גאד זה אוךךך../images/Emo178.gif
אנג'וי: שם מלא:תמר גיל:16 מקום מגורים:מעלה אדומים סטרייט/גיי/ביי: אתה צמחוני?כן (צימחונים שולטים|תלתן מה הצבע הטבעי של השיער שלך?חום בהיר אוהב אותו?לא! אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? צבעתי לאדום השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?חלק אוהב את זה? לא, זה משעמם מה צבע העיניים שלך?חום אוהב אותו? לא, גם משעמם מה צבע העור שלך? חחח... לבן! כמה אחים?2 , וגם יותר מידי אוהב את המשפחה? שהם מרשים לי דברים... (סתם) פירסינג:לא ): קעקועים:לא, עוד לא אוהב את עצמך? לא, הייתי רוצה להראות אחרת חושב שאתה בנאדם יפה? לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? את חלקיק העור שלי בכף הרגל מצד ימין מתחת לאצבעות, ורואים אותו רק אם שיכורים או משהו כזה חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?לא, חוץ מאמא שלי כי היא חייבת או שהיא לא רוצה להעליב אותי עברת פעם על החוק? כן גנבת פעם? לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? 54464576סגריות ביום! סתם אני לא מעשנת אתה לוקח ריטלין?לא ? אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא, מה אני עופרי? אתה דתי/מסורתי/חילוני?חילונית מתנחל? חחחח בבית של בת כל יום אחרי בית הספר כמה קומות בבית?2 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? עלינוה באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? בממד, משעשעת את עצמי ועונה על שאלון מרוב שעמום כמה מחשבים יש בבית?2 איזה כתה סיימת?ט אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? וווואאאייייי את המחמכת שלי!!! איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? טובה מחכה לשנה הבאה? לא,בכלל לא מה מיקצועות ההרחבה שלך? כמה יח"ל מתמטיקה? כמה יח"ל אנגלית? עשית בגרויות השנה? במה? באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? יש תיכנונים לחופש? יש חבר/ה?לא היית מאוהב?פעם אחת? היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?חחח.. כן
כמה בני זוג היו לכם? לכם? היו 5 בערך כמה מתוכם היו רציניים? 2 מתי היה האחרון? הרבה זמן! מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? שנה? למה ניפרדתם? כי אני לא סבלתי אותו בגדו בך פעם? מה אני בת 50 ששואלים שאלות כאלה? היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא, אני לא זונה (עוד לא) מה הכי מושך אותך בבן המין השני?עצמות! עצמות! עצמות! האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? העצם שלו זה סוג של כאב.... האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?את הכלב שלי האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?דניסססס רוסי מדהים שלי! האם התנשקת עם בן מינך?לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? האם אמא נכנסה פעם באמצע? אכלת:כן, יותר מידי שתית:כן השתכרת:זה לא נקרא להישתכר הקאת:לא שמעת דיסק: שמעתי את איב גפן 16 פעם ברצף!~ איזה דיסק?ממטו מורי היית בהופעה:כן, אני חייה על הופעות אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:כן היית בתל אביב:\כן \: שאלה מוזרה התקשרת למישהו:לא... התקשרו אלייך:כן שיר שמתנגן ברקע: אני מודה של מאיר אריאל מה המידה שלך בנעליים?39 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?עם סניס, ביפן עם ילדים רוסים, ואני בטח יאנוס אותם והם לא יהו בתולים מגיל 0 מה המקצוע האהוב עלייך? מטמתיקה (למרות שאני גורעה בזה) עיר/ים אהובות:ים מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?שעון איפה חגגת יומולדת אחרון?עשו לי מסיבת הפתעה איך אתה הכי אוהב לבלות?במסיבה בים עם החבים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?11 וחצי מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8 וחצי יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?לא, איזה שאלון חופר מה היה המבחן האחרון?לא זוכרת, ואין לי כוח לחשוב... כמה קיבלת בו?כנ"ל היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר? אני עוד יהיה חשבת פעם על התאבדות?עכשיו,כשאני עושה את החרא הזה אם כן - סיפרת למישהו?אני צורחת את זה ביבת מתי פעם אחרונה שבכית?עכשיו מדוע?בגללך לקחת סמים מתישהו?ברור, יש הסבר לכל המצבי כפית שלי! אתה מעשן?לא בעעע מתי פעם אחרונה שהשתכרת?די ימעצבן איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?של מרלין הגדול מכולם מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?