הפעלת יישומים על מחשב הלקוח

demultiplexer

New member
אני אצטרך לדעת לכתוב ACTIVEX במוקדם

או במאוחר כי יש הרבה דברים שאני צריך לבצע בתחנות ולא בשרת. זה נראה לי זמן טוב ללמוד איך עושים את זה. ניסיתי להתחמק אבל אם זו הברירה היחידה אז אשמח לקבל המלצות למדריכים כיצד לכתוב ACTIVEX. יש לפחות שפות מבוססות c like syntx שאוכל לכתוב בהם activex ? תודה,

IdleThought

New member
כמובן ! יש C++

ומחלקות MFC כדי להקל על הכתיבה בחלונות אבל אז יותר מורכב מVB ואתה לא עובד תחת המטריה של MANAGED CODE ואוסף הזבל החביב ותצטרך להזהר איפה אתה דוחף את הפויינטר שלך

demultiplexer

New member
ניתן יהיה ללמוד מהספר הזה ?

http://www.hod-ami.co.il/product.asp?catalog_name=hodami&category_name=.NET&product_id=59368&ParentCategory=Programming פשוט יש אותו לחבר שלי. או שאני חייב c++ טהור ? יש המלצות על ספר ? משהו מאמזון ?

demultiplexer

New member
ואני מניח שלא דיברת על c++ כשאמרת:

"פרוצדורלית עתיקה פשוטה מטומטמת שאין לה שום דבר שיכול להקרא OOP"....

IdleThought

New member
חחח

הכוונה היתה לVISUAL BASIC 6
על הספר אני לא יכול להמליץ כי מעולם לא קראתי אותו אבל כתוב בנושאים שהוא מכסה ACTIVEX אז אני מניח שהוא יהיה בסדר אתה יכול להכנס לסביבת העבודה שלך (2005 עם C++?) וליצור פרוייקט MFC ACTIVEX כדי להתנסות (ולקבל הלם?) מצורת העבודה בC++ לחלונות , למרות שאני מציע לך קודם לשחק קצת עם פרוייקטים מסוג טופס רגיל - כתיבה ב C++ מכילה ה מ ו ן קוד וצריך לטפל ידנית בהרבה דברים שבC# וגם ב VB הם שקופים לך בהצלחה
(YOU GONNA NEED IT)

Misprint

New member
MFC ../images/Emo5.gif

Cpp זאת יופי של שפה, אבל לנסות ולהשתמש ב MFC.. גוועלד!

EdotK

New member
להפעיל יישום, בדיוק כמו לגשת לחומרה

אין לך שום גישה. אם אתה צריך רק את הפיצ'ר הזה, תלמד איך לכתוב רכיב ActiveX, ותעשה את זה בVB6. (לא ב++C!!! אתה באמת שלא רוצה להכנס לזה) אם אתה צופה שתצטרך להשתמש בעוד לא מעט אלמנטים כאלו (הדורשים גישה גבוהה יותר מאשר זו הניתנת ע"י דפדפן), אין לך שום ברירה חוץ מלעבור לWinforms.

demultiplexer

New member
ניתן אבל ליצור instance של winform

בתוך webform נכון ? ואז לא אוכל לבצע את זה ? מה עם WMI ? ולמישהו י המלצה לספר טוב לVB6 ? תודה,

למעלה