הפעלות לל"ג בעומר ב-

snavgm

New member
מטקה חשמלית? זה אמיתי? וזה יעיל?

צריכה פתרון ליתושים... אבל איך זה עוזר בלילה כשאת ישנה והם תוקפים אותך...? ואת קמה עקוצה כולך בבוקר? אגב- פתרונות נגד זוחלים ומזיקים- פעם מישהיא הביאה לי פתרון גאוני ומהיר ויעיל למכת נמלים שהייתה לי במטבח- כל פרור שהיה על השיש- גדודי נמלים.. מה גדודים- דוויזיות , אוגדות שלמות היו צועדות בשורות שחורות לתקוף! אז היא הביאה לי מין בצק שרונים- מורעל. נראה כמו לחם רטוב. הם ךוקחים את הפרורים איתם חזרה לקן הנמלים- ומרעילים את כל הקן. מעין רצח המוני... וזה באמת יעיל. .הם מתחסלים. ממש פיתרון סופי לבעית הנמלים... ותנחשי מאיפה זה מגיע? מגרמניה.. נו, ברור- יש להם נסיון ברצח המוני. אץ משאירה על השיש

adii1201

New member
אוי לא זה נשמע מזעזע../images/Emo6.gif

וכן המטקה עובדת, אבל לא היא לא עובדת כשאת ישנה בלילה והם תוקפים אותך. אני אישית כל לילה מתמרחת באוטן http://www.tundra.co.il/images/ItemPics/1336_small.jpg ומבין כל התכשירים נגד היתושים זה היחיד שאשכרה מרחיק אותם! הריחיק כמובן לא נעים, אבל לפחות בניגוד לסנו דיי הוא לא מרטיב
מה שקורה עכשיו זה שכשהם נכנסים אליי לחדר כשאני ישנה הם עושים לי בזזז באוזן כי הם מתרחקים מהאוטן ואז אני מתעוררת, מצטיידת במטקה ורוצחת אותם בדם קר
מעבר לזה, תכלס, אני ישנה עם ארוך בקיץ. אני אלרגית לעקיצות של יתושים כך שאני מעדיפה למות מחום ולא להיעקץ.. מעבר לזה, אם תמצאי פיתרון גלובלי תגידי לי. אני כבר מזמן אמרתי שבא לי לבנות מיכל עצום שיפיץ ריח של דם שיתושים אוהבים ואז הם כוללללםםםם ייכנסו לבפנים וימותו שם

snavgm

New member
עוד רעיונות למלחמה ביתושים בקיץ

אז ככה- הבן שלי הוא בדיוק כמוך. אלרגי לעקיצות יתושים. העקיצות של יתוש רגיל גורמות שלו להתנפח. ובפנים ובראש= זה הכי נורא! הוא ממש מתנפח שצריך להגיע למיון, לקבל משהו נגד אלרגיה בנוזל לוריד.!! אם זה תגובה לא כ"כ קשה- מספיק טיפות של פניסטיל. (אנטי אלרגני) . אז את מבינה- שאנחנו מאפריל נכנסים לכוננות יתושים- כל האביב והקיץ אצלנו- מלחמה!! (כמה אני שונאת קיץ!! שיהיה חורף-סתיו כל השנ מיצדי!) הבן שלי גם בלונדיני ולבן כמו אירופאי מצוי- אז יש לנו גם מלחמה קשה נגד קרינת השמש!! קיצר- הקיץ עבורנו ס י ו ט- מלחמה בשמש וביתושים! בא לו לברוח לאיסלנד! ולעינינינו- פתרונות נגד יתושים: הבן שלי שונא להמרח (כל הדברים האלו מסריחים נורא- מצאת משהו בלי ריח? ושונא לישון בבגדים ארוכים כי חם (אבל שניהם רעיונות מעולים!!) מה כן עוזר: 1. המיכלים האלו עם האור הכחול (מכירה?)- שמשאירים בחדר חשוך- הם נמשכים לאור הכחול ומתחשמלים. ישר מושעים צצססססס... כזה. ובבוקר מוצאים מלא צלויים שם! זה עובד טוב. 2. מאוורר תקרה (או רגיל תלוי על הקיר) הרעיון של המאוור שאת שמה אותו יש עליך- שהוא מערבל את האוויר חזק מעליך- היתושים לא מצליחים לשרוד את הרוח. הם מתקרבים אליך ועפפפפים מהרוח!! יעיל מאד. בנוסף, הרוח שעליך- אז קריר כל הלילה ואפשר לישון עם פיז'מה דקה ארוכה. (עוד הגנה) 3. כילה- מעין וילון כזה נגד יתושים. תולים מהתיקה עם לולאה ופורשים את זה כמו וילון סביב המיטה. את ישנה בתוך מעין אוהל קד נגד יתושים. יעיל!! (אבל אז אי אפשר מאוורר- כי הרוח מעיפה. מה דעתך?

adii1201

New member
אוי אני כל כך מזדהה!

