הפרוטוקולים של זקני ציון מבית מדרשו

מטרניך

New member
כמו כל אנטישמי טוב אתם מתחילים את

ההתייחסות שלכם בספירת היהודים בשלטון וחשיפתם. חרושצ'וב בא בשנות ה-50 לפולין ואמר לגומולקה: יש לכם כאן יותר מדי רבינוביצ'ים בממשלה ובצמרת המפלגה. כמו אבנרי, גם הנאצים והקומוניסטים תמיד אהבו לספור את היהודים בעמדות מפתח ו'לחשוף' את הקשרים ביניהם ובין יהודים/ציונים אחרים. כך, למשל, גילו הנאצים, כמו אבנרי, 'קבוצה קומפקטית' סביב סטאלין ורווולט המורכבת כמעט כולה מיהודים שהיתה לה 'השפעה אדירה' על מדיניות המלחמה נגד גרמניה. גם אצלם היהודים 'רכבו' על אמריקה ורוסיה ודרכן על העולם. הסטאליניסטים בעלילת הרופאים ובמשפטי פראג גילו גם הם 'קבוצה קומפקטית' של אנשים שהורכבה, מעשה שטן, גם היא כמעט כולה מיהודים/ציונים והיתה בעלת 'השפעה אדירה' במרכזי השלטון הקומוניסטיים. אלה גם אלה אהבו 'לחשוף' את שמותיהם היהודיים המקוריים של היהודים במידה שאלה אימצו להם שמות לא-יהודיים. אבנרי יגיע גם לזה.

yeshgvul

New member
עוד תת רמה

אני מזכיר לך שוב שמוטב לך לנהל דיון על סמך טענות ענייניות ולא על סמך גידופים בנוסח : אנטישמי, נאונאצי וחמאסניק. אתה מסרב לדון בכך שללובי היהודי הימני יש הפשעה עצומה בארה"ב (וזה לובי שלא מייצג רבים מאוד מהיהודים בארה"ב, שתומכים בישראל אבל לא בכיבוש). השפעה כזו איננה שונה מלובי אחר , שינצל גם הוא את כוחו. אם לערבים בארה"ב היה לובי בעוצמה כזו, גם הם היו משתמשים בו. אני סבור שאפשר לדון בכך. במקום לגדף, תוכיח שאין השפעה כזו.

מטרניך

New member
אם לא הייתם אכולי שנאה עצמית יהודית

ומאמצים סטראוטיפים אנטישמיים לא הייתם בכלל מתחילים בספירת היהודים. כל אנטישמי חושב שיהודי הממלא תפקיד בחברה הלא-יהודית מייצג 'אינטרס יהודי' או לפחות איזשהו 'לובי' יהודי: הבנקאי היהודי, סוחר הבורסה היהודי, העיתונאי היהודי וכו'. האמת היא שוולפוביץ ופרל מייצגים אינטרס אמריקאי בדיוק כמו בוש, ראמספלד וקונדי רייס. אם הנאמנות הראשונה שלהם היתה לישראל אז הם היו עולים אליה והופכים לפוליטיקאים ישראליים כמו ביבי. גם חומסקי שלך לא מייצג 'לובי יהודי' כלשהו, אלא הוא תומך בנאצים בפני עצמו. גם הקומוניסטים היהודיים אצל סטאלין לא ייצגו שום 'אינטרס יהודי', אלא כשדובר במלחמה בנאצים כשהאינטרס היהודי והקומוניסטי התמזגו. במלחמה בטרור הבי"ל מייצג בוש את 'האינטרס היהודי' טוב יותר מהרבה יהודים. ובכלל כיום יש מתאם גדול בין האינטרסים האמריקאיים והיהודיים-ישראליים. זה לא תמיד ככה, כידוע. אין זה מיקרה שהנאצים והאנטישמים ברחבי העולם מזהים באבנרי, ובחבורה שסביבו נכס שלא יסולא בפז בשבילם. הם מעניקים לו את העמודים הראשיים לא מפני שהוא 'פעיל שלום', כפי שהוא מתחזה, אלא מפני שהוא תורם להסתה האנטישמית ברחבי העולם ולהכנה הפסיכולוגית להרס מדינת ישראל ולשואה יהודית חדשה.

yeshgvul

New member
תמשיך לצוף בביב

חומסקי התומך בנאצים... כבר הראית עד כמה אתה מכיר אותו.

