הפקות ותחרויות ב-
אנשים

ella42

New member
גאד זה אוךךך../images/Emo178.gif

אנג'וי: שם מלא:תמר גיל:16 מקום מגורים:מעלה אדומים סטרייט/גיי/ביי: אתה צמחוני?כן (צימחונים שולטים|תלתן מה הצבע הטבעי של השיער שלך?חום בהיר אוהב אותו?לא! אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? צבעתי לאדום :) השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?חלק אוהב את זה? לא, זה משעמם מה צבע העיניים שלך?חום אוהב אותו? לא, גם משעמם מה צבע העור שלך? חחח... לבן! כמה אחים?2 , וגם יותר מידי אוהב את המשפחה? שהם מרשים לי דברים... (סתם) פירסינג:לא ): קעקועים:לא, עוד לא אוהב את עצמך? לא, הייתי רוצה להראות אחרת חושב שאתה בנאדם יפה? לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? את חלקיק העור שלי בכף הרגל מצד ימין מתחת לאצבעות, ורואים אותו רק אם שיכורים או משהו כזה חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?לא, חוץ מאמא שלי כי היא חייבת או שהיא לא רוצה להעליב אותי עברת פעם על החוק? כן גנבת פעם? לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? 54464576סגריות ביום! סתם אני לא מעשנת אתה לוקח ריטלין?לא ? אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא, מה אני עופרי? אתה דתי/מסורתי/חילוני?חילונית מתנחל? חחחח בבית של בת כל יום אחרי בית הספר כמה קומות בבית?2 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? עלינוה באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? בממד, משעשעת את עצמי ועונה על שאלון מרוב שעמום כמה מחשבים יש בבית?2 איזה כתה סיימת?ט אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? וווואאאייייי את המחמכת שלי!!! איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? טובה מחכה לשנה הבאה? לא,בכלל לא מה מיקצועות ההרחבה שלך? כמה יח"ל מתמטיקה? כמה יח"ל אנגלית? עשית בגרויות השנה? במה? באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? יש תיכנונים לחופש? יש חבר/ה?לא היית מאוהב?פעם אחת? היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?חחח.. כן
כמה בני זוג היו לכם? לכם? היו 5 בערך כמה מתוכם היו רציניים? 2 מתי היה האחרון? הרבה זמן! מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? שנה? למה ניפרדתם? כי אני לא סבלתי אותו בגדו בך פעם? מה אני בת 50 ששואלים שאלות כאלה? היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא, אני לא זונה (עוד לא) מה הכי מושך אותך בבן המין השני?עצמות! עצמות! עצמות! האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? העצם שלו זה סוג של כאב.... האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?את הכלב שלי האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?דניסססס רוסי מדהים שלי! האם התנשקת עם בן מינך?לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? האם אמא נכנסה פעם באמצע? אכלת:כן, יותר מידי שתית:כן השתכרת:זה לא נקרא להישתכר הקאת:לא שמעת דיסק: שמעתי את איב גפן 16 פעם ברצף!~ איזה דיסק?ממטו מורי היית בהופעה:כן, אני חייה על הופעות אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:כן היית בתל אביב:\כן \: שאלה מוזרה התקשרת למישהו:לא... התקשרו אלייך:כן שיר שמתנגן ברקע: אני מודה של מאיר אריאל מה המידה שלך בנעליים?39 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?עם סניס, ביפן עם ילדים רוסים, ואני בטח יאנוס אותם והם לא יהו בתולים מגיל 0 מה המקצוע האהוב עלייך? מטמתיקה (למרות שאני גורעה בזה) עיר/ים אהובות:ים מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?שעון איפה חגגת יומולדת אחרון?עשו לי מסיבת הפתעה איך אתה הכי אוהב לבלות?במסיבה בים עם החבים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?11 וחצי מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8 וחצי יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?לא, איזה שאלון חופר מה היה המבחן האחרון?לא זוכרת, ואין לי כוח לחשוב... כמה קיבלת בו?כנ"ל היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר? אני עוד יהיה חשבת פעם על התאבדות?עכשיו,כשאני עושה את החרא הזה אם כן - סיפרת למישהו?אני צורחת את זה ביבת מתי פעם אחרונה שבכית?עכשיו מדוע?בגללך לקחת סמים מתישהו?ברור, יש הסבר לכל המצבי כפית שלי! אתה מעשן?לא בעעע מתי פעם אחרונה שהשתכרת?די ימעצבן איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?של מרלין הגדול מכולם מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?אני לא רצתי זה פשוט יצא לי ולחבק?דניססס ולנשק?מתןןן ולספר לו משהו מהלב?עובדיההה יש לך חברה?לא, אף אחד לא אובה אותי את מי היית לוקח לאי בודד?את האמפי המת שלי, שאני לא מושג איך אני חייה בלעדיו את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?את מתן ודניס אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?לא יודעת שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?לאאא בחיים לא, הבן אדם הזה לא מתקרב אליי איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?החולצות הקרועות שלי אתה לומד ביום שישי?כן ): מה הספר האחרון שקראת?הינה אני מתחילה, ספר סוטה אהבת?לא, היה יותר מידי מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אח שלי, על מה דיברת איתו?על זה שאני לא נותנת לו את המחשב מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אף אחד על מי אתה יודע הכי הרבה? בת מה הדבר האחרון שקנית?מתנה ליום ההולדת של אח שלי כמה הוא עלה?25 חחח... איזה גאון אני ממי הsms האחרון שקיבלת?מחן מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?לחן מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?אין לי כוח לבדוק אני לא יקום מפה! מה ממש בא לך לאכול עכשיו?שוקולדדד יש לך עדשות/ משקפיים?לא עשית ישור שיניים?לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?בגיל 5 מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?אני כל הזמן שם מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?אאא... תל אביב ויפו למה הלכת לשם? של"ח איך קוראים לאמא שלך?לללללל יש לך שם שני? מהו? לא כדאי אתה קרוי על שם מישהו? מי?אכן אתה אוהב ילדים קטנים?לאאאאאאאאאאאאאאאא בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?בגן איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אדישות מעופפנות.. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימהה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?אם אורית שחף למה? אני רוצה לראות איך היא חייה את החיים שלה היא מסכרנת אותי כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?אני יאמף ויהיו 2? הלכת פעם להפגנה?כן מתי זה היה?מזמןן מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:זונה מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? איזה עונה בשנה אהובה עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע: שעת סיום:

אך מדוע הניצלו"ש?

