הפעלת יישומים על מחשב הלקוח

EdotK

New member
אל תגע בפלקס!!!

ז-ב-ל של מערכת פיתוח. פשוט איום, מנסיון מר. זו מערכת של Adobe/Macromedia שעובד על המנוע של Flash. נראה מאוד נוצץ מבחוץ עד שאתה מבין כמה שהיא לא נוחה (כשאתה כבר שלושה חודשים לתוך פרויקט). מה שכן, אאל"ט אפשר להקליט גם עם Flash רגיל. (אם כי לא פשוט במיוחד). אם אתה צריך יכולות כבדות יותר, ויש לך כבר מערכת שאתה לא רוצה לשכתב - אולי הכי טוב זה יהיה פשוט לכתוב רכיב ActiveX שיבצע את זה.

IdleThought

New member
../images/Emo13.gif

אתה יכול לפרט מדוע היא לא נוחה לך? (מלבד הבעייתיות הקלה בשפות שמיות ,האוריינטציה שיותר מתאימה לגרפיקאים מאשר למתכנתים והעלות הגבוהה של הרכיבים שעושים אותה באמת חזקה..)

EdotK

New member
none of the above

העיצוב הגראפי של המערכת נראה נוצץ ומגניב. בפועל, יש לזה עיצוב אחד בלבד, ודי קשה לשנות שם עיצובים באמת. כמי שהתרגל שהוא יכול לעשות הכל בווב, מאוד לא נוח לי להגיד ללקוח "זה העיצוב הגראפי וזה מה שיש". אין לזה שום יתרונות אמיתיים. מתכנת ששולט כמו שצריך בצד שרת וצד לקוח יכול לבצע את כל מה שFlex עושה, כשהוא לא מוגבל לשטיקים של פלקס.

EdotK

New member
אז ככה

קודם כל, לגבי הXHTML Transitional כדאי קצת לגגל בנושא DOCTYPE. נושא _מאוד_ חשוב. בגדול, זה דרך להגיד לדפדפן מה אתה הולך להראות לו. (קוד HTML/ HTML4.0/ XHTML Transitional/ XHTML STIRCT). זה חשוב היות וכל אחד מהפורמטים מתנהג שונה במקצת, כשלאט לאט במשך השנים עוברים לסטנדרטים של WEB שהכניסו לתעשיה ה W3C. במידה ואין תגית DOCTYPE בתחילת הדף, הדפדפן יעבור ל Quirks Mode, (בתרגום חופשי "מצב בערך") שבו הוא מנסה להבין את הקוד שלך למרות שלא שמרת על סטנרטים גבוהים של כתיבת קוד. Visual Studio 2005 שותל באופן אוטומאטי כזה DOCTYPE, אבל לעיתים קרובות, אם התחלת לעבוד על דף שמעצב גראפי ייצר, התג הנ"ל יכול להיות חסר. הקונטרולים החדשים שמיקרוסופט יוצרים (ובניהם הקונטרולים של אטלס) כתובים ברמה יותר גבוהה מפעם, ולכן הם משתמשים ב XHTML Transitional. במידה ואין כזה תג הם לא עובדים. (זה צעד מבורך מאוד ממקרוסופט. בדר"כ הם ידועים לשמצה באורך הזמן שלוקח להם לאמץ סטנדרטים חשובים, וIE7 לדוגמא, עדיין רחוק מאוד מFF ביישום הסטנדרטים של DOM) לגבי האטלס שעבר גירסה- כל עוד אתה עובד עם גרסאות שהן לא Final Release, אתה די יכול לצפות שתצטרך לבצע עדכונים משמעותיים בקוד. ככה זה.. וזה נראה לי די לגיטימי. (וזה כמובן כולל את כל גרסאות הalpha, beta, CTP וכו') למיטב ידיעתי א"א להתקין את שתי הגרסאות במקביל, ובכל אופן זה לא רעיון חכם במיוחד לנסות.

demultiplexer

New member
אני צריך רק להקליט ולשמור

רק שתהיה לי שליטה על השם של הקובץ הנשמר או לפחות שהקבצי יישמרו בשמות שונים ואוכל לדעת את השם בו הם יישמרו כדי לכתוב אותו לבסיס נתונים. חיפשתי גם בגוגל, גם בפורום פלאש וגם פרסמתי שם שאלה, לא מצאתי שום דבר בכיוון.

demultiplexer

New member
לא צריך את כל היכולות של אסטריסק

ואין לי זמן להתחיל ללמוד ולקנפג את זה. במיוחד כשאין צורך בזה. אולי בעתיד בפרוייקטים אחרים. הייתי בטוח שזה יהיה ממש פשוט, סה"כ להקליט מהמיקרופון ולשמור על תיקייה משותפת ברשת - אין משהו פשוט שעושה את זה ?