מטרניך

New member
חומסקי כמו אבנרי מתראיין לבטאונים

נאציים ועושה איתם יד אחת בהסתה שלהם נגד ארה"ב והיהודים.

מטרניך

New member
דוגמא לתמיכת רבך חומסקי בנאצים:

כל אחד יכול לראות באיזה בור של שפכים אתה וחבריך שוחים - הפכתם לחלאות אמיתיות שכל אחד צריך להתרחק מהן כדי לא להזדהם. הינה נוסח העצומה שחומסקי חתם והפיץ לטובת הנאצי הצרפתי רובר פוריסון - אחד ממכחישי השואה הנתעבים ביותר שפרסם 'מחקרים' על 'שקרי היהודים' בנוגע לשואה וסיפק 'הוכחות מדעיות' לאי-קיומם של תאי הגזים. http://www.abbc.com/aaargh/engl/opponents/cohn/hidden2.html Dr. Robert Faurisson has served as a respected professor of twentieth-century French literature and document criticism for over four years at the University of Lyon-2 in France. Since 1974 he has been conducting extensive historical research into the "Holocaust" question. Since he began making his findings public, Professor Faurisson has been subject to a vicious campaign of harassment, intimidation, slander and physical violence in a crude attempt to silence him. Fearful officials have even tried to stop him from further research by denying him access to public libraries and archives. We strongly protest these efforts to deprive Professor Faurisson of his freedom of speech and expression, and we condemn the shameful campaign to silence him. We strongly support Professor FaurissonOs just right of academic freedom and we demand that university and government officials do everything possible to ensure his safety and the free exercise of his legal rights. חומסקי מגן על פוריסון באיצטלא של הגנה על 'חופש הביטוי' שלו. למעשה מדובר בהרבה יותר - בהענקת לגיטימיות לפרסומיו האנטישמיים על השואה בתור 'מחקרים מדעיים' מכובדים. הוא מכנה את הנאצי הזה 'פרופסור מכובד' העורך מאז 1974 'מחקר מקיף' על שאלת ה'שואה' (מרכאות במקור). לפרסומיו של פוריסון הוא קורא 'ממצאים' (FINDINGS) - יענו הוא חקר ומצא שבאושוויץ לא היו תאי גזים והכל המצאה יהודית כדי לסחוט כספים מהעם הגרמני. לא מיותר לציין שפוריסון פירסם את 'ממצאיו' בבית ההוצאה השמאלני הצרפתי La Vieille Taupe - 'החפרפרת הזקנה' - כינוי שמארקס נתן למהפכה שעליה חלם.

yeshgvul

New member
../images/Emo14.gifאתה ממש חייב לבזות את עצמך

ולהתפלש ברפש בנושאים שאתה בור בהם ? הצעתי לך לטובתך לא לעשות את זה. http://monkeyfist.com/ChomskyArchive/essays/kolodney_html אני ממליץ על הקריאה לכולם. זה באנגלית , אבל לא ארוך. AZAZEL, מה דעתך ? שני משפטים לטובת מי שזמנם דוחק, ותשומת לב לאזכור פוריסון! : Thus, in the journal of the American Jewish Congress, a representative of ASI writes that stories about Hitler's anti-gypsy genocide are an "exploded fiction." In fact, as one can learn from the scholarly literature (also Wiesenthal, Vidal-Naquet, etc.), Hitler's treatment of the gypsies was on a par with his slaughter of Jews. But we do not conclude from these facts alone that the AJC and ASI are anti-gypsy racists. Similarly, numerous scholars deny that the Armenian genocide took place, and some people, like Elie Wiesel, make extraordinary efforts to prevent any commemoration or even discussion of it You ask whether one wouldn't at least suspect the motives of someone who denies genocide (the Holocaust, in particular). Of course. Thus, I do suspect the motives of Wiesel, Bernard Lewis, the anthropological profession, the American Jewish Congress and ASI, Faurisson, Western intellectuals who systematically and almost universally downplay the atrocities of their own states, and people who deny genocide and atrocities generally