אנג'וי:
תודה שם מלא:
שני גיל:
17 מקום מגורים:
ת"א סטרייט/גיי/ביי:
סטרייט אתה צמחוני?
נייט מה הצבע הטבעי של השיער שלך?
שטני אוהב אותו?
ככה אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?
לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?
גלי<?> אוהב את זה?
סבבה עם זה מה צבע העיניים שלך?
חום אוהב אותו?
נווו מה צבע העור שלך?
לוידעת..בהיר בחורף שזוף בקיץ כמה אחים?
2 אוהב את המשפחה?
תלוי במצב רוח פירסינג:
צ'ק
קעקועים:
צ'ק
סתם אין לי אוהב את עצמך?
לפעמים חושב שאתה בנאדם יפה?
מבפנים
סתם גם זה לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?
כף הרגל השמאלית שלי חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?
יותר מדי חשיבה לא עושה לי טוב עברת פעם על החוק?
כה גנבת פעם?
לא, אבל שותפה לדבר עבירה אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?
לא אתה לוקח ריטלין?
לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?
לא אתה דתי/מסורתי/חילוני?
חילוני מתנחל?
לא כמה קומות בבית?
1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?
1 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?
מחשב כמה מחשבים יש בבית?
2 איזה כתה סיימת?
י"א אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?
למה לפטר? איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?
טובה- מחכה לשנה הבאה?
בקוצר רוח
מה מיקצועות ההרחבה שלך?
צרפתית ופילוסופיה כמה יח"ל מתמטיקה?
4 כמה יח"ל אנגלית?
5 עשית בגרויות השנה? במה?
עדיין לא, אבל בתכנון אנגלית,צרפתית, פילוסופיה, והיסטוריה ב' באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?
בזה שאני עכשיו יש תיכנונים לחופש?
לא ללכת לבצפר יש חבר/ה?
יש כמה היית מאוהב?
לא היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?
נו כן כמה בני זוג היו לכם?
לא יותר מדי כמה מתוכם היו רציניים?
לא יותר מדי מתי היה האחרון?
מי זוכר
מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?
יומיים בערך למה ניפרדתם?
זה לא היה הוא, זו הייתי אני בגדו בך פעם?
לא שידוע לי היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?
לא מה הכי מושך אותך בבן המין השני?
הפנים והשיער האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?
אז בוא אל נגיד האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?
לא, למרות שזו כנראה הדרך היחידה להשאיר שם מישהו האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?
כה האם התנשקת עם בן מינך?
כן האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?
נגעתי בציצים..סקנד בייס לא? האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?
כן האם אמא נכנסה פעם באמצע?
לא, אבל כן חברים ובני משפחה אחרים
אכלת:
כן שתית:
גם השתכרת:
יאפ הקאת:
שמעת דיסק:
אוף נו..זו הפעם האחרונה..אז תגידו! איזה דיסק?
משהו שהכנתי היית בהופעה:
יום הסטודנט בחמישי שעבר אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:
בטח ללירון בשבוע האחרון היית בתל אביב:
לא זוכרת התקשרת למישהו:
היום התקשרו אלייך:
היום שיר שמתנגן ברקע:
הלילות מה המידה שלך בנעליים?
39 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?
מי אמר שתראו אותי? מה המקצוע האהוב עלייך?
אני לא יודעת עיר/ים אהובות:
ת"א, ברצלונה.וזה ערים מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?
משהו שחברה הכינה לי איפה חגגת יומולדת אחרון?
איך אתה הכי אוהב לבלות?
עם חברים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?
20:00 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?
8:00 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?
לא מה היה המבחן האחרון?
מגן בצרפתית כמה קיבלת בו?
עשיתי אותו אתמול היית פעם אצל פסיכולוג?
כה ואצל פסיכיאטר?
לא חשבת פעם על התאבדות?
לא למימוש עצמי..ככה בכלליות אם כן - סיפרת למישהו?
נראה יל שאפילו הדיינו בנושא מתי פעם אחרונה שבכית?
שבוע מדוע?
לא זוכרת לקחת סמים מתישהו?
חס ושלום אתה מעשן?
לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?
מזמן שכבר לא השתכרתי כמו שצריך.. אולי בסוכות? פסח? לוידעת איזה חופש איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?
סטטיסטיקה של הדג נחש מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?
כנראה שלך כששאלת ת'שאלה על לימור לבנת ולחבק?
בנחמין רוחאס ולנשק?
הוא נכנס גם לקטגוריה הזאת ולספר לו משהו מהלב?
הולך יש לך חברה?
כן את מי היית לוקח לאי בודד?
אותה. או את בנחמין את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?

המשכון

את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?
זה לא ההי לפני שניה? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?
לירון שם מיוחד לבן?
לא שם מיוחד לבת?
חביב..לא מיוחד בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?
ממממ...מבנה כבר לא שמעתי שנים
איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?
ג'ינס אתה לומד ביום שישי?
כבר לא מה הספר האחרון שקראת?
החיוך האטרוסקי אהבת?
ככה מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?
אמא על מה דיברת איתו?
על איזה עט מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?
רונה על מי אתה יודע הכי הרבה?
מור מה הדבר האחרון שקנית?
כרטיס ליום הסטודנט כמה הוא עלה?
30 ממי הsms האחרון שקיבלת?
לירון מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?
כנ"ל מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?
נו הוא לא לידי מה ממש בא לך לאכול עכשיו?
לא יש לך עדשות/ משקפיים?
יאפ עשית ישור שיניים?
לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?
מזמן מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?
במצעד הגאווה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?
עין החורש..אבל זה קיבוץ או משו למה הלכת לשם?
אבא שלי לקח אותי לרכוב על סוסים איך קוראים לאמא שלך?
רונית יש לך שם שני? מהו?
קרואלה אתה קרוי על שם מישהו? מי?
קרואלה דה ויל אתה אוהב ילדים קטנים?
לא, ומכאן השם בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?
6-7...בעצם חמש זה גן איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?
מושלמת כפרעליה איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')
אימה, דרמה, קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?
סינדי לאופר למה?
כי אני רוצה לעשות רק כיף כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?
0-2 הלכת פעם להפגנה?
כה מתי זה היה?
מזמן מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:
חרופ מה הרגע המאושר ביותר בחייך?
הרגע בו החלטתי לענות על השאלון הזה, כמובן באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?
סעמק מה עושה לך טוב?
מה מעצבן אותך?
מה תמיד צריך להיות בכיס?
אולר. או מסטיק איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?
שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך?
אין לי ממש דברים יקרים..רק סנטימנטלית מה נמצא אצלך תמיד במקרר?
קולה מה היית לוקח לאי בודד?
נו זה באמת כבר היה המלצה לסרט:
לשמור אמונים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך?
נווו איך את/ה מתגבר על באסה?
עם הזמן הכול חולף איפה היית רוצה לבקר בעולם?
דרום אמריקה איזה עונה בשנה אהובה עליך?
אביב האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:
קצת מאמינ/ה באהבה וירטואלית?
לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?
כה נפגשת איתו/ איתה?
יאפ מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?
לא את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?
כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?
חברים את/ה אוהב/ת להיות בבית?
כה כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?
יאפ את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?
עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?
לא, אבל אולי אצחק עליך את/ה בחור/ה קנאי/ת?
לא..קצת מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:
האם את/ה מאמינ/ה בה´?
בטח החיים טובים לדעתך?
בטח מה תעשה כשתסיים את השאלון?
אחשוב על מהות חיי שיר ברקע:
דונט גו ברייקנג מיי הארט שעת סיום:
00:16

ליאןןן

New member
....

