הפקות ותחרויות ב-
אנשים

../images/Emo121.gifמגניב

את יכולה להעלות תמונה, או לשלוח לי במסר? ואם נראה לך שכולנו קוראים שאלונים של מי שמכירים, או פשוט מעניינים באותו הרגע.. למה שאלת אם מישהו בכלל קורא שאלונים?

אמ, אני לאמתכוונת להעלות לפורוםי

ולשלוח במסר אין לי כ"כ תמונה כרגע, מחקתי את היחידה שהייתה לי. כשתהיה אשלח אך תהיה חייב להבטיח כי תשמור אותה אצלך בלבד.

bazmaster

New member
פנס בודד בתוך רחוב האהבה...

שם מלא:אמיר ברתולימאו פטרשבסקי גיל:עוד מע 18 מקום מגורים:נצרת עילית סטרייט/גיי/ביי:סטרייט אתה צמחוני?לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?כשהייתי קטן הייתי בלונדיני ולאט לאט נהייתי שחור עכשיו יש לי קצת פסים בלונדיניים (טבעי..) אוהב אותו?לא ממש אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?גלי אוהב את זה?לא ממש מה צבע העיניים שלך?חום אוהב אותו?לא מה צבע העור שלך?קצת שחום כמה אחים?2 אוהב את המשפחה?כה פירסינג:עגיל באוזן קעקועים:עוד מאט אוהב את עצמך?די חושב שאתה בנאדם יפה?לא ממש... מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?האמ...אמרו לי שיש לי ידיים יפות(WTF..) חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?אמרו לי שכן אבל אני לא מאמין חח עברת פעם על החוק?ברור חח גנבת פעם?יש מצב אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?נרגילה אתה לוקח ריטלין?לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא אתה דתי/מסורתי/חילוני?אפשר להגיד חילוני מתנחל?אצל מי? כמה קומות בבית?1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?1(קרקע) באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?חדר מחשב כמה מחשבים יש בבית?שניים רגילים שניים ניידים איזה כתה סיימת?מתי סיימתי?אני מסיים יב עכשיו אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?האמ..אף אחד האמת איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?מבחינת הלימודים חרא, מבחינת כל השאר מצויין מחכה לשנה הבאה?כה מה מיקצועות ההרחבה שלך?תקשורת הפקות ועיצוב כמה יח"ל מתמטיקה?3 כמה יח"ל אנגלית?4 ומגביר ל5 עשית בגרויות השנה? במה?הסטוריה,מתמטיקה,אנגלית,הפקות,תקשורת,עיצוב,ספורט,אזרחות,חיבור באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?אורט צה"ל יש תיכנונים לחופש?בערך יש חבר/ה?מסובך.. היית מאוהב?כה היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?לא כמה בני זוג היו לכם?האמת..לא הרבה...2 כמה מתוכם היו רציניים?אף אחד מתי היה האחרון?שנתיים מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?שנה למה ניפרדתם?עברה דירה לחלק אר של הארץ בגדו בך פעם?לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?לא מה הכי מושך אותך בבן המין השני?עיניים ושיער האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?לא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?לא...בע.. האם התנשקת עם בן מינך?לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?לא האם אמא נכנסה פעם באמצע?לא אכלת:לפני כמה דקות שתית:עכשיו שותה השתכרת:יום העצמאות הקאת:תחילת מרץ בערך... שמעת דיסק:היום איזה דיסק?בלקפילד 2 היית בהופעה: יום העצמאות אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:לפני כמה חודשים היית בתל אביב:מרץ התקשרת למישהו:לפני כמה דקות התקשרו אלייך:לפני כמה דקות שיר שמתנגן ברקע:אביב גפן - שומקום מה המידה שלך בנעליים?46 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מקווה שסיבוב הופעות בעולם... מה המקצוע האהוב עלייך?בבצפר? יש כמה.... עיר/ים אהובות:העיר שלי, נצרת עילית, ונהריה מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?אוטו איפה חגגת יומולדת אחרון?בבית, על האש איך אתה הכי אוהב לבלות?ימי שישי בדרך כלל על האש אצל מישהו, או יוצאים לאיזה מועדון פה בקיבוץ... מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?12-1 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?אמורה להיות מה היה המבחן האחרון?היום, בגרות בתקשורת כמה קיבלת בו?אנערף היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?לא אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית?לפני כמה ימים מדוע?... לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?נרגילה מתי פעם אחרונה שהשתכרת?יום העצמאות איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?לא מוריד מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?... ולחבק?... ולנשק?.... ולספר לו משהו מהלב?ידידה... יש לך חברה?מסובך את מי היית לוקח לאי בודד?לא יודע.. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?... אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?לא שם מיוחד לבן?עידו שם מיוחד לבת?ענת..אני אוהב שמות ישראלים כאלה בכלל בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?אין איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?שרוול וחולצה של זפלין אתה לומד ביום שישי?לא מה הספר האחרון שקראת?אבק-ברק חמדני אהבת?בערך.. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אחי על מה דיברת איתו?תרים את הטלפון !! מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? חבר... על מי אתה יודע הכי הרבה?עליו מה הדבר האחרון שקנית?דלק חח כמה הוא עלה?200 ממי הsms האחרון שקיבלת?ידידה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?ידידה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?אל תשכח להביא לי בייגלך מהערבי בכניסה לכותל מה ממש בא לך לאכול עכשיו?שווארמה טובה יש לך עדשות/ משקפיים?משקפיים אבל לא משתמש כמעט עשית ישור שיניים?לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?אוקטובר מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?דצמבר מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?עפולה למה הלכת לשם?סתם לטייל איך קוראים לאמא שלך?לא אומר יש לך שם שני? מהו?לא אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא אתה אוהב ילדים קטנים?חמודים בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?מה שאני עכשיו... איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?אדישות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')קומדיה בעיקר עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אדי וודר... לא יודע פשוט נראה לי שלחיות כמוהו זה ממש ממש כיף למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?אנערף הלכת פעם להפגנה?כן מתי זה היה?מזמן מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:אנערף.. מה הרגע המאושר ביותר בחייך?הוא יגיע עוד מעט באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?שניצלתירס מה עושה לך טוב?שניצלתירס מה מעצבן אותך?כשאין שניצלתירס מה תמיד צריך להיות בכיס?שניצלתירס איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?שאני אגע להכין שניצלוני תירס מה הפריט הכי יקר שיש לך?האמ...הקלידים שלי והאוטו שלי אני מניח מה נמצא אצלך תמיד במקרר?שניצל מה היית לוקח לאי בודד?ערבי שיכין לי שווארמה המלצה לסרט:טומי מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך?שאוהבים אותי איך את/ה מתגבר על באסה?מוסיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם?ארצות הברית איזה עונה בשנה אהובה עליך?קיץ האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לא ממש מאמינ/ה באהבה וירטואלית?כן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כן את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?ככה... מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?כל מיני את/ה אוהב/ת להיות בבית?גם כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?תלוי במה אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא את/ה בחור/ה קנאי/ת?לא ממש מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:אנערף... האם את/ה מאמינ/ה בה´?בערך.. החיים טובים לדעתך?כן מה תעשה כשתסיים את השאלון?הולך לאכול שניצלתריס שיר ברקע:cradle of filth-Nymphetamine Overdose שעת סיום:13:43

מי שטוב לו ושמח כף ימחא!