מטרניך

New member
איבדת את שארית הבושה, אתה ממש

חלאה וחרפה לבני משפחתך שלדבריך נספו בשואה. הינה מה שכותב בלינק שהבאת הפסיכופט הפוליטי שאתה מעריץ ושהפך בעקבות תמיכתו בפוריסון ובנאצים אחרים למצורע בעולם האקדמי: In that context, I made a further point: even denial of the Holocaust would not prove that a person is an anti-Semite. I presume that that point too is not subject to contention. Thus if a person ignorant of modern history were told of the Holocaust and refused to believe that humans are capable of such monstrous acts, we would not conclude that he is an anti-Semite. That suffices to establish the point at issue. הניסיון של חומסקי להכתים את וורנר קוהן כ'כהניסט' הוא ניסיון שפל ומגוחך. כ"א שיקרא את הלינק שהבאתי יצחק נוכח ההשמצות ודברי ההבל שלו. קוהן מנתח בצורה מאוד שקולה את מעלליו של חומסקי המתגלה שוב, בדבריו שלו עצמו, כשקרן וכמנוול. הינה שוב מודעת התמיכה של הפסיכופט הפוליטי שלך במכחיש השואה הנאצי הצרפתי פוריסון שנכתבה ע"י הנאצי האמריקאי הידוע ממוצא גרמני מרק וובר המנהל את ה'מכון ההיסטורי' בלוס אנג'לס העוסק בהסתה אנטישמית ובהכחשת השואה: Dr. Robert Faurisson has served as a respected professor of twentieth-century French literature and document criticism for over four years at the University of Lyon-2 in France. Since 1974 he has been conducting extensive historical research into the "Holocaust" question. Since he began making his findings public, Professor Faurisson has been subject to a vicious campaign of harassment, intimidation, slander and physical violence in a crude attempt to silence him. Fearful officials have even tried to stop him from further research by denying him access to public libraries and archives. We strongly protest these efforts to deprive Professor Faurisson of his freedom of speech and expression, and we condemn the shameful campaign to silence him. We strongly support Professor FaurissonOs just right of academic freedom and we demand that university and government officials do everything possible to ensure his safety and the free exercise of his legal rights אתה, אבנרי וחומסקי באמת מתאימים אחד לשני כמו כפפה ליד. אני בטוח שאם למישהו כאן בפורום עוד היו איזשהם אשליות כלפיך הרי עכשו הרסת לו אותם סופית. אני מקווה שלא ירחק היום וה'שמאל' לא ירצה עוד להזדהם במגע איתכם ויקיא אתכם מתוכו.

yeshgvul

New member
תמשיך ללגום את השפכים

נסביר לגדפן בכפית: 1. מהכחשת שואה לא נובע לוגית שהמכחיש הוא גם אנטישמי. תמשיך להתעלם מהכחשת שואת הארמנים. ברור שהכחשה כזו אינה הופכת אדם לאנטי-ארמני. 2. תמשיך לחשוב שלשבור למישהו את העצמות על כתיבה הסטורית זה מעשה לגיטימי. אם מחר ישברו לך את העצמות על הטיעונים ההסטוריים שלך, תחשוב אחרת. הלואי שתצטט את האשכול הזה שוב ושוב.