אני שונאת את הקיץ, שונאת
לעניין הלהימרח, אני חייבת לציין שדווקא לאוטן עם כמה שיש לו ריח הוא הרבה פחות חריף משאר הדברים מהסוג והריח גם לא כזה נוראי. תקני לו אחד, תראי אם זה עובד. אולי הוא יסכים להימרח בזה...? וכן, אני מתה מחום ומפעילה מזגן
אני מכירה אבל זה עושה רעש מעצבן ממש וזה לא תמיד עובד אז זה לא ממש מועיל
לעניין מאוורר תקרה, לי יש מזגן
הטענה היא שיתושים לא אוהבים קור, אבל זה לא ממש נכון
עם כילה תשני את
חוצמזה שאני מתפרעת בלילה (יש לי חלומות שכוללים אותי ואת דאג ביחד
לא סתם נו אני זזה מלא
) הכילה תישאר בערך דקה מעליי ואני אעיף אותה. האמת, אני כבר לא נעקצת כל כך הרבה, באמת. אני מקפיאה את החדר (כי אני ישנה עם ארוך) ואני עושה חיפוש יתושים בחדר לפני שאני הולכת לישון ואני מורחת מהאוטן וטפו טפו טפו בינתיים הם רק מעירים אותי עם הבזזזז שלהם ואז הם מוצאים את מותם באמצעות המטקה שלי. אבל כשאני ערה הם לא מפסיקים לחוג סביבי. לא שאז אני לא הורגת אותם, אבל נו הבנת. בקיצור, אני מציעה באמת לנסות את עניין האוטן, ובלי קשר המטקה שימושית כשאת ערה מאוד

snavgm

New member
כיף שאת מבינה ומזדהה../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

1. המכשירים החשמליים עם האור הכחול- דווקא עובדים אצלנו לא רע- כל הלילה שומעים צצסססצט שהיתושים ניצלים- אז ילק זה לפחות תופס. 2. אני לא חושבת שהקור והמזגן משפיע על היתושים- לעומת זאת- מאוורר תיקרה באמת עובד. הרוח של המאורר מעיפה אותם. שמתי לנו מאווררים מסוג יקר טוב- שלא עושים שום רעש- והם ממש מעלינו- כך שיתוש שמתקרב לגוף- עף מהרוח. וזה קריר ונעים- וגםיותר בריא מלישון עם מזגן כל הלילה וגם חוסך חשמל. המאווורים אגב מופעליםאצלמו ממאי- ועובדים כל הזמן עד נובמבר- 24/7 אני לא סוגרת אותם כל עוד אנחנו בחדרים. 3.גם אני לא מסתדרת עם כילות..
4. איפה קונים את המטקה החשמלית ואת החומר הזה אוטן?
5ץ איזה סיוט הקיץ הה? שונאת!!!
מלחמה מתישה נגד יתושים ושמש!!

adii1201

New member
../images/Emo152.gif

1. כן אבל מציק באותה מידה
2. כן גם אני לא חושבת, אבל חם לי אז אני מפעילה מזזגןף-D למרות שתכלס אצלי אם היה מאוורר, הוא היה מעיף אותם עליי
מזגן שליטע
3. לא מסתדרת זה בלשון המעטה
4. את המטקה אני עכשיו קניתי בניו פארם (פשוט הם פירסמו) זה עלה 19.90. בגדול הביאו לי אותה מתאילנד בזמנו אז אני לא כל כך יודעת אבל שמתי לב שזה נכנס חזק בארץ ונדמה שיש את זה בהרבה מקומות.. הנה תראי בזאפ: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-mosquito&db323886=324185 לעניין האוטן, אז ככה! בגדול לפעמייייים יש אותו בבתי המרקחת של קופת חולים מאוחדת, לרוב יש אותו בסופר פארם אבל נורא יקר לדעתי ואני בעיקר מוצאת אותו בסופר חצי חינם, שההורים שלי מגיעים לשם פעם ב וקונים לי סטוקים. זה כמו שראית בתמונה צהוב כזה ושימי לב שאת קונה את הסטיק ולא את הספריי (הספריי מעיק). מאוד יכול להיות שיש את זה גם בכל בית מרקחת רגיל, רק השאלה מה המחיר כי הסופר פארם לעומת חצי חינם- זהממש משמעותי
5. לגמרי לגמרי לגמרי!!!

snavgm

New member
יש קיץ ארוך ומלא יתושים.. עד העונה הבאה..../images/Emo6.gif

ותיכף גכם יגיעו המדוזות..

adii1201

New member
בדיוק../images/Emo6.gif

לפחות מהמדוזות אפשר לבחור לא ללכת לים

adii1201

New member
../images/Emo45.gifבהחלט../images/Emo13.gif