שם מלא: בראב מלרלרוביץ' אור גיל: 17.5 מקום מגורים: נצרתעילית סטרייט/גיי/ביי: תלוי כמה היא יפה אתה צמחוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום :\ אוהב אותו? אממ.. נחשו לבד. אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? חלקים ממנו-בלונדיני או אדום השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלקלק אוהב את זה? מתה על זה מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? לא! מה צבע העור שלך? ירוק כמה אחים? 2 אוהב את המשפחה? ברוורררר פירסינג: לא תודה קעקועים: לא אוהב את עצמך? כפרעלי חושב שאתה בנאדם יפה? לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? אממ... את האף שלי חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא ממש עברת פעם על החוק? לא גנבת פעם? ברור אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית ביותר מתנחל? חחח כמה קומות בבית? 1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? השלישית באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי כמה מחשבים יש בבית? 2, 3 כולל נייד של אבא איזה כתה סיימת? י"ב אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? היא כבר לא יכולה לפטר שום מורה איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? מ-צ-ו-י-י-נ-ת מחכה לשנה הבאה? KENVELO מה מיקצועות ההרחבה שלך? כימיה ביולוגיה ביוטכנולוגיה. מה זה פה, צו ראשון? כמה יח"ל מתמטיקה? 5 כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? עד עכשיו בהבעה ספורט וביוכימיה באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?
יש תיכנונים לחופש?
יש חבר/ה? כן היית מאוהב? כן היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא כמה בני זוג היו לכם? 1 כמה מתוכם היו רציניים? 4 מתי היה האחרון? ברגעים אלו:) מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? אממ.. שנתיים ו9 למה ניפרדתם? לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בגדו בך פעם? לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? ממש לא מה הכי מושך אותך בבן המין השני? אינטיליגנציה וחוש הומור האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? חחחח לא, את? האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? כן האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא האם התנשקת עם בן מינך? כן האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? כן האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא!!!! אכלת: עכשיו שתית: אתמול נראה לי השתכרת: אתמול הקאת: מזמןןןןן שמעת דיסק: וואי לא זוכרת איזה דיסק?
היית בהופעה: אממממ...ברדיו בר, מתי זה היה.. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אתמול היית בתל אביב: אמממ.... ב11.4 נראה לי התקשרת למישהו: היום התקשרו אלייך:היום שיר שמתנגן ברקע: america-razorlight מה המידה שלך בנעליים? 38 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? לא יודעת מה המקצוע האהוב עלייך? אמממ.... ביוטכ' עיר/ים אהובות: ירושלים תל אביב מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? התיק
איפה חגגת יומולדת אחרון? אמממממממ בבית איך אתה הכי אוהב לבלות? לשתות
מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בסביבות 12,1 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? אממממממממממממ לא מתחיל יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? ספורט נראה לי כמה קיבלת בו? חחחח לאדעת היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא אם כן - סיפרת למישהו?
מתי פעם אחרונה שבכית? אממממ... שלשום נראה לי מדוע? כי ככה לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לאאאאאא נוווווווווווו מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אתמול איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרת מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? חחחח המורה שלי לנהיגה ולחבק? עמית ולנשק? עמית ולספר לו משהו מהלב? לאדעת יש לך חברה? כן את מי היית לוקח לאי בודד? את המנה חמה שלי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? ליאן אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? קאי שם מיוחד לבת? רון בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אין כזה איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אמממממ ג'ינס אחד אתה לומד ביום שישי? לא חס וחלילה טפו טפו טפו מה הספר האחרון שקראת? אממממממממ..... 102 דקות אהבת? מאוד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? עמית על מה דיברת איתו? הודעות סמס חחח מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? נעמה על מי אתה יודע הכי הרבה? אמממ... לא יודעת:| מה הדבר האחרון שקנית? אוכל כמה הוא עלה? 200 שקלים ממי הsms האחרון שקיבלת? אמממממ מאמא מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? נראה לי עמית או נעמה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? צטצ מה ממש בא לך לאכול עכשיו? מנה חמה
יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? בערך....לעולם לא מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? אמממ ראשון שהיה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? עפולה למה הלכת לשם? שיעור נהיגה איך קוראים לאמא שלך? עליזה יש לך שם שני? מהו? מלרלרוביץ' אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? כן בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 15 איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שהיא בת זונה!!!!!!!!!!!!!!!!! חחח סתם. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') מתח דרמה וקומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אנג'לינה ג'ולי למה? כדי שיהיה לי המון כסף כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? תלוי כמה גרוע יהיה הראשון הלכת פעם להפגנה? לא זוכרת מתי זה היה?
מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אשן, אוכל, אנשום מה הרגע המאושר ביותר בחייך? היום שבו נולד המלרלר באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מלרלר
מה עושה לך טוב? אהבה מה מעצבן אותך? אמא מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? נגינה מה הפריט הכי יקר שיש לך? אממממממ בטח המחשב או הטלוויזיה מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב מה היית לוקח לאי בודד? מטוס המלצה לסרט: חומות של תקווה מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? צטצ איך את/ה מתגבר על באסה? ישנה איפה היית רוצה לבקר בעולם? הוואי איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץץץץץץץץץץץץץ האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: רק אם זה מצחיק גם אותם מאמינ/ה באהבה וירטואלית? חצי הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? נו את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ממש אכפת לי את/ה בחור/ה קנאי/ת? תלוי מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: דייייי האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? כן מה תעשה כשתסיים את השאלון? אמשיך לאכול שיר ברקע: זה לא שאני אור שעת סיום: 17:14

little WhiSper

New member
../images/Emo175.gif

שם מלא:אדווה גיל: -18 מקום מגורים:- אין. (ת"א) סטרייט/גיי/ביי: -סטרייטית אתה צמחוני? - לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? - חום כהה אוהב אותו? -לא אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? -כן, חום בהיר, חום אדמדם (תמיד רציתי להיות מאלה שרושמות מלאא צבעים בשאלה הזאת). השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? - גליקקיג'יפה. אוהב את זה? -לא! מה צבע העיניים שלך? -חום. אוהב אותו? -לא! מה צבע העור שלך? -מוקה? כמה אחים? -עוד 2 אוהב את המשפחה?- את הרוב פירסינג: -רק נזם וכמה באוזניים [בנתיים!] קעקועים: -אין אוהב את עצמך? -לא חושב שאתה בנאדם יפה? -לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? - כלום חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? -לאדעת עברת פעם על החוק? -לאנראהלי גנבת פעם? - אולי אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? - מצברוח. אתה לוקח ריטלין? - כן! :] אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? -כן אתה דתי/מסורתי/חילוני? -חחח מסורתית חילונית מתנחל? -חחחח לא כמה קומות בבית? - באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? - 0 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? - "שלי" כמה מחשבים יש בבית? - הרבה איזה כתה סיימת? -מסיימת יב'
אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? - את המחנכת שלי. סתם לאא... איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? - זאת של עכשיו? הכל ביחד. מחכה לשנה הבאה? - כל כך לאא!!! מה מיקצועות ההרחבה שלך? -לאמדבריםעלזה. כמה יח"ל מתמטיקה? -3 כמה יח"ל אנגלית? -5 עשית בגרויות השנה? במה? -בנתיים היה אנגלית תושב"ע אקולוגיה ולאזכרת מה עוד באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? - צבאי כזה... יש תיכנונים לחופש? -איזה חופש ואיזה נעליים יש חבר/ה? -לא היית מאוהב? -לאנראהלי היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? -לא כמה בני זוג היו לכם? - כמה מתוכם היו רציניים? - מתי היה האחרון? - מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? למה ניפרדתם? בגדו בך פעם? היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? מה הכי מושך אותך בבן המין השני? -לאדעת... האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? - חחחח לא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? -חחח לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? -חחח אוי לא האם התנשקת עם בן מינך? -לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? -לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? -לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? -לא אכלת: -סנדוויץ' ארומה
שתית: -אייסקפה
השתכרת: -יומולדת טיפה הקאת: -יותר מדיי ממזמן שמעת דיסק: -קודם איזה דיסק? - פו פייטרס היית בהופעה: - סינרגיה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: - =\ היית בתל אביב: - ברגעים אלו ממש התקשרת למישהו: -קודם התקשרו אלייך: -קודםקודם שיר שמתנגן ברקע: -טלויזיה מה המידה שלך בנעליים? - 38-9 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? -בקבר. מה המקצוע האהוב עלייך? - בבצפר? אזרחות,ספרות עיר/ים אהובות: -ת"א. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? - =\ איפה חגגת יומולדת אחרון? -אצל אמא איך אתה הכי אוהב לבלות? - בכיפ מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? - מאוחר מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? -8-7 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? -חצי מה היה המבחן האחרון? -יומשישי כמה קיבלת בו? -0 היית פעם אצל פסיכולוג? -כן ואצל פסיכיאטר? -לא חשבת פעם על התאבדות? -כן אם כן - סיפרת למישהו? -לא מתי פעם אחרונה שבכית? -לא מזמן מדוע? -ככה. לקחת סמים מתישהו? -ריטלין היום בבוקר אתה מעשן? -מצברוח מתי פעם אחרונה שהשתכרת? - נו היה כבר איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? אין לי הורדה מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? - הרבה ולחבק? -קצת ולנשק? -קצת ולספר לו משהו מהלב? - מיכ יש לך חברה? - את מי היית לוקח לאי בודד? - אפחד, למה לדפוק עוד מישהו את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? -מיכ אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? -מור איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? -חחח חזיה אתה לומד ביום שישי? -לא מה הספר האחרון שקראת? - 'ורוניקה מחליטה למות' אהבת? -כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? - אמא על מה דיברת איתו? -היא לקחה לי מהאייסקפה
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? -אין על מי אתה יודע הכי הרבה? -=\ מה הדבר האחרון שקנית? -אייסקפה! כמה הוא עלה? - 15 שקלים חדשים ממי הsms האחרון שקיבלת? -מרים מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? -תמר מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? -אדווה חחח מה ממש בא לך לאכול עכשיו? - אני עדיין אוכלת, סנדוויץ' ארומה =] יש לך עדשות/ משקפיים? -לא עשית ישור שיניים? -לא=\ מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? - שששש מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? -מזמן, אבל אני אהיה שבוע הבא =\ ברגל :(((( מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? -אשדוד למה הלכת לשם? -לראות סרט איך קוראים לאמא שלך? -אמא יש לך שם שני? מהו? -לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? -לא אתה אוהב ילדים קטנים? -כן =] בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? - 2.5 איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? - אגואיסטיות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') -קיטש,פעולה,דרמה, קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? -מישהי למה? -ככה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? - 3-4 הלכת פעם להפגנה? -לאנראה לי מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: -אחיה. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? -אין באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? -אינליכוח מה עושה לך טוב? - כלמיני... מה מעצבן אותך? -יותר מדיי מה תמיד צריך להיות בכיס? -פלאפון וטישו איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? -הכל יתקבל, ציור ושירה.. מה הפריט הכי יקר שיש לך? -לב. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? -חלב מה היית לוקח לאי בודד? -מוזיקה, אוכל, מחשב, תעסוקה בקיצור המלצה לסרט: -מישהו לרוץ איתו, אפקט הפרפר מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? -יש כלמיני איך את/ה מתגבר על באסה? -מוזיקה. בכי איפה היית רוצה לבקר בעולם? -לאדעת איזה עונה בשנה אהובה עליך? -חורף
האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: -לא מאמינ/ה באהבה וירטואלית? -אולי הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? -כן נפגשת איתו/ איתה? -כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? -לא את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? -משתדלת. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? -לוידעת את/ה אוהב/ת להיות בבית? -כן, אבל לא יותר מדיי כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? - תמיד את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? -באמצע אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? -חחח... לאדעת את/ה בחור/ה קנאי/ת? -לאדעת מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: - נוווו היה כבר האם את/ה מאמינ/ה בה´? - עוד לא החלטתי החיים טובים לדעתך? - עוד לא החלטתי מה תעשה כשתסיים את השאלון? - אראה טלויזיה שיר ברקע: אמ.טי.וי שעת סיום: 16:40

מתנות

New member
איזה חלום רע.

