הפרוטוקולים של זקני ציון מבית מדרשו

yeshgvul

New member
אה,ודר שטירמר זה גם לכתוב שבוש נשלט

ע"י הלובי של יצרני הנשק ? אני מבין שכל טענה שלובי מסויים שולט בממשלה מסויימת היא טענה של פרוטוקולים? כנראה שכחת מה, להבדיל, עוד כתוב בפרוטוקולים. אבל אולי מסתמנת הבנה. גם שליטה יש להרבה קבוצות בארה"ב. אתה יכול לרשום לפניך שבעניינים מסויימים יש ללובי האבנגליסטי שליטה בבוש. גם זה מהפרוטוקולים ? גם להם אני לא עושה הנחה, למרות שהם גויים לא מבני עמי...

Azazel

New member
אז שניה, אנחנו והלוביים האחרים

בעלי השפעה גדולה ביחד בארה"ב? או.קיי. נגיד וזאת הייתה כוונתו של מר אבנרי. במקרה כזה, שינסח את זה טוב יותר, שלא ייתן חומר לעיתון רשת אנטי-שמי. גם הטענה שללובי היהודי-קונסרבטיבי יש שליטה על מדיניות ארה"ב במזרח התיכון היא לא נכונה, כפי שאמרתי. יש הרבה מאוד בעלי עניין שמקורבים יותר לנשיא מאשר החלק הזה של הלובי היהודי.

yeshgvul

New member
אז אני שואל גם אותך :

גם בצלם נותנים חומר לעיתון אנטישמי ? אני ממשיך לטעון כלפיך טענה חמורה, והיא שהלובי הימני היהודי פועל גם בנפרד מלוביים אחרים. כרגע יש זהות אינטרסים בינו ובין האבנגליסטים, כמעט בכל נושא. אז אתה מוזמן להיכנס בי בכל הכוח, אבל מקווה שאפשר לנהל את הדיון בלי לזהות טיעונים כאלה עם הפרוטוקולים. כפי שאמרתי, אילו לערבים היה לובי כזה בארה"ב, הם היו משתמשים בו.

Azazel

New member
לערבים יש לובי, אגב...

אני אזהה דיונים עם הפרוטוקולים, כאשר הם יהיו זהים או דומים מהפרוטוקולים. מכיוון שאתה נסוג בשמו של מר אבנרי מהטענה שהיהודים שולטים על ארה"ב, אני מסכים לא להביא את הפרוטוקולים כדוגמא. האם מר אבנרי בעצמו היה נסוג? WE'LL NEVER KNOW... בכל אופן, הכח של הלובי היהודי הוא מוגבל יחסית. כל אותם שמות שציין מר אבנרי, פועלים מעמדות זוטרות יחסית לכוחות חזקים הרבה יותר, חלקם פרו-ערבים, חלקם פרו-ישראלים, וחלקם נייטראליים. הבאתי לך דוגמאות של בכירים בצמרת הממשל בעלי עמדות כאלו. לובי הנפט, עם קשרים חזקים לסעודיה, הממסד של מזכירות המדינה האמריקאית, לוחמי הREALPOLITIC, וכו'.

מטרניך

New member
אתה טועה, עזאזל, כשאתה כותב

>>מכיוון שאתה נסוג בשמו של מר אבנרי מהטענה שהיהודים שולטים על ארה"ב<< איפה אתה רואה שהוא נסוג מאיזושהי טענה של הבוס שלו? בתור פודל אין לו בכלל שיקול דעת ביחס לבעליו.

Azazel

New member
נו נו נו, מטרניך, די לגדף. ../images/Emo140.gif

תעקוץ, אבל למה להעליב?

yeshgvul

New member
לא נסיגה ולא בטיח

אני לא מתכוון לפרשן איתך פרוש רש"י של כל מילה שכתובה שם. אני מצפה ממך לדון בהרבה עובדות שמובאות שם על שליטה\השפעה\ מה שתרצה של אותו לובי. אדרבא, אתה מוזמן למפות את הגורמים המשפיעים בארה"ב ולהסביר לי מי בעד מה. ברור שיש גם לובי ערבי. תבדוק מי זה ג'יימס זוגבי. אבל הלובי הזה חלש בהרבה, מכמה סיבות: 1. הקהילה הערבית בארה"ב קטנה מהיהודית 2. הקהילה היהודית עשירה יותר, מה שיכול להשפיע הרבה יורת על גיוס תרומות 3. כוח המיקוח של אופ"ק ירד מאוד בשנים האחרונות בגלל שינויים בשוקי האנרגיה. 4. 11.9

