מריליון ,
לא מדובר בעברית שלך - שגיאות כתיב וניסוח מסורבל , שכנראה בא בעקבות תרגום מחשבותיך וההגיגך מאנגלית לעברית. זה לא הענין ! אני גם לא אכנס איתך לויכוח על דניאל , פתאם היא גם סוג של עבריינית..... גם לא מעניין אותי מה אתה חושב על איתן.... כבר לא ... מה אתה כותב פה רומן מתח ....מבטיח ומושך ... הפורום הזה סובל כל דעה , רק צריך להביע באומץ ..... ולכתוב.... מפריעה לי , באופן אישי , הגישה הנגטיבית שלך : אני הצטרפתי לפורום לפני שלושה חודשים, ומאז ועד היום לא שמעתי ולא קראתי משהו חיובי שכתבת על מישהו . הכתיבה שלך , היא תגובה לנו להסביר פעם אחר פעם למה לא דניאל למה לא איתן מובן שלדעתך ( וזה מקריאה של הפוסטים שלך ) שאתה מצדד בקרן ובענבר למה אתה לא מפנה את מאמציך להסביר למה הן כן .. למה תמיד להתמקד במי שלא - השורדים האחרונים בפורום - לפני עידן ועידנים , חשפו את מי הם אוהדים ומדוע. לפני ימים מספר , עלתה כותבת כייפית 1 , וישר אמרה בגלוי ובאומץ אני אוהבת את קרן - ולמה , כי ככה ! האם מישהו יצא נגדה ? והרי רוב הכותבים הם מהצד האחר ! אני מעדיפה דברים גלויים על השולחן וכך מסתבר שגם האחרים בפורום. במקום להביא לי קישור למריליון עם השיר " אלף הפרצופים " , שאין בו רלוונטיות לגבי - כי אני מאד גלויה וישירה כדאי לך לאמץ גישה ישירה ,גלויה וחיובית . כך או כך , אני מאחלת לך שנה אזרחית טובה והנאה מהריאליטי החדש , .......