אנג'וי: שם מלא: אין צורך. גיל: 16. מקום מגורים: איזור הכנרת. סטרייט/גיי/ביי: בי. אתה צמחוני? לא. מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום. אוהב אותו? בסדר. אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? שחור, אדום, סגול, חום, לא זוכרת מה עוד. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק. אוהב את זה? הוא חלק קצת יותר מדי, אבל בעקרון כן. מה צבע העיניים שלך? סוג של ירוק. אוהב אותו? לא. מה צבע העור שלך? שקוף. כמה אחים? 2 ואני. אוהב את המשפחה? כן. פירסינג: בגבה והליקס. קעקועים: עוד לא. אוהב את עצמך? כן. חושב שאתה בנאדם יפה? מזווית מסויימת. עברת פעם על החוק? כן. גנבת פעם? לא ממש. רק בטעות..
אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא יותר מדי. אתה לוקח ריטלין? לא. אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? כן. אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילוני. מתנחל? חח לא. כמה קומות בבית? 1. באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 1. באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? סוג של סלון. כמה מחשבים יש בבית? 1. איזה כתה סיימת? האחרונה שסיימתי הייתה ה', נראה לי.. אבל איכשהו הגעתי ל-י', אל תשאלו. אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? מלי. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? .... מחכה לשנה הבאה? כן.
מה מיקצועות ההרחבה שלך? עוד לא הגעתי לזה. כמה יח"ל מתמטיקה? 0 כמה יח"ל אנגלית? בינתיים 3. עשית בגרויות השנה? במה? אעשה בספרות והבעה. באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? שום בית ספר.. יש תיכנונים לחופש? יהיו. אכלת: פעם אחרונה? טוב נו, נניח.. קודם. שתית: קודם. השתכרת: פייי מזמן. הקאת: ^ שמעת דיסק: אתמול. איזה דיסק? היהודים. היית בהופעה: בערב יום העצמאות, מעלות. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היום. היית בתל אביב: ביום שבת. התקשרת למישהו: קודם. התקשרו אלייך: קודם. שיר שמתנגן ברקע: הזרם של המים מה המידה שלך בנעליים?
איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? לא תראו. מה המקצוע האהוב עלייך? ספרות לעת עתה. עיר/ים אהובות: לונדון. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? נראה לי שהכי הכי זה המערכת. איפה חגגת יומולדת אחרון? בכנרת. איך אתה הכי אוהב לבלות? הופעות וכנרת. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? כשהעיניים נכנעות. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? שאלה טובה יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? חח מה היה המבחן האחרון? חיבור. כמה קיבלת בו? 85.
היית פעם אצל פסיכולוג? כן. ואצל פסיכיאטר? כן. חשבת פעם על התאבדות? כן. אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? שלשום. מדוע? אתה מעשן? לא באופן קבוע. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? מזמןןןן איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? משהו של אלאניס, לא זוכרת איזה. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? לסינית בחלום שלי שכיוונה עליי אקדח. (והספקתי לירות בה, אבל זה היה סוג של תוכנית טלויזיה אז פתאום היה שקט וכתוביות.. עם הבטחה לפרק הבא) ולחבק? הדס ולנשק? ענברי דורשת בוסה עצבנית. איזה לחיים ולספר לו משהו מהלב? הדס. יש לך חברה? יש כמה. את מי היית לוקח לאי בודד? לא בא לי אי בודד. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אבל היה כבר. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? קינסלר. שם מיוחד לבן? סול. שם מיוחד לבת? גשם. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? מיותר. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? לא יודעת. אתה לומד ביום שישי? לא. מה הספר האחרון שקראת? "להישאר בחיים וטקסטים אחרים", מי נתן לפסימי הזה לפרסם משהו?! אם אני אתאבד זה באשמתו. מור עדה לשטיפות מוח הנוראיות אהבת? מה אהבתי? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא. על מה דיברת איתו? על זה שהייתי בת נהדרת ונכדה אפילו עוד יותר, אז היא הכינה לי טבעת ממש יפה. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? גלי והדס. על מי אתה יודע הכי הרבה? לא יודעת. מה הדבר האחרון שקנית? דיאט קולה. כמה הוא עלה? 5. ממי הsms האחרון שקיבלת? ענברי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? דניאל השני מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? more. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? פיצההההה יש לך עדשות/ משקפיים? לא. עשית ישור שיניים? לא. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? חודשיים ככה. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? בהופעה במעבדה. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? טבריה. למה הלכת לשם? לימודים. איך קוראים לאמא שלך? בתיה אמבטיה יש לך שם שני? מהו? לא. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא. אתה אוהב ילדים קטנים? הא. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? טוב לי ככה. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אי היכולת שלה להתייחס לעובדה שלא לכולם מגיע אותה. ורוב הזמן גם לי לא. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') דרמה. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אני צריכה לחשוב על זה. למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? איזה הלכת פעם להפגנה? נראה לי שכן. מתי זה היה? כמה שנים טובות. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אני אהיה גדולה ואשמור על הילדות שלי. (לא חזק מדי) מה הרגע המאושר ביותר בחייך? היו המון. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? אבל אין לי כוח לקום, מה, אבל זה רחוק, תעשה//תקח/תקשור/תביא לי מה עושה לך טוב? מבטים אמיתיים, שירים שמרגשים, מוזיקה. מה מעצבן אותך? אני בעיקר. מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה ונגינה. מה הפריט הכי יקר שיש לך? המערכת והמצלמה. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב. וזיתים משום מה. מה היית לוקח לאי בודד? דיייי עם זה המלצה לסרט: החיים בלעדי מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? בחירה קשה. איך את/ה מתגבר על באסה? מי מתגבר? איפה היית רוצה לבקר בעולם? הולנד, תאילנד, אנגליה שוב. איזה עונה בשנה אהובה עליך? בא לי סתיו. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כשהם נופלים בעיקר. מספיק לי גם שימעדו. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? עד גבול מסויים. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן. נפגשת איתו/ איתה? כן. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?
מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אהבה, מכל סוג. את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? לגמרי. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית... מנסה להשתנות. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? מקווה שלא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן. האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא ב-ה'. החיים טובים לדעתך? כן. מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לסדר. שיר ברקע: אין.. שעת סיום: נו מה?

The Kinslayer

New member
איזה כתה סיימת?

"האחרונה שסיימתי הייתה ה', נראה לי.. אבל איכשהו הגעתי ל-י', אל תשאלו."

