הפעלות לל"ג בעומר ב-

adii1201

New member
זה הדבר הכי אדיר בעולם../images/Emo6.gif

ההורים שלי היו בתאילנד לפני כמה שנים טובות ואז הם הביאו לי את זה והכי מצחיק שאמא שלי אמרה שכולם שם מסתובבים עם זה ברחוב והיא ראתה את זה ואמרה לאבא שלי שלא מעניין אותה כמה זה עולה היא קונה לי אחד וזה עלה איזה 3 ש"ח
קיצור היא הביאה לי את זה ואני כמו איזה סדיסיטית, אני מחשמלת אותם וממשיכה לשרוף אותם כבר אחרי שהם מתים ואז אני צוחקת צחוק ערמומי ומעיפה אותם מהמטקה
אחח החיים הטובים

Itay Simons

New member
../images/Emo45.gif

בקיץ כל ערב אני מבלה ברצח יתושים
כשהייתי קטן אפילו עשיתי להם קבר אחים מלגו

adii1201

New member
אני מזדהה../images/Emo6.gif

והכי מעצבן גם זה שאין לנו רשתות בבית כי אמא שלי אומרת שזה מכוער אבל היא משאירה את כל החלונות בערך פתוחים ואז כולם הולכים לישון ואני צריכה להתמודד עם כל היתושים שאיכשהו מגיעים אליי לחדר וכמובן עם כל הג'וקים!!!!! שגם הם איכשהו מוצאים את דרכם דווקא אליי

Itay Simons

New member
../images/Emo6.gif

מכיוון שכולם אצלי נרדמים בערך ב10 ואני הולך לישון מאוחר (משמע סוגר את האור מאוחר
) כל היצורים שנכנסו אליי הביתה במהלך היום מסיימים אותו אצלי (וגם את החיים שלהם על הדרך)

adii1201

New member
אז זהו../images/Emo6.gif

שאצלי היתושים מסיימים את דרכם, וגם מיני ג'וקים מעופפים. כשהם לא עפים. אני לא מסוגלת להתמודד עם שומדבר מעבר לזה

adii1201

New member
מתן!!!!!!../images/Emo2.gif

אין לי שידה בחדר
ונו בדיוק כתבתי לך שתקנה מטקה חשמלית
יש בניו פארם השבוע קניתי כי שלי התקלקלה, ב-20 ש"ח (19.90 למען הדיוק)

adii1201

New member
אין זה../images/Emo11.gif

דילן קנתה לי כרית של פליסיטי במקום זה

adii1201

New member
הכרית או פליסיטי?../images/Emo6.gif

בעצם אף אחת מהם
לצערי
*עדי מספיק להישמע לאסביט
* חבל שדאג לא עובד על בטריות
דילן הבטיחה לי כזה עם בטריות בוורוד ואחרי שהשבעתי אותה שהיא לא עושה לי פאדיחות היא הלכה ועשתה לי את הכרית הכי מושלמת בעולם
*מצרפת תמונה*

למעלה