Azazel

New member
הלובי הערבי לא חייב ליהיות ערבי:

אהבתי איך שהתנערת לחלוטין מה"סמנטיקה". יש הרבה מאוד גורמים שמשפעים על הפוליטיקה האמריקאית, וחוזקם של הלובי הפרו-ערבי הוא עדיין גדול מאוד, אפילו ביחס ללובי הפרו-ישראלי. רק שמה, הלובי הפרו-ערבי הוא לא תומך במצריים וכאלה, הוא תומך בסעודיה. למשל, תראה את דו"ח הקונגרס על הפיגועים ב11 בספטמבר מצנזרים את מעורבותה של סעודיה בפיגועים, ואתה תראה שהקשרים עם סעודיה עדיין יציבים, למרות מעורבות סעודית בפיגועים.

מטרניך

New member
התחלתי לפרשן את אחיך שסרח? או

שאתה מקנא בו שהרפש שלו מתפרסם בשטירמרים השונים ואותך עוד לא גילו?

yeshgvul

New member
מקארתי'לה ../images/Emo24.gif

להבדיל ממקארתי שלנו, תומכי מרצ יוכלו להתעמק במאמריו המאלפים של חומסקי, יוצא השומר הצעיר ויהודי לתפארת כאן : http://www.zmag.org/chomsky/index.cfm זה לפחות באנגלית ולא בגרמנית...

מטרניך

New member
כדי שהחמסניק שלנו לא יוכל לנצל את

חוסר יכולתם של תומכי מרצ לקרוא את הגיגי חומסקי על ישראל והיהודים בגרמנית (גם הוא, בדומה לאבנרי, פליט יהודי מגרמניה), הינה ספר על קשריו עם מכחישי שואה נאציים: Partners in hate : Noam Chomsky and the Holocaust deniers by Werner Cohn הינה ביקורת על הספר שאפשר להזמינו גם ב'אמזון': The Antisemitic Academic Left., September 22, 2002 Reviewer: An Amazon.com Customer from America This rather silly book is about a very silly individual and his machinations to further his own blend of antiAmerican hate. I am delighted to see the smug Noam Chomsky taken apart and revealed for what he is a neoNazi and antisemite, far left extremist. While his linguistic researches are very important, Chomsky seems to feel that combined with his prestigious academic post they qualify him as some sort of expert on geopolitics and the world in general. The man all but would proclaim himself king of a New World Order were he given the opportunity to. In the murky underworld where the far extremist left meets the far extremist right, we encounter the exploits and shenanigans of Noam Chomsky, a man who will engage in the most outrageous polemic, distortion, outright lying, slander, and scandal to boost his book sales and increase his notoriety. Despicable! Chomsky's own particular brew of antiAmerican hate has a million coffeehouse intellectuals teeming. And, it is precisely for this reason that it is good to see a book revealing his connection to French Holocaust deniers ("a sort of apolitical liberal", as Chomsky so eloquently describes them) and neoNazi groups. The arrogance of these academic elites is inconceivable. This book is to be recommended to all your closet Marxist "friends". Also recommended Kevin Coogan's _Dreamer of the Day_ for another look at the meeting place between the far right and the far left extremes. Bravo!

yeshgvul

New member
בור ועם הארץ

1. נועם חומסקי נולד בפילדלפיה 2. מה שהבאת הוא תגובה שכל אחד יכול לכתוב באמאזון. אם אתה טוען שנועם חומסקי הוא "ניאו נאצי אנטישמי", במקום לנהל דיון ענייני, אין שום טעם לרדת לרמת הביבים שלך.