Anggie

New member
שנים לא הייתי פה../images/Emo122.gif

שם מלא:שיר בלהלבלה גיל:14 וחצי מקום מגורים:אשקלטאון:) סטרייט/גיי/ביי:סטרייט?
אתה צמחוני?לא! מה הצבע הטבעי של השיער שלך?חום-דבש-אדמדם. אוהב אותו?כן:) אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?לא צבעתי,עשיתי חינה.לא נחשב. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?גלי אוהב את זה?כן מה צבע העיניים שלך?חום דבש בלהלבלה אוהב אותו?כן מה צבע העור שלך?לבן-מוקה כמה אחים?3 ואני הרביעית אוהב את המשפחה?תלוי פירסינג:לא קעקועים:בעתיד אוהב את עצמך?תלוי חושב שאתה בנאדם יפה?לפעמים מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?עניים,שיער,ולפעמים ת'ציצי:p חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?יש כמה.. עברת פעם על החוק?כן גנבת פעם?ממתק מדוכן בקניון אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?כן אתה לוקח ריטלין?לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא אתה דתי/מסורתי/חילוני?חילונית מתנחל?לא כמה קומות בבית?אין קומות,קרקע באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?שלי כמה מחשבים יש בבית?1 איזה כתה סיימת?בקרוב ט':) אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?לתנ"ך!בתזונה איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?משמעותית מחכה לשנה הבאה?נראה לי. מה מיקצועות ההרחבה שלך?לקחתי אומנות ומדעי החברה כמה יח"ל מתמטיקה?3 כמה יח"ל אנגלית?5 עשית בגרויות השנה? במה?לא. באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?הנוכחי יש תיכנונים לחופש?יותר מידי:) יש חבר/ה?לא היית מאוהב?כן היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?כן
כמה בני זוג היו לכם?1 כמה מתוכם היו רציניים?1 מתי היה האחרון?לפני שלושה חודשים בערך. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?שנה וחודשיים,האחרונה. למה ניפרדתם?כי נגמר בגדו בך פעם?כן היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?לא מה הכי מושך אותך בבן המין השני?שפתיים וחיוך. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?לא! האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?חחחח נראה לי שכן,אני לא זוכרת. האם התנשקת עם בן מינך?כן האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?כן האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?לא שזכור לי האם אמא נכנסה פעם באמצע?כמעט
אכלת:בצהריים שתית:גם בצהריים השתכרת:לפני חודש הקאת:לא זוכרת שמעת דיסק:אתמול איזה דיסק?שחברה הכינה היית בהופעה:יומשישי שעבר,של מוש:) אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:אתמול היית בתל אביב:לפני חודשיים שלוש נראה לי התקשרת למישהו:לפני חצי שעה התקשרו אלייך:חצי שעה בערך.. שיר שמתנגן ברקע:חדשות מה המידה שלך בנעליים?37-38 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?שאלה טובה מה המקצוע האהוב עלייך?היסטוריה ואומנות עיר/ים אהובות: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?יש כמה.. איפה חגגת יומולדת אחרון?בקוקה קולה לייב:) איך אתה הכי אוהב לבלות?נרגילה-חברים-ים. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?12-1.. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8 ורבע יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן מה היה המבחן האחרון?ביולוגיה אתמול כמה קיבלת בו?לאדעת עדיין היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?כן אם כן - סיפרת למישהו?לא נראה לי מתי פעם אחרונה שבכית?לא זוכרת מדוע? לקחת סמים מתישהו?לא! אתה מעשן?כן מתי פעם אחרונה שהשתכרת?לפני חודש איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?the man i love-עברי לידר מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?אבא? ולחבק?א ולנשק?א ולספר לו משהו מהלב?א יש לך חברה? את מי היית לוקח לאי בודד?שאלה קשה את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?א אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?מישהי מעצבנת שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת?סיניה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?חברה איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?מכנס ירוק אתה לומד ביום שישי?כן מה הספר האחרון שקראת?מישהו לרוץ איתו אהבת?כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אימא על מה דיברת איתו?לא זוכרת מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?כמה חברות.. על מי אתה יודע הכי הרבה?לא יודעת מה הדבר האחרון שקנית?נראה לי חולצה כמה הוא עלה?50 ממי הsms האחרון שקיבלת?חברה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?לא זוכרת מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?מאמי שלי מה ממש בא לך לאכול עכשיו?כרובית מטוגנת יש לך עדשות/ משקפיים?לא עשית ישור שיניים?לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?חודשיים-שלוש מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?בתחילת שנה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?אופקים[זו בכלל עיר?!] למה הלכת לשם?הופעה איך קוראים לאמא שלך?ויקי יש לך שם שני? מהו?לא מדברים על זה:/ אתה קרוי על שם מישהו? מי?סבתא רבה אתה אוהב ילדים קטנים?כןןן:) בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?5 איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?אדישות יתרה. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')קיטש וקומדיה,אני נקבה! עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?אחותי הגדולה למה?כי היא בהודו! כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?המון הלכת פעם להפגנה?לא,אבל נראה לי שאני הולכת מחר מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:אני אהיה עובדת סוציאלית:) מה הרגע המאושר ביותר בחייך?היו כמה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?לאחרונה זה 'החיים בזבל' מה עושה לך טוב?אהבה מה מעצבן אותך?אדישות,חוסר יחס,זילזול מה תמיד צריך להיות בכיס?מצית וכמה שקלים איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך?צ'ק של 900 שקל
מה נמצא אצלך תמיד במקרר?מטבוחה מה היית לוקח לאי בודד?אוכל המלצה לסרט: מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם?איטליה איזה עונה בשנה אהובה עליך?אביב
האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לפעמים מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?ישמצב את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?עם הזמן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?אהבה את/ה אוהב/ת להיות בבית?תלוי כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?תלוי עד כמה זה מפריע לי,ועד כמה אתה חשוב לי. את/ה בחור/ה קנאי/ת?כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´?כן החיים טובים לדעתך?כשבא להם מה תעשה כשתסיים את השאלון?אני אלך לחפש משהו לאכול שיר ברקע:חדשות שעת סיום:18:32

../images/Emo141.gif

אנג'וי: שם מלא: עדי גיל: 22 מקום מגורים:צפון סטרייט/גיי/ביי:סטרייט אתה צמחוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?בדיוק כמו עכשיו אוהב אותו? כה אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? כן. שחור סיני, סגול, גוונים, אדום עם פסים ורודים, וסתם פסים אדומים. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? תלוי איך הלכתי לישון אוהב את זה? לא! מה צבע העיניים שלך?ירוק אוהב אותו? כה מה צבע העור שלך? לבן מדי כמה אחים? 2 וחצי
אוהב את המשפחה? חלק ממנה פירסינג: אין קעקועים: אין אוהב את עצמך? לא ממש חושב שאתה בנאדם יפה? לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? תחת
חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?יש כמה שאומרים ככה.. עברת פעם על החוק? יש מצב גנבת פעם? כה אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין?לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? גלולות?:) אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית מתנחל? חחחח לא כמה קומות בבית? שתיים (בניין קומות כאילו) באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? הדירה שלי קומה שניה. באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? עכשיו אי אצל אמא בכלל כמה מחשבים יש בבית? אחד איזה כתה סיימת? את כולן תודה לאל אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? את המורה לתנ"ך, ואת לימור לבנת איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? היו עליות וירידות מחכה לשנה הבאה? כן מה מיקצועות ההרחבה שלך? זה כבר מזמן מאחורי כמה יח"ל מתמטיקה? 3!:) כמה יח"ל אנגלית? 4.. מעצלנות עשית בגרויות השנה? במה? לפני שנה
באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? של החיים... יש תיכנונים לחופש? מה זה חופש? יש חבר/ה? לא היית מאוהב? כן היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? בוודאי
כמה בני זוג היו לכם? היו כמה כמה מתוכם היו רציניים? לא הרבה מתי היה האחרון? לפני כמה חודשים מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? אני לא אוהבת את השאלות האלו. למה ניפרדתם? כי נמאס לי ממנו בגדו בך פעם? לא שידוע לי היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא, איכס. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? עיניים, שפתיים.. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא.. חחח האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא.. למרות שנשמע נחמד
האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? חחחחחחחחחחחחחחחח כן האם התנשקת עם בן מינך? לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? כה האם אמא נכנסה פעם באמצע? אמא שלו.. חחח אכלת: קורנפלקס עם חלב, בדיוק עכשיו. שתית: מים כל הזמן השתכרת: השתכרתי ממש? פורים הקאת: יום אחרי פורים שמעת דיסק: קודם במקלחת איזה דיסק? Fallen היית בהופעה: יום העצמאות אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לא זוכרת כבר..
היית בתל אביב: פסח התקשרת למישהו: קודם לאבא התקשרו אלייך: עכשיו, חברה שיר שמתנגן ברקע: משחק החיים בערוץ 10 מה המידה שלך בנעליים? 39 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אין לי מושג מה המקצוע האהוב עלייך? - עיר/ים אהובות: ת"א, ירושלים מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? הנסיך הקטן איפה חגגת יומולדת אחרון? בעבודה
איך אתה הכי אוהב לבלות? לשבת אצל חברים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 22,23 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?- יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?- מה היה המבחן האחרון?- כמה קיבלת בו?- היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות? חס וחלילה אם כן - סיפרת למישהו?- מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול מדוע? למהה נראה לכם שאני אכתוב כאן? לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? דיברנו על זה כבר. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? עכשיו אתה חוזר בחזרה של מירי מסיקה מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אמא ולחבק? בן ולנשק? גם
ולספר לו משהו מהלב? סיפרתי. יש לך חברה? יש לי כמה אפילו את מי היית לוקח לאי בודד? מישהו עם רישיון שייט אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? בוריס שם מיוחד לבת? קיסם בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? חברה שלי מגבעתיים איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? חולצה שחורה אחת אתה לומד ביום שישי? - מה הספר האחרון שקראת? באדולינה אהבת? בפעם הרביעית שקראתי, כן. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? חברות שלי על מי אתה יודע הכי הרבה? כנ"ל מה הדבר האחרון שקנית? שתי חולצות עכשיו כמה הוא עלה? לא זוכרת ממי הsms האחרון שקיבלת? "עדי אני חייבת לשתף אותך, יש לי פיפי מטורף!!" מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? חברה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? באמת מה ממש בא לך לאכול עכשיו? אבטיח יש לך עדשות/ משקפיים? כן עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני איזה שנתיים, אני מחרימה אותו. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני שבוע:) מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? עפולה למה הלכת לשם? לא זוכרת איך קוראים לאמא שלך? שרה יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? עדי רבן, הקריינית חדשות. אתה אוהב ילדים קטנים? מאוד מאוד בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 16 איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? ערמומיות יתר איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') כאלו שמצחיקים אותי עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? שרי אריסון למה? באמת צריך להסביר? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? כשאני אהיה גדולה אני אודיע לכם הלכת פעם להפגנה? כן מתי זה היה? מזמן מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אין לי שמץ מה הרגע המאושר ביותר בחייך? היום שבו השתחררתי מצה"ל איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? כתיבה מה הפריט הכי יקר שיש לך? נראה לי המצלמה או הפלאפון מבחינת מחיר, ומכתב מידיד טוב. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב מה היית לוקח לאי בודד? סירת מנוע המלצה לסרט: מבצע סבתא, קלאסיקה. איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה ושינה איפה היית רוצה לבקר בעולם? אוסטרליה איזה עונה בשנה אהובה עליך? סתיו האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן, אבל בצחוק מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כה נפגשת איתו/ איתה? כה מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כה את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? ממש לא את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? ברור את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? רק אם זה ממש ממש יפריע לי את/ה בחור/ה קנאי/ת? כה האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? מלאי הפתעות מה תעשה כשתסיים את השאלון? אראה גיא פינס שיר ברקע: אין שעת סיום: 19:09

הכל או כלום.