Azazel

New member
וואו...../images/Emo5.gif

הוא קורא לאלו שהכו את הפרופסור שפרסם כרוזים שאומרים שתאי הגזים לא היו קיימים "טרוריסטים יהודים". תקרא לי טרוריסט יהודי, אבל אני הייתי עושה את אותו הדבר! הייתי מביא מכות גם על דברים אחרים. למשל, סיפור אמיתי שסופר לי ע"י בן-אדם ברשת על חברים שלו: 2 חיילי או"ם סקנדינביים היו בתל-אביב, בשישי בערב. הם הגיעו לכניסה למועדון, שם עמדו אנשים בתור, ואז, הם התחילו לספור בגרמנית, לעשות סלקציה בדומה סלקציה במחנות ההשמדה. תוך כמה שניות, עשרות אנשים רדפו אחריהם ברחבי העיר, זועמים, ורוצים להביא להם מכות. חבל שלא הייתי שם, כי הייתי מצטרף. כך גם היו אנשים קומוניסטים טובים, שאמרו לי את זה בעצמם, אמריקאים, אגב. אלי ויזל הוא סוכן של ממשלת ישראל, ומנסה למנוע פרסום של שואות אחרות.. אפשר הוכחה בבקשה?

yeshgvul

New member
אפשר לקבל את זה ממך בצורה ברורה?

אתה בעצמך תלך לתקוף אדם שמציג תאור הסטורי שונה משלך, גם אם אתה משוכנע לגמרי שהתאור מסולף ? מילא שאתה מוכן לנהוג בצורה כזו, אבל גם ללעוג למי שלא מוכן לרדת לרמה הזו? תחשוב על חמימות המוח שלך, אם מחר יבואו אליך פלסטינים וירביצו לך, כי אתה אומר, נניח, שהנכבה היא אשמת הפלסטינים.

Azazel

New member
דמגוגיה בשקל וחצי.

נושא השואה נחקר פעמים רבות מאוד, עם אינספור הוכחות, אשר מציירות תמונה מאוד ברורה. חבל שחומסקי מגן על החופש האקדמי של הפרופסור ההוא, כאשר הוא ממשיך לדחוף את התאוריה שלו, שלא עמדה בPEER REVIEW, והובהרה כשיקרית. בהסתמך על היותו של אותו הפרופסור אדם החי בעולם המודרני, ומכיר בעובדות,( להבדיל מאותו אדם בדיוני שחומסקי הביא כדוגמא לזה שאדם שלא מכיר בשואה לא חייב ליהיות אנטי-שמי.), אני יכול לקבוע די בבהירות שהאדם הזה בהחלט בעל עניין בהסתרת השואה, או בהפיכתה לעניין שולי, ומה הסיבה האפשרית לכך? ואני עדיין מחכה להוכחות לכך שאלו ויזל לא מאמין ברצח העם הארמני בתורכיה. אותו דבר לגבי רצח הצוענים.

Azazel

New member
מי לועג?

מה לא נכון בניתוח שלי של המאמר הפתטי שלו? אתה לא עושה טוב לא לך ולא לביתך בכך שאתה מגן על האמירה האומללה שלו.

yeshgvul

New member
אין לי בעיה אם תגיד שזו סיסמה

או הכללה. זה הרי נכתב כשנינה. אולי לא מדהימה. משהו בודאי יש בה. בקרוב נקרא ביחד משהו על רייצ'ל (לא על הדריסה...). העניין הוא שאתה נמנע בעקביות מלהתיחס לטענות העניניות , גם אצלו אבל יותר מכך, בשאר הדברים שהבאתי.

Azazel

New member
אני מצטער ששקר גס מפנה

את עיניי מהטענות הענייניות לכאורה. אם זה נכתב כשנינה, אני רק יכול להגיד TRY HARDER.

yeshgvul

New member
זה לא שקר גס

לכל היותר , תמצית פרובוקטיבית של משנה סדורה , כשהכותב הביא בפניך עדויות ברורות !