IdleThought

New member
זה בגלל הדרישות שלך

אם היית אומר שמדובר באפליקציה חלונאית אז סבבי , לכתוב דבר כזה היה לוקח לך בערך רבע שעה ועוד 30 שניות לדבג אבל רצית שזה יהיה ב WEB.. וישנן מגבלות מסויימות, אתה צריך ליצור משהו שיעבוד ביחד עם הדפדפן מה שאומר או פקד שתכתוב כפי שהציע EDOTK או להשתמש בארכיטקטורה של פקד זמין כפי שהצעתי (פלאשׁ) ולכל אחת מהאפשרויות יש תחומים מסויימים של עבודה ומגבלות

demultiplexer

New member
אני מבין את המגבלות ווצה לבחון את

האפשרות שימוש בפלאש אבל לא מוצא אפילו קצה חוט להתחיל איתו. כל מה שאני מוצא זה לגביי השמעה של קבצים או שינוי ווליום

IdleThought

New member
כי עשו עבודה קשה

כדי למנוע את זה ממך :)) מקרומדיה/אדובי הן לא כמו מיקרוסופט שכל הטכנולוגיה שלה היא בחינם והכסף הוא מרשיונות עסקים , אצלהן הכל עולה כסף כדי להשתמש בפונקציונאליות המלאה של הנגן מבחינת מדיה זורמת אתה אמור להשתמש בשרת המדיה שלהם (שבא בהרבה טעמים וצורות ואפילו בחלקים מחבילות שונות) שגם הוא בתשלום א ב ל אפשר קצת לקפץ מעל המכשלה הזו אם מבצעים סוג של סריאליזציה חלקית לנתונים מאובייקט האודיו בנגן ושולח את האובייקט הזה לרכיב כלשהו מסוג AMF שמאפשר לך לגשת לאובייקט הזה בשרת שלך לעשות לו דסריאליזציה ולשמור אותו היכן שאתה רוצה שזה בעצם מה שהשרת שלהם עושה , רק בצורה פחות חביבית

EdotK

New member
זה לא משהו פשוט.

מדובר על לגשת לחומרה במחשב לקוח, שאין לקוד שרץ על דפדפן _שום_ גישה אליה.

demultiplexer

New member
לא לא לא לא לא לא

לא רוצה לגשת ברמת חומרה לאף מקום. רוצה סה"כ להפעיל יישום, אם אפשר אפילו את הsound recorder שמגיע מובנה במערכת הפעלה או כל תוכנה אחרת שתוכל לבצע את זה ואיתה לבצע את ההקלטה והשמירה. אין בעיה של הרשאות. אולי ניתן לבצע את זה עם WMI ?

IdleThought

New member
MCI נראה לי יותר פשוט

http://www.codeproject.com/audio/Voice_Recording.asp אבל תצטרך למצוא איך לדחוף את זה לתוך ACTIVEX , מעניין באמת מה התחליף ל ACTIVEX בשביל הדפדפנים לסביבת .NET

demultiplexer

New member
אז מה ? צריך ללמוד לכתוב ACTIVEX ?

יש למישהו המלצה על מדריך כיצד לכתוב activex-ים ? איך להתגבר על בעיות האבטחה וכו' ? לא יודע כלום על activex !!

IdleThought

New member
זה דווקא לא קשה

תמצא קומפיילר VISUAL STUDIO 6, אני ממליץ על שפת VB לעניין זה כי היא פשוטה ומטומטמת צור פרוייקט חדש מסוג ACTIVEX שזה מעיין מכולה חסרת גבול ותכתוב את הקוד שלך העניין הוא שזה לא נשמע לי הגיוני שACTIVEX נזרק לפח בצורה כל כך טוטאלית במעבר ל.NET ושאין אפשרות לכתוב תחליף ב C#

IdleThought

New member
שפה ישנה

פרוצדורלית עתיקה פשוטה מטומטמת שאין לה שום דבר שיכול להקרא OOP

demultiplexer

New member
javascript טובה ?

אני דווקא די מתמצא בה. אבל אני מניח שלא בשפות סקריפטים מדובר נכון ?

IdleThought

New member
רחוק מכך

אולי פשוט תבקש ממישהו שכתב ACTIVEX שיעשה לך את זה ? נראה לי יחסוך לך הרבה כאב ראש פנומנאלי

למעלה