אנג'וי: טנקיו. שם מלא: גילי ריד. גיל: 19 וחצי. מקום מגורים: עמק יזרעאל. סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית. אתה צמחוני? לא. מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום בהיר. אוהב אותו? כן. אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק בדר"כ, יש לו מצבי רוח.. אוהב את זה? חיה עם זה. מה צבע העיניים שלך? חום. אוהב אותו? לא. מה צבע העור שלך? ממ צבע עור. :| כמה אחים? 2. אוהב את המשפחה? כה. פירסינג: אין. קעקועים: אין. אוהב את עצמך? תלוי. חושב שאתה בנאדם יפה? לא. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? כלום. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא. עברת פעם על החוק? כן. גנבת פעם? כן. אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? כן. אתה לוקח ריטלין? לא. אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא. אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילוניה. מתנחל? כה. כמה קומות בבית? 2 וחצי. באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? שניה. באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? של אחותי. כמה מחשבים יש בבית? 2. איזה כתה סיימת? את כולן. אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? לימור לבנת כבר די הרבה זמן לא שרת החינוך. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? נחמדת. מחכה לשנה הבאה? לא. מה מיקצועות ההרחבה שלך? היו תקשורת וחברה. כמה יח"ל מתמטיקה? 3. כמה יח"ל אנגלית? 4. עשית בגרויות השנה? במה? לא. באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אני לא. יש תיכנונים לחופש? איזה חופש?.. יש חבר/ה? לא. היית מאוהב? כן. היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כן. כמה בני זוג היו לכם? כמה מתוכם היו רציניים? מתי היה האחרון? מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? למה ניפרדתם? בגדו בך פעם? היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? מה הכי מושך אותך בבן המין השני? האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא. האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? כן. האם התנשקת עם בן מינך? כן. האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא. האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? כן. האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא חחחחחחח.. אכלת: כן, מידי פעם.. שתית: כנ"ל. השתכרת: גם. הקאת: גם. שמעת דיסק: המון פעמים. איזה דיסק? המון דיסקים. :) היית בהופעה: יכול להיות שזה קטגוריית "מתי בפעם האחרונה?" ושכחתם לכתוב? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היום. היית בתל אביב: ממ הייתי היום בהרצליה לא נחשב? אז שבוע שעבר. התקשרת למישהו: היום. התקשרו אלייך: היום. שיר שמתנגן ברקע: מוניקה סקס - לא רוצה לדעת. מה המידה שלך בנעליים? 9. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? לא תראו. מה המקצוע האהוב עלייך? כמה שאלות לא רלוונטיות, אלוהי. עיר/ים אהובות: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? איפה חגגת יומולדת אחרון? איך אתה הכי אוהב לבלות? מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? פחחח יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? מה היה המבחן האחרון? כמה קיבלת בו? היית פעם אצל פסיכולוג? לא. ואצל פסיכיאטר? לא. חשבת פעם על התאבדות? כן. אם כן - סיפרת למישהו? לא יודעת. מתי פעם אחרונה שבכית? לפני כמה ימים. מדוע? עיצבנו אותי. לקחת סמים מתישהו? לא. אתה מעשן? כן. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? יום רביעי שעבר, נראה לי. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? מממממ לא זוכרת שנים לא נגעתי באימיול. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? מישהו מהבסיס. ולחבק? מורן. ולנשק? גם. ולספר לו משהו מהלב? גם. :) יש לך חברה? לא. את מי היית לוקח לאי בודד? מי שיסכים לבוא.. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אף אחד. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? ירין. שם מיוחד לבן? מעיין. שם מיוחד לבת? עדן.
בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? המון.... הצבא הזין הזה. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? מדים. :| אתה לומד ביום שישי? מה הספר האחרון שקראת? חתונות של אחרים. אהבת? לא. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אחותי. על מה דיברת איתו? על הציונים שלה, משו כזה.. היא דיברה לא ממש הקשבתי :) מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אין כזה. על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? אוכל. כמה הוא עלה? לא זוכרת. ממי הsms האחרון שקיבלת? ליאור. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms ? ליאור. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "אני". מה ממש בא לך לאכול עכשיו? וואי, הכל. אני רעבה. יש לך עדשות/ משקפיים? כן. עשית ישור שיניים? לא. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?לפני 3 חודשים, ויש לי תור שבוע הבא! מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מממממממ בפסח. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? הרצליה, היום. למה הלכת לשם? צבא.. איך קוראים לאמא שלך? אמא. יש לך שם שני? מהו? לי. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא. אתה אוהב ילדים קטנים? לא. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 20, קצת לפני שחרור... איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') הכללל.. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם מי שירצה! למה? כי זה בטח לו יותר כיף. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? לא יהיו. הלכת פעם להפגנה? כן. מתי זה היה? לפני 3 ומשו שנים. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אמות. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? ממממממ מה עושה לך טוב? חיבוקים. מה מעצבן אותך? אנשים מתלהבים. מה תמיד צריך להיות בכיס? לובלו. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור. מה הפריט הכי יקר שיש לך? אנערף. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? קוטג'. מה היית לוקח לאי בודד? ספר. המלצה לסרט: למראית עין.
מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? אני אוהב אותך? לאדעת. איך את/ה מתגבר על באסה? מי מתגבר איפה היית רוצה לבקר בעולם? ניו זילנד. איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב או חורף. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא כ"כ. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כה. נפגשת איתו/ איתה? כה. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? אכן. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אהבות. את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן.
כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? הכי. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עשקנית בדר"כ. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא, אני סתם אשנא אותך. :) את/ה בחור/ה קנאי/ת? נראה לי שכן. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: מה נראה לך? האם את/ה מאמינ/ה בה´? לעיתים. החיים טובים לדעתך? לא. מה תעשה כשתסיים את השאלון? האלופה ולאכול. שיר ברקע: אומגאד פדיחות.. מחפש תשובה. שעת סיום: חמישה ל8!

../images/Emo85.gifנזרום

אנג'וי: שם מלא:שירן גיל:19 מקום מגורים:קרית אתא סטרייט/גיי/ביי:סטרייטית אתה צמחוני?כבר לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?ג'ינג'י אוהב אותו?כן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?כן לבלונד ירוק וחום השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?מתולתל אוהב את זה?כן מה צבע העיניים שלך?כחול אוהב אותו?כן מה צבע העור שלך?לבן כמה אחים?1 אוהב את המשפחה?תלוי פירסינג:אין קעקועים:אין אוהב את עצמך?מנסה חושב שאתה בנאדם יפה?לפעמים מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?עיניים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?אולי עברת פעם על החוק?כן גנבת פעם?בקטנה..חחחחח אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?כן חצי קופסא טיפה יותר ביום אתה לוקח ריטלין?לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא אתה דתי/מסורתי/חילוני?חילוני מתנחל?לא כמה קומות בבית?1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?1 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?אח שלי כמה מחשבים יש בבית?1 איזה כתה סיימת?י"ב לפני שנה אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?כולם איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?חחחחחחחח גרועה טובה מחכה לשנה הבאה?למה לא מה מיקצועות ההרחבה שלך? כמה יח"ל מתמטיקה? כמה יח"ל אנגלית? עשית בגרויות השנה? במה? באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? יש תיכנונים לחופש? יש חבר/ה?לא היית מאוהב?כן היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?כן כמה בני זוג היו לכם?לא הרבה כמה מתוכם היו רציניים?אפחד?חחחח מתי היה האחרון?לפני חודש מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?3 וחצי חודשים למה ניפרדתם?ככה בגדו בך פעם?כן היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?לא מה הכי מושך אותך בבן המין השני?עיניים וחיוך האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?אוי ואבוי לא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?חחחח לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?לא האם התנשקת עם בן מינך?כן האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?מממ האם אמא נכנסה פעם באמצע?לא אכלת:לפני דעה שתית:עכשיו השתכרת:שבוע הקאת:חודשיים ככה שמעת דיסק:ווי איזה דיסק?בלאקפילד החדש היית בהופעה:ווי שנים אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:אתמול היית בתל אביב:שנים התקשרת למישהו:כמה דקות התקשרו אלייך:שעה שיר שמתנגן ברקע:מתנות-אביתר בנאי מה המידה שלך בנעליים?37-8 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?אנערף מה המקצוע האהוב עלייך? עיר/ים אהובות:תל אביב לונדון מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? איפה חגגת יומולדת אחרון?פאב איך אתה הכי אוהב לבלות?חברים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?11 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?ווי יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? מה היה המבחן האחרון? כמה קיבלת בו? היית פעם אצל פסיכולוג?לא בדיוק ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?כן אם כן - סיפרת למישהו?כן מתי פעם אחרונה שבכית?היום מדוע?אחת הילדות שלי היתה בקריז לקחת סמים מתישהו? אתה מעשן?סיגריות?כן מתי פעם אחרונה שהשתכרת?שובע איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?אחת ולחבק? ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה? את מי היית לוקח לאי בודד?חברות וגבר את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?חן שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?שחף איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?אנערף אתה לומד ביום שישי?עובדת מה הספר האחרון שקראת?האחרון של קובן אהבת?כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?חן על מה דיברת איתו?חח מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?וואע על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית?סיגריות כמה הוא עלה?17 ממי הsms האחרון שקיבלת?יסמין מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?יסמין מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?אנערף מה ממש בא לך לאכול עכשיו?כלום יש לך עדשות/ משקפיים?לא עשית ישור שיניים?לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?חצי שנה מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?שנים מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?חיפה למה הלכת לשם?לעבוד איך קוראים לאמא שלך?אימא יש לך שם שני? מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי? אתה אוהב ילדים קטנים?כן בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?17 איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')הכול חוץ ממד"ב עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?חן למה?ככה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?4 3 שלי אחד מאומץ הלכת פעם להפגנה?לא מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:אהיה קטנה מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב?הילדים החברים מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס?סיגריות ופלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?שירה וריקוד מה הפריט הכי יקר שיש לך?גיטרה מה נמצא אצלך תמיד במקרר?חלב? מה היית לוקח לאי בודד?סיגריות המלצה לסרט:אמריקן גאי..ראיתי אתמול מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך?אני אוהב אותך, תעשי משהו עם היופי שלך איך את/ה מתגבר על באסה?מוזיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם?כל מקום איזה עונה בשנה אהובה עליך?אביב וסתיו האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:כן מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?אולי את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?קצת מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?ילדים את/ה אוהב/ת להיות בבית?לא כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא את/ה בחור/ה קנאי/ת?תלוי מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´?לא החיים טובים לדעתך?הכול תלוי בגישה מה תעשה כשתסיים את השאלון?האלופה שיר ברקע:הזמנה לחתונה שעת סיום:20:08