מטרניך

New member
הוריו של חומסקי היו מהגרים מרוסיה

והוא אכן נולד בפילדלפיה. הטעות נובעת מבלבול בין שני טקסטים בשעת לילה מאוחרת (התייחסתי לתיאור ביוגרפי על אבנרי בטעות כאילו התייחס לחומסקי). אינני מומחה לביוגרפיה של חומסקי. ERRARE HUMANUM EST. כל ייתר הדברים נכונים ובפרט השנאה העצמית היהודית שלו ותמיכתו במכחישי השואה. אבל חומסקי איננו נושא השרשור אלא דברי הבלע האנטישמיים שהחבורה שלך בראשות אחיך הבכור מפיצה בעולם. אתם כ"כ נגועים בשנאת ישראל ששום דבר כבר לא יוכל לטהר אתכם ואני מניח שיום אחד ניתקל בכם על ספסל הנאשמים. מישהו (או מישהם) מכם ירצה להוציא את אמונותיכם מן הכוח אל הפועל ו'לעשות מעשה'. ואז אללה ירחמכם.

yeshgvul

New member
אז אל תעסוק במה שאינך בקיא בו

אפשר לנהל דיון ענייני על עמדותיו של חומסקי. דבר אחר הוא להוציא דיבה באופן מבחיל, כשאתה סומך את ידיך על מי שמכנה "נאונאצי" יהודי שורשי בוגר השומר הצעיר , שבניגוד אליך פעל בשטח נגד הפרות זכויות אדם בכל סוגי המשטרים בעולם. תאמין לי שקראתי יותר מאמרים של חומסקי ממך. אם אתה רוצה להתחיל דיון על עמדותיו, מוטב לך באמת לעשות את זה מנקודת מבט עניינית ולא מכיוון של תת רמה. מכל מה שהובא כאן בשבועות האחרונים, אני מזכיר לך את הידיעה על שיתוף הפעולה בין קבוצות יהודיות בצרפת וקבוצות ימין קיצוני בהפצת גזענות נגד מוסלמים. את חומסקי לעולם לא תמצא עושה דבר כזה. אבל סביר מאוד שכן תמצא אותו חותם על עצומה למען חופש הביטוי גם של האנשים האלה, כפי שעשה בעניין פוריסון. אז אפשר גם להאשים אותו בהשתייכות לימין הקיצוני היהודי בצרפת.

מטרניך

New member
חומסקי איננו נושא השרשור. אין לי

כל כוונה לפתוח איתך בדיון על חומסקילוגיה. הדבר היחיד המעניין אותי בחומסקי בהקשר שלפנינו הוא עם מי הוא מתחבר ונגד מי. זה גם מה שמעניין אותי ביחס לאבנרי. יכולותיו הצבאיות, למשל, של אבנרי כפעיל באצ"ל וכלוחם בשועלי שמשון אינן נושא לדיון. מה לעשות, אתה מתעסק פה כל הזמן בדברים שאינך בקיא בהם. לי, בניגוד לך, אין בעייה להודות בטעות עובדתית או אחרת שאני עושה, כי אני לא ממלא פה תפקיד של תועמלן שצריך להגן בכל מחיר על 'עמדה' של שולחיו ותרומותי כאן נעשות BONA FIDE. לפני שאתה מעליל באופן אנונימי על 'קבוצות יהודיות בצרפת' שכביכול שיתפו פעולה עם נאצים בהפצת גזענות אנטי-ערבית כדאי שבכלל תדע על מה אתה מדבר. אתה יכול לפרט את ה'קבוצות' האלה ולהביא תימוכין לעלילותיך? גם הדיווח של MRAP, שאיבדה מזמן את מהימנותה בנושא היהודי והפכה לשופר של האיסלאמיסטים בצרפת, איננו מפרט באיזה 'קבוצות יהודיות' כביכול מדובר. גם טענה זאת שלך הינה תימרון הסחה ממעשי הנבלה של אבנרי וחבורתו שהם נושא הדיון. זאת ה'רמה' שלך.

Azazel

New member
הדו"ח שלהם מעניין, אגב. שווה קריאה.

התמזל מזלי ואני יודע לקרוא צרפתית מצוין. לצערי הרב, אינני יכול לאמת או להפריך את הדברים הללו, כי האתרים שהובאו לדוגמא או שלא קיימים (נותנים טעות), או מוגדרים כדומיינים שנרכשו, אבל לא נעשה בהם שימוש, או שנאמר שהם בבניה.

למעלה