שם מלא: ליאן גיל: 17 מקום מגורים: רעננה סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית אתה צמחוני? כן מה הצבע הטבעי של השיער שלך? ג'ינג'י אוהב אותו? מסתדרת איתו אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי/מתולתל כזה אוהב את זה? לא מה צבע העיניים שלך? סוגשל ירוק אוהב אותו? פסדר מה צבע העור שלך? לבן. אבל ממש כאילו. כמה אחים? 2 אוהב את המשפחה? סוגשל פירסינג: רק נזם קעקועים: לא אוהב את עצמך? לא חושב שאתה בנאדם יפה? לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? לא חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא עברת פעם על החוק? סוגשל גנבת פעם? כן אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לפעמים, פה ושם כזה. אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? ברזל אתה דתי/מסורתי/חילוני? לא שואלים שאלות כאלה
מתנחל? לא כמה קומות בבית? 1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 1 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? מחוץ לחדר שלי כמה מחשבים יש בבית? 1 שבאמת עובד איזה כתה סיימת? י"ב..אמאלה. אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? את רובם איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? מיותרת? מחכה לשנה הבאה? לפעמים כן. ולפעמים כלכך לא. מה מיקצועות ההרחבה שלך? כמה יח"ל מתמטיקה? 3 כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? עדיין לא באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? יש תיכנונים לחופש? לא ממש יש חבר/ה? לא היית מאוהב? שקט שם. היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כמה בני זוג היו לכם? כמה מתוכם היו רציניים? מתי היה האחרון? מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? למה ניפרדתם? בגדו בך פעם? היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? מה הכי מושך אותך בבן המין השני? עיניים, מבט. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? :| האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא האם התנשקת עם בן מינך? כן האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? תגדירו מקום ציבורי האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא אכלת: בפעם האחרונה כאילו? לפני שעתיים בערך שתית: לפני כמה דקות השתכרת: ל"ג בעומר הקאת: לא זוכרת, פעם שעברה שהייתי חולה. שמעת דיסק: היום איזה דיסק? מתוק שחור היית בהופעה: נגיד שיום העצמאות אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אתמול היית בתל אביב: יום חמישי התקשרת למישהו: לפני שעה בערך התקשרו אלייך: לפני כמה דקות שיר שמתנגן ברקע: כרגע כלום מה המידה שלך בנעליים? 40 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מה המקצוע האהוב עלייך? עיר/ים אהובות: ת"א מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? כמה מכתבים, ודיסקים איפה חגגת יומולדת אחרון? אממ..ברעננה/בסינמה סיטי/בהופעה איך אתה הכי אוהב לבלות? תלוי מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? תלוי אם אני מצליחה להרדם או לא מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 ועשרים יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? אני חושבת שקיים כזה דבר.. מה היה המבחן האחרון? מתכונת בתקשורת כמה קיבלת בו? שאלה טובה היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? כן, אבל לא בשבילי חשבת פעם על התאבדות? אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול מדוע? כי זה מה יש לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא ממש מתי פעם אחרונה שהשתכרת? ל"ג בעומר איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אח שלי ולחבק? טלטול ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה? את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? תום בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? לא חשבתי על זה אף פעם אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? רודף העפיפונים אהבת? מאוד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? גלית על מה דיברת איתו? על זה שנלך לים מחר מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? קשה לי לחשוב על אחד כזה..נגיד שג'סיקה. על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? מסטיק כמה הוא עלה? אני ממש לא יודעת ממי הsms האחרון שקיבלת? ספיר מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אורי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? תודה מה ממש בא לך לאכול עכשיו? ממש לא בא לי לאכול עכשיו יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים שנאבדו ובגלל זה לא נהגתי כבר שבועיים
עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לא זוכרת, לפני כמה חודשים מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני כמה חודשים מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? הרצליה פיתוח למה הלכת לשם? הלכתי למסעדה של אבא איך קוראים לאמא שלך? לסלי יש לך שם שני? מהו? זה ממש לא נחוץ שתדעו אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? כן בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? ככה, כמו שאני. נראה לי. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? הנטייה הפולנית שלה להתלונן ללא הפסקה איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? הלכת פעם להפגנה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אהיה גדולה מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא עולה לי משהו באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "למה סתם?" מה עושה לך טוב? אנשים טובים, מילים, חיבוקים מה מעצבן אותך? חוסר אכפתיות, רוע, אגואיזם, ילדותיות מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון וכסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? כתיבה, שירה, נגינה מה הפריט הכי יקר שיש לך? מבחינת מה? מבחינת כסף לא יודעת. ומבחינה רגשית הקופסא שלי שיש בה כל מיני שטויות ומזכרות ומכתבים ותמונות וכאלה.. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? דיאט ספרייט ומים מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: שמש נצחית בראש צלול, כי ראיתי את זה שוב היום ונזכרתי כמה אני אוהבת את זה מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב/סתיו האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: תלוי, אבל בעיקרון כן. מה לעשות? רוע לב טהור. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? תלוי הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא, צריך יותר מזה את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? ממש לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? את/ה אוהב/ת להיות בבית? תלוי מי נמצא פה כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? קצת מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? מושלמים. מה תעשה כשתסיים את השאלון? אנסה ללכת לישון שיר ברקע: כלום כרגע שעת סיום: 02:12

תומע79

New member
../images/Emo34.gifשאאאלון :)

אנג'וי: שם מלא: תום צדוק גיל: עוד 4 חודשים 18 מקום מגורים: ראשון לציון סטרייט/גיי/ביי: גיי אתה צמחוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום בהיר אוהב אותו? כן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? כן,לאדום,לשחור,לחום. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי אוהב את זה? נחמד ככה מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? נחמד מה צבע העור שלך? בהיר כמה אחים? אני ועוד אחד אוהב את המשפחה? כן פירסינג: יש בגבה בטבור ובפטמה קעקועים: אין עדיין אוהב את עצמך? בערך כן חושב שאתה בנאדם יפה? ככה ככה מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? גב,ידיים,בטן. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? כן עברת פעם על החוק? כן גנבת פעם? כן אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? כן..כמעט קופסא ליום אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? כן אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילוני מתנחל? לא כמה קומות בבית? דירה. באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? חחח בקומה היחידה באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי כמה מחשבים יש בבית? 2 איזה כתה סיימת? י"ב אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? ללשון לשעבר. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? בסדר. מחכה לשנה הבאה? אין שנה הבאה :( מה מיקצועות ההרחבה שלך? תקשורת וביולוגיה כמה יח"ל מתמטיקה? 4 כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? כן,בתקשורת,וידאו,הבעה,ספרות,אזרחות,מתמטיקה ו2 באנגלית באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? בה"ל יש תיכנונים לחופש? כ"כ הרבה!!!! יש חבר/ה? כן היית מאוהב? כן היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא כמה בני זוג היו לכם? מלא כמה מתוכם היו רציניים? 5 מתי היה האחרון? עכשיו מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? 7 חוד שים למה ניפרדתם?לא יודעת. בגדו בך פעם? כן היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא מה הכי מושך אותך בבן המין השני? (בני המין שלי..) גב,עיניים,שפתיים,בטן. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? חחחחחח לא. האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? כן האם התנשקת עם בן מינך? כן האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? כן האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? כן האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא,אחי נכנס אבל אכלת: לפני חצי שעה שתית: לפני 10 דק' השתכרת: לפני חודש הקאת: מזמן! שמעת דיסק: היום באוטו איזה דיסק? צרוב של אחי היית בהופעה: יום העצמאות אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היום היית בתל אביב: שבועיים ככה התקשרת למישהו: 5 שעות ככה התקשרו אלייך: שעתיים שיר שמתנגן ברקע: משו מאמריקן פאי מה המידה שלך בנעליים? 36-37 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? לא יודעת מה המקצוע האהוב עלייך? ספרות ואנגלית עיר/ים אהובות: ראשון לציון ואילת. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? ל איודעת עכשיו איפה חגגת יומולדת אחרון? בנאפיס עם חברים איך אתה הכי אוהב לבלות? בבית עם הבתז וג,עם כל החברים באיזה מסעדה,ים. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? תלוי מתי.. 3-4 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 10-11 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן חולצלה מה היה המבחן האחרון? הבעה כמה קיבלת בו? לאיודעת היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? ןכ מתי פעם אחרונה שבכית? לא יודעת מדוע? לקחת סמים מתישהו? נמנעת אתה מעשן? כן מתי פעם אחרונה שהשתכרת? חודש בהפלגה איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? אוהד חיטמן-על ראש ההר מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אחד שחתךאותי ברמזור ולחבק? מאמיייייייייי ולנשק?מאמייייייייייי ולספר לו משהו מהלב? מאמי! יש לך חברה? כן את מי היית לוקח לאי בודד? מאמי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? מאמי אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? מאמייייי שם מיוחד לבן? אושר שם מיוחד לבת? קסם בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? שחף איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? הג'ינס מכיתה ח' אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? עכשיו אני קוראת "סודות ששמרתי בבטן"\ליהיא לפיד אהבת?התחלתי רק מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? מאמיייי על מה דיברת איתו? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא חשוב!!!!! מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? דנה על מי אתה יודע הכי הרבה? דנה מה הדבר האחרון שקנית? חולצה לשון כמה הוא עלה? 50 ממי הsms האחרון שקיבלת? מאמיייי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מאמייי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אוהבת מה ממש בא לך לאכול עכשיו? המבורגר יש לך עדשות/ משקפיים? כן עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? חצי שנה ככה מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? כמה חודשים מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? רעננה למה הלכת לשם? טקס של הקפוארה איך קוראים לאמא שלך? מיכל יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים?כן בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 18 וחצי איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? חרטטנות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה,קומדיה,קיטש עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? בנה. למה? צבא כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 3+ הלכת פעם להפגנה? כן מתי זה היה? מזמןןןןן מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מקווה שלא הרההב מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לאדעת באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? וואלה. מה עושה לך טוב? חברים,בתזוג,ים,לנהוג,לאהוב,לחבק,סרטים,גשם מה מעצבן אותך? שקרנים,בוגדים. מה תמיד צריך להיות בכיס? מפתח מצית פלאפון סיגריות וארנק איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? גיטרה בס\תיבת מכתבים מה נמצא אצלך תמיד במקרר? נסטי וקולה מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: אבודות והוזות מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? איך את/ה מתגבר על באסה? חברים,בתזוג,מוזיקה. איפה היית רוצה לבקר בעולם?ברזיל איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כן את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? הבת זוג שלי. את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשן אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? קצת ממש מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: וואלה האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא ידעת החיים טובים לדעתך? כן מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לישון שיר ברקע: משו מאמריקן פאי שעת סיום: 05:26