eliavtu

New member
איזה יפה לי לא להירדם

אנג'וי: שם מלא: שמור במערכת גיל: 18 מקום מגורים: רחוק העין רחוק מהלב סטרייט/גיי/ביי: ישר
אתה צמחוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? אני נולדתי בלונדיני! אוהב אותו? אם זה היה נשאר ככה , אז אולי כן, כרגע לא :p אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? מכוער אוהב את זה? לא מה צבע העיניים שלך? אא.. אוהב אותו? פסדר מה צבע העור שלך? כמה אחים? אוהב את המשפחה? כן נו.. פירסינג: לא קעקועים: לא אוהב את עצמך? לא חושב שאתה בנאדם יפה? לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? לא חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא עברת פעם על החוק? ישמצב גנבת פעם? ישמצב אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא לוקח בכלל אתה דתי/מסורתי/חילוני? ח מתנחל? לא כמה קומות בבית? 250 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 249 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי כמה מחשבים יש בבית? 2 איזה כתה סיימת? י"ב אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? היא לא יכולה איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? מבחינת לימודים? נוראית. מחכה לשנה הבאה?לא מה מיקצועות ההרחבה שלך? פיסיקה וכימיה כמה יח"ל מתמטיקה? 4 כמה יח"ל אנגלית? 5 <לא ברור איך הגעתי לשם..> עשית בגרויות השנה? במה? אין לי כוח באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אני לא יש תיכנונים לחופש? עוד לא יש חבר/ה? לא היית מאוהב? כן היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? אפשר לומר כמה בני זוג היו לכם? 5 וכמעט (?) כמה מתוכם היו רציניים? 2 מתי היה האחרון? הכמעט :p מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? חצי שנה <אבל לא באמת, עזבו..> למה ניפרדתם? שקט שם. בגדו בך פעם? גם פה. היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? יש לי עכשיו יותר משני חברים:p סתם לא מה הכי מושך אותך בבן המין השני? שיער, גם מבט קצת.. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? חחחחח.. לא האם התנשקת עם בן מינך? עעעעעעעעעע.. האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? כנ"ל 10X האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? תלוי מה אתם מגדירים אקט מיני האם אמא נכנסה פעם באמצע? אוי, לא :| אכלת: יענה זה מתי בפעם האחרונה? שתית: השתכרת: פורים הקאת: שמעת דיסק: היום איזה דיסק? שהכנתי היית בהופעה: 28.4 - רוקפור אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: בשרשור ההוא של ה"אני" היית בתל אביב: 24.1 התקשרת למישהו: באמת שזה היה מזמן התקשרו אלייך: היום שיר שמתנגן ברקע: חלומות גדולים - אביב מה המידה שלך בנעליים? 42-3 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מת מה המקצוע האהוב עלייך? אין עיר/ים אהובות: עירים (?)
ירושלים מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? תכלס, "מזל טוב" איפה חגגת יומולדת אחרון? לא ממש חגגתי.. איך אתה הכי אוהב לבלות? הופעות, שטויות.. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? זה לא קבוע, יש לי בעיות בזה <בגלל זה אני עושה את השאלון הזה
> מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? אז זהו שסיימתי :p יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא מה היה המבחן האחרון? בגרות בפיסיקה :( כמה קיבלת בו? אנ'ערף היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? אני חושב עכשיו, בגלל השאלה אם כן - סיפרת למישהו? לכם מתי פעם אחרונה שבכית? לאזוכר מדוע? חתכתי בצל לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? שאלתם כבר איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? דן תורן ושליחי הבלוז - מתחת לפנס <אתם חייבים לקרוא אותו> מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אני ולחבק? :\ ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה? לא את מי היית לוקח לאי בודד? יש לי מישהי בראש, אבל אני לא רוצה להתעלל בה :p את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? שאלתם ממש הרגע!!!!!!!!!!! אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? חח.. מי ער בשעה הזאת שם מיוחד לבן? לא שם מיוחד לבת? רוני בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? :\ איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? של בית"ר אתה לומד ביום שישי? אני לא לומד מה הספר האחרון שקראת? סיפור פשוט, 2 עמודים ונכנעתי לשעמום הנוראי אהבת? ללללללללאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? לאזוכר על מה דיברת איתו? הא ודא מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? כבר אף אחד.. על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? בגדים כמה הוא עלה? 300 ממי הsms האחרון שקיבלת? מאיר מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אבישי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מצטערת מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כריות יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מזמן :\ מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? משהו בקריות למה הלכת לשם? הופעה של רוקפור איך קוראים לאמא שלך? סמדי יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? סבא אלי אתה אוהב ילדים קטנים? בגיל שהם חמודים בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? פסדר לי ככה איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיות וגם זה פעם ב... עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? ביל גייץ למה? כי אני אהיה מסודר כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? זה תלוי באשתי לעתיד, ואם תהיה אחת כזאת בכלל
הלכת פעם להפגנה? אממ.. סתם הייתי שם מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אהיה גדול מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לענות על השאלון באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? שאלונים כמובן מה מעצבן אותך? אנשים מעצבנים מה תמיד צריך להיות בכיס? מערכת קולנוע בייתית איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? המקרר נראה לי <גם מבחינת מחיר, וגם רגשית :p סתם נו אנ'לא כזה שמן> מה נמצא אצלך תמיד במקרר? רק דיברנו על מקררים! אממ.. חלב ומים מה היית לוקח לאי בודד? מסוק המלצה לסרט: מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? איך את/ה מתגבר על באסה? מתבאס איפה היית רוצה לבקר בעולם? איי פארו איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ! האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לגמריי מאמינ/ה באהבה וירטואלית? אהבה זו אהבה וזהו הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נו, אנחנו בפורום.. נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? קשה לענות על זה מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? שאלון את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? תמיד את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? באמצע אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? חחח.. לא, אולי ההפך :p את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? כשהם טובים מה תעשה כשתסיים את השאלון? אנסה לחזור לישן שיר ברקע: שעתיים אחרי - אפרת שעת סיום: 2:15

hadas2401

New member
די.