Azazel

New member
העובדה שזוהי משנה סדורה,

לא הופכת אותה לאמת. ה"עובדות" שלו הן שוליות בהחלט, כאשר הוא נאחז בקבוצה של יהודים שתפקידם באדמיניסטרציה של ארה"ב הוא זוטר, דרג בינוני, וע"י כך מראה על "שליטה" לדעתו, או "השפעה גדולה מאוד" לדעתך על קבלת ההחלטות בוושינגטון.

yeshgvul

New member
גם אתה נכשלת בבוחן

אלא אם אתה סבור שלהיות מספר 2 ומספר 3 בפנטגון זה זוטר. אתה לא מתיחס גם להשפעתה של השדולה, ככשם לא מדובר באנשי ממשל אלא בבעלי כוח וממון, שלא צריכים תפקיד בממשל כדי להשפיע.

Azazel

New member
כמו....

האנשים שהוא מציג שהם לא בממשל הם שוליים עוד יותר. מי קובע מדיניות? קל מאוד לראות.

מטרניך

New member
ללכת עם הפרוטוקולים ולהרגיש בלי...

ישגבול, הפודל של אבנרי, עושה מה שכל אנטישמי ערמומי עושה: הוא מכחיש שהוא אנטישמי (כי זה לא מתקבל יפה גם בעולם המגעיל של היום), אך מכניס את כל התכנים האנטישמיים לתעמולתו. האם אבנרי אמר שכל היהודים שולטים בעולם? לא, הוא דיבר על כך שיהודים שולטים בעולם. ויקי כנפו למשל לא שולטת (לפחות לא ישירות). בשביל זה יש לובי יהודי ימני באמריקה הדואג לייצג את היהודים ולתת לויקי כנפו את ההרגשה שגם היא רוכבת על אמריקה שרוכבת על העולם, כלומר גם היא, כחלק מה'אנחנו', רוכבת על העולם. האנטישמי אוהב את היהודים רק בתור קבוצה קומפקטית. היהודים אף פעם לא מופיעים אצלו כבודדים בעלי דעה אישית. למשל ריצ'רד פרל. האיש ריצ'רד פרל איננו מדבר בשם עצמו עם דעות כאלה או אחרות, רק בב'קבוצה קומפקטית' עם פול וולפוביץ, נורמן פודהורץ, מירב וורמזר, קראוטהאמר ושורה ארוכה של יהודים אחרים מתחומי חיים שונים (חוקרים, עיתונאים, בעלי הון וכו') הוא מביא לידי ביטוי את 'האינטרס היהודי' לשלוט בעולם. ה'קבוצה הקומפקטית' מורכבת 'כמעט אך ורק מיהודים'. אמנם יש בסביבה גם כמה גויים (בוש, צ'ייני, ראמספלד, קונדי רייס - רק להזכיר את הידועים ביותר), אך אלה רק בובות בידי היהודים, הם נכנסים לקטגוריה של 'סוכני ישראל השולטים בוושינגטון', כפי שאורי אוסטרמן, הידוע גם כהלמוט אבנרי אוהב לומר. בקיצור, הפרוטוקולים של זקני ציון מסרבים למות. הם מופיעים בסדרות של הטלוויזיה המצרית, נמכרים כרבי מכר בצורות שונות ב'מרחב השמי' ושבים וקמים לתחייה במאמריו של אוסטרמן-אבנרי, הקאפו להשכיר, המתפרסמים בתקשורת האנטישמית בכל השפות מסביב לגלובוס. וכמעט שכחתי, אבנרי לא אסר באתר שלו לעשות שימוש במאמריו לכל דכפין. רק מיהם ה'דיכפין' שיעתיקו ויפרסמו את הרפש האנטישמי שלו אם לא שונאי ישראל בכל אתר ואתר? צריך לבדוק את חשבונות הבנקים שלו כמה תמלוגים הוא גורף על פרסומיו ואם הוא משלם על כך מס הכנסה כחוק. יש נבלים, כידוע, שרק על עבירות מס אפשר להכניס אתם לכלא.

למעלה