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif ^_____^

אנג'וי: שם מלא: אדוע רוזנברג גיל: 16.10 בדיוק:] מקום מגורים: חצי רמלה, חצי ראשון חצי אצל חברה סטרייט/גיי/ביי: איי דונט קנאו יט אתה צמחוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שטני אוהב אותו? ככה אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? כן..לא הכל אבל אדום ובלונד השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק אוהב את זה?כן מה צבע העיניים שלך? חום-דבש אוהב אותו? לא מה צבע העור שלך? כרגע, אדום כמה אחים?2 אוהב את המשפחה? נראלי פירסינג: יש קעקועים: אין אוהב את עצמך? לא ממש חושב שאתה בנאדם יפה? הממ לא יודעת מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? שערה בגבה חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? עברת פעם על החוק? ברור גנבת פעם? לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? נופ אתה לוקח ריטלין? חחחח:X אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני?חילוני מתנחל? כן כמה קומות בבית? אחת באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? בשביעית באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי כמה מחשבים יש בבית? וואן איזה כתה סיימת? עכשיו מסיימת י"א אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? כולם איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? גרועה מחכה לשנה הבאה? לסיים אותה... מה מיקצועות ההרחבה שלך? מחשבים כמה יח"ל מתמטיקה? 4, לא להרבה זמן כמה יח"ל אנגלית? 4 עשית בגרויות השנה? במה? עדיין לא.. מחר יש במחשבים ועוד כמה אחרע באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו אחד יש תיכנונים לחופש? ברור, בולגריה מחכה לי יש חבר/ה? לא היית מאוהב? כן היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כן כמה בני זוג היו לכם? הרבה חח כמה מתוכם היו רציניים? 3 מתי היה האחרון? מאוגוסט עד דצמבר מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? האחרונה למה ניפרדתם? ככה בגדו בך פעם? מקווה שלא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? נופ מה הכי מושך אותך בבן המין השני? עיניים, חיוך האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? הכי כיף האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? המ חח לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? כן האם התנשקת עם בן מינך? כן האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? כן האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? כן האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא אכלת: ארטיק שתית: מים השתכרת: :X הקאת: מזמן שמעת דיסק: מי שומע דיסקים איזה דיסק? היית בהופעה: קאליבן:( 3.2 אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אתמול היית בתל אביב: שבוע שעבר התקשרת למישהו: לפני רבע שעה התקשרו אלייך: לפני חצי שעה שיר שמתנגן ברקע: אין מה המידה שלך בנעליים? 39-40 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בצומת מה המקצוע האהוב עלייך? עיר/ים אהובות:ת"א או כל דבר אחר שהוא לא בארץ מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? פירסינגיםD: איפה חגגת יומולדת אחרון? בתחת שלי>< איך אתה הכי אוהב לבלות? הופעות, ריקודים, באולינג מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? כמעט ולא ישנה בלילה מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? מגן במחשבים ומגן באנגלית באותו יום כמה קיבלת בו?במחשבים 82, אנגלית אני עדיין לא יודעת היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? כן מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול מדוע? ככה לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? נוור איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? משהו של קאליבן מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? הוו הוו ולחבק? מלא ולנשק? דיי חופרים ולספר לו משהו מהלב? אלרן יש לך חברה? לא את מי היית לוקח לאי בודד? את האייפוד שלי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? רותם שם מיוחד לבן? שי[שתוק] :p שם מיוחד לבת? עדי, עדין, מעיין בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? שיר איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? חוצות בצפר>< אתה לומד ביום שישי? לצערי מה הספר האחרון שקראת? לא קוראת אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? לירעז על מה דיברת איתו? מתי מתחיל התגבור מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? ספיר על מי אתה יודע הכי הרבה? אני חושבת ששמחע מה הדבר האחרון שקנית? משקפי שמש, שרשרת, סיכות כמה הוא עלה? לאזוכרת ממי הsms האחרון שקיבלת? "תמותי!" מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? גיא מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "הציון..." מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? שנה בערך מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? פייייייייי כיתה ז' נראלי מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? לוד למה הלכת לשם? אני לומדת שם[?] איך קוראים לאמא שלך? חגית יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? לא בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 19 איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אדישות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה ואימה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אדריאנה לימה למה?כי היא כוסיט כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? -0 הלכת פעם להפגנה? לא מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: ביד מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "מה דה פאק?" מה עושה לך טוב? ריקודים מה מעצבן אותך? אמא מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון, אייפוד, מפתח איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? שומדבר מה היית לוקח לאי בודד? שוב? המלצה לסרט: יורו טריםפ מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? איך את/ה מתגבר על באסה? שירים איפה היית רוצה לבקר בעולם? לאס וגאוס איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא בהגזמה מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? נראלי:\ את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? קצת מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: מהההה דההההה פאאקק האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? ככה מה תעשה כשתסיים את השאלון ? אלך להתארגן לבצפר שיר ברקע: אין

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif ^_____^

אנג'וי: שם מלא: אדוע רוזנברג גיל: 16.10 בדיוק:] מקום מגורים: חצי רמלה, חצי ראשון חצי אצל חברה סטרייט/גיי/ביי: איי דונט קנאו יט אתה צמחוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שטני אוהב אותו? ככה אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? כן..לא הכל אבל אדום ובלונד השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק אוהב את זה?כן מה צבע העיניים שלך? חום-דבש אוהב אותו? לא מה צבע העור שלך? כרגע, אדום כמה אחים?2 אוהב את המשפחה? נראלי פירסינג: יש קעקועים: אין אוהב את עצמך? לא ממש חושב שאתה בנאדם יפה? הממ לא יודעת מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? שערה בגבה חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? עברת פעם על החוק? ברור גנבת פעם? לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? נופ אתה לוקח ריטלין? חחחח:X אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני?חילוני מתנחל? כן כמה קומות בבית? אחת באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? בשביעית באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי כמה מחשבים יש בבית? וואן איזה כתה סיימת? עכשיו מסיימת י"א אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? כולם איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? גרועה מחכה לשנה הבאה? לסיים אותה... מה מיקצועות ההרחבה שלך? מחשבים כמה יח"ל מתמטיקה? 4, לא להרבה זמן כמה יח"ל אנגלית? 4 עשית בגרויות השנה? במה? עדיין לא.. מחר יש במחשבים ועוד כמה אחרע באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו אחד יש תיכנונים לחופש? ברור, בולגריה מחכה לי יש חבר/ה? לא היית מאוהב? כן היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כן כמה בני זוג היו לכם? הרבה חח כמה מתוכם היו רציניים? 3 מתי היה האחרון? מאוגוסט עד דצמבר מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? האחרונה למה ניפרדתם? ככה בגדו בך פעם? מקווה שלא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? נופ מה הכי מושך אותך בבן המין השני? עיניים, חיוך האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? הכי כיף האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? המ חח לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? כן האם התנשקת עם בן מינך? כן האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? כן האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? כן האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא אכלת: ארטיק שתית: מים השתכרת: :X הקאת: מזמן שמעת דיסק: מי שומע דיסקים איזה דיסק? היית בהופעה: קאליבן:( 3.2 אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אתמול היית בתל אביב: שבוע שעבר התקשרת למישהו: לפני רבע שעה התקשרו אלייך: לפני חצי שעה שיר שמתנגן ברקע: אין מה המידה שלך בנעליים? 39-40 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בצומת מה המקצוע האהוב עלייך? עיר/ים אהובות:ת"א או כל דבר אחר שהוא לא בארץ מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? פירסינגיםD: איפה חגגת יומולדת אחרון? בתחת שלי>< איך אתה הכי אוהב לבלות? הופעות, ריקודים, באולינג מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? כמעט ולא ישנה בלילה מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? מגן במחשבים ומגן באנגלית באותו יום כמה קיבלת בו?במחשבים 82, אנגלית אני עדיין לא יודעת היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? כן מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול מדוע? ככה לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? נוור איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? משהו של קאליבן מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? הוו הוו ולחבק? מלא ולנשק? דיי חופרים ולספר לו משהו מהלב? אלרן יש לך חברה? לא את מי היית לוקח לאי בודד? את האייפוד שלי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? רותם שם מיוחד לבן? שי[שתוק] :p שם מיוחד לבת? עדי, עדין, מעיין בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? שיר איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? חוצות בצפר>< אתה לומד ביום שישי? לצערי מה הספר האחרון שקראת? לא קוראת אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? לירעז על מה דיברת איתו? מתי מתחיל התגבור מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? ספיר על מי אתה יודע הכי הרבה? אני חושבת ששמחע מה הדבר האחרון שקנית? משקפי שמש, שרשרת, סיכות כמה הוא עלה? לאזוכרת ממי הsms האחרון שקיבלת? "תמותי!" מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? גיא מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "הציון..." מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? שנה בערך מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? פייייייייי כיתה ז' נראלי מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? לוד למה הלכת לשם? אני לומדת שם[?] איך קוראים לאמא שלך? חגית יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? לא בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 19 איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אדישות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה ואימה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אדריאנה לימה למה?כי היא כוסיט כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? -0 הלכת פעם להפגנה? לא מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: ביד מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "מה דה פאק?" מה עושה לך טוב? ריקודים מה מעצבן אותך? אמא מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון, אייפוד, מפתח איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? שומדבר מה היית לוקח לאי בודד? שוב? המלצה לסרט: יורו טריםפ מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? איך את/ה מתגבר על באסה? שירים איפה היית רוצה לבקר בעולם? לאס וגאוס איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא בהגזמה מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? נראלי:\ את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? קצת מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: מהההה דההההה פאאקק האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? ככה מה תעשה כשתסיים את השאלון ? אלך להתארגן לבצפר שיר ברקע: אין

