנהג ככה. ואני בטוח שאני לא היחיד כאן שהקטע הזה ממש, אבל *ממש* נמאס עליו.

בימקום לעסוק ב"קרמר" תעסוק בבחור שצריך עזרה

תן לו כמה טיפים שזה יקל עלו . למה לימחוק דברי תוכחה הא? זה המציאות המרה של בחור שלא יודע איך לישמור על בצי זהב שהיו לו

PhileasFogg

New member
מבטיח לעשות את זה, ברגע שימחקו את הודעות שלך

ויש הבדל בין "דברי תוכחה" לבין התנפלות שכל מטרתה לפגוע באדם האחר וללטף לעצמך את האגו.

אתה כבר עושה את זה שנים, והגיע הזמן שמישהו ישים לזה קץ. לפחות כאן, בפינה הקטנה והנחמדה של הפורום הזה.

למעלה