../images/Emo121.gifגרגר חול בבקבוק זכוכית
שם מלא:שי ג. גיל:16 ו-3/4 מקום מגורים: סטרייט/גיי/ביי: סטרייט אתה צמחוני?
מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום כהה אוהב אותו?
אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?
השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?מתחיל חלק וניהיה מתולתל אוהב את זה?
מה צבע העיניים שלך? חום-דבש-ירוק אוהב אותו?
מה צבע העור שלך?לבן, מאוד כמה אחים?1 אוהב את המשפחה?
פירסינג:גבה, ומקווה לעוד קעקועים:אחד, ומקווה לעוד אוהב את עצמך?
חושב שאתה בנאדם יפה?
מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?עיניים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?
עברת פעם על החוק?
גנבת פעם?
אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?
אתה לוקח ריטלין?
אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?
אתה דתי/מסורתי/חילוני?חילוני הדוק מתנחל?חחח
כמה קומות בבית?2 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?שניה באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?שלי כמה מחשבים יש בבית? כולל כף-יד? 4 איזה כתה סיימת? י"א בקרוב אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? תמי גבע איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? טובה מינוס מחכה לשנה הבאה?כן מה מיקצועות ההרחבה שלך? ג"ג ומוסיקה כמה יח"ל מתמטיקה? 3 כמה יח"ל אנגלית?4 עשית בגרויות השנה? במה? ג"ג אזרחות ומתמטיקה באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?סיים וואן יש תיכנונים לחופש? וורק אנד לימודי נהיגה יש חבר/ה?
היית מאוהב?
היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?
כמה בני זוג היו לכם?1 כמה מתוכם היו רציניים?1 מתי היה האחרון?לפני 7 חודשים מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?4 חודשים ו9 ימים למה ניפרדתם? בגדו בך פעם?לא שידוע לי היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?
מה הכי מושך אותך בבן המין השני?עיניים, שפתיים, ביישנות האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? נשיכות
האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?כן, אבל ממש ממש לא בקטע מיני האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?
האם התנשקת עם בן מינך?
האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?
האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?
האם אמא נכנסה פעם באמצע?
אכלת:לפני שעה בערך שתית:כנ"ל השתכרת:לפני ארבע שנים
הקאת:מלאאאא זמן שלא שמעת דיסק:היום כנראה איזה דיסק?לא זוכר היית בהופעה:אממ רוק העצמאות נראה לי אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: הרבה הרבה זמן היית בתל אביב:ב26.4 התקשרת למישהו:15:33 התקשרו אלייך:לפני שעה שיר שמתנגן ברקע:
מה המידה שלך בנעליים?40 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?אין לי שמץ מה המקצוע האהוב עלייך?הרמוניה עיר/ים אהובות:צ'אנג מאי, ת"א, אמסטלפיין <למרות שזו עיירה> מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?קעקוע איפה חגגת יומולדת אחרון?לא חגגתי איך אתה הכי אוהב לבלות?הופעות, חברים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?23-4 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8:30 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?
חחחח מה היה המבחן האחרון?מתכונות במתמטיקה כמה קיבלת בו?עוד לא ידוע היית פעם אצל פסיכולוג?
ואצל פסיכיאטר?
חשבת פעם על התאבדות?
אם כן - סיפרת למישהו?
מתי פעם אחרונה שבכית?הרבה מדוע?לא זוכר לקחת סמים מתישהו?
אתה מעשן?
מתי פעם אחרונה שהשתכרת?שאלתם כבר איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?משהו של דיפרפל מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?אבא ולחבק? ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה?
את מי היית לוקח לאי בודד? גיטרה, וכישרון את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?ליזי ביזי ריזי כפרעליה שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת?אמילי בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?הרבה איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?ג'ינס כזה אתה לומד ביום שישי?
מה הספר האחרון שקראת?מיקוד באזרחות אהבת?
מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אחי על מה דיברת איתו?על איזה סרט שהוא מוריד מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?איתמר על מי אתה יודע הכי הרבה?איתמר או אופיר מה הדבר האחרון שקנית?ארטיק כמה הוא עלה? 5 ש"ח ממי הsms האחרון שקיבלת? אופיר מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?המורה שלי לגיטרה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אני מה ממש בא לך לאכול עכשיו? קרפ יש לך עדשות/ משקפיים?
עשית ישור שיניים?
מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?שנים מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?לפני יומ העצמאות, פרקתי סחורה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?חיפה למה הלכת לשם? קניות איך קוראים לאמא שלך? מילכה יש לך שם שני? מהו? יהווה אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים?
בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?לא יודע איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? נטיה להתעלם איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')קומדיה שליטע עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2, 3 גג הלכת פעם להפגנה?
מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון, מסטיק וכסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? כתיבה מה הפריט הכי יקר שיש לך? גיטרות מה נמצא אצלך תמיד במקרר? קולה ובירה מה היית לוקח לאי בודד? שאלתם כבר סעמק המלצה לסרט: מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? איך את/ה מתגבר על באסה?שומע מוסיקה ומנגן איפה היית רוצה לבקר בעולם? איזה עונה בשנה אהובה עליך? הכל
האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים מאמינ/ה באהבה וירטואלית?
הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?
נפגשת איתו/ איתה?
מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?
את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?
מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? את/ה אוהב/ת להיות בבית?
כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?
את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?חלקית את/ה בחור/ה קנאי/ת?
מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´?
החיים טובים לדעתך?לא ממש מה תעשה כשתסיים את השאלון?אלך לשתות משהו שיר ברקע:
שעת סיום:00:13