חמדונה

New member
הכל כדי לא ללמוד למתכונת שאני הולכת להיכשל בה

שם מלא: חמד מספיק לכם. גיל: 16 ומשהו. מקום מגורים: רחובות סטרייט/גיי/ביי: לא סגורה על זה. סטרייט, אני מניחה. אתה צמחוני? כה מה הצבע הטבעי של השיער שלך? ג'ינג'י אוהב אותו? לפעמים אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? שחור, כחול השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי אוהב את זה? לפעמים מה צבע העיניים שלך? ירוק עם חום באמצע אוהב אותו? כה מה צבע העור שלך? אני לבנה כמו השלג על פולין, רק הנמשים הורגים אותי. כמה אחים? 1 אוהב את המשפחה? את חלקה פירסינג: יש קעקועים: יש אוהב את עצמך? לפעמים חושב שאתה בנאדם יפה? לפעמים מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? עיניים ואף חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? תלוי מי, יופי זה עניין סובייקטיבי? עברת פעם על החוק? חלילה! (קניית אלכוהול וסיגריות, נו, אבל זה לא כזה נחשב, נכון?) גנבת פעם? אמממ פסיטוקים פעם אחת נראלי... בסוכות שעבר אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? בערך קופסה לשלושה ימים אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? גלולות אתה דתי/מסורתי/חילוני? רפורמית, בי"כ קונסרבטיבי (הורדתי כמה שאלות חופרות ולא מעניינות) יש תיכנונים לחופש? בטח. אירופה, כי זכיתי בכרטיס. לימודים לפסיכומטרי, עבודה, שיעורי נהיגה (סוףסוף), סמסטרשלישי, ושבוע בבניאס עם חברות. יש חבר/ה? בערך היית מאוהב? לא יודעת, איך יודעים? היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? אפילו כמה מישהואים כמה בני זוג היו לכם? תגדירו בני זוג כמה מתוכם היו רציניים? 1-2 מתי היה האחרון? עכשיו..? לא ברור העניין מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? אממ מה שעכשיו זה און אנד אוף (בעיקר אוף) כבר איזה שנתיים וחצי למה ניפרדתם? עזבו, לא לפורום בגדו בך פעם? כן היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא, אבל כן בגדתי מה הכי מושך אותך בבן המין השני? פיזית או פנימית? פיזית- כתפיים, פנימית- חוש הומור (הכי הכי הכי). האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? בטירוף. האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא, אבל יצא ההפך. האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? ברור, מי לא? האם התנשקת עם בן מינך? כן האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? כן האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? כן האם אמא נכנסה פעם באמצע? כן (וגם אמא שלו... וגם האחים... וגם הסבתא...) אכלת: זה יעני 'מתי בפעם האחרונה'? לפני חצי שעה בערך שתית: אני שותה קפה ברגע זה, אבל יש לי תחושה שלא לזה התכוון המשורר השתכרת: לג בעומר הקאת: היום אחרי לג בעומר שמעת דיסק: כרגע, שבק ס' (אל תצחקו!) איזה דיסק? עטיפה של ממתק היית בהופעה: זה עצוב, אבל רוקעצמאות אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לפני שלוש ד' בערך, לאמא היית בתל אביב: אתמול בלילה התקשרת למישהו: לפני שעה התקשרו אלייך: לפני 10 ד' שיר שמתנגן ברקע: לבקש את הקש מה המידה שלך בנעליים? 44 (כן, אני יודעת) איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בפרקליטות מה המקצוע האהוב עלייך? בבצפר או בכללי? בבצפר ספרות, בכללי משפטים עיר/ים אהובות: ת"א, חיפה, פריז, שיקגו מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? ליומולדת 16 החברה הכי טובה שלי הכינה לי פלקט עם תמונות משותפות שלנו משנים קודמות. איפה חגגת יומולדת אחרון? לא חגגתי איך אתה הכי אוהב לבלות? סקס סמים ורוקנרול? טוב, בלי הסמים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 23:00 אני כבר במיטה בימי בצפר, שאר הזמן זה משתנה, בערך 3-4:00 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? ימי ראשון ורביעי בעשר, חמישי בתשע, שני שלישי שישי בשמונה. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כה מה היה המבחן האחרון? בגרות בפסיכולוגיה יום חמישי כמה קיבלת בו? לא יודעת עדיין, דה (אבל תרשו לי להשוויץ: יש לי 95 במתכונת במתמ') היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? קצת אישי לפורום, לא? אבל כן. מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול מדוע? מדוע לא? רחמים-עצמיים זה הכי אחי. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? כבר שאלתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? אני לא מורידה שירים!!! מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אחשלי ולחבק? למה אתם מדכאים אותי סתם. ולנשק? כנ"ל. ולספר לו משהו מהלב? אופיר. יש לך חברה? אם יש לי חברות? כן, ברור. את מי היית לוקח לאי בודד? בוב דילן. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? דניאלירן. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? ימצ'. שם מיוחד לבן? יהב שם מיוחד לבת? יהב בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אין. מי שניתקתי איתו קשר זה בגלל שרציתי לנתק, ואם אני ארצה לחדש אני ארים טלפון, אני לא עושה משחקי אגו. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? החולצה של פינקפלויד אתה לומד ביום שישי? כה מה הספר האחרון שקראת? מלא זמן לא קראתי... נראה לי ש'האוהל האדום' אהבת? כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? רמי על מה דיברת איתו? על החיים מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? (אני לא מבינה תשאלות האלה, במילא השמות לא אומרים לכם כלום) צביקה. על מי אתה יודע הכי הרבה? אנאערף. מה הדבר האחרון שקנית? אלוהים ישמור אותי כמה בגדים קניתי השבוע. כמה הוא עלה? הרבה. ממי הsms האחרון שקיבלת? אופיר מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אופיר מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אני לא שומרת SMSים אז אין מה ממש בא לך לאכול עכשיו? סטייק יש לך עדשות/ משקפיים? משפיים עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? אוק' מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? השבוע מתישהו מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? לא עיר, מושבה, נחשב? מזכרת בתיה למה הלכת לשם? אני לומדת שם, חברות שלי שם איך קוראים לאמא שלך? דבי יש לך שם שני? מהו? עזבו, זה מביך אתה קרוי על שם מישהו? מי? סבתא-רבא, שקראו לה שיינדלה, ובתרגום מיידיש זה חמדה, אבל לא רצו לקרוא לי חמדה מסיבות מסוימות, אז קראו לי חמד. אתה אוהב ילדים קטנים? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 23 איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? היא ביצ'ית כזאת איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה, פסיכולוגיים (מי שלא ראה אקווסט, חייב), ומיוזיקלז עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם הרבה אנשים למה? הם נראים מפסוטים מהחיים שלהם כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? לא יהיו לי, אני מקווה.

