הפסקת עבודה עם לקוח אחרי 4 שנים

einatgross1

New member
החלטתי לא למחוק

אנשים יקרים,
קראתי בעיון את כל ההודעות
אני מקווה ששני הצדדים יפסיקו להתגרות אחד בשני.
אחד מתפקידי הפורום הוא לשמש מראה למציאות.
דיון מהסוג הזה, יכול להתרחש גם במציאות ואף אחד לא יוכל למחוק.
קחו בחשבון שבפורום זה, כמעט ולא מוחקים,
תחום ההשפעה של כל אחד הוא לספק ביקורת בונה עם כל כללי המשוב החיובי והשלילי,
להתעלם ועוד.
נא לא לבנות מראש על כך שהודעות יימחקו, כי הנטייה שלי היא לאפשר לאנשים להתאמן במצבים שמתרחשים במציאות, במקום, שבו הם גם יכולים לקבל משוב על צעדיהם.
תודה ויום מלא אור לכולם,

כול הכבוד למנהלת .

PhileasFogg

New member
תסלחי לי - להעמיד בריון במקומו זו לא "התגרות"

קרמר נטפל לאנשים בפורום הזה (ובפורומים אחרים) כבר הרבה מאוד שנים, והגיע הזמן שמישהו ישים לזה סוף.

האמת היא, שזה אמור להיות התפקיד שלך. אבל מכיוון שאת לא מוכנה לעשות את זה, אז מישהו אחר צריך לעשות את העבודה המלוכלכת.

ולגבי "זה יכול להתרחש במציאות" - לא ממש. קרמר לא היה חולם לדבר לאנשים במציאות, כמו שהוא דיבר אל פותח השרשור כאן. הוא לא היה מעז, כי הוא לא מטומטם, והוא מבין שהתנהגות כזאת בעולם האמיתי היתה מביאה עליו אסון. הרי זה רק עניין של זמן עד שמישהו היה פשוט מחטיף לו מכות. לא אני, כן? אני לא מרביץ לאנשים. אבל לא חסרים בעולם חמומי מוח שהיו שוברים את העצמות למישהו שמתנהג בצורה כזאת.

אבל כאן בפורום, מאחורי ההגנה שמקנה המסך, קרמר מרשה לעצמו.

PhileasFogg

New member
היה לך מזל. וגם היית אז צעיר יותר ב-30 שנה.

ואני חייב להודות, שזו הפעם הראשונה שאני נתקל במישהו שאשכרה מתגאה שניסו לרצוח אותו.

אתה בן-אדם מאוד מוזר, אתה יודע את זה? (ותאמין לי, שכש*אני* אומר על בן-אדם שהוא מוזר, זה כבר באמת משהו מיוחד)

לא אותי ניסו לירצוח . תיקרא טוב

אלה מישהוא אחר . תעיין טוב בכתוב . נידמה לי שהשם מופיעה בכתבה
תרכיב מישקפיים

yamenx

New member
צודקת... וציינתי זאת מראש

אני טעיתי ובזבזתי את הכסף שקיבלתי בלי לחשוב קדימה שבעתיד הם יבקשו ממני להחזיר כסף וכו... שכשכיר קודם לא הדאיג אותי...
אני פשוט לא באתי להתבכיין או לחפש נדבות.. באתי רק לקבל עצות איך אפשר לצאת מזה... שמח שיש אנשים כמוך בפורום... אבל לצערי יש גם צניים שחושבים שהם גאוני דורם

yamenx

New member
איזה חוצפה וגסות רוח בתגובה אחת

לא ביקשתי שאף אחד ייתן לי כסף אפילו מההורים לא ביקשתי... ובטח לא ממך ומדומיך...
ציינתי שאני טעיתי ולא שמרתי כסף כמן שאמרת...
ולא עשיתי המון כסף... 15 אלף ברוט אחרי שמורידים את המע"מ מס הכנסה ביטוח לאומי לא נשאר לי יותר מ 8 אלף... אז שאלתי למה אני צריך לשלם 2000 ש"ח ויותר לביטוח לאומי??

שאלתי מה הפתרונות לא בבקשה שמישהו יתן לי כסף... מצבנו במצב ח'רא כי יש ח'רות כמוך

yamenx

New member
זו דרך שאני לא רוצה להיכנס אליהה

ז"א יש מצב שאוכל להשיג פיצויים מהמעסיק בגלל שהוא שילם לי משכורת כל חודש במשך 4 שנים והודיע לי על הפסקת עבודה מיידית בלי אזהרה מראש... אבל אני לא אעשה לו את זה אפילו שאני מאוד זקוק לכסף.. הוא פירנס אותי במשך 4 שנים והפסיקאת העבודה כי הוא הפסיד על זה הרבה כסף והעסק שלו נכשל... כך שאני מוכן כן לעזור לו בחינם ולא לבקש עוד פצויים וכו..
תודה על העזרה בכל מקרה

yamenx

New member
לא.... אני אמור להיות חמדן

ומי שפרנס אותי ושילם לי 4 שנים לדפוק אותו למרות שהוא הפסיד איזה 2 מליון ש"ח במיזם שלו...
כן ירבו כמוך...

yamenx

New member
והתגובות שלך מראות כמה אתה חמדן

לא הכל כסף בחיים... יש ערכים... יש כבוד...

עים ערכים וכבוד . לא הולכים למכולת

פעם הלכתי עים זה בנעורים . צחקו מימני וזרקו אותי מהמדרגות .
חשבו שאני גזלן . רוצה בחינם ביגלל העניים היפות שלי

yamenx

New member
תשמור את המרמורים שלך לעצמך...

זה כבר לא מעניין אף אחד שהיית פראייר...

PhileasFogg

New member
עזוב אותו... סתם זקן מפסידן וממורמר

פסגת החיים שלו היתה בעסקי העבריינות לפני 30 שנה, ומאז הוא לא עשה כלום עצמו.

אז אנשים כמוך וכמוני, שאשכרה יש להם שאיפות ומטרות והם עוסקים בעשייה, מטריפים את דעתו.

yamenx

New member
אנשיהם כמוהו דווקא נותנים לי מוטבציה

להצליח יותר... כדי לא לגמור כמוהו

yamenx

New member
שאיפות*

לאיזה כיתה הגעת בבית הספר אם מותר לי לשאול?

למעלה