אני לא רצתי זה פשוט יצא לי ולחבק?דניססס ולנשק?מתןןן ולספר לו משהו מהלב?עובדיההה יש לך חברה?לא, אף אחד לא אובה אותי את מי היית לוקח לאי בודד?את האמפי המת שלי, שאני לא מושג איך אני חייה בלעדיו את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?את מתן ודניס אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?לא יודעת שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?לאאא בחיים לא, הבן אדם הזה לא מתקרב אליי איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?החולצות הקרועות שלי אתה לומד ביום שישי?כן ): מה הספר האחרון שקראת?הינה אני מתחילה, ספר סוטה אהבת?לא, היה יותר מידי מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אח שלי, על מה דיברת איתו?על זה שאני לא נותנת לו את המחשב מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אף אחד על מי אתה יודע הכי הרבה? בת מה הדבר האחרון שקנית?מתנה ליום ההולדת של אח שלי כמה הוא עלה?25 חחח... איזה גאון אני ממי הsms האחרון שקיבלת?מחן מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?לחן מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?אין לי כוח לבדוק אני לא יקום מפה! מה ממש בא לך לאכול עכשיו?שוקולדדד יש לך עדשות/ משקפיים?לא עשית ישור שיניים?לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?בגיל 5 מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?אני כל הזמן שם מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?אאא... תל אביב ויפו למה הלכת לשם? של"ח איך קוראים לאמא שלך?לללללל יש לך שם שני? מהו? לא כדאי אתה קרוי על שם מישהו? מי?אכן אתה אוהב ילדים קטנים?לאאאאאאאאאאאאאאאא בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?בגן איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אדישות מעופפנות.. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימהה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?אם אורית שחף למה? אני רוצה לראות איך היא חייה את החיים שלה היא מסכרנת אותי כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?אני יאמף ויהיו 2? הלכת פעם להפגנה?כן מתי זה היה?מזמןן מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:זונה מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? איזה עונה בשנה אהובה עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע: שעת סיום:
אנג'וי: שם מלא:תמר גיל:16 מקום מגורים:מעלה אדומים סטרייט/גיי/ביי: אתה צמחוני?כן (צימחונים שולטים|תלתן מה הצבע הטבעי של השיער שלך?חום בהיר אוהב אותו?לא! אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? צבעתי לאדום השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?חלק אוהב את זה? לא, זה משעמם מה צבע העיניים שלך?חום אוהב אותו? לא, גם משעמם מה צבע העור שלך? חחח... לבן! כמה אחים?2 , וגם יותר מידי אוהב את המשפחה? שהם מרשים לי דברים... (סתם) פירסינג:לא ): קעקועים:לא, עוד לא אוהב את עצמך? לא, הייתי רוצה להראות אחרת חושב שאתה בנאדם יפה? לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? את חלקיק העור שלי בכף הרגל מצד ימין מתחת לאצבעות, ורואים אותו רק אם שיכורים או משהו כזה חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?לא, חוץ מאמא שלי כי היא חייבת או שהיא לא רוצה להעליב אותי עברת פעם על החוק? כן גנבת פעם? לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? 54464576סגריות ביום! סתם אני לא מעשנת אתה לוקח ריטלין?לא ? אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא, מה אני עופרי? אתה דתי/מסורתי/חילוני?חילונית מתנחל? חחחח בבית של בת כל יום אחרי בית הספר כמה קומות בבית?2 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? עלינוה באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? בממד, משעשעת את עצמי ועונה על שאלון מרוב שעמום כמה מחשבים יש בבית?2 איזה כתה סיימת?ט אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? וווואאאייייי את המחמכת שלי!!! איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? טובה מחכה לשנה הבאה? לא,בכלל לא מה מיקצועות ההרחבה שלך? כמה יח"ל מתמטיקה? כמה יח"ל אנגלית? עשית בגרויות השנה? במה? באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? יש תיכנונים לחופש? יש חבר/ה?לא היית מאוהב?פעם אחת? היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?חחח.. כן