חמדונה

New member
המשכון

הלכת פעם להפגנה? בטח מתי זה היה? האחרונה שהלכתי הייתה ביום חמישי מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אממ השאיפה זה להיות שופטת, אבל עד אז עורכת דין, אין ברירה. ואם לא משפטים, אז פוליטיקה. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? המ. ~מהרהרת~ לא נראלי שיש באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? 'שרוט' 'הזוי' 'תכלס' 'בואנה' מה עושה לך טוב? המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן דברים. ממש קל לשמח אותי. הקצפת בקפה ארומה, קשתות בענן, מחמאות, גשם, שמיים כחולים ויפים, מוזיקה טובה, אנשים טובים, חיוכים, חיבוקים, אלכוהול... לא חסר. מה מעצבן אותך? גם המון דברים, אני טיפוס עצבני, אבל הכי הכי הכי: מוכרות בחנויות בגדים. מה תמיד צריך להיות בכיס? ת"ז, ארנק, מפתחות, סלולרי, קונדום. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? פיסול מה הפריט הכי יקר שיש לך? בטח הצמיד יהלומים... מה נמצא אצלך תמיד במקרר? קטשופ מה היית לוקח לאי בודד? מסוק, כדי לחזור הביתה, חעחע. המלצה לסרט: אני אוהבת את הישנים. אלה שכבר ראיתי מאתיים אלף פעם... קשה לי לראות סרטים חדשים. אז HAIR, ורוקי, ומלחמת הכוכבים... הרבה. אקווסט, חובה לראות. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? אני לא זוכרת את הציטוט המדויק, משהו עם כוכבים וגיטרות. איך את/ה מתגבר על באסה? מקלחת קרה, מוזיקה, ושוקולד. הרבה שוקולד. איפה היית רוצה לבקר בעולם? את אירופה בקושי ראיתי, ומרכז אמריקה גם מושך אותי... המזרח הרחוק לא מושך אותי, אפריקה גם לא כ"כ. איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? יש המון דברים שמשמחים אותי, אבל ממש מאושרת? לא נראה לי שיש משהו כזה. את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן (וזה שכתבתי קודם שבגדתי, לא סותר, כי לא אהבתי אז) את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני די וותרנית. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. אףפעם לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? בגבולות הנורמה. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: כבר שאלתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? כן מה תעשה כשתסיים את השאלון? אתלבש, אחליף דיסק, ארתיח מים לקפה, ואחזור ללמוד. שיר ברקע: שאלתם כברררררררררררררררררררררררררררררררררררר (אז מה אם השתנה שיר מאז) שעת סיום: 11:04

izzys

New member
Nothing lasts forever.

שם מלא: מור ליפשיץ. גיל: 16. מקום מגורים: חיפה. סטרייט/גיי/ביי: סטרייט. אתה צמחוני? חלילה! מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שחור. אוהב אותו? אין בעיה איתו. אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? ג'יף. אוהב את זה? לא. מה צבע העיניים שלך? חום חרא. אוהב אותו? שיהיה. מה צבע העור שלך? טוב די. כמה אחים? כולל אותי 3. אוהב את המשפחה? עובדים על זה. פירסינג: יש. קעקועים: יהיו. אוהב את עצמך? . חושב שאתה בנאדם יפה? לא. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? נקסט. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא. עברת פעם על החוק? כן. גנבת פעם? כן. אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? כן. אתה לוקח ריטלין? לא. אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא. אתה דתי/מסורתי/חילוני? מסורתי משהו. מתנחל?
שאלה טובה לפורום הזה. כמה קומות בבית? 1. באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 1-. באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי. כמה מחשבים יש בבית? 2. איזה כתה סיימת? בקרוב י'. אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? טוביה. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? בבית ספר? מחכה לשנה הבאה? איף. מה מיקצועות ההרחבה שלך? פסיכולוגיה-כלכלה, תקשורת. כמה יח"ל מתמטיקה? 5. כמה יח"ל אנגלית? יש סיכוי ל-7.
עשית בגרויות השנה? במה? חודש הבא. באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? בית בירם. יש תיכנונים לחופש? פיי, זה עוד רחוק. יש חבר/ה? לא. היית מאוהב? אולי. היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? ישמצב. כמה בני זוג היו לכם? בהגדרה שלי נכללים 2. כמה מתוכם היו רציניים? 2. מתי היה האחרון? חודש. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? די להשפיל. למה ניפרדתם? ככה. בגדו בך פעם? לא. היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? עיניים, חיוך, גב, זקן מסויים. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?
האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? בטח. האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא. האם התנשקת עם בן מינך? כן. האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא. האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא. האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא. אכלת: אתמול בערב. שתית: גם. השתכרת: לא עובד אצלי העסק. הקאת: ממש מזמן. שמעת דיסק: אתמול. איזה דיסק? לני קרביץ אקוסטי. היית בהופעה: 23.4 אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אתמול. היית בתל אביב: 3.5 התקשרת למישהו: אתמול. התקשרו אלייך: אתמול. שיר שמתנגן ברקע: הינך יפה. מה המידה שלך בנעליים? 37-8. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? שאלה טובה. מה המקצוע האהוב עלייך? תקשורת. עיר/ים אהובות: חיפה, ירושלים. אלה סתם- אריאל
. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? או וואה. אחת מושקעת אש. איפה חגגת יומולדת אחרון? בחיפה. איך אתה הכי אוהב לבלות? בשינה. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? כל הזמן. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 7:40. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? בגדר המלצה. מה היה המבחן האחרון? מתכונת בתרבו"י. כמה קיבלת בו? 81. היית פעם אצל פסיכולוג? לא בשביל לדבר עליי. ואצל פסיכיאטר? לא. חשבת פעם על התאבדות? איף. אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? לא בוכים פה. מדוע? ככה. לקחת סמים מתישהו? לא. אתה מעשן? כן. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? היה כבר. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? האלבום הראשון של עידן רייכל. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? המורה שבדק לי את המתכונת. ולחבק? נעמה. ולנשק? לילו. ולספר לו משהו מהלב? טל. יש לך חברה? יש כמה. את מי היית לוקח לאי בודד? מי שלא היה מתבאס להתקע רק איתי בשומקום.
את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? נעמה הקופה. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא. שם מיוחד לבן? כפיר. שם מיוחד לבת? שמש. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? הכל לטובה. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? החולצות משמעות שלי. אתה לומד ביום שישי? כן. מה הספר האחרון שקראת? לכבות את האהבה. אהבת? אם נתקעתי באמצע אז כנראה שלא. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? טל. על מה דיברת איתו? על מה לא. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אני חושבת שנעמה. על מי אתה יודע הכי הרבה? שאלה טובה. מה הדבר האחרון שקנית? פיצה. כמה הוא עלה? 9.90. ממי הsms האחרון שקיבלת? שחורה. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אמא. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? עכשיו. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? בורקס בולגרית.
יש לך עדשות/ משקפיים? לא. עשית ישור שיניים? כן. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מזמן. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? 11.1 מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?מעלות
. למה הלכת לשם? באמת למה? איך קוראים לאמא שלך? מירי. יש לך שם שני? מהו? לא. אתה קרוי על שם מישהו? מי? עיברות אמא של סבתא. אתה אוהב ילדים קטנים? רק את לילו. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 3. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שהיא אוהבת אותי. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') הכל חוץ מאימה. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? על מוזיקאי משגשג. למה? לראות אם תהילה הולכת עם המוזיקה שלך. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2-3. הלכת פעם להפגנה? עברתי ליד. מתי זה היה? 3.5 מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אשתדל לחייך. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? שאלה טובה. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? וואלה, טוב, סבבה, יעבור, ברוך/בעזרת השם, יאללה. מה עושה לך טוב? מוזיקה. מה מעצבן אותך? מה לא? מה תמיד צריך להיות בכיס? סיגריות, פלאפון, מפתחות. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה, ציור. מה הפריט הכי יקר שיש לך? גיטרות ומגבר. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? בולגרית. מה היית לוקח לאי בודד? נמאס לי לענות על השאלה הזאת. המלצה לסרט: בופור. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? יש כמה כאלה. איך את/ה מתגבר על באסה? 'יעבור'. איפה היית רוצה לבקר בעולם? אי אקזוטי משהו. איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא משהו. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן. נפגשת איתו/ איתה? כן. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? שאלה טובה. את/ה אוהב/ת להיות בבית? לפעמים. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? קצת משניהם. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? ישמצב. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: היה כבר. האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן. החיים טובים לדעתך? יכולים להיות. מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לאכול משהו. שיר ברקע: אין. שעת סיום: 11:23.