שם מלא: הדס ברנשטיין גיל:17 מקום מגורים: ת"א סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית. אתה צמחוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום אוהב אותו? לא מפריע לי אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא ממש השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? מתולתל אוהב את זה? לא איכפת לי מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? לא מה צבע העור שלך? בהיר? כמה אחים? אחות. אוהב את המשפחה? לפעמים פירסינג: יש קעקועים: אין אוהב את עצמך? לפעמים חושב שאתה בנאדם יפה? לפעמים מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? לא יודעת נו חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? יש כמה כנראה.. עברת פעם על החוק? לא נראה לי גנבת פעם? לא נראה לי אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? כן. זה משתנה.. אתה לוקח ריטלין? לא, אבל כמעט:| אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? דתיה[אפשר להגיד כבר מסורתית נראה לי.] מתנחל?לא כמה קומות בבית? 1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 1(?) באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי כמה מחשבים יש בבית? 2 איזה כתה סיימת? י"א אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? הייבלום. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? גרועה מחכה לשנה הבאה? לא מה מיקצועות ההרחבה שלך? ספרות כמה יח"ל מתמטיקה? 3 כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? לקט באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו אחד.. יש תיכנונים לחופש? לעבוד קצת.. בתקווה חו"ל.. ולא יודעת. יש חבר/ה? לא:( היית מאוהב? כן היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כן כמה בני זוג היו לכם? 4 כמה מתוכם היו רציניים? 2 מתי היה האחרון? לפני שנתיים כמעט.. חח מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? 4 וחצי חודשים למה ניפרדתם? כי אני דפוקה מה זה למה בגדו בך פעם? לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא מה הכי מושך אותך בבן המין השני? שפתיים, שיניים. ז"א, זה לא כזה מושך אותי, אבל אם אצל מישהו זה לא יפה - הלך עליו. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא ניסיתי
האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא האם התנשקת עם בן מינך? לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? כן האם אמא נכנסה פעם באמצע? אחותי.. אכלת: אתמול שתית: אתמול השתכרת: לפני מלא זמן.. הקאת: לפני מלא זמן.. אבל הלילה בחלום חלמתי שאני צריכה להקיא.. אבל לא הקאתי שמעת דיסק: אממ שלשום נראה לי איזה דיסק? בן ארצי היית בהופעה: רוקצ אולי.. אה, וגאידמק אח"כ אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לא זוכרת היית בתל אביב: עכשיו? התקשרת למישהו: הבוקר התקשרו אלייך:אתמול שיר שמתנגן ברקע: אין מה המידה שלך בנעליים? 39 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מקווה שנשואה+2-3 מה המקצוע האהוב עלייך? אין עיר/ים אהובות: ת"א(?) אין ממש.. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? מה זה הכי אהובה? כבר שנים לא קבלתי מתנות:( איפה חגגת יומולדת אחרון? בטרבין איך אתה הכי אוהב לבלות? להיות עם מישהו. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 12 ככה מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? לאדעת 8 ועשרה נראה לי.. אבל יש תפילה קודם.. אז 8 וחצי ככה? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? מתכונת במשנה כמה קיבלת בו? לאדעת אבל הוא מגיש אותי על 88 היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? כן מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול מדוע? כי זה נגמר. באמת נגמר. לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? כן מתי פעם אחרונה שהשתכרת? מזמן איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרת מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ירדן ולחבק? ירדן ולנשק? ירדן ולספר לו משהו מהלב? לא יודעת יש לך חברה? חברה? יש כמה. אין לי חבר. את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? שחר שם מיוחד לבת? בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? ירדן איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אתה לומד ביום שישי? כבר לא מה הספר האחרון שקראת? אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? איציק על מה דיברת איתו? על טסט כוסעמק מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? ג'ינס וחולצה כמה הוא עלה? אממ.. 280? ממי הsms האחרון שקיבלת? אבא מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? ירדן מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? שחזרתם! מה ממש בא לך לאכול עכשיו? לא בא לי לאכול יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? חח כשהורידו לי את הגשר. לא מתקרבת לשם יותר.. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? בטח כשאחותי עשתה שירות שם מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? הרצליה למה הלכת לשם? ל"ג בעומר.. איך קוראים לאמא שלך? מלי יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? לא בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? רצון להיות בחברה כזה יותר מדי, להתלבש לפי האופנה ממש וכאלה. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') דרמה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם ירדן למה? כדי שגם לו יכאב. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2-3 נראה לי. בעז"ה בלי עין הרע. הלכת פעם להפגנה? כן מתי זה היה? מזמן מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אה, דברתי על זה אתמול עם חברה. אני אהיה סלב. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? אנערף באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון, כי אם הוא לא יהיה בכיס אני לא ארגיש את הרטט ואין לי צלצול. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? משחק. מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? "בואי נגיד שאת גלידה."
חח סתם.. לא יודעת איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? איזה עונה בשנה אהובה עליך? סתיו\אביב האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? אולי את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? תלוי. את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? לא אליי, לא כרגע. מה תעשה כשתסיים את השאלון? אתכונן לבי"ס שיר ברקע: אין שעת סיום: 09:51

לדחות את העבודה, לדחות..../images/Emo178.gif

אנג'וי: שם מלא: רותם גיל: 17 וחצי מקום מגורים: רמת הגולן סטרייט/גיי/ביי: אתה צמחוני? כן מה הצבע הטבעי של השיער שלך? בלונדיני-שטני שכזה אוהב אותו? כן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? מתולתל אוהב את זה? כן מה צבע העיניים שלך? כחול אוהב אותו? כן מה צבע העור שלך? לבן כמה אחים? 2 אוהב את המשפחה? את רובה פירסינג: אין קעקועים: גם אין אוהב את עצמך? לרוב חושב שאתה בנאדם יפה? מנסה מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? את השיער. בעצם.. נראה לי שאת כל הפנים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? מניחה שיש ויש עברת פעם על החוק? כן גנבת פעם? אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? איכס
אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? תרופות זה רעל אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילוני מתנחל? לא
כמה קומות בבית? 2 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 2 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי כמה מחשבים יש בבית? 2 איזה כתה סיימת? בדרך לסיים יב' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? זה שהרים עלי שולחן בכיתה ט' איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? הגרועה ביותר שהייתה לי עד כה מחכה לשנה הבאה? כן מה מיקצועות ההרחבה שלך? מדעי החברה וספורט כמה יח"ל מתמטיקה? 3 כמה יח"ל אנגלית? 4 עשית בגרויות השנה? במה? ספרות, לשון, פסיכולוגיה, פיזיולוגיה באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? לא אלמד
הא יש תיכנונים לחופש? כן יש חבר/ה? לא היית מאוהב? כן היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? בערך כמה בני זוג היו לכם? שנוי במחלוקת כמה מתוכם היו רציניים? מתי היה האחרון? מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? למה ניפרדתם? בגדו בך פעם? היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? מה הכי מושך אותך בבן המין השני? השאלות הפלצניות האלו... האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? ברור
האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? כן האם התנשקת עם בן מינך? כן האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? כן האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? אמא של חברה
אכלת: כן שתית: גם השתכרת: לא הקאת: כבר לא שמעת דיסק: מוזיקה איזה דיסק? כל מיני היית בהופעה: כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: כן היית בתל אביב: כן התקשרת למישהו: התקשרו אלייך: שיר שמתנגן ברקע: כשאת שותה מה המידה שלך בנעליים? שלא תדעו
איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? לא ידועת מה המקצוע האהוב עלייך? פסיכולוגיה-סוציולוגיה, אזרחות.. עיר/ים אהובות: אין מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? נדמהלי שהגיטרה איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית איך אתה הכי אוהב לבלות? במושב, בבתים של אנשים, כנרת.. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? סביבות 11 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 7 וחצי יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? משהו כזה מה היה המבחן האחרון? היום, מתמטיקה כמה קיבלת בו? עוד לא ידוע היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? כן, אבל רק לשם איבחון, לא טיפול תרופתי חשבת פעם על התאבדות? אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול מדוע? לקחת סמים מתישהו?
אתה מעשן? איכס איכס איכס
מתי פעם אחרונה שהשתכרת? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? נדמה לי שאחד מהשירים של הפסקול של "שיער" מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ולחבק?
ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? היא, או שמש יש לך חברה? את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? גיא, יער בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? יש איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? משתנה כל פעם.. אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? מבוזבזת אהבת?
מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? המ.. אני חשובת ששמש על מי אתה יודע הכי הרבה? שמש? אולי.. או אחותי מה הדבר האחרון שקנית? פלאפל
כמה הוא עלה? אמא שילמה ממי הsms האחרון שקיבלת? שירקה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? ליעד מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? רותמית מה ממש בא לך לאכול עכשיו? לא בלי לאכול באופן כללי יש לך עדשות/ משקפיים? כן עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? שנה אני חושבת מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? חצי שנה בערך מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? קצרין
למה הלכת לשם? אני לומדת שם איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? מאוד בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו'): קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? אני חשובת ששניים הלכת פעם להפגנה? כן מתי זה היה? לפני די הרבה שנים כשנושא החזרת הגולן היה ממש על הפרק מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: נראה לי שאהיה דיאטנית להפרעות אכילה מה הרגע המאושר ביותר בחייך? יש כמה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "יום נעים/רגוע/כיף.." מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? מסטיקים איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? שרשרת מסבתא מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מים מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: לא מרבה לראות סרטים כך שאין לי המלצה מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? דרום אמריקה וארגנטינה בפרט, תאילנד, סין איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ! האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא מאמינ/ה באהבה וירטואלית? המ הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן ולא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית! אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: שלום, להתראות, תהני לך.. האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? כן מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לסיים דחוף את העבודת גמר
שיר ברקע: חלליות שעת סיום: 11:36