בא לי. ../images/Emo9.gif

שם מלא: ספיר בן עמי גיל: 17.6 בדיוק היום
מקום מגורים: אריאל סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית אתה צמחוני?
מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שיטני אוהב אותו? הוא נחמד אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?
השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? מתולתל אוהב את זה?
מה צבע העיניים שלך? חום כהה אוהב אותו?
מה צבע העור שלך ? לודעת. לא שחור ולא לבן. אמצע כזה כמה אחים? 1 אוהב את המשפחה?
פירסינג: בלשון ובאף קעקועים:
אוהב את עצמך?
חושב שאתה בנאדם יפה?
מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? עיניים. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? עברת פעם על החוק?
גנבת פעם?
אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?
. אתה לוקח ריטלין?
אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע ?
כמה קומות בבית? 1. באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 1. באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי. כמה מחשבים יש בבית? 2. איזה כתה סיימת? יב אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? לא עולה לי לראש איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? שנה קשה. בהכל. מחכה לשנה הבאה? כל כך! מה מיקצועות ההרחבה שלך? מדעי החברה כמה יח"ל מתמטיקה? 3 כמה יח"ל אנגלית? 4 עשית בגרויות השנה? במה? בפסיכולוגיה. השאר בהמשך באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? שום בצפר
יש תיכנונים לחופש? מחנה קיץ, לטוס אם ייצא. יש חבר/ה?
היית מאוהב?
היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? אממ לא בדיוק. כמה בני זוג היו לכם? 5-6 כמה מתוכם היו רציניים? 3. מתי היה האחרון? כרגע. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? 8 חודשים ככה. למה ניפרדתם? מממ. כי הייתי דפוקה. בגדו בך פעם?
. כן. היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?
מה הכי מושך אותך בבן המין השני? שיער ארוך, שפתיים, עיניים. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? שקט. האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?
האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?
האם התנשקת עם בן מינך?
האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?
האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?
האם אמא נכנסה פעם באמצע? אויש.
[זאת לא הקטגוריה מתי הפעם האחרונה ש..?] אכלת: אתמול, גלידה. שתית: עכשיו השתכרת: מזמן הקאת: עוד יותר ממזמן שמעת דיסק: כל יום. איזה דיסק? אביתר בנאי היית בהופעה: יוםעצמאות. בנתיבות. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: כל יום בערך היית בתל אביב: אתמול התקשרת למישהו: אתמול התקשרו אלייך: היום שיר שמתנגן ברקע: איפה הילד -לבן בחלום שחור מה המידה שלך בנעליים? 37 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אני לא יודעת איפה אני אראה את עצמי אחריי צבא.. מה המקצוע האהוב עלייך? אין אחד כזה עיר/ים אהובות: הרצליה מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? גיטרה חשמלית, ומצלמה איפה חגגת יומולדת אחרון? בת"א. איך אתה הכי אוהב לבלות? בהופעות. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 2-3 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 ועשרה יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?
מה היה המבחן האחרון? היום. בסוציולוגיה. כמה קיבלת בו? השניה עשיתי אותו היית פעם אצל פסיכולוג?
ואצל פסיכיאטר?
חשבת פעם על התאבדות?
אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול. מדוע? כי היה לי רע. לקחת סמים מתישהו? לנסות וזהו. אתה מעשן? רק סיגריות. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? מזמן איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? אפרת גוש -דיאטה מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אני. ולחבק? בת דודה שלי. ולנשק? אותו ולספר לו משהו מהלב? להדר. יש לך חברה?
את מי היית לוקח לאי בודד? את נדב. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? את קרן. ובת דודה שלי. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?
בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אווצ'........ איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? איזה ג'ינס.. אתה לומד ביום שישי?
מה הספר האחרון שקראת? אם יש גן עדן אהבת?
מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? נדב על מה דיברת איתו? לא על משהו מיוחד מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? פעם זאת הייתה טל. עכשיו זאת קרן. על מי אתה יודע הכי הרבה? נראה לי על זמי, ועל קרן מה הדבר האחרון שקנית? גלידה כמה הוא עלה? 8 שקל ממי הsms האחרון שקיבלת? ממעיין עדן מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מעיין עדן מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? ספיר מה ממש בא לך לאכול עכשיו? לא רוצה לאכול. יש לך עדשות/ משקפיים?
עשית ישור שיניים?
מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? ביסודי נראה לי. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לודעת מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? תל אביב למה הלכת לשם? למופע של מה קשור איך קוראים לאמא שלך? שפרה יש לך שם שני? מהו?
אתה אוהב ילדים קטנים?
בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 18. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שהיא מושלמת מידי. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה, וקומדיה

המשך -

עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם נעמה זוהר למה? תשאירו לי את הסיבה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2 מה הרגע המאושר ביותר בחייך? הדבר היחידי שעולה לי כרגע, שירון המרכז שלי חזר מחו"ל מה עושה לך טוב? לדעת שיש על מי לסמוך, ועם מי לדבר. מבטים שמבינים הכל בלי לדבר, הופעות עם האנשים הנכונים. מה מעצבן אותך? אנשים שקרנים, אנשים שטועים ולא מסוגלים להודות ולבקש סליחה, אגואיסטים. מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון, סיגריות, מפתח איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור. שירה. נגינה. מה הפריט הכי יקר שיש לך? הגיטרות והמצלמה מה נמצא אצלך תמיד במקרר? קולה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? לא עולה לי. איך את/ה מתגבר על באסה? לא מתגברת. איפה היית רוצה לבקר בעולם? ניו זילנד איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב נראה לי האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:
מאמינ/ה באהבה וירטואלית?
הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?
נפגשת איתו/ איתה?
מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?
את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?
מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? את/ה אוהב/ת להיות בבית?
כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?
את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?
.... את/ה בחור/ה קנאי/ת?
החיים טובים לדעתך?
מה תעשה כשתסיים את השאלון? דיאטה. שיר ברקע: how to save a live שעת סיום: 11:50

Hosh17

New member
עונה

אנג'וי: שם מלא: חופית גיל: עוד מעט 18 מקום מגורים: פתח תקוה סטרייט/גיי/ביי: כרגע מעדיפה בנות אתה צמחוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום אוהב אותו? כן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי אוהב את זה? לא מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? סבבה מה צבע העור שלך? די בהיר כמה אחים? 2 אוהב את המשפחה? לא פירסינג: באף קעקועים: אין אוהב את עצמך? בערך חושב שאתה בנאדם יפה? לפעמים מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? פנים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? כן עברת פעם על החוק? כן גנבת פעם? כן אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? אמורה לקחת קבוע אבל לא לוקחת אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילוני מתנחל? לאאא כמה קומות בבית? 1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי כמה מחשבים יש בבית? 1 איזה כתה סיימת? אני בסוף יא' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? אין לי הרשאה כזאת גם אם היתי לימור לבנת:) איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? מבחינה אישית גרועה מאוד, לימודית טובה מחכה לשנה הבאה? כן מה מיקצועות ההרחבה שלך? מינהל כמה יח"ל מתמטיקה? 3 כמה יח"ל אנגלית? 3 כרגע..עם אופציה גדולה ל4 עשית בגרויות השנה? במה? עוד לא באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו בית ספר יש תיכנונים לחופש? כן יש חבר/ה? לא היית מאוהב? כן היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא כמה בני זוג היו לכם? 1 כמה מתוכם היו רציניים? 0 מתי היה האחרון? כיתה ה' מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? חודשיים למה ניפרדתם? לא אהבנו בגדו בך פעם? לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא מה הכי מושך אותך בבן המין השני? כלום האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? יכול להיות טוב האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא האם התנשקת עם בן מינך? לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא אכלת: בבוקר שתית: מקודם השתכרת: אף פעם הקאת: מזמן שמעת דיסק: היום בבוקר איזה דיסק? אביב גפן היית בהופעה: לפני כמה שבועות אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לפני כמה ימים היית בתל אביב: לא זוכרת התקשרת למישהו: היום התקשרו אלייך: היום שיר שמתנגן ברקע: קוראים לי איציק-פופלקס מה המידה שלך בנעליים? 38 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? לא יודעת מה המקצוע האהוב עלייך? שיעור חופשי עיר/ים אהובות: תל אביב/חיפה/ירושלים/ראשון/טבריה/אילת מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? טלפון ממישהי איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית של אבא שלי עם חברים ואחר כך בתל אביב בבית קפה איך אתה הכי אוהב לבלות? בית קפה מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? כשאני עייפה מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא מה היה המבחן האחרון? אממ מתכונת מתמטיקה לפני שבועיים בערך כמה קיבלת בו? 0 היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? כן חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? כן מתי פעם אחרונה שבכית? לפני כמה ימים מדוע? ככה לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אף פעם איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? כמה של בן ארצי מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? חברה שלי ולחבק? היועצת ולנשק? מישהי ולספר לו משהו מהלב? מישהי+היועצת יש לך חברה? לא את מי היית לוקח לאי בודד? אותה את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אותה אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? כן שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? רחלי בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אף אחד איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינסים אתה לומד ביום שישי? כן מה הספר האחרון שקראת? אדם מחפש משמעות אהבת? כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? חברה על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? היועצת על מי אתה יודע הכי הרבה? חברות ואמא שלי מה הדבר האחרון שקנית? מסטיק כמה הוא עלה? חצי שקל ממי הsms האחרון שקיבלת? היועצת מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? היועצת מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אין לי כוח לחפש מה ממש בא לך לאכול עכשיו? אוכל יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני חודש+ מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני כמה חודשים מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? לא זוכרת למה הלכת לשם? !!!דייייייייייייייייייייייייייייייי איך קוראים לאמא שלך? אורלי יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? כן בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? קצת יותר צעירה איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שקרים לפעמים איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') הכל עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? אם יהיו אז 2 או 3 הלכת פעם להפגנה? כן מתי זה היה? מזמן מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא יודעת מה הרגע המאושר ביותר בחייך? היו כמה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מוזיקה,קפה,שוקולד,אוכל,ילדים קטנים,חיות,בשמים,תכניות מצחיקות מה מעצבן אותך? מישהי אחת זונה ואמא שלי מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לא צריכה יותר מה הפריט הכי יקר שיש לך? מחשב אולי מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אוכל!? מה היית לוקח לאי בודד? מוזיקה ואותה, ואוכל המלצה לסרט: מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? לא יודעת איך את/ה מתגבר על באסה? מחכה שתעלם איפה היית רוצה לבקר בעולם? ארהב,צרפת,לונדון,איטליה איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כןןן מאמינ/ה באהבה וירטואלית? מאמינה שיכול להתפתח משהו הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? אם אני חיה אז כן אבל קשה מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אמרתי כבר את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כשיש את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? גם וגם..תלוי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן לפעמים מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? לא מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לאכול שיר ברקע: עכשיו מעונן של בלאקפילד שעת סיום: לא יודעת

יש לי שאלה מהותית, מישהו בכלל קורא

פה שאלונים? טוב, עזבו. משעמם לי ולמרות שהשאלון הזה ארוך אענה. אנג'וי: שם מלא: ניר גיל: 18 מקום מגורים: עזה סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית אתה צמחוני?
מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום אוהב אותו? לא ממש, וגם לא ממש זוכרת אותו אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? שחור, סגול, אדום, כתום, כחול, ירוק, חום השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק אוהב את זה?
מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו?
מה צבע העור שלך? לבן
כמה אחים? 1 אוהב את המשפחה? הכי פירסינג: הוצאתי את הנזם קעקועים:
אוהב את עצמך? לרב מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? שפתיים ואף ואת הגובה כמובן חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? שאלו את עצמכם עברת פעם על החוק?
גנבת פעם?
אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?
, בערך 4-5 ביום. אתה לוקח ריטלין?
אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?גלולות? אתה דתי/מסורתי/חילוני? שונאת את ההגדרות האלו מתנחל?
כמה קומות בבית? 1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? החדר שלי לא בבית
באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי כמה מחשבים יש בבית? 1 איזה כתה סיימת? י"ב אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? לשעבר לספרות איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?אחלה מחכה לשנה הבאה? לא יודעת מה מיקצועות ההרחבה שלך? סיימתי! אבל היה אמנות והיסטוריה כמה יח"ל מתמטיקה? 3 כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? לא באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? לא אלמד יש תיכנונים לחופש? אין חופש יש חבר/ה? אמ, לא בדיוק היית מאוהב?
היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?
בגדו בך פעם?
היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?
מה הכי מושך אותך בבן המין השני?זרועות ועיניים האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?
האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?
האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?כמובן. האם התנשקת עם בן מינך?
האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?
האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?
האם אמא נכנסה פעם באמצע?טפו טפו טפו
אכלת: שעה שתית: אתמול בלילה השתכרת: אתמול בלילה
הקאת: שנתיים? שמעת דיסק: לפני שעה איזה דיסק? פורטיסהד היית בהופעה: יום העצמאות היית בתל אביב: לפני שבועיים התקשרת למישהו: לפני חצי שעה התקשרו אלייך: אתמול בליךה שיר שמתנגן ברקע: אהוב יקר-רונית שחר מה המידה שלך בנעליים? 41 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? חכו ותראו מה המקצוע האהוב עלייך? אמנות עיר/ים אהובות: ירושלים, דבלין מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? את "הניצוץ" איפה חגגת יומולדת אחרון? לא זוכרת איך אתה הכי אוהב לבלות? הופעות מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? תלוי מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? אין
יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?
מה היה המבחן האחרון?שנה שעברה, ספרות נראה לי. כמה קיבלת בו? סופי 95 היית פעם אצל פסיכולוג?ןכ ואצל פסיכיאטר?לא מתי פעם אחרונה שבכית?אתמול מדוע? סתפ אתה מעשן?
מתי פעם אחרונה שהשתכרת?אתמול איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא מורידה שירים מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אי כזה ולחבק? אותו ולנשק? אותו ולספר לו משהו מהלב? לו יש לך חברה?חברה ממש לא את מי היית לוקח לאי בודד? רות את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? ואי, אותו. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?לא בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? יש כמה איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? פיג'מה
אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? המקרה המוזר ל הכלב בעת לילה אהבת? מאד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא על מה דיברת איתו? מה היא רוצה שאקנה מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? רות על מי אתה יודע הכי הרבה?רות מה הדבר האחרון שקנית? צמר כמה הוא עלה? 30 ממי הsms האחרון שקיבלת? ממנו מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? ליאורית מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?גמאני מה ממש בא לך לאכול עכשיו?סלט יווני יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה הי ית אצל רופא שיניים?חצי שנה מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? חצי שנה
מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ב"ש למה הלכת לשם? ראיון איך קוראים לאמא שלך? נעמי יש לך שם שני? מהו?
אתה קרוי על שם מישהו? מי?
אתה אוהב ילדים קטנים?מאד בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?18 איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') בעיקר דרמה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אנדי וורהול או יונה וולך למה?לא ברור למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? כמה שיהיו הלכת פעם להפגנה? כן מתי זה היה? כל הזמן, האחרונה לפני חצי שנה מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אמנות מה הרגע המאושר ביותר בחייך? כשקרן נולדה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? כאילו
מה עושה לך טוב? אמנות מה מעצבן אותך? צביעות מה תמיד צריך להיות בכיס? תיק איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? לא כספית כמובן, אז הבובה שלי מגיל שנה וחצי מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב מה היית לוקח לאי בודד? אייפוד המלצה לסרט: קרייזי איפה היית רוצה לבקר בעולם? איטליה איזה עונה בשנה אהובה עליך? סתיו האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים לא: מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא ממש הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כם נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא תמיד מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? חיוך את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? תלוי החיים טובים לדעתך? כן מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לחד"א שיר ברקע:פוסט-ביורק שעת סיום:12:38

../images/Emo121.gifגם לי יש שאלה מהותית

איזה קעקוע יש לך?
ותשובה מהותית-כן, אני קורא שאלונים של אנשים שאני מכיר

נראה לי כולנו קוראים את השאלונים רק של מי

שמכירים, או שפשוט מעניינים באותו הרגע. בכל מקרה, יש לי קעקוע של שני אנשים מחובקים עם כנפיים (אפשר לאמר פיות..)

למעלה