נושא

שם מלא:הילה גיל:19.5 מקום מגורים:ב"ש סטרייט/גיי/ביי:לסבית כנראה... אתה צמחוני?לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?חום אוהב אותו?לא אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?בורדו-חום,חום בהיר השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?גלי אוהב את זה?לא! מה צבע העיניים שלך?ירוקות אוהב אותו?כן מה צבע העור שלך?בהיר יותר ממוקה נראה לי... כמה אחים?2 אוהב את המשפחה?כן פירסינג:גבה קעקועים:רוצה אבל אין אוהב את עצמך?חחח לא חושב שאתה בנאדם יפה?same question.... מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? עברת פעם על החוק?עישון במקומות אסורים? גנבת פעם?לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?סיגריות....חצי קופסא ליום אתה לוקח ריטלין?לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא חשוב אתה דתי/מסורתי/חילוני?חילונית מתנחל?לא כמה קומות בבית?3 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?2 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?אני לא בחדר כמה מחשבים יש בבית?1 איזה כתה סיימת?י"ב אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? מחכה לשנה הבאה? מה מיקצועות ההרחבה שלך?פסיכולוגיה וסוציולוגיה כמה יח"ל מתמטיקה?4 אבל לא סיימתי כמה יח"ל אנגלית?5 עשית בגרויות השנה? במה?סיימתי ב"ס שנה שעברה באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?- יש תיכנונים לחופש? יש חבר/ה?לא היית מאוהב?כן היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?לא כמה בני זוג היו לכם?0 כמה מתוכם היו רציניים? מתי היה האחרון? מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? למה ניפרדתם? בגדו בך פעם? היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? מה הכי מושך אותך בבן המין השני?עיניים האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?לא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?כן האם התנשקת עם בן מינך?כן האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?לא האם אמא נכנסה פעם באמצע?לא אכלת:לחם שתית:מים השתכרת:אפפעם הקאת:לפני כמה חודשים שמעת דיסק:יומיים איזה דיסק?רמי קליינשטיין-הרבה פנים היית בהופעה:האחרונה בנתיבות אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:היום היית בתל אביב:לפני חודש התקשרת למישהו:לפני שעה ומשו התקשרו אלייך:לפני שעה שיר שמתנגן ברקע:אין מה המידה שלך בנעליים?38,9 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?לא יודעת לענות מה המקצוע האהוב עלייך?כל מה שקשור באומנות עיר/ים אהובות:ירושלים,ת"א מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? איפה חגגת יומולדת אחרון?בבית איך אתה הכי אוהב לבלות?הופעות מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?12,1 (לא נרדמת....) מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?- יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?- מה היה המבחן האחרון? כמה קיבלת בו? היית פעם אצל פסיכולוג?כן ואצל פסיכיאטר?כן חשבת פעם על התאבדות? אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית?היום מדוע? לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?כן מתי פעם אחרונה שהשתכרת?עניתי כבר איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?שותף שלי ולחבק?מישהי יקרה ולנשק?כנ"ל ולספר לו משהו מהלב?כנ"ל יש לך חברה?לא את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?עניתי אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?לא שם מיוחד לבן?אין לי שם מיוחד לבת?ליה,יובל בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?חולצות שחורות זה בערך כל הארון שלי אתה לומד ביום שישי? מה הספר האחרון שקראת?ארבעה בתים וגעגוע אהבת?ככה ככה מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?חברה על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אני על מי אתה יודע הכי הרבה?לא יודעת מה הדבר האחרון שקנית?סיגריות כמה הוא עלה?10 ממי הsms האחרון שקיבלת?חברה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?רוצה מה ממש בא לך לאכול עכשיו?גלידה יש לך עדשות/ משקפיים?משקפיים עשית ישור שיניים?כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?חצי שנה מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?חודשיים מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?נתיבות למה הלכת לשם?הופעה איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? מהו?תמר אתה קרוי על שם מישהו? מי?סבתא אתה אוהב ילדים קטנים?מאוד בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')דרמה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? הלכת פעם להפגנה?לא מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? איזה עונה בשנה אהובה עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע: שעת סיום:

moshe butt

New member
השקעתי, כפרע עליי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

שם מלא: משה תחת מתיתיהו קורט
סטרייט/גיי/ביי:
גיי
אתה צמחוני? לא
מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום אוהב אותו? למדתי לאהוב אותו...
אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? שחור...
השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? מתולתל אוהב את זה? מממ כה... מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? כן מה צבע העור שלך? שחור!!!! כמה אחים? 3
אוהב את המשפחה?
פירסינג: אין לי קעקועים: אין אוהב את עצמך? לא חושב שאתה בנאדם יפה? לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? עיינים... חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? מממ כן.. עברת פעם על החוק? חחח כן גנבת פעם? אני חבר של צחר- איך לא? אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? מממ קופסה ליום
אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? כדורי ברזל כשאני זוכר אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילוני
מתנחל? NO כמה קומות בבית? 2+ עליית גג באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? שניה
באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? בחדר שלי
כמה מחשבים יש בבית? בנתיים 1... אבא הזמין אחד נוסף איזה כתה סיימת? עכשיו אני מסיים יב' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? לימור לבנת כבר לא שרת החינוך אבל הייתי מפטר את המורה למט'- דודו
איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? נחמדה מחכה לשנה הבאה? מממ לא... מה מיקצועות ההרחבה שלך? ג"ג- בעעעעעעעע
כמה יח"ל מתמטיקה? 3 כמה יח"ל אנגלית? 4 עשית בגרויות השנה? במה? רק באינגליש באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? צבא
יש תיכנונים לחופש? מממ... לעבוד יש חבר/ה? לא היית מאוהב? כה היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? חח לא כמה בני זוג היו לכם? הרבה- רובן היו בנות כמה מתוכם היו רציניים? אחת מתי היה האחרון? לפני חודש מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? שנתיים למה ניפרדתם? היא חשבה שאמרתי עלייה דברים רעים... בגדו בך פעם? לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא מה הכי מושך אותך בבן המין השני? עיינים
האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? חחח... אולי קצת
האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?
חחחח כן
האם התנשקת עם בן מינך? כן האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? כן האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא
האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא

moshe butt

New member
אלעעע- המשך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אכלת: כה שתית: כה השתכרת: כה הקאת: כה שמעת דיסק: כה
איזה דיסק? ריטה
היית בהופעה: כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: כן
היית בתל אביב: כן התקשרת למישהו: כן התקשרו אלייך: כן שיר שמתנגן ברקע: יש מה המידה שלך בנעליים? 44 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בקבר
מה המקצוע האהוב עלייך? אנגלית/ספרות עיר/ים אהובות: ת"א[?] איך אתה הכי אוהב לבלות? בר/פאב מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 1:00 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? ב-8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן
מה היה המבחן האחרון? תנך כמה קיבלת בו? לא יודע היית פעם אצל פסיכולוג? כה ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כה אם כן - סיפרת למישהו? כה מתי פעם אחרונה שבכית? היום בטלפון מדוע? צחר לקחת סמים מתישהו?
כה
אתה מעשן? סיגריות מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אויי לא זוכר
איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? של דיאמנדה גלאס מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? יאיר!!!
ולחבק? צחר ולנשק? חגי ולספר לו משהו מהלב? שגיא יש לך חברה? לא את מי היית לוקח לאי בודד? מולמוש- אמא
את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אמרתי כבר- צחר אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? אביב שם מיוחד לבת? סתיו בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? שגיא איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? על כל הבגדים שלי אני חורש
אתה לומד ביום שישי? כה מה הספר האחרון שקראת? דיו חיוור אהבת? מממ... עדיין לא סיימתי מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? מאיר על מה דיברת איתו? חחח... סקס מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? הדס, חן, צחר, אלה על מי אתה יודע הכי הרבה? חן מה הדבר האחרון שקנית? סיגריות כמה הוא עלה? 16 ש"ח ממי הsms האחרון שקיבלת? אין לי פלא
מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?
מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?
מה ממש בא לך לאכול עכשיו? |אכול| נאממממ יש לך עדשות/ משקפיים? לא, אין לי עדשות או משקפים עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני חודשים...
מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני שנה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? פ"ת למה הלכת לשם? להיפגש עם מישהו
איך קוראים לאמא שלך? נאוה יש לך שם שני? מהו? אין לי אתה קרוי על שם מישהו? מי? סבא
אתה אוהב ילדים קטנים? כה בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 21 איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? התנשאות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') דרמה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? מממ לא יודע כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 1-2 מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא יודע באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "יהיה טוב" מה עושה לך טוב? חברים מה מעצבן אותך? אחותי מה תמיד צריך להיות בכיס? סיגריות
איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? מממ... אין לי דברים יקרים מה נמצא אצלך תמיד במקרר? ביצים [?] מה היית לוקח לאי בודד? חברים המלצה לסרט: נערה בהפרעה מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? "אתה מקסים" איך את/ה מתגבר על באסה? חברים/מוזיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם? אנגליה איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא מאמינ/ה באהבה וירטואלית? אולי הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כה נפגשת איתו/ איתה? כה מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?
כן
את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? חברים את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? וותרן אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? מממ... זה ממש תלוי את/ה בחור/ה קנאי/ת? ממש לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "אני לא יכול", "יהיה טוב", "חוויה" האם את/ה מאמינ/ה בה´? מממ... בזמן האחרון אני יותר החיים טובים לדעתך? מממ... כן [?] מה תעשה כשתסיים את השאלון? יעיף את אחותי מהחדר!!! שיר ברקע: חמצן- ריטה

LoLi Goddess

New member
הדבר הכי יפה שאמרו לך אי פעם זה...

"יווווווווו איך אני שמחה שאתה משתרמט" חחח השיחת טלפון היום הייתה קורעת אני אוהבת אותך יפה